karoolka 11.10.05, 20:48 o dziz !!!! krzychu gazela bizu zostal przez wlasnego potomka pozbawiony tego zaszczytnego tytulu! SKANDAL ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani.popiolkowa Re: GAZELA BIZNESU 11.10.05, 21:33 ej kochani... przecież to nie o potomasa chodzi...... Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: GAZELA BIZNESU 12.10.05, 06:45 rydzu zostal gazela Biznesu! Komu sie tantiemy naleza za to haslo?? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: GAZELA BIZNESU 12.10.05, 07:34 sprawdziłam w wyszukiwarce: pierwszy raz użył tej ksywy Gianni Vonsacze, na początku 2004 roku. Nie umiem wklejać linków, sami sprawdźcie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: GAZELA BIZNESU 12.10.05, 09:46 dżizas, ze ja zawsze muszę przegapić najciekawsze momenta emjotyczne... :-/ gdyby nie ERAUNDOWA to i OWADA z ROMY bym w RADYJU nie słyszał... to zagadnienie należałoby chyba upchnąć do działu U=mc2 :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: GAZELA BIZNESU 12.10.05, 17:24 Dzidzia, zaznaczasz u góry adres, a potem prawy przycisk mysz wytnij- wklej. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: GAZELA BIZNESU 12.10.05, 13:23 A ja nie padłam!!!! Tylko dlatego,że już leżałam :)))) Myślicie,że oni czytają nasze forum? Czy Chochoł tak tylko chlapnął? Odpowiedz Link Zgłoś
panama3 Re: GAZELA BIZNESU 15.10.05, 14:52 Bardzo trafne określenie dla tego nieudacznika. Bardzo podoba mi się też Batman okienny (czemu Batman?) Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: GAZELA BIZNESU 15.10.05, 18:46 panama3 napisała: > Bardzo trafne określenie dla tego nieudacznika. Bardzo podoba mi się też Batman > > okienny (czemu Batman?) batman okienny to Filarski, (póki co) wspólnik Gazeli byznesu. batmanem się zwie, bo kiedyś wypadł przez okno w trakcie montażu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: GAZELA BIZNESU 15.10.05, 18:49 i wcale bym się nie zmartwiła gdyby wypadł jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: GAZELA BIZNESU 15.10.05, 19:52 around_the_sun napisała: > i wcale bym się nie zmartwiła gdyby wypadł jeszcze raz... ...z wyższego piętra i głową w dół :P w Plebanii, którą swego czasu oglądąłam namietnie (teraz jak mam czas :D) był taki starszy pan, całkowicie sparaliżowany, który z otoczeniem porozumiewał się za pomocą mrugania powwiekami - alfabet morse'a wymrugiwał? mogliby batmana tak urządzić, żeby jedynie trzepotaniem powiek dawał do zrozumienia, co myśli o swoim zięciu i jego dynamicznym biznesowo tatulku ]:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: GAZELA BIZNESU 17.10.05, 09:42 a w Klanie to Filarski czyli docent Deptula ma problemy bo jest na liscie klanowego Wildsteina.... Odpowiedz Link Zgłoś