Dodaj do ulubionych

KIJANA!!!!!!!!!!!!!!:)

16.09.02, 09:54
gdzieś Ty jezd moje babe!!!???:),...może ciem tam zabili na tej capo-coś
tam!!!??:))
..ale spoko!,...pomszcze cie straszliwie!!!!:)

tygrysek...

Obserwuj wątek
    • Gość: kijana Re: KIJANA!!!!!!!!!!!!!!:) IP: 193.74.43.* 16.09.02, 10:21
      heljoł, jestem znowu problem z serwerem!!! jak tam po łykendzie?!
      • tygrysek_ Re: KIJANA!!!!!!!!!!!!!!:) 16.09.02, 10:26
        a daj spokój!:),..lepiej ci nie bede opowiadał!!:)))
        ...u ciem wszystko ok???:)
        ...dostałaś foto w piątek??:)
        ..zadowolona!??:))
        ..kurde od 11.00 nie będzie mnie już dziś do końca,..tak więc pogadamy
        dopiero jutro!:),..najwyżej wyślij jakiegoś @, jutro przeczytam!!:))

tygrysek...
        • Gość: kijana Re: KIJANA!!!!!!!!!!!!!!:) IP: 193.74.43.* 16.09.02, 10:50
          buuuuu!!! no trzymaj się tygrys!! ostrzyj kły i pazury!!!!
          • randia Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! 16.09.02, 12:47
            A wpiełdol kcesz?????
            Nie ma Mnie przez kwilkę a Ty tu jakieś dupy podrywasz??? Ja Ci dam bebe, ja Ci
            dam!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Aroska Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! IP: 62.233.144.* 16.09.02, 13:12
              ...chyba już za późno Randyjko...już dawno poderwał;)))))))))))))))
              • mawyr Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! 16.09.02, 13:23
                Gość portalu: Aroska napisał(a):

> ...chyba już za późno Randyjko...już dawno poderwał;)))))))))))))))
                Acz ze wstrętem śpieszę donieść ;)))
              • randia Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! 16.09.02, 13:26
                Poderwał to napewno swoją z krzesła !!!!!!!!!!!
                A wiesz, że Ja dle dobrza sprawy wiele mogę zrobić :)))) I mojęgo nie oddam
                kijance , a nawet całej żabie!!!!!!!

Do stawu z niom i tyle :))))))))
                • Gość: Aroska Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! IP: 62.233.144.* 16.09.02, 13:29
                  ...chyba będzie Ci ciężko, ale powodzenia:))))))))))))))))))
                • Gość: kijana Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 16.09.02, 13:32
                  taaaaa, do stawu!!!! do stawuuuuuuuuu!!!!
                  • randia Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! 16.09.02, 13:35
                    Ciężko nie będzie, dam radę!!!! Jak nie dupsko skopiem i tyle :))))

A niby gdzie kijanki siedzom, na drzewie?????
                    • Gość: Aroska Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! IP: 62.233.144.* 16.09.02, 13:37
                      ...brawo Randia...jestem z Tobą!!!;)))))))))))))
                      • Gość: kijana Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 16.09.02, 13:40
                        a wy co małpy jedne!!!!! sojusz przeciwko kijance ?! coooo?! he he he!!!
                        tygrys i tak jest mój ;))))
                        • randia Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! 16.09.02, 13:43
                          JJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!
                          !!

A z łapki Ci jadł????? Bo Mnie tak i to nie tylko z łapki!!!!!!!!! :)))))
                          A Twój to może być najwyżej ten z Kubusia Puchatka, a i też nie
                          koniecznie!!!!!!!!!
                      • randia Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! 16.09.02, 13:41
                        I tak ma być !!!!!!!
                        Nie dam i koniec, niech sobie jakiegoś płaza,cholera, poszuka, a nie do
                        Tygryska...........no właśnie, co wyciąga, bo łap ani innych odpowiedników nie
                        ma :))))))))))))
                        • Gość: Aroska Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! IP: 62.233.144.* 16.09.02, 13:47
                          ..mój już na pewno nie jest...chociaż pewnie w jakiejś części...na zawsze...;)))
                          • randia Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! 16.09.02, 13:51
                            Jak zawsze po części zawsze zostaje, choć to czasami boli i przeszkadza :(
                            A Mój jezd na zawsze i koniec!!!!!!!!!!!
                        • Gość: kijana Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 16.09.02, 13:52
                          ogonek! kociaczku, ogonek. Mały, zwinny, śliczny, słowem ZAJEBISTY OGONEK !!!!!
                          • randia Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! 16.09.02, 13:53
                            Kurwa, to On nie wie, że jesteś facetem i masz ogonek???? :)
                            A swoją drogą, to czy taki zajebisty to bym nie powiedziała!!!!!!!!!!
                            • Gość: Aroska Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! IP: 62.233.144.* 16.09.02, 14:00
                              ...mnie mnie boli i nie przeszkadza:)))...mam nadzieję, że jego i jemu też
                              nie...
                            • Gość: KIJANKA Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 16.09.02, 14:01
                              o ty!!!!! kształcona jedynie na (jakże ubogich) podręcznikach biologii do
                              klasy 6!!!!
                              • randia Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! 16.09.02, 14:04
                                Nie ubliżaj, ja żem takiego nigdy w ręku nie miała!!!!!!!!!!!
                                Ja tylko do czwartej doszłam, a i tyż nie skończyłam!!!!!!!!!
                                • Gość: kijana Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 16.09.02, 14:12
                                  no właśnie!!!! jak śmiesz zatem komentować mój ogonek. Tyle lat ewolucji
                                  musiało być, żeby wyszło takie cudo!!! ;))
                                  • randia Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! 16.09.02, 14:16
                                    Widziałam, słyszałam i określiłam................
                                    Jeszcze wiele milionów lat i wiele wody w Wiśle musi upłynąć, żeby można było
                                    nazywać to coś cudem!!!!!!!!!!!
                                    • Gość: kijana Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 16.09.02, 14:18
                                      Wisła siem nie liczy!!!!
                                      • randia Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! 16.09.02, 14:20
                                        Ok. to w Odrze !!!!!!!!!!!
                                        • Gość: kijana Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! IP: 193.74.43.* 16.09.02, 14:22
                                          no, a w Odrze to juz nastał ten czas, że mój ogon jest cudem ;)))
                                          • randia Re: TYGRYS!!!!!!!!!!! 16.09.02, 14:27
                                            Byłam tam i takich "CUDÓW" nie widziałam !!!!!!!!!!
                                            • dr_mengele Re: Randia!!!!!!!!!!! 16.09.02, 23:48
                                              Kochanie!!! Po cóż te twoje rozmowy z tym niedojrzałym płazem??
                                              • tygrysek_ Re: Kijana!!!!!!!!!!! 17.09.02, 07:14
                                                ...hmmmm i co ja tu widze!!,...na Kijanke biedną niewinną napadłyście baby!!!
                                                ..wykorzystałayście z zimną krwią fakt że mnie wczoraj nie było i tego nie
                                                widziałem!!!
                                                ...nieładnie, nieładnie...

tygrysek...

• Gość: shrek Re: Kijana!!!!!!!!!!! IP: 195.115.130.* 17.09.02, 07:57
                                                  Czesc Tygrysek:)
                                                  Gdybym wczoraj miał czas zaopiekowałbym sie Kijana:-))
                                                  • Gość: kijana właśnie!!! gdzie byliście?! IP: 193.74.43.* 17.09.02, 08:23
                                                    musiałam walczyć z jakimiś wstrętnymi babami, chciały mi urwać ogonek !!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: właśnie!!! gdzie byliście?! 17.09.02, 08:25
                                                    hihi...widziałem!:)
                                                  • shrek_ Re: właśnie!!! gdzie byliście?! 17.09.02, 08:26
                                                    Nie mogłem Cie wczoraj obronic, nie było mnie na forum.
                                                    Jak widzę nie dałas sie:-)))
                                                  • tygrysek_ Re: właśnie!!! gdzie byliście?! 17.09.02, 08:30
                                                    ...a one nie są wcale wstrętne!!:)),..to z zazdrośći zrobiły!!:)))
                                                  • Gość: kijanka Re: właśnie!!! gdzie byliście?! IP: 193.74.43.* 17.09.02, 08:32
                                                    no, zazdrośnice jedne. Tygrys jest mój, nieprwadaż?! (za plecami mam wielką
                                                    patelnię i chyba nie masz zbyt wiele odpowiedzi do wyboru...;)))
                                                  • tygrysek_ Re: właśnie!!! gdzie byliście?! 17.09.02, 08:35
                                                    hmmmmmm....bo ja wiem babo!:), jak masz patelnie to chyba Twój...

• shrek_ Re: właśnie!!! gdzie byliście?! 17.09.02, 08:42
                                                    Wal Kijana, tylko Shreka oszczędz:-)))
                                                  • tygrysek_ Re: właśnie!!! gdzie byliście?! 17.09.02, 08:44
                                                    Shreku, rozumiem że chciałeś kijane bronić,..ale teraz już jestem więc nic jej
                                                    nie grozi!,..więc popędź swej Fiony szukać!!:)
                                                  • shrek_ Re: właśnie!!! gdzie byliście?! 17.09.02, 08:46
                                                    Fiona jest na miejscu, w mailach:-))). może sobie nie poradzisz?:-)))
                                                  • tygrysek_ Re: właśnie!!! gdzie byliście?! 17.09.02, 08:49
                                                    no co ty stary!!?,..Tygrys zawsze sobie poradzi!!:)
                                                  • shrek_ Re: właśnie!!! gdzie byliście?! 17.09.02, 09:37
                                                    Jakby co pomoge:-))). niesmiały jezdem ale sie przełamie:-)))
                                                  • randia Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 09:39
                                                    Ty szmato !!!!
                                                    Kurwisz siem Mi na lewo i prawo i myślisz, że wybaczę ???? :))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 09:47
                                                    coooooooooooooooo!!!!?????
                                                  • randia Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 09:49
                                                    Bzianco!!!!!
                                                    Wpierdziel kcesz????
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 09:53
                                                    nie wkurwiaj mnie torbo!!!!!!!!!:)
                                                    ..kulturalna rozmowa z kijaną to jeszcze nie kurwienie!!!!!:)
                                                  • randia Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 10:02
                                                    hahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!
                                                    Jeszcze nie ???? Ciekawe !!!!!!! :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 10:03
                                                    a żebyś wiedziała babo!,...jeszcze nie!!!!!!!:))
                                                  • Gość: kijana Re: Tygrysie !!!!!! IP: 193.74.43.* 17.09.02, 10:11
                                                    ekskjuze mła? co jeszcze nie?!
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 10:13
                                                    a to było tylko tak,..żeby randie powkurwiać!!!!:))
                                                  • randia Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 10:11
                                                    To naucz Tę "swołocz od kulturalnych rozmów", że jej to może być Tygrysek z
                                                    Puchatka, bo na Ciebi to Ja mam wyłączność !!!!!!!!!!!!!!:))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 10:12
                                                    cooooooooooooooooo!!!!!!???????????, jaką wyłączność!!!???
                                                  • Gość: kijana Re: Tygrysie !!!!!! IP: 193.74.43.* 17.09.02, 10:20
                                                    he he he!!! randia pozyczyć ci patelkę, rozmiar 50?
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 10:25
                                                    cooo!!!???,..to Ty zamiast o mnie walczyć to siem z ną bratasz!!!!!??
                                                    odchodze!!!!!!!
                                                  • Gość: kijana Re: Tygrysie !!!!!! IP: 193.74.43.* 17.09.02, 10:34
                                                    ty mnie tu jakims odchodzeniem nie strasz, bo i tak siem nie bojem. i tak
                                                    wrócisz kociu.....
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 10:57
                                                    a chcesz siem przekonać babo!!??:)

tygrysek...
                                                    PS..bedziesz mogła to zadzwoń!:)
                                                  • randia Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 11:19
                                                    Ona poprostu wie co mówi !!!!! :))))))))00
                                                  • Gość: kijana Re: Tygrysie !!!!!! IP: 193.74.43.* 17.09.02, 11:22
                                                    zadzwonię później jak mi siem skończy jazda, a ty nie gadaj tyle ino tób ten
                                                    cynk na maści cynkowe ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 11:28
                                                    jak ja cie prasne babo!!!!:))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 11:33
                                                    aha ,...jeszcze to:

----------------------------------------------------------------
                                                    ----------------8---10------------------------------------------
                                                    8-10h-10----10----------10------------8-----8-------------------
                                                    --------------------------------9-10h-----------9---10--7-------

tygrysek...
                                                    PS..to jezd zakodowana wiadomość, mam nadz. że odczytasz!!:)

• Gość: kijana Re: Tygrysie !!!!!! IP: 193.74.43.* 17.09.02, 11:34
                                                    taaaa..... to je jakaś melodai, tygrys? czyś ty siem cynku nażorł;)))
                                                  • randia Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 11:36
                                                    On czasami ma takie schizy, ale to nie jest groźne :)))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 11:39
                                                    I don't know where I'm going
                                                    Only God knows where I've been
                                                    I'm a devil on the run
                                                    A six gun lover
                                                    So, catch me if you can...:)

tygrysek...
                                                  • Gość: kijana Re: Tygrysie !!!!!! IP: 193.74.43.* 17.09.02, 11:44
                                                    ene due rike fake torba borba ósme smake!!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 11:46
                                                    ??????:))),...pojebalo cie babo???:))), za duzo z bockiem gadasz!!!:))
                                                  • Gość: kijana Re: Tygrysie !!!!!! IP: 193.74.43.* 17.09.02, 11:58
                                                    a co? trza sie języków uczyć !!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 12:02
                                                    no niby racja!!:),..
                                                    zaimponowalaś mi swą znajomoscia językow, ale do mnie gadaj normalnie!!!:)
                                                    żarłas juz coś z rana???:))

• Gość: kijana Re: Tygrysie !!!!!! IP: 193.74.43.* 17.09.02, 13:33
                                                    jakie żarłaś!!!!! Skonsumowałam delikatnie przed chwil knedle z mięchem mniam
                                                    mniam
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysie !!!!!! 17.09.02, 13:36
                                                    kurde wiesz co ,... tez coś sie robie glodny....a my tu stolowki nie mamy...:((
                                                    ...tzn. mamy ale w remoncie teraz jest...cholera!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka