bahamka 04.10.05, 15:30 Poszukuję opaski Armstronga. Zależy mi na tej oryginalnej. Czy ktoś może chce odsprzedać swoją, bądź wskazać miejsce gdzie można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majstermarchewa Re: OPASKA Armstronga. 04.10.05, 15:35 beznadziejny lans... Lansuję się na człowieka wrażliwego, więc -odkupię- sobie opaskę... Może lepiej dać bułkę głodnemu? coraz częściej żygać mi się chce... jak wchodzę na FT i czytam podobne bzdury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: OPASKA Armstronga. 04.10.05, 15:36 A co to jest? Tak z ciekawosci pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: OPASKA Armstronga. 04.10.05, 15:39 Czy to jest takie gumowe cos co sie wklada na reke?? To cos co bylo juz chyba w kazdej gazecie jako gadzet? Myle sie? Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: a ja mam to w nosie...... 05.10.05, 08:21 i żadnej głupiej modzie nie ulegnę:) tak jak latem nie nosiłam różowych sukienek i kilogramów pasków, tak teraz nie dam się również zwariować i nabijać kasy producentowi opasek Nie zamierzam należeć do klubu naznaczonych opaską:))))) Odpowiedz Link Zgłoś