Dodaj do ulubionych

zmiany:)))

20.09.05, 13:55
od dzisiaj wprowadzam zmiany w swoim życiu..
Zaczęłam od drobiazgów:
fryzjer (nowy image;))
przemeblowanie (od razu przyjemniej;))
karnet na basen (dość osiadłego trybu życia;))

a jutro kolejne zmiany:))

No i najważniejsza zmiana.. uśmiech.. (nie sztucznie przyklejony na cały
dzień).. szczery uśmiech. Koniec z dąsami, smuceniam, użalaniem się nad swoim
nędznym losem.
Obserwuj wątek
    • mlesniewska Re: zmiany:))) 20.09.05, 13:57
      Zmieniłaś płeć na mniej ładną i mniej szlachetną????;) dobre posunięcie:)))))
      • irish76 Re: zmiany:))) 20.09.05, 14:01
        zostalas facetem?
        • mlesniewska Re: zmiany:))) 20.09.05, 14:08
          Mamstajla czy ja????:)
          Ja jestem taka fajną kobietą, że nie zamierzam być facetem:P
      • mamstajla Re: zmiany:))) 20.09.05, 14:05
        czy zmieniłam płeć....
        odpowiem na pytanie historyjką, która mi się przytrafiła, kiedy wracałam do domu.
        Wychodziłam z jednego sklepu, a pod restauracją naprzeciwko stał młody mężczyzna
        i pyta: Przepraszam panią bardzo.. czy nie potrzebuje pani może niewolnika..?
        Nietety tak się speszyłam, ze nie odpowiedziałam, tylko przyśpieszyłam i poszłam
        sobie..:( ostatni ram zmarnowałam TAKĄ okazję;))
        • mamstajla Re: zmiany:))) 20.09.05, 14:06
          i cos mi sie wydaje, ze ta sytuacja tak mnie podkęciła optymistycznie;))
          • mlesniewska Re: zmiany:))) 20.09.05, 14:09
            Mnie kiedyś jeden się zaoferował, że torbę będzie mi nosił. I zawiósł mi tę
            torbę na dworzec:)) Nie musiałam dźwigać:)))))) ech, gentleman to był:)
      • mamstajla Re: zmiany:))) 20.09.05, 14:12
        poza tym, coś mi się wydaje, że pomyliłaś pojęcia zmiana image to nie zmiana
        płci..;) teraz czuję sie jeszcze bardziej kobieco;) kolegom sąsiadom chyba też
        się podoba;))
        • mlesniewska Re: zmiany:))) 20.09.05, 14:17
          warto???? dla sąsiadów?????????????
          • mamstajla Re: zmiany:))) 20.09.05, 14:19
            ojej... kto powiedział, że zrobiłam coś dla sąsiadów??
            powiedziałam tylko, że zmianę na lepsze (to oczywiste) zauważyły już inne osoby
            • mlesniewska Re: zmiany:))) 20.09.05, 14:22
              dobrze, dobrze:)))))
    • tonya4 Re: zmiany:))) 20.09.05, 13:59
      I tak trzymaj. Wytrwalosci zycze :)
    • mamstajla Re: zmiany:))) 20.09.05, 14:24
      no dobrze... jeszczę się czymś pochwalę...:)))))

przy dobrych wiatrach za rok będziecie mogli kupić moją książkę:) (choć
      powątpiewam, że kogoś z forum mogłaby zainteresować tematyka..:( )
      ale.. co mi tam.. i tak się cieszę:)))))))
      promotorka po konsultacji z dyrektorem BŚ, chce pomóc w wydaniu mojej pracy mgr:)
      • pewna_pani Re: zmiany:))) 20.09.05, 17:41
        no to teraz na 100% mamstajla zabierze mi tego pana co to obie o nim
        marzymy...;)

• pewna_pani Re: zmiany:))) 20.09.05, 17:42
          P.S. a tak powaznie to szczerze gratuluję mamstajla:)
          • bob_dywan Re: zmiany:))) 20.09.05, 17:46
            pewna_pani napisała:

> P.S. a tak powaznie to szczerze gratuluję mamstajla:)

I ja się przyłączam - gratulacje :)))))
        • mamstajla Re: zmiany:))) 20.09.05, 20:09
          hmmm, a wracając do "pana".. Czy było spotkanie tete a tete..? innymi słowy, czy
          wiesz jak wygląda?
          • esterka8 Re: zmiany:))) 20.09.05, 20:13
            mamstajla gratulacje!!! no i super, że pozmieniałaś conieco, szczególnie ten
            usmiech;)))
            ale, ale.... co to za wymarzony pan???
            • krzys23-1986 Re: zmiany:))) 20.09.05, 21:18
              mam pomysł na zmiany ...ogólmy sobie czaszki zacznijmy słóchać polskiego
              HipHopu i nosić dresy!!!!
      • konrado80 a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 20:38
        czemu ja dopiero teras sie dowiaduje :(
        • esterka8 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 20:47
          widzisz? jaka tajemnicza?? ;))) to też zaleta, Ty sie bierz za nią Konrado ja
          Ci mówię!!
          • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 20:54
            brac to ja sie moge ale za lopate i snieg odsniezac :))
            ale jeszcze chyba nie ta pora, bo sniegu brak :)))
            • esterka8 ech.... 20.09.05, 20:58
              gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy???
              Mamstajla, jak rany... czy ten Konrad by nie mógł na jakimś rumaku do Ciebie
              zajechać??
              • mamstajla Re: ech.... 20.09.05, 21:00
                nie no.. naprawdę, swaty na całego:)))
              • konrado80 Re: ech.... 20.09.05, 21:00
                a jaki to ten prawdziwy taki??
                jak na razie to tylko stac mnie na rumaka zwanego PKP ;))
                • mamstajla Re: ech.... 20.09.05, 21:01
                  może być PKP;) byle do celu;)
                  • konrado80 Re: ech.... 20.09.05, 21:05
                    oj bo wsiade i nie bedzie juz odwrotu ;)
        • mamstajla Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 20:59
          bo wczoraj się dowiedziałam o tym.. o pracy mgr przecież wiesz nie od dziś:))
          • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:01
            ale nie znalem tematu, nie wiedzialem o czym piszesz
            ja nawet nie wiem co studiowalas
            • mamstajla Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:03
              no to widzę, z jaką uwagą czytałeś co pisałam o sobie... Oj Konrad, nieładnie,
              nieładnie... jestem belfer od polskiego. Już cos świta w główce...?
              • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:04
                nie mowilas mi o tym co studiujesz
                • mamstajla Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:07
                  jak wyciągę zaraz z archiwum, to zobaczysz.. no tak, ale cóż ja się dziwię..
                  tyle rozmówczyń.. kto by spamiętał?
                  • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:12
                    przepraszam, teraz sobie przypomnialem, ale nie wiedzialem ze bedzie z tego
                    ksiazka i pomylilo mi sie z tym drugim kierunkiem :(
                    • mamstajla Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:13
                      czy wybaczę, jeszcze nie wiem.. póki co, jestem zła..:(
                      • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:15
                        lepiej juz sobie pojde :(
                        • mamstajla Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:22
                          no tak.. nabroił i chce uciekać..;)
                          • esterka8 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:29
                            ach jak Wy się pięknie kłócicie.... ;)))) wsiadaj Konrado na rumaka- już
                            obojętnie czy to ciapag, czy PKP i leć Konrado do tej Kobiety wspaniałej;)))
                            • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:31
                              moze juz bym dawno wsiadl i pojechal, ale nie w tym problem :(
                              • esterka8 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:35
                                a w czym??
                                • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:37
                                  czesne
                                  • esterka8 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:39
                                    co??? Konrado błagam mów wyraźnie
                                    • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:41
                                      nie wiesz co to jest czesne??
                                      uczelnie, zaoczne, oplata za nauke?
                                      • mamstajla Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:46
                                        ja za to wiem:(( chodź, niech Cię przytulę:(
                                        • esterka8 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:48
                                          widzisz Konrado już Cię przytula;)))) wiem co to czesne, tylko nie wiem co to
                                          ma do ciapagu...;p ;))) nie możesz pojechac sie spotkać, czy jak??
                                          • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:52
                                            ja nie mam kasy na czesne a co dopiero na ciapag
                                        • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:52
                                          dzieki, ale czemu sie smutkasz??
                                          • mamstajla Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 21:56
                                            bo mi przypomniałeś, że mam ten sam problem.., ale co tam..
                                            • leziox Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 22:32
                                              Niby chce poznać ten biedny Konrado taką fajną laskę a tu czesnem sobie głowę
                                              zawraca,stanem konta,stressuje się biedny.W moich młodzieńczych czasach brało
                                              się flaszkę wody mineralnej do reklamówki,parę bułek i parówki,po czym szło się
                                              na stopa aby dojechać do ukochanej.A teraz każdy z facetów myśli że towar będzie
                                              mu podany na tacy,a potem się dziwi czemu taki leziox dojechał a on nie
                                              :-/,chociaż młodszy i piękniejszy zapewne...
                                              • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 22:39
                                                czasy sie zmieniaja :P
                                                • leziox Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 22:44
                                                  Czasy się zmieniają,ludzie wcale nie,ale lubią to sobie i innym wmawiać.
                                                  • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 22:48
                                                    czepiasz sie :P
                                                  • leziox Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 20.09.05, 23:13
                                                    Nie czepiam się,widać że mnie nie znasz,bo wiedziałbyś kiedy tak naprawdę się
                                                    czepiam.A że ludziom w kraju inicjatywy często brakuje to niezbity fakt.
                                                    Najlepiej powiedzieć że ktoś się czepia i tkwić nadal w swoim cieplutkim
                                                    kokoniku,bez ryzyka i bez wstrząsów,okazjonalnie tylko narzekając na świat i nudę.
                                                  • trevally Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 21.09.05, 08:56
                                                    hehe święta prawda Lezioxie, oj święta ;-) Ty to chociaż miałes te parówki ... :-P
                                                    Załamać się można czytając jak liche przeszkody potrafią pozbawiać ludzi
                                                    odrobiny spontaniczności i szaleństwa - a potem się ludzie dziwią że ich życie
                                                    jest bezbarwne, szare i nieciekawe, ech ... :-(
                                                  • mamstajla Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 21.09.05, 12:36
                                                    święte słowa leziox...
                                                    chłopcy dziś są tacy leniwi, idą na łatwiznę..
                                                    ale możliwe, że to tylko wymówki. Konrad może nie ma tak naprawdę ochoty na
                                                    żadne wojaże na drugi koniec Polski.. a wpychają mu dziewczynę (czyli mnie;)) na
                                                    siłę i swatać go chcą;)
                                                  • pewna_pani Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 21.09.05, 13:00
                                                    mamstajla biegnij na poczte raz raz
                                                    oraz dzien dobry:)
                                                  • mamstajla Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 21.09.05, 13:04
                                                    witam witam:)
                                                  • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 21.09.05, 13:40
                                                    mamstajla napisała:

> ale możliwe, że to tylko wymówki. Konrad może nie ma tak naprawdę ochoty na
                                                    > żadne wojaże na drugi koniec Polski.. a wpychają mu dziewczynę (czyli mnie;))
                                                    > na siłę i swatać go chcą;)
                                                    nie chcialem tego mowic, ale ze juz powiedzialas to juz nie musze
                                                  • mamstajla Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 21.09.05, 17:36
                                                    buuuuu, a miało być tak pięknie...:(
                                                  • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 21.09.05, 19:40
                                                    przeciez sama mowilas ze nie mam zamiaru przyjechac :P
                                                  • mamstajla Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 21.09.05, 20:18
                                                    lubisz się droczyć..;)
                                                  • konrado80 Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 21.09.05, 20:25
                                                    Ty pierwsza zaczelas :P
                                                  • leziox Re: a coz to za ksiazka? o czym ona bedzie?? 21.09.05, 22:43
                                                    Nie odmawiaj sobie na siłę niczego,dopiero jak zachorujesz będziesz mogła
                                                    powiedzieć-Ale sobie pożyłam :-/
    • masspass Re: zmiany:))) 21.09.05, 13:48
      Ja wprowadziłam zmieny w niedziel, dzisiaj sroda i łamię sie.....
      • konrado80 Re: zmiany:))) 21.09.05, 13:50
        to sie nie lam, tylko glowa do gory
        • masspass Re: zmiany:))) 21.09.05, 13:51
          palic mi sie chce k.....wsko!
          i wszystko mnie wkurza... delikatnie mówiac
          • konrado80 Re: zmiany:))) 21.09.05, 13:53
            musisz chciec nie palic, innaczej cienko to widze
            • masspass Re: zmiany:))) 21.09.05, 14:11
              eeeee..... chcę oczywiscie, chcę!
              Ale jeszcze bardziej chce zimne piwo.... i do tego fajeczke :)
              wymiekne, nie wymieknę, wymieknę, nie wymiekne....?
              • wyjatkowo_zimny_maj Re: zmiany:))) 21.09.05, 14:15
                najlepsza taktyka to powiedzieć sobie "Szkoda mi tych XXX godzin od których już
                nie palę" - z każdą godziną jest ich więcej, coraz bardziej szkoda je zmarnować,
                to naprawdę skutkuje ;-)
                • masspass Re: zmiany:))) 21.09.05, 14:36
                  szkoda mi tych 4 dni..... :)
                  dzieki, kupiłam sobie sliwki ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka