chloe30 07.10.05, 15:55 ...tutaj grzecznie przez weekend, jak mnie nie będzie. W poniedziałek mam nadzieję ujrzeć wszystkich z powrotem. Miłego odpoczywania! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rene8 Re: Bawcie się.. 07.10.05, 16:12 Ja to pewnie też nie wpadne bo mnie albo choroba albo wesele zmoże!:) odpoczywaj. Wspólczuję ciekawości "co sie będzie działo"! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Bawcie się.. 10.10.05, 08:16 rene8 napisała: >> Wspólczuję ciekawości "co sie będzie działo"! Tak było :)) Ale ja wiem, że mając kompa w domu bym od niego nie odeszła, więc przezornie wywiozłam do mamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Bawcie się.. 10.10.05, 09:08 Przez weekend było wyjątkowo grzecznie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Bawcie się.. 10.10.05, 09:18 djarnez napisał: > Przez weekend było wyjątkowo grzecznie :-))) No właśnie. A miałam nadzieję, że wrócę i poczytam jakieś nocne pikantne rozmowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Bawcie się.. 10.10.05, 09:32 No widzisz ,a ja się czaiłem do wczesnych godzin porannych ,lecz tylko tutaj echo gościło :-))) Chyba wszyscy byli przejęci wyborami :-D Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Bawcie się.. 10.10.05, 09:35 Ja obowiązek obywatelski spełniłam, zagłosowałam. A teraz zastanaiwam się czy w ramach poparcie dla mojego kandydata mogę wstaić linka do jego strony w opisie forum? Ale w sumie to nie jest forum polityczne, jeszcze ktoś z tej drugiej frakcji by się obraził??? Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Bawcie się.. 10.10.05, 09:43 Zawsze możesz spróbować,a reklama dobra rzecz :-) Ja niestety od lat nie biorę udziału w tym kabarecie.Nie chcę iść za życia do urny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Bawcie się.. 10.10.05, 09:45 A fe, nieładnie! Jak przez Ciebie Kaczory wygrają to ja jakąś karę wymyślę, zobaczysz!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Bawcie się.. 10.10.05, 10:19 Karę przymę z pokorą :-)Ale już się przynajmniej dowiedziałem o Twoim światopoglądzie politycznym :-) Ależ ten A.L ma szczęście :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Bawcie się.. 10.10.05, 10:32 djarnez napisał: Ależ ten A.L ma szczęście :-)))))) Endrju le Pierd idolem moim jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Bawcie się.. 10.10.05, 10:40 To już dwóm Endrju się poszczęściło :-))) ? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Bawcie się.. 10.10.05, 10:43 djarnez napisał: > To już dwóm Endrju się poszczęściło :-))) ? Ekhm.... Chloe z pokorą przyznaje, że do końca nie kuma. Ale oso chodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Bawcie się.. 10.10.05, 11:18 Chodzi o to, na kogo wczoraj oddałaś swój bezcenny głos :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Bawcie się.. 10.10.05, 11:23 djarnez napisał: > Chodzi o to, na kogo wczoraj oddałaś swój bezcenny głos :-))) I myślisz, że na A.L???? Jesssooo.....nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś