agent006 19.09.05, 22:51 "Gdy cię nie widzę, nie wzdycham, nie płaczę, Nie tracę zmysłów, kiedy cię zobaczę; Jednakże gdy cię długo nie oglądam, Czegoś mi braknie, kogoś widzieć żądam; I tęskniąc sobie zadaję pytanie:...." :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniawx Re: Na dobranoc... 19.09.05, 22:57 co mnie tu wiodło, przyjaźn czy...... kochanie???:) Odpowiedz Link Zgłoś
prinzessin1 Re: Na dzien dobry 20.09.05, 08:28 ..czy to jest milosc, czy to jest kochanie? tarala la la la la la la la ... Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka18 Re: Na dobranoc... 20.09.05, 08:50 jeśli zechcesz odejść ode mnie nie zapominaj o uśmiechu możesz zapomnieć kapelusza rękawiczek notesu z ważnymi adresami czegokolwiek wreszcie - po co musiałbyś wrócić wracając niespodzianie zobaczysz mnie we łzach i nie odejdziesz jeśli zechcesz pozostać nie zapomnij o uśmiechu wolno ci nie pamiętać daty moich urodzin ani miejsca naszego pierwszego pocałunku ani powodu naszej pierwszej sprzeczki jeśli jednak chcesz zostać nie czyń tego z westchnieniem ale z uśmiechem zostań Odpowiedz Link Zgłoś