Dodaj do ulubionych

Ochłodzenie a sprawa

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 06:40
wstawania z wyra.
To temat który mnie obecnie nurtuje. Bo jak jest zimno, to z ciepłego
łóżeczka nie chce mi się wyłazić:(
Obserwuj wątek
    • Gość: już nieznudzony Re: Ochłodzenie a sprawa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 08:55
      Doskonale Cię rozumiem. Mam podobnie.
    • kitek1 matki, zony i kochanki............. 15.09.02, 08:58
      wstawac po kolei,
      kolezanki:)
      • Gość: mario2 Re: matki, zony i kochanki............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 08:59
        Dzien dobry Kitus.....
        a kto moze w lozeczku pozostac?
        • kitek1 ojcowie, mezowie i kochankowie................ 15.09.02, 09:01
          jezeli tak bardzo sie zmeczyli:)
          • Gość: maryjo2 Re: ojcowie, mezowie i kochankowie............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 09:13
            Ale solidarność jąderek
            u kitka wylazła jak szydło z worka :))
          • Gość: już nieznudzona Re: dużo czasu mija... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 09:13
            nim się Maryjan zaloguje i wyloguje. Grunt to dobre samopoczucie Mariancia,
            gadać sam ze sobą...
            Stary kawaler? czy gorzej?
            • Gość: już nieznudzona Re: dużo czasu mija... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 09:15
              widać gorzej
              • Gość: maryjo2 Re: dużo czasu mija... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 09:18
                E tam!
                Ja to ja, a Mario2 to Mario2.
                My są dwie różne osoby i dwie różne płci, wiesz????
                • Gość: juz nieznudzona Re: dużo czasu mija... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 09:20
                  Taaaak? co ty powiesz?
                  • Gość: maryjo2 Re: dużo czasu mija... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 09:22
                    No, wyobraź sobie, taka historia!
                    Niewiarygodna, a jednak prawdziwa :))

"Paweł i Gaweł w jednym domu stali(...)"
                    • Gość: już nieznudzona Re: dużo czasu mija... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 09:25
                      może zgłoście się do jakiegoś programu osobliwości lub do TVN i "Nie do wiary".
                      • Gość: maryjo2 Re: dużo czasu mija... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 09:30
                        A co jest osobliwego w pożyciu kobiety z mężczyzną?
                        Niedowiarku! Musisz koniecznie palec w dziurkę wsadzić, żeby uwierzyć?
                        • Gość: samanta Re: dużo czasu mija... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 09:38
                          dziewczynka nieznudzona najwyrazniej jezd niedopieszczona i niehumorzasta w
                          zwiazku z tym;))Dzien dobry Maryjko.Zimno za oknem,ten fakt lekko mnie gnebi,ja
                          tak kocham lato! Czy moj brachu tyz robi Ci kawe do lozeczka?;0)))
                          Ocha,zapomnialabym pozdrowic mojego ulubienca!dzien dobry Kitus!:)
                          • kitek1 siemanko zelazkowa damko............... 15.09.02, 09:40
                            :)
                        • Gość: już nieznudzona Re: dużo czasu mija... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 14:30
                          Cenię to sobie...

Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Niedowiarku! Musisz koniecznie palec w dziurkę wsadzić, żeby uwierzyć?
            • kitek1 Gość: już nieznudzona IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.p 15.09.02, 09:39
              skads wyciagnelo bzdurny wniosek,
              ze ja i marys,
              to to samo,
              i tak teraz pitoli, bez sensu:(((
              • Gość: maryjo2 Re: Ano, co zrobić - niedowiarki sa na świecie! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 09:48
                A ja krzewić wiary ogniem i mieczem nie zamierzam :)
                Witaj Samcia, witaj kitku!
                • kitek1 moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa............ 15.09.02, 09:51
                  to sie przekona,
                  ze sie jednak troche z marysiem roznimy:)
                  • samanta1 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... 15.09.02, 09:55
                    albo Zwirka i Muchomorka ;)))
                    • Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:00
                      E, na zatwardziałych niedowiarków nie ma sposobu. I święty Boże nie pomoże!
                      • Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:09
                        Nie przejmuj się, Maryjko takim poznańskim wirtualnym bytem.
                        Kto twierdzi ten dowodzi.
                        Gadał ślepy o kolorach!

A tak poza tym - dzień dobry wszystkim :)
                        • samanta1 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... 15.09.02, 10:11
                          Oooooo...zmartwychwastalas Pomcia?:)))))
                          • Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:17
                            Tak:) Rura nie cieknie, bo odkręcam tylko wodę jak chcę coś zrobić na mokro,
                            np. kawę. Wczoraj u Mamy zrobiłam taaakie pranie, zażyłam kąpieli z pianą i
                            czuję się supcio do dziś.:) No i antybiotyk jakoś pomaga, więc chyba idzie ku
                            lepszemu?
                            • samanta1 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... 15.09.02, 10:20
                              Bedziesz zyc malenka,spox:)
                              • Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:22
                                A jednak trzeba grzać to świństwo, wiesz? Śpię pod dwiema kołdrami i pod kotem.
                                Rano zawsze czuję się lepiej!
                                A jak Ty żyjesz, Samcia?
                            • Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:24
                              Sorki, za chwilową nieobecność.
                              Właśnie odbyłam rozmowę z moim eks na temat dojrzewania naszej latorośli :)
                              • Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:25
                                Czy rozmowy były owocne w konstruktywne wnioski i podjęto określone działania?
                                • Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:27
                                  Gość portalu: pom napisał(a):
                                  > Czy rozmowy były owocne w konstruktywne wnioski i podjęto określone działania?
                                  tak, osiągnięto jednomyślnośc w temacie i podpisano traktat o współpracy :)
                                  • Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:31
                                    Widzę, że procesy integracyjne zachodzą również na poziomie podstawowych
                                    komórek społeczeństwa.
                                    A mówią, że Wiatr prowadzi fatalną kampanię informacyjną...:)
                                    • Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:36
                                      No wiesz, są takie sprawy, które jednoczą ludzi w działaniu mimo różnic
                                      poglądów w innych sprawach.
                                      A co ten Wiatr takiego propaguje?
                                      • Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:42
                                        Wiatr propaguje wśród społeczeństwa zalety wstąpienia Polski do UE i oswaja
                                        ciemny naród z NOWYM, które nastąpi prawdopodobnie w 2004r. (tak przyjamniej
                                        stanowi traktat Nicejski)
                                        No, ale wracając, to dość optymistyczne, że się dogadać można z eks:)
                                        • Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:48
                                          Mnie i mojemu eks aż tak pełne zjednoczenie jak PL z UE z pewnością nie grozi.
                                          Natomiast od jakichś 9 lat współpracujemy mniej lub bardziej owocnie w
                                          dziedzinie czuwania nad rozwojem latorośli. Nasz to wspólny plon był i chcemy,
                                          żeby i owoce wydał dobrego gatunku.
                                          Wiesz, przy odrobinie dobrej woli z obu stron wszystko jest możliwe :)
                                          • Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:53
                                            Miło to słyszeć, naprawdę!
                                            Bo często gęsto ludziom brak dobrej woli, bo znaleźć dobrą wolę... jeśli
                                            rozumies o co mi chodzi.
                                            • Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:55
                                              Wiem, bo mi jej na początku też brakowało!
                                              • Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:58
                                                To chyba też i sprawa, że już człek ma dystans, nie cierpi i łatwiej mu podjąć
                                                racjonalne dcyzje.
                                                Ale są i takie kobiety, co to nawet na starość nie zmądrzeją!!!
                                                • Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 11:01
                                                  Na te nie mamy specjalnie wpływu. Ale na siebie same i owszem :))
                                                  • Gość: pom Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 11:05
                                                    Chyba nie będę się powtarzać i nie powiem, żeś mądra i rozważna kobieta...:)
                                                  • Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 11:22
                                                    Domorosła mądrala raczej :))
                              • kitek1 ja zawsze z wami............... 15.09.02, 10:26
                                a szczegolnie z pompidelkiem biedniutkim:)
                                • Gość: pom Łatwo Ci mówić........ IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:28
                                  z tak daleka... ale czy podałbyś mi szklankę wody, gdym leżała w malignie?:)
                                  • kitek1 zanim ty w malignie bedziesz........... 15.09.02, 10:31
                                    to technika tak do przodu pojdzie,
                                    ze Cie nawet netowo piescic bede mogl,
                                    a nie tylko woda poic:)
                                    • Gość: pom Za netowe pieszczoty IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:32
                                      to dziękuję umprzejmi już dziś, nie czekając na techniczny postęp!

Jestem niczym ta Jagna z "Chłopów", naturalistka do bólu:)
                                      • kitek1 oj dyna, dyna jęczy boryna............... 15.09.02, 10:36
                                        a pod nim jagienka,
                                        cichutko se stęka,
                                        oki, lecę do Ciebie światłowodem:)))
                                        • Gość: pom Czekam... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 10:38
                                          10 minut, potem szlaban nieodwołalny!
                                • Gość: maryjo2 Re: ja zawsze z wami............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:28
                                  No prosze, jakie kitek ma dobre serduszko :))
                                  • samanta1 Re: ja zawsze z wami............... 15.09.02, 10:33
                                    dno w kazdym razie nie o szklance wodu kitus marzy:))))))))
                                    • samanta1 no a nie dno mialo byc;) 15.09.02, 10:33
                                      • Gość: maryjo2 Re: no a nie dno mialo byc;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:38
                                        Samcia,
                                        z błedem czy bez, sens w tym jest!
                                        :))
                                        Stworzyłaś aforyzm.
                                        • samanta1 Re: no a nie dno mialo byc;) 15.09.02, 10:51
                                          dzienks za pocieszenie maryjko ale brzmi to w tej wersji jak przypadkowy zlepek
                                          slow.Moja niechlujnosc przy pisaniu czasami mnie sama przeraza:))))
                                          • Gość: maryjo2 Re: no a nie dno mialo byc;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 10:54
                                            Tere fere!
                                            Pozwól, że zostanę przy swoim zdaniu :))
                                            • samanta1 Re: no a nie dno mialo byc;) 15.09.02, 10:55
                                              Pozwalam.powiem wiecej ,jest mi ono zupelnie na reke!:)))))
                                              • Gość: maryjo2 Re: no a nie dno mialo byc;) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 11:05
                                                Ty napiszesz
                                                "Aforyzmy Samanty z S.",
                                                a Mario poszuka Ci sponsorów na wydanie książkowe.
                                                On ma głowę do tego nie od parady!
                                                A potem będziemy wspólnie zyski czarpać.
                  • Gość: już nieznudzona Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 14:32
                    kitek1 napisał:

> to sie przekona,
                    > ze sie jednak troche z marysiem roznimy:)

Tak, jak bliźniacy jednojajowi,hahahahaha............
                    • Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 14:36
                      Tyle, że każdy z innej matki :))
                      • Gość: już nieznudzona Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 14:40
                        Qrde, na to nie wpadłam, hahaha

> Tyle, że każdy z innej matki :))
                        • Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 14:42
                          Pewnie hołdujesz przesądowi, że "matka, jest tylko jedna!"
                          • Gość: już nieznudzona Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 14:44

> Pewnie hołdujesz przesądowi, że "matka, jest tylko jedna!"

Tak, dokładnie tak uważam. Ale mogę się mylić.
                            • Gość: maryjo2 Re: moze mu wyslac zdjecie flipa i flapa......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 14:50
                              To mi przypomniało, jak kiedyś pytano takiego jednego co sądzi w różnych
                              sprawach. Ankietowany odpowiadał niezmiennie, że to samo, co Trybuna Ludu.
                              Zdziwieni ankieterzy zapytali go w końcu, czy ma własne zdanie, na co on bez
                              wahania odpowiedział:
                              - Mam, ale się z nim nie zgadzam!
                              :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka