saqqara Re: Saggarka, jaki TY masz 17.09.02, 10:52 teoretycznie to mam jeden jedyny saQQara i juz! ale w miedzyczasie bylo jeszcze: szakira szaki szeki saggara sagpara sappara skwara sakwara wampir wamper wampi hiena cmentarna bosszzzzeeee........pewnie o tysiacu innych zabylam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Saggarka, jaki TY masz 17.09.02, 10:57 I jak tu się nie pomylić Saggarko ?:) saqqara napisała: > teoretycznie to mam jeden jedyny saQQara i juz! > ale w miedzyczasie bylo jeszcze: > > szakira > szaki > szeki > saggara > sagpara > sappara > skwara > sakwara > wampir > wamper > wampi > hiena cmentarna > > bosszzzzeeee........pewnie o tysiacu innych zabylam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saggarka, jaki TY masz 17.09.02, 11:05 wystarczy zapamietac poprawna pisownie np saQQara! bardzo proste:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Saggarka, jaki TY masz 17.09.02, 11:10 cholera !!!!!!!! Zdecydjesz ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saggarka, jaki TY masz 17.09.02, 11:13 cholera! zdecydowalam juz dawno!saQQara i juz! moge jeszcze reagowac na szaki, ale to tylko wtedy, jelsi wyjdzie spod przyjacielksich paluszkow;))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Saggarka, jaki TY masz 17.09.02, 11:18 Saqqarka, hę ?:) p.s.: to moja neostradka szybciej myśli, niż wysyła ! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saggarka, jaki TY masz 17.09.02, 11:23 saqqarka tez moze byc, ale zgadzam sie tylko ze wzgledu na Ciebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś