bebe80 11.10.05, 14:58 Co w "drugim" watku da sie wyczuc zgryzliwosc....wredote i kąsanie. Czy Wy jestescie jacys sfrustrowani?Chyba ze to jakies takie dziwne poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe80 Re: Dlaczego?Po co? 11.10.05, 15:04 riese44 napisał: > Wypraszam sobie:) Ja nie jestem! Kto jest to wie Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: Dlaczego?Po co? 11.10.05, 15:00 Celne, bystre, złośliwe nierzadko, riposty to podobno oznaka inteligencji Ja się tym pocieszam :D:D:D:D: Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Dlaczego?Po co? 11.10.05, 15:02 To niech sobie ta inteligencje schowaja w kieszen! Jak maja jakas, bo w spodniczkach raczej brak:) Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: Dlaczego?Po co? 11.10.05, 15:03 moj intelekt teraz zawiódł bo nie rozumiem:( Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dlaczego?Po co? 11.10.05, 15:37 Czy to własnie nie była złośliwość?! > bo w > spodniczkach raczej brak:)<---------a tego nie rozumiem. Po za tym , jak to mozliwe , ze mimo , ze sie przeprosiło za swoje zachowanie, (ponoc przeprosiny zostały przyjęte), to gdzie nie gdzie wciąz wyczówa sie własnie- docinki?!Uwazasz sie za kogoś lepszego Michał?Każdy ma gorszy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: Dlaczego?Po co? 11.10.05, 15:40 hehehehe Nezjo, Ciebie też nie zrozumiałam;) a teraz zrobie minę kompletnego matołka ( o_o ) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dlaczego?Po co? 11.10.05, 15:43 To Marzenko było do Michała i do konkretnej sytuacji:-) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Dlaczego?Po co? 11.10.05, 15:49 Przeprosiny przyjete i nie ma problemu! Ale to chyba nie znaczy ze zaczynamy udawac ze taka wlasnie malo przyjemna sytuacja miala miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Dlaczego?Po co? 11.10.05, 15:52 Przeprosiny przyjete i nie ma problemu! Ale to chyba nie znaczy ze zaczynamy udawac ze taka wlasnie malo przyjemna sytuacja nie miala miejsca. Tak mialo to brzmiec Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Dlaczego?Po co? 11.10.05, 15:55 Po za tym , jak to mozliwe , ze mimo , ze sie przeprosiło za swoje zachowanie, > (ponoc przeprosiny zostały przyjęte), to gdzie nie gdzie wciąz wyczówa sie > własnie- docinki?!Uwazasz sie za kogoś lepszego Michał?Każdy ma gorszy dzień. Tak i w sensie wykpiewania czyichs uczuc uwazam sie za lepszego! Nie robie tego! Odpowiedz Link Zgłoś
vsgirl Re: Dlaczego?Po co? 11.10.05, 15:03 Sfrustrowani. Zdenerwowani. Zakompleksieni. Malency. Niespelnieni. Glupi. Ale jest tu tez pare fajnych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe80 Re: Dlaczego?Po co? 11.10.05, 15:07 Tylko po co ta frustracja,zdenerwowaniem,zakompleksieniem,malenkoscia,niespelnieniem i glupota wyzywac sie na innych? cyt:"Ale jest tu tez pare fajnych osob" - a no jest bo inaczej bym tu nie siedziala:) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Dlaczego?Po co? 11.10.05, 15:39 bebe jesli mnie miałes równiez na uwadze to bardzo przepraszam , fakt -powinnam czasem sie ugrysc w "paluch":-) zanim coś tu wystukam ;-(Sory:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe80 Re: Dlaczego?Po co? 11.10.05, 16:03 nezja jam kobietka w 100% a kogo mialam na mysli to kazdy wie :) a jak nie to trudno nie mniej jednak zgryzliwosci z czystej zlosliwosci nie rozumiem chyba ze sobie tutaj zartujemy i kazdy wie ze to tylko zarty i takie humorystyczne przekomarzanie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś