Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 06:40 wstawania z wyra. To temat który mnie obecnie nurtuje. Bo jak jest zimno, to z ciepłego łóżeczka nie chce mi się wyłazić:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: już nieznudzony Re: Ochłodzenie a sprawa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 08:55 Doskonale Cię rozumiem. Mam podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 matki, zony i kochanki............. 15.09.02, 08:58 wstawac po kolei, kolezanki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: matki, zony i kochanki............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 08:59 Dzien dobry Kitus..... a kto moze w lozeczku pozostac? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ojcowie, mezowie i kochankowie................ 15.09.02, 09:01 jezeli tak bardzo sie zmeczyli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ojcowie, mezowie i kochankowie............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 09:13 Ale solidarność jąderek u kitka wylazła jak szydło z worka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nieznudzona Re: dużo czasu mija... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 09:13 nim się Maryjan zaloguje i wyloguje. Grunt to dobre samopoczucie Mariancia, gadać sam ze sobą... Stary kawaler? czy gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nieznudzona Re: dużo czasu mija... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 09:15 widać gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: dużo czasu mija... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 09:18 E tam! Ja to ja, a Mario2 to Mario2. My są dwie różne osoby i dwie różne płci, wiesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz nieznudzona Re: dużo czasu mija... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 09:20 Taaaak? co ty powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: dużo czasu mija... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 09:22 No, wyobraź sobie, taka historia! Niewiarygodna, a jednak prawdziwa :)) "Paweł i Gaweł w jednym domu stali(...)" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nieznudzona Re: dużo czasu mija... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 09:25 może zgłoście się do jakiegoś programu osobliwości lub do TVN i "Nie do wiary". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: dużo czasu mija... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 09:30 A co jest osobliwego w pożyciu kobiety z mężczyzną? Niedowiarku! Musisz koniecznie palec w dziurkę wsadzić, żeby uwierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dużo czasu mija... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 09:38 dziewczynka nieznudzona najwyrazniej jezd niedopieszczona i niehumorzasta w zwiazku z tym;))Dzien dobry Maryjko.Zimno za oknem,ten fakt lekko mnie gnebi,ja tak kocham lato! Czy moj brachu tyz robi Ci kawe do lozeczka?;0))) Ocha,zapomnialabym pozdrowic mojego ulubienca!dzien dobry Kitus!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nieznudzona Re: dużo czasu mija... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 14:30 Cenię to sobie... Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Niedowiarku! Musisz koniecznie palec w dziurkę wsadzić, żeby uwierzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Gość: już nieznudzona IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.p 15.09.02, 09:39 skads wyciagnelo bzdurny wniosek, ze ja i marys, to to samo, i tak teraz pitoli, bez sensu:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Ano, co zrobić - niedowiarki sa na świecie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 09:48 A ja krzewić wiary ogniem i mieczem nie zamierzam :) Witaj Samcia, witaj kitku! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa............ 15.09.02, 09:51 to sie przekona, ze sie jednak troche z marysiem roznimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... 15.09.02, 09:55 albo Zwirka i Muchomorka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:00 E, na zatwardziałych niedowiarków nie ma sposobu. I święty Boże nie pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:09 Nie przejmuj się, Maryjko takim poznańskim wirtualnym bytem. Kto twierdzi ten dowodzi. Gadał ślepy o kolorach! A tak poza tym - dzień dobry wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... 15.09.02, 10:11 Oooooo...zmartwychwastalas Pomcia?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:17 Tak:) Rura nie cieknie, bo odkręcam tylko wodę jak chcę coś zrobić na mokro, np. kawę. Wczoraj u Mamy zrobiłam taaakie pranie, zażyłam kąpieli z pianą i czuję się supcio do dziś.:) No i antybiotyk jakoś pomaga, więc chyba idzie ku lepszemu? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... 15.09.02, 10:20 Bedziesz zyc malenka,spox:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:22 A jednak trzeba grzać to świństwo, wiesz? Śpię pod dwiema kołdrami i pod kotem. Rano zawsze czuję się lepiej! A jak Ty żyjesz, Samcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:24 Sorki, za chwilową nieobecność. Właśnie odbyłam rozmowę z moim eks na temat dojrzewania naszej latorośli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:25 Czy rozmowy były owocne w konstruktywne wnioski i podjęto określone działania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:27 Gość portalu: pom napisał(a): > Czy rozmowy były owocne w konstruktywne wnioski i podjęto określone działania? *************** tak, osiągnięto jednomyślnośc w temacie i podpisano traktat o współpracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:31 Widzę, że procesy integracyjne zachodzą również na poziomie podstawowych komórek społeczeństwa. A mówią, że Wiatr prowadzi fatalną kampanię informacyjną...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:36 No wiesz, są takie sprawy, które jednoczą ludzi w działaniu mimo różnic poglądów w innych sprawach. A co ten Wiatr takiego propaguje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:42 Wiatr propaguje wśród społeczeństwa zalety wstąpienia Polski do UE i oswaja ciemny naród z NOWYM, które nastąpi prawdopodobnie w 2004r. (tak przyjamniej stanowi traktat Nicejski) No, ale wracając, to dość optymistyczne, że się dogadać można z eks:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:48 Mnie i mojemu eks aż tak pełne zjednoczenie jak PL z UE z pewnością nie grozi. Natomiast od jakichś 9 lat współpracujemy mniej lub bardziej owocnie w dziedzinie czuwania nad rozwojem latorośli. Nasz to wspólny plon był i chcemy, żeby i owoce wydał dobrego gatunku. Wiesz, przy odrobinie dobrej woli z obu stron wszystko jest możliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:53 Miło to słyszeć, naprawdę! Bo często gęsto ludziom brak dobrej woli, bo znaleźć dobrą wolę... jeśli rozumies o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:55 Wiem, bo mi jej na początku też brakowało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:58 To chyba też i sprawa, że już człek ma dystans, nie cierpi i łatwiej mu podjąć racjonalne dcyzje. Ale są i takie kobiety, co to nawet na starość nie zmądrzeją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 11:01 Na te nie mamy specjalnie wpływu. Ale na siebie same i owszem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 11:05 Chyba nie będę się powtarzać i nie powiem, żeś mądra i rozważna kobieta...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 11:22 Domorosła mądrala raczej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja zawsze z wami............... 15.09.02, 10:26 a szczegolnie z pompidelkiem biedniutkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Łatwo Ci mówić........ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:28 z tak daleka... ale czy podałbyś mi szklankę wody, gdym leżała w malignie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 zanim ty w malignie bedziesz........... 15.09.02, 10:31 to technika tak do przodu pojdzie, ze Cie nawet netowo piescic bede mogl, a nie tylko woda poic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Za netowe pieszczoty IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:32 to dziękuję umprzejmi już dziś, nie czekając na techniczny postęp! Jestem niczym ta Jagna z "Chłopów", naturalistka do bólu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oj dyna, dyna jęczy boryna............... 15.09.02, 10:36 a pod nim jagienka, cichutko se stęka, oki, lecę do Ciebie światłowodem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Czekam... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:38 10 minut, potem szlaban nieodwołalny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ja zawsze z wami............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:28 No prosze, jakie kitek ma dobre serduszko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ja zawsze z wami............... 15.09.02, 10:33 dno w kazdym razie nie o szklance wodu kitus marzy:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: no a nie dno mialo byc;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:38 Samcia, z błedem czy bez, sens w tym jest! :)) Stworzyłaś aforyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: no a nie dno mialo byc;) 15.09.02, 10:51 dzienks za pocieszenie maryjko ale brzmi to w tej wersji jak przypadkowy zlepek slow.Moja niechlujnosc przy pisaniu czasami mnie sama przeraza:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: no a nie dno mialo byc;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:54 Tere fere! Pozwól, że zostanę przy swoim zdaniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: no a nie dno mialo byc;) 15.09.02, 10:55 Pozwalam.powiem wiecej ,jest mi ono zupelnie na reke!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: no a nie dno mialo byc;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 11:05 Ty napiszesz "Aforyzmy Samanty z S.", a Mario poszuka Ci sponsorów na wydanie książkowe. On ma głowę do tego nie od parady! A potem będziemy wspólnie zyski czarpać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nieznudzona Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 14:32 kitek1 napisał: > to sie przekona, > ze sie jednak troche z marysiem roznimy:) Tak, jak bliźniacy jednojajowi,hahahahaha............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 14:36 Tyle, że każdy z innej matki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nieznudzona Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 14:40 Qrde, na to nie wpadłam, hahaha Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Tyle, że każdy z innej matki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 14:42 Pewnie hołdujesz przesądowi, że "matka, jest tylko jedna!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nieznudzona Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 14:44 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Pewnie hołdujesz przesądowi, że "matka, jest tylko jedna!" Tak, dokładnie tak uważam. Ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 14:50 To mi przypomniało, jak kiedyś pytano takiego jednego co sądzi w różnych sprawach. Ankietowany odpowiadał niezmiennie, że to samo, co Trybuna Ludu. Zdziwieni ankieterzy zapytali go w końcu, czy ma własne zdanie, na co on bez wahania odpowiedział: - Mam, ale się z nim nie zgadzam! :)) Odpowiedz Link Zgłoś