Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 15:09 weszlam na nasze forum i co widze?napis:BRAK TEGO FORUM W KATALOGU!!!! i tak zostalismy banitami bez swej ojczyzny ,zabrano nam nasze forum towarzyskie.....;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: margines spoleczny 18.09.02, 16:02 samcia! gadzina ci padla??? czekam i czekam na odpowiedz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: margines spoleczny 18.09.02, 16:30 o kurde, a wiedzialam ze to mnie sie tylko sni, i tak naprawde towarzyskie nigdy nie istnialo>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: margines spoleczny IP: *.arcor-ip.net 18.09.02, 16:33 Byłem właśnie w trakcie zasatanawiania się,czy mi na mózg czasem nie padło i kurwa źle widzę po połowie skrzynki piwa,ale że wy to samo widzicie,to nie może być zbiorowa halucynacja,tylko naprawdę ktoś nam podjebał forum,a przynajmniej nazwę.Łapać złodzieja!A poza tym mam nadzieję że to nie dalszy ciąg modernizacji Gazety,albo coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: margines spoleczny 18.09.02, 16:35 mogli by nam jakis inny numerek, np 44 bylo by bardziej a la dziady.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ Re: margines spoleczny 18.09.02, 16:46 cos ty dziolcha zwariowalo! hohohooo, jo ostatnio z krasulom przerobiom 69 buhahaha!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: margines spoleczny 18.09.02, 16:48 trza specjalna petycja napisac coby nam numerek zmienili...... tak, tak, rychu, oczywiscie ze masz racje i na twoja czesc i twoja krasula numerek winien byc 69..... Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_ Re: margines spoleczny 18.09.02, 16:52 wiedziolem ze mom racje! a tu qrna przez bin ladena jest czterdziescipioc, przyjebany jak sanki w maju....buhahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: margines spoleczny 18.09.02, 16:55 a co ma do tego bin laden????? twierdzisz ze chce byc bardziej towarzyski i napis zwinal????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: margines spoleczny IP: *.arcor-ip.net 18.09.02, 16:55 A do kogo petycyję pisać trza i kto nam napisze?Samcia,ty uczona i piśmienna,może wysmażysz jakiś donos do gazety że nas ni ma już? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: margines spoleczny 18.09.02, 17:16 własnie co jest!!!!! juz na cyferki przerobili?!!! to mogliby kurna jakies ładniejsze dać np. 69:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta dla naszego IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 20:07 kochanego bagienka jedynym ,pasujacym nr.jest...........666 !!!!!!!!!!:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dla naszego 19.09.02, 07:02 już dawno mowilem żeby na inne fora wpaść z "wizytą"!!! ..bo już kurwa za dużo se pozwalają!!!, a teraz to już przesada!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś