Dodaj do ulubionych

Wybory Białej Damy

IP: *.arcor-ip.net 11.09.02, 01:12
Miło nam donieść,że komitet złożony ze zmorek i strzyg zamieszkałych na stałe
pod Łęczycą postanowił ogłosić ogólnopolskie wybory Białej Damy.Kandydatki
powinny dysponować wiotką kibicią,zamyślonym wzrokiem,strojem białym do ziemi,
oraz postawą ogólną predystynującą do wzięcia udziału w konkursie.
Pierwszą nagrodą będzie możliwość dożywotniego zamieszkania na zamku w
Wiśniczu oraz stanowisko głównej wypędzaczki natrętnych turystów,jak też
odpowiednia pensja pozwalająca na utrzymanie wysokiego standartu życiowego.Ze
źródeł dobrze poinformowanych wiadomo nam,iż również w tym miejscu można się
spodziewać kandydatek do naszego konkursu, o czym donieśli nam
korespondenci,przebywającą przypadkowo podczas ostatniego weekendu w Zegrzu.
Pierwsza forumowa kandydatka na Białą Damę to niejaka Pomcia,co zapisujemy na
naszej liście.Oczekujemy dalszych zgłoszeń.

Obserwuj wątek
    • Gość: Pom Re: Wybory Białej Damy IP: 2.4.STABLE* 11.09.02, 07:59
      No i stoje jak ta głupia na środku wybiegu... a gdzie reszta? Pochowała sie?
      Jest tu jeszcze pare bialodamopodobnych tak wiec pokazac sie prosze
      natentychmiast!
      • saqqara Re: Wybory Białej Damy 11.09.02, 08:47
        ja sie chetnie zglosze, ale pytanie mam, czy nie sa przeszkoda moje czerwone
        barchany do kolan z gustowna falbanka? bo ja takowe posiadam!
        • iwusia Re: Wybory Białej Damy 11.09.02, 10:45
          biała to ja może nie jestem ale straszyć tez moge kurka
          nooooo!!!!!!......saqqara to Ty masz kuźwa lepsze od mnie bo ja bez falbanek
          buuuuu........;)
          • saqqara Re: Wybory Białej Damy 11.09.02, 10:53
            bo ja zawsze zgodnie z moda bylam, od_kity_stroj to moje haabbby:))
            • czarna_pantera2 Re: Wybory Białej Damy 11.09.02, 11:03
              wow zamczysko, to cos dla mnie:) narzucialam biale przescieradlo co by czern ma
              przykryc huuu huuu troche zabrzmialo to jak sowa, ale co tam dojde do wprawy:)
              • robsonick Re: Wybory Białej Damy 11.09.02, 11:30
                czarna_pantera2 napisała:

> wow zamczysko, to cos dla mnie:) narzucialam biale przescieradlo co by czern
                ma
                >
                > przykryc huuu huuu troche zabrzmialo to jak sowa, ale co tam dojde do wprawy:)
                Musze przyznac dla mnie zestaw to ciekawy
                w ogladaniu bialej damy dojsc musze do wprawy
                jestem pelen zas podziwu nad tych dam uroda
                kazda z nich jest ta wspanialsza, piekniejsza, i mloda
                ciekaw jestem kto wybierze to jedyna dame
                cale szczescie wybieranie nie mnie bylo dane
                bo bym musial wybrac razem panie wszystkie
                4 damy zas by w zamku wnet zrobily czystke
                no ja mysle ze ja bym sie ich tam nie przestraszyl
                tylko mile chwile spedzil u boku i grzeszyl ;))))
                • Gość: Władek_z_Muchobora Re: Wybory Białej Damy IP: *.arcor-ip.net 11.09.02, 12:50
                  Komitet organizacyjny zawiadamia,iż barchany i to czerwone dozwolone są jedynie
                  na wyborach najlepiej ubranej gołej dupy w Paryżu.Ewentualnie hiena cmentarna
                  jeśli już z tymi barchanami.Pani Pantera proszona jest o wyćwiczenie strun
                  głosowych,na razie wpisaliśmy panią na listę rezerwową jako Brunhildę w ruinach
                  zamku Wolfenstein.Duch ma subtelnie huczeć,buczeć ale nie ryczeć.Kandydatka
                  następna-Iwusia-proszę napisać coś o sobie.Mielibyśmy dla pani propozycję w
                  postaci ducha klasztornego,do tego wymagana jest jednak nietykalność
                  dziewicza,nie wiemy,czy jest pani jeszcze w jej posiadaniu.I czy to nie za
                  nudne dla pani.
                  Pani Pomcia,proszę przesunąć się trochę w lewo dla zrobienia pierwszego ujęcia.
                  • robsonick Re: Wybory Białej Damy 11.09.02, 13:55
                    Gość portalu: Władek_z_Muchobora napisał(a):

> Komitet organizacyjny zawiadamia,iż barchany i to czerwone dozwolone są
                    jedynie
                    >
                    > na wyborach najlepiej ubranej gołej dupy w Paryżu.Ewentualnie hiena cmentarna
                    > jeśli już z tymi barchanami.Pani Pantera proszona jest o wyćwiczenie strun
                    > głosowych,na razie wpisaliśmy panią na listę rezerwową jako Brunhildę w
                    ruinach
                    >
                    > zamku Wolfenstein.Duch ma subtelnie huczeć,buczeć ale nie ryczeć.Kandydatka
                    > następna-Iwusia-proszę napisać coś o sobie.Mielibyśmy dla pani propozycję w
                    > postaci ducha klasztornego,do tego wymagana jest jednak nietykalność
                    > dziewicza,nie wiemy,czy jest pani jeszcze w jej posiadaniu.I czy to nie za
                    > nudne dla pani.
                    > Pani Pomcia,proszę przesunąć się trochę w lewo dla zrobienia pierwszego
                    ujęcia.
                    >

dzis komitet zawiadamia co nalezy dobrze robic
                    aby bialej damy postac i zamczysko tutaj zdobyc
                    dla cmetarnej hieny rada: ostatecznie wloz barchany
                    jesli poklask tym zdobedziesz nikt nie bedzie zatroskany
                    zas futrzaki musza sciesle dbac o strun glosowych forme
                    aby rykiem swym nie sploszyc zwiedzajacych ponad norme
                    zas dopuki nie zamieni swoich rykow w jek upiorny
                    to postraszy za brunchilde posrod ruin ..tak dla formy
                    Nietykalnosc zas klasztorna przed Iwusia dzis sie stawia
                    czy rygory te dzis spelni ??? zagadkowa to jest sprawa
                    nagle co to pomcia staje bez warunkow zadnych. Wiecie?
                    czy to moze nieuwaga czy tez zmowa w komitecie ?
                    tutaj przyjrzec sie dzis musi dociekliwosc moja pasja
                    czy to nie jest przesądzony z gory werdykt i sukcesja
                    • czarna_pantera2 Re: Wybory Białej Damy 11.09.02, 14:05
                      dżizyz co tez oni mi tu kazac robic , ja pic te jaja surowe ale po 10 to czuje
                      ze rzygac bede:)
                      moze jakies molestowanko i bicie po pleckach wtedy wyzsze tony moze uda mi sie
                      osiagnac:)
                      • iwusia Re: Wybory Białej Damy 11.09.02, 14:09
                        dziewictwo klasztorne to ja mam, na mnicha(u) jeszcze tego nie robiłam hihihi
                        • saqqara Re: Wybory Białej Damy 11.09.02, 14:40
                          hehehe, no to czuje sie dopuszczona do konkursu;))

ps. panie Władku, czy ja juz Panu mowilam, jak ja Pana kocham? szczegolnie w
                          tych stringach i fartuszku?:))))
                          • iwusia Re: Wybory Białej Damy 11.09.02, 14:54
                            mnie się tam lepiej podobał w samej muszcze......ekhm.....na szyi:)
                            • Gość: hm Re: Wybory Białej Damy IP: *.pozn.gazeta.pl 11.09.02, 14:58
                              a mozna sie panu na szyji powiesic?:)
                            • laelia Re: Wybory Białej Damy 11.09.02, 15:10
                              hej, ja też chcę gdzieś straszyć! Tylko w kontrakcie proszę uwzgędnić wolne w
                              każdą pełnię, zniżkę na konserwację miotły i dłuższy urlop na czas sabatu :)))
                              Nie będę wyła, bo to nie przystoi damie, ale mogę zajęczeć przejmująco i od
                              czasu do czasu zaszczękać jakimś łańcuchem
                              • Gość: pom Re: Wybory Białej Damy IP: 2.4.STABLE* 11.09.02, 15:35
                                No ładnie... Robsonick już węszy jakąś zmowę, że niby przesądzone wszystko z
                                góry...
                                Oświadczam, że nic nie przesądzone! Na dowód proszę o wybitnie trudne zadanie
                                dla mnie, żeby wszelkie podejrzenia odegnać! Łańcuchami mogę dzwonić, albo co...
                                • Gość: hm Re: Wybory Białej Damy IP: *.pozn.gazeta.pl 11.09.02, 15:44
                                  dobra dobra pom , cos mi tu jakas lapowka pachnie!!!!!:)
                                  • Gość: Pom Re: Wybory Białej Damy IP: 2.4.STABLE* 11.09.02, 15:46
                                    Imputujesz mi coś? Że niby sie nie nadaje, czy jak?
                                    • czarna_pantera2 Re: Wybory Białej Damy 11.09.02, 15:54
                                      impucostam:) ze masz chody!!!:))))
                                    • Gość: Władek_z_Muchobora Re: Wybory Białej Damy IP: *.arcor-ip.net 11.09.02, 15:58
                                      Insynuacje w stosunku do Pomci są całkiem nie na miejscu.Komitet organizacyjny
                                      wyborów zawiadamia,iż ob.Pomcia zasłużyła na swoją nominację wstępną li tylko i
                                      wyłącznie wyglądem córki młynarza,przebywającej z dala od słońca przez
                                      wszystkie lata życia.Jej postać zwiewna,a wzrok rozmarzony jest właśnie
                                      trybutem Dam Białych.
                                      Pani Iwusia-proszę zgłosić się do klasztoru w celu uzgodnienia szczegółów
                                      zatrudnienia "na mnicha"./ps.pozycja taka polega na robieniu rzeczy dziwnych
                                      razem pod jednym habitem,dowcip polega na tym,aby w trakcie dochodzenia do
                                      orgazmu zachowywać kamienną twarz,śpiewać poważne pieśni średniowieczne i
                                      dzwonić dzwonem w tym samym rytmie jak na początku zabawy/.Komu się uda,otrzyma
                                      premię dodatkową.
                                      Futrzaków starania rozpatrzymy po jajecznej uczcie,cokolwiek by to oznaczało.
                                      Pani Laelija,dla pani mielibyśmy stanowisko huzara bez głowy,bo pasuje pani
                                      wzrostem.Prosimy o dalsze zgłoszenia.
                                      • iwusia Re: Wybory Białej Damy 11.09.02, 16:33
                                        dla tej premi dodatkowej nawet słóweczka nie pisne podczas "modlitwy" na
                                        mnicha:)))
                                        • robsonick Re: Wybory Białej Damy 11.09.02, 16:40
                                          iwusia napisała:

> dla tej premi dodatkowej nawet słóweczka nie pisne podczas "modlitwy" na
                                          > mnicha:)))
                                          >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka