paool 21.09.05, 12:19 ... opie.dalając siostrę, że puste mieszkanie stoi a ona sie gnieździ z ta krótkoostrzyżona... no, zaraz ale to chyba nieszkanie apugi, albo sie myle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietka.kokietka Re: Gosza dała czadu... 21.09.05, 13:32 ha! ja to czekam kiedy jej ktoś strzeli. Pewnie byłby to cebulooki - ale niestety on niemobilny! Kurcze - na serio - juz naprawde sie im pomysły pokończyły. GOsia pojechała przez pol miasta by opierniczy siostre - zamiast smsa wysłać. Na dodatek wytłumaczcie mi - jak taka papuga jest sędziną skoro własnej młodszej siostrze pozwala do siebie tak mówić i na dodatek w miejscu pracy! Ale obciach. Ciekawe czy Piwnik by se tak pozwoliła? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Gosza dała czadu... 21.09.05, 13:52 gosza prezentuje oblesna postawe roszczeniowa jak cala masa naszych rodakow - nalezy mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Gosza dała czadu... 21.09.05, 15:02 Piwnik JUŻ na pewno siostry by nie miała.. a Gosza..?no własnie, to miałem na myśli mówiąc że nam emjotyzm na życiorysy włazi... ostatnio zbieram joby od różnych pięknych pań..głównie w pracy.. a potem mnie usiłują przepraszać ale co ja się nadenerwuję to moje... SIAKIEŚ OGÓLNOPOLSKIE KLIMAKTERIUM, wemorde?????????? a moze inne miesięcznice? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa pewnie z twierdzenia 21.09.05, 22:43 > no, zaraz ale to chyba nieszkanie apugi, albo sie myle... co twoje to moje, a od mojego - wara Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Gosza dała czadu... 22.09.05, 13:13 Wiecie, a mnie to dziwi. No bo Gosza porzuciła chwilowo Sztefka specjalnie po to żeby się zaopiekować Izką,bo tamta w depresji jest. A teraz się pyszczy,ze gnieździć się z nią musi??? To co porzuci niedoszłą samobójczynię dla większego metrażu? Ja znów nie nadanżam na Łepkowską :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: Gosza dała czadu... 22.09.05, 21:09 iza232 napisała: > Wiecie, a mnie to dziwi. No bo Gosza porzuciła chwilowo Sztefka specjalnie po > to żeby się zaopiekować Izką,bo tamta w depresji jest. A teraz się pyszczy,ze > gnieździć się z nią musi??? To co porzuci niedoszłą samobójczynię dla większego > > metrażu? Ja znów nie nadanżam na Łepkowską :(((( Ja o tym samym pomyślałam. Już nie mówiąc o tym, że jakiś czas temu też Gosza swojej siostrze nawrzucała jak ta lala, poczym Papuga pożycza jej kasę na biznes, a ta dalej mordę drze na brzemienną siostrę. Toż to czarna owca w rodzinie Luckowej się trafiła! :-) Odpowiedz Link Zgłoś