Dodaj do ulubionych

Ale sie zmachalem

16.09.05, 23:17
potrzeba dziewczyn w wieku od 18-20 do masa|u prawego nadgarstka i i lewej
kostki.chetne prosze o informacje na meila...
Obserwuj wątek
    • v.i.o.l.a Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:22
      A myslisz ,ze starsza dziewczyna nie potrafi tak wspaniale masować...?
      • leziox Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:24
        Mam jeszcze młodzą chętną,Krzysiu,ale ona do masażu używa tradycyjnie
        bejsbola,więc nie wiem czy to twoja liga...
    • mamstajla Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:29
      buuuu i znowu okazuje sie ze jestem stara rura...;((

A ja...?
      • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:32
        ale ja mam kontuzje koszykarskie i do tego boli mnie głowa fuck ale mam prcha
        dziś
      • aniolek82 Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:36
        Masz tyle lat na ile sie czujesz, mamstajla. A twoje zachowanie raczej nie
        przypomina starej rury ;) Po prostu krzys jest za młody ;)
        • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:37
          dobra a co z moją kostką?? i nadgarstkiem??
          • aniolek82 Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:38
            czekaj na zgłoszenie sie młodszych pań ;) Albo zmień wymagania ;)
          • leziox Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:38
            No to jak z tym bejsbolem,może być?
            • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:41
              mam większy kij...
            • nezja Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:42
              leziox...moze , moze tylko Krzys az nie smie poprosic;-)Prawda ksisiu;p;-)?
              • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:46
                nezja już nie pamięta co mówiłem o wołowinie i cielęcince??
                • nezja Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:47
                  ze cielecinke uwielbniasz bo nie znasz smaku wolowinki?!;ppp
                  • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:48
                    musisz mi wierzyć że niechce poznać..
                    • nezja Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:52
                      a ja tym razem mowilam o prawdziwym miesku ;ppp
                      • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:56
                        a mamstajla ma po prostu gorszy okres nic sie nie martw
                        • mamstajla Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:04
                          ale tu nie o okres chodzi.. tylko o to, ze nie mieszcze się w skali wiekowej,
                          którą podałeś.. i z tego powodu ubolewam..

poza tym.. możesz być pewny tego, że takie młode siksy nie wiedzą nic o dobrym
                          masażu...
                      • leziox Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:59
                        Prawdziwe mięsko?Taki delikatny chrupki befsztyczek w sosie własnym?Nie ma nic
                        lepszego jak kotek przejechany przez kilkanaście Tirów i podpieczony w
                        piekarniku.Im więcej Tirów tym lepsze mięsko.Smacznego.
                        • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:02
                          to sie nadaje do greenpeace ...
                          sadysta!!!
                          • nezja Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:05
                            ksysiu , ale on tak z mysla o tobie ;pp;-)
                            • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:07
                              a tam ide wziąść prysznic..
                              ale wróce jesio
                              • nezja Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:08
                                "jesio" wroc;-)
                                • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:17
                                  jusz bosze jak mnie boli kostka obtarta - usz ...
                                  • mamstajla Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:24
                                    Ty prysznic brałeś, czy zanurzyłeś palec od stopy..? czyścioszek..;))
                                  • v.i.o.l.a Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:29
                                    Hej sportowiec...czy wiesz ze takiego urazu sie nie masuje?
                                    Obdarta kostka najpierw musi sie zagoić.To ja starsza niz 20 masażystka Ci to
                                    mowi.
                                    • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:30
                                      że obtarta to obaczyłem dopiero jak sie myłem...
                        • nezja Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:04
                          wariacie hahaha;-)
        • mamstajla Re: Ale sie zmachalem 16.09.05, 23:48
          czasem czuję się jakbym była juz u schyłku życia... (może to kogoś rozbawić)
          Tylko, kiedy wszystko mi się uklada (ostatnio nie za często) to przybywa mi sił
          witalnych..
    • jula09 Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:23
      Czy 20- latka będzie potafiła masowć Ywoją lewą kostkę olekiem różanym. Czy
      potarafi położyc swoje sece na bolacym miejscu a później leciuteńko dotykać
      kostki, gładzić, pieścić, a nawet leciutko szczypać by krew w kostce pulsowała.
      I tak coraz mocniej chociaż ciągle leciutko i delikatnie.
      Jak myślisz czy będzie wiedziała jak to robić?
      • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:24
        niezły pomysł ale na inną okazje bo moja jest obtarta...
        ale naprawde dzięki jak coś to sie zgłosze!!
        • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:26
          i czy tylko ja jak czytam opis juli to mam głupie mysli??
        • mamstajla Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:27
          ale chłopak wybrzydza....
          leziox, dawaj no tu te dziewojrę z tym kijem!!
          • leziox Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:33
            Zaraz przyprowadzę tą od bejsbolla tutaj ale najpierw musimy trochę czasu o
            zapylaniu i motylkach podyskutować,wszystko przez Julę,która tak obrazowo
            napisała o tych miłych rzeczach że aż wygrzmocić się musimy ma stole w kuchni
            wydając ryki zwierzęce i tłukąc wyposażenie kuchni w drobny
            mak.pip...pip...adresat chwilowo niedostępny...pip...pip...
            • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:39
              no to zaknebluj ją hehhehe
              • mandana Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:40
                ty se lepiej zainstaluj, to bedzie wygodniej:)
            • jula09 Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:43
              Niedoczytałam ze kostka jest obtarta.
              Jeśli tak to mam inny bardziej skuteczny sposób.
              Ale może spowodowałabym bezsenośc na forum opisując leczenia obtartej skórki.
              Dlatego lapiej powiem juz Dobranoc.
              • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:44
                jezu jak usłyszałem teks to obtartej skórce to myśle że i ja pójde spać bo
                jeszcze jeden czy dwa podobne i bym spać niemógł...hehhehe
              • leziox Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:45
                Nie wgram sobie icka,nie wgram sobie icka,nie...
                Jula ty nie mów Dobranoc a pisz dalej,jak nic,męska obsada forumowa w tobie się
                zakocha bez pamięci i dojdzie do pierwszych bójek,miłosnych dramatów i
                pojedynków oraz prób samobójstw.Prawda że to takie romantyczne ?
                • mandana Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:46
                  to nie, zwiala mi z sesji jedna, czyja to moze wina?
                  • leziox Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:50
                    Może nie wina ale czyjeś pobożne życzenia żeby się sesja nie udała,kto to może
                    wiedzieć...
                    • mandana Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:52
                      grrrrrrrrrr, ja jej mowie, ze za 10 minut wroce, no to mi kobitka poszla spac!!
                      ladnie to tak, zaraz poprosze belzebuba, zeby cos zdzialal:)))
                      • leziox Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:56
                        Tak to jest jak się ceni tych co nie chcą gadać olewając tych co chcieliby
                        pogadać i chcą szczerze.Tu i diabeł ci nie pomoże już niestety.
                        • mandana Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 00:58
                          no to nie tak bylo, z nia juz dluuuuuuuuuuuuuugo gadalam, i poszlam komus cos
                          powiedziec, a wiesz ten ktos, nie chcial sie przeniesc...
                          • leziox Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 01:02
                            Nic to,tak się studzi świeży zapał.A potem kobiety się dziwią że faceci idą
                            sobie gdzie indziej,bo cierpliwości im zabrakło.I dobrze,po co czekać bez
                            sensu,skoro wkoło tyle innych atrakcji..sklep nocny,nocna linia metra,agencja
                            towarzyska itd.
                            • mandana Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 01:04
                              kto studzi czyj zapal??!! ähem...to se idz, nie cenisz kobiety. nie lubisz,
                              albo nie chcesz, albo nie umiesz "walczyc", ot co...
                            • mandana Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 01:07
                              jeden wieczor czeka i juz nie ma niecierpliwosci, znasz takiego?:)))))
                              • pewna_pani Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 01:08
                                znam
                                lezioxa:P
                                • mandana Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 01:09
                                  czesc, pewna!! jak tam, wyspalas sie po wczoraj?:))
                                  a to on zawsze tak??????????
                                  • leziox Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 01:12
                                    No właśnie,pewnie to przesyt kobiecy powoduje że niekoniecznie lubię czekać za
                                    długo.A tak naprawdę to życie jest zbyt krótkie aby je sobie tak utrudniać.Ja
                                    już nie wspominam tutaj o hasłach typu:ja to tylko po ślubie itd,ale ogólnie
                                    prawda jest taka że kobiety i mężczyźni ogólniedostępni są i w wypadku problemu
                                    z brakiem czegokolwiek bierze się za telefon i się szuka,ot i tyle.
                                    • mandana leziox 17.09.05, 01:14
                                      to zrob sobie zadanie matematyczne: od twojego "zbioru" odejm 1.:))
                                      • mandana Re: leziox 17.09.05, 01:20
                                        masz racje.
                                    • pewna_pani Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 01:15
                                      czesc mandana
                                      srednio się wyspalam
                                      a wlasciwie teraz znowu jestem spiąca
                                      utulę lezioxa i zmykam spac
                                      ot co;)
                                      • mandana pewna 17.09.05, 01:17
                                        oki doki, to milej zabawy Wam i dobranoc, moze do jutra?
                                        pa
                                      • leziox Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 01:18
                                        Nie muszę odejmować od zbioru czegoś co do mojego zbioru nie należy.
                                        Pewna Pani,dzięki za ciepełko wirtualne,jakby co to nocy życzę miłej i ciepłej
                                        kołderki.
                                        • pewna_pani Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 01:21
                                          dziękuję oraz dobranoc państwu:)
                                          • mandana pa, pa:)))))))))) 17.09.05, 01:23
                                          • jula09 Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 01:33
                                            Na szczeście juz wszyscy śpia ja tez juz wykąpana.
                                            Chiałam jedynie napisać że znam się troche na udzielaniu pierwszej pomocy.
                                            Przy obtartej skótce dobrze jest zwilżyć lekko językiem rankę by pozbyć się
                                            zarazków. Ślina ma takie wlaściwości.
                                            Oprócz tego nawiży tak że obtarta skórka przestanie boleć.
                                            A później juz tylko wysuszyć obtarta skorkę swoim oddechem mozna dmuchać
                                            chuciać cieplym powietrzem im dłużej tym tym lepiej i to wszywko.
                                            Mama nadzieję że poszkodowany odczyta moje rady rano.
                                            A może rana juz się zagoi.
                                            • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 11:17
                                              przeczytałem i całkiem miło mi że ...a pozatym to jula jest narazie numerem
                                              jeden na forum!!!
                                              • leziox Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 17:09
                                                Ty tu Krzyś nikogo nie numeruj.Jeszcze nam kłótnia między modliszkami wybuchnie.
                                                A Jula ma coś w sobie,przyznam szczerze,tyle że telefonu do siebie nie podaje...
                                                • krzys23-1986 Re: Ale sie zmachalem 17.09.05, 17:12
                                                  no to o gg ją pocisnąć a z tamtąt krootsza droga już będzie!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka