Dodaj do ulubionych

Witam wszystkich!!!

08.10.05, 09:56
w weekend`owy poranek:))
Obserwuj wątek
    • to-wlasnie-ja Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:03
      Witam rowniez:))U mnie milo i slonecznie.
      • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:05
        Mile jest cos takiego uslyszec:))
        u mnie na szczescie tez swieci wesolo..
        • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:11
          Oł, ranek! :) Sorry, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy ;)
          • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:13
            Nic nie szkodzi, fajnie ze jestes:)
            • to-wlasnie-ja Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:16
              Proponuje mocna kawe i szybki spacer dla otrzasniecia resztek snu.Ale jak znam zycie predzej beda to zakupy i sprzatanie:)))
              • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:16
                Chyba masz racje...
                • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:18
                  Nawet na pewno ma! Kiedyś przeciez trzeba ogarnąc chałupę solidniej i pozbierać
                  stojące skarpetki ;)
                  • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:20
                    tak, samo nic sie nie zrobi...
                    Fajnie by bylo, klasnac w rece i juz po problemie:)
                    • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:23
                      Niby tak, ale...wtedy bym się nigdy nie dowiedziała, co właściwie kryją moje szafy.
                      :)
                      • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:25
                        Od czasu do czasu przydaje sie i tak generalny remont, zeby sprawdzic co tam sie
                        jeszcze nadaje do noszenia...
                        Ja, najlepiej wymienilabym cala moja garderobe:))
                        • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:26
                          A ja bym się jej najchętniej pozbyła. I tak nigdy nie mam się w co ubrać ;)
                          • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:27
                            nasz odwieczny problem;((
                            • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:41
                              Bo to jeden? W końcu od czegoś się jest kobietą ;)
                              • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:46
                                prawdziwa, trzpiocie:)
                                • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 11:13
                                  Coś mi się widzi, że moje dzisiejsze porządki pójdą mi tak, jak wczoraj szły
                                  Konradowi. Wcale skupić się na nich nie mogę :)
                                  • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 11:20
                                    No, Ty masz dzisiaj jeszcze caly dzien przed soba, a Konrad sprzatal dopiero w
                                    nocy wiec teraz jeszcze spi...na dodatek umeczony naszym trzpiotem, hi, hi:))
                                    Moje pranie suszy sie juz na sloncu, potem czeka mnie duze prasowanie:(((
                                    • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 12:58
                                      Zaraz, zaraz! Ktokolwiek by nie zmęczył Konrada - to nie byłam ja :)
                                      • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 20:41
                                        Posprzatalas juz swoja chatke?
                                        • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 20:45
                                          Zasadniczo tak, chociaż zupełnie nie rozumiem, jak to się dzieje, że jak
                                          sprzatam, to tak przy tym bałaganię :)
                                          • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 20:51
                                            To sprobuj balaganic, wtedy osiagniesz zamierzony efekt:)
                                            • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 20:53
                                              Próbowałam: wtedy efekt przerasta wszelkie oczekiwania. Najlepiej byłoby
                                              siedzieć, nic nie robić, niczego nie dotykać, nawet kurzu ;)
                                              • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 20:57
                                                Kurz to najgorsze stworzenie, tylko odkurzaczem mozesz go pokonac, bo inaczej
                                                zmienia polozenie i nigdy go nie wykonczysz!
                                                • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 21:01
                                                  raz próbowałam odkurzyć kwiatka doniczkowego. Przemilczę, jak się to skończyło ;)
                                                  • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 21:02
                                                    Biedny kwiatuszek, co on Tobie zawinil?
                                                  • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 21:04
                                                    No jak to co, naspadało z niego do doniczki trochę suchych liści, więc
                                                    pomyślałam, że wciągne je odkurzaczem, ale nie myślałam, że ta bestia ma aż taki
                                                    ciąg.
                                                  • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 21:07
                                                    "Cudzych chwalicie siebie nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie"
                                                  • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 09.10.05, 10:05
                                                    Też masz u siebie takie niedoceniane obiekty różne?
                                                  • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 09.10.05, 10:16
                                                    Ja mam pare, ktore sobie bardzo cenie:)
                                                  • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 09.10.05, 10:19
                                                    Jakie na przykład?
                                                  • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 09.10.05, 10:31
                                                    Na przyklad:
                                                    mlotek do wybijania innym glupot z glowy:))
                                                  • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 09.10.05, 13:38
                                                    Trzpiotku, gdzie jestes, mam nadzieje, ze nie obrazily Cie moje slowa, tylko
                                                    zniknelas w plenerze w ta sloneczna pogode:))
                                                    Ja tez wyruszam za 10 minut, pa:))
                                                  • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 09.10.05, 15:22
                                                    Rzeczywiście zniknęłam w plenerze, który doprowadził mnie do Obwodowej Komisji
                                                    Wyborczej nr ileś tam, a potem znów zanurzyłam się w plener, trochę się po nim
                                                    powałęsałam i ...nabrałam apetytu na obiad.
                                                  • leziox Re: Witam wszystkich!!! 09.10.05, 15:45
                                                    Właśnie wypiłem poranną kawkę i nieco szerzej otworzyłem przestraszone Słońcem
                                                    ślepia.Ciepło dzisiaj,ładnie,gicio.Panienki rozgrzane promyczkami rozkosznie
                                                    przeciągają się na przystankach autobusowych,pijąc kolejnego alkopopsa oraz
                                                    obgadując koleżanki.Wredne bachory pędzają się z wrzaskiem po zaułkach
                                                    dzielnicy,strasząc hałasem ptaki,koty i staruszków z domu starców,popijającyh
                                                    winko na ławce.Spadają kolorowe listki,muszki bzykają się na
                                                    krzaczkach.Zaiste,niemalże idylla.K...,jaki ten świat piękny!
                                                  • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 09.10.05, 15:52
                                                    Leziox, że późno wstajesz, to już się zdążyłam nawet przyzwyczaić, ale żeby o
                                                    3.00 po południu?? Nie no, to już jest dla mnie nie do pojęcia! A z drugiej
                                                    strony fajnie, że w ogóle wstajesz.
                                                    :)
                                                  • bettina75 Leziox.. 09.10.05, 16:07
                                                    dopiero taraz sniadanko?
                                                    a potem do poznej nocy przy kompie, masz wspaniale zycie!!!!!!!!!!!
                                                  • bettina75 Do Trzpiota 09.10.05, 16:15
                                                    W taki dzien siedziec w domu to samobojstwo, bo przyroda oczekuje nas z
                                                    otwartymi ramionami:)
                                                  • leziox Re: Do Trzpiota 09.10.05, 16:33
                                                    Ciekawe o której sami byście wstawali,kładąc się o 7:30?
                                                    A na wycieczkach też bywa niebezpiecznie...
                                                  • bettina75 Re: Do Trzpiota 09.10.05, 16:39
                                                    Jezeli cala noc siedzisz przed kompem, i spac idziesz o 7.30, to naturalnie nic
                                                    mnie juz nie dziwi...
                                                    Co do bezpieczenstwa, staram sie wybierac drogi, gdzie nie walesaja sie
                                                    podejrzane typy:)) a w dodatku mam aniolka stroza, ktory na mnie obroni w razie
                                                    czego:)
                                                  • trzpiot_1 Re: Do Trzpiota 09.10.05, 16:41
                                                    Wyliczyłam, że wtedy wstawałabym 15-15.30. Hmmm... teraz już wszystko rozumiem :)
                                                  • leziox Re: Do Trzpiota 09.10.05, 22:49
                                                    Wzruszający ten twój aniołek,stróżek,mam nadzieję że bardziej godny zaufania niż
                                                    tzw.przyjaciele.
                                                  • bettina75 Re: Do Trzpiota 09.10.05, 22:51
                                                    Tak na tym strozu moge zawsze polegac:))
                                                    bardzo sumienny chlopczyk...
                                                  • leziox Re: Do Trzpiota 09.10.05, 23:12
                                                    No to fajnie jak możesz na tym chłopczyku polegać.Jeszcze bardziej można polegać
                                                    jednak na prawdziwych mężczyznach
                                                  • bettina75 Re: Do Trzpiota 09.10.05, 23:14
                                                    a skad ta wiedza?
                                                  • trzpiot_1 Re: Do Trzpiota 09.10.05, 23:55
                                                    Też pytanie!:))
                                                  • bettina75 Re: Do Trzpiota 10.10.05, 00:03
                                                    Chcialam go troche pomeczyc, ale wydaje mi sie, ze juz sobie poszedl spac i
                                                    nawet sie mi nie zyczyl milych snow..
                                                    Taraz ide ja spac, dobranoc Trzpiotku:))
                                                  • leziox Re: Do Trzpiota 10.10.05, 00:09
                                                    Nie wiedziałem że beti tu od męczenia jezd ale teraz już wiem.No jak poszła to
                                                    dobrej nocki znaczy się życzę jak najbardziej...
    • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:16
      Wszyscy jeszcze spia, albo maja cos wazniejszego i bardziej interesujacego do
      przezycia w ten sloneczny poranek...
      • to-wlasnie-ja Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:21
        Coz, przyznam, ze ja tez za moment uciekam oddac sie "rozkoszom" sobotniego poranka. Bede pozniej, milej soboty zycze, pa!
        • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 10:22
          Pa, pa!!
    • mlesniewska Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 13:00
      slalom ewrybady frytki z keczupem;)))
      • neita33 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 13:13
        Witaj Bettino :)
        • bettina75 Re: Witam wszystkich!!! 08.10.05, 21:00
          Neita witaj, ale troche spozniona jestem chyba z tym przywitaniem?
    • agao68 Re: Witam wszystkich!!! 09.10.05, 15:50
      niestety jest już niedzielne popołudnie,mam grypke i z ogromnym żalem patrzę na
      błękitne niebo i piękne zółto-brązwowe liście na drzewach ,ale pomimo wysokiej
      gorączki oczywiście nie odpuściłabym dzisiejszych wyborów .Pozdrawiam
      wszystkich...
      • trzpiot_1 Re: Witam wszystkich!!! 09.10.05, 15:55
        :) No to kuruj się szybciutko, żebyś mogła korzystać z uroków ciepłej jesieni,
        póki jeszcze nie zamieniła się w chlupoczącą szrugę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka