Gość: KIRA IP: *.in.zabkowska.pl / 10.101.1.* 23.09.02, 18:49 Mając 54 lata zakochałam się nieprzytomnie. Czy to możliwe. czy moze to nie miłość. Co robić??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: Miłość po 50-tce IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 18:52 milosc po 50- tce? Wspaniale. Ja preferuje milosc po 100- ce! z zagrycha :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: Mi?os´c´ po 50-tce 23.09.02, 19:02 Gos´c´ portalu: mario2 napisa?(a): > milosc po 50- tce? Wspaniale. > Ja preferuje milosc po 100- ce! > z zagrycha :o) Brawo mario2! To jest klasyczny juz teraz przyklad chamstwa, glupoty i nieprzystosowania wirtualnego mozdzku naszego wieszcza mario2. Brawo jeszcze raz! Dokladnie wlasnie z powodu spontanicznego debilizmu tego osobnika, ktory juz nie potrafi byc inny, forum towarzyskie nie ma szans byc normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta a co za roznica? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 19:57 w jakim wieku? czy to bedzie 16,30 czy 50 ...milosc to milosc i juz!:) Gratuluje i wzajemnosci zycze,no!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: a co za roznica? IP: *.arcor-ip.net 23.09.02, 20:13 A po co tak naprawdę komuś normalne forum?Tych normalnych są setki w necie,a FT jest tylko jedno.I nie gadaj Mentliczek iż przychodzisz tu tylko po to,aby poużalać się nad kolejnym wybrykiem Mario,bo podejrzewam że czytasz to forum od dechy do dechy i dobrze się przy tym bawisz. Co do miłości,to słusznie nasza św.dochtorowa od skalpeli rzuciła,że miłość nie zależy od wieku i jak można to się na falę trza rzucać,żeby człowieka deko poniosło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: a co za roznica? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 20:20 Kira, a czego się boisz? Kochaj sobie ile wlezie i ciesz się, że Ci to sie zdarzyło po raz kolejny. Mam nadzieję, że ze wzajemnością! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no wlasnie, my z pompeczka tez po 50-tce.......... 23.09.02, 20:21 razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Chyba Kitek..... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 20:32 Do embriona chcesz mnie cofnąć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 embrionofila, ze mnie nie rob pompeczko o ........ 23.09.02, 20:38 ksztaltach, bardzo nieembrionalnych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Ależ Kitku... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 20:42 czyżbyś znał adres mojej www, gdzie swoje akty zamieściłam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 znam, i nie sa to strony.................... 23.09.02, 20:45 rozwojowi plodowemu czlowieka poswiecone:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom To oczywiste, że... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 20:52 Zachęcają jedynie do jego ewentualnego napoczecia w trybie pilnym.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no widzisz, jak sie slicznie............. 23.09.02, 20:57 wygadalas, ze wcale embrionem nie jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom A bo to wszystko IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 21:05 przez Twoją postać Rudolfa Valentino.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 czy pamietasz, male nieme kino............... 23.09.02, 21:12 on ja kocha i umiera dla niej, my wierzymy, bosmy takze zakochani:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Zakochana.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 21:14 jest Kira, zauważ. :) A my tylko niebożątko tęsknimy to tych iście boskich uniesień.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ale tak wirtualnie, troszeczke sie lubimy......... 23.09.02, 21:17 i chyba kirze milo, ze sobie to okazujemy, na jej watku, a nie napierniczamy sie, jak ci na dole:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Poszłam do wanienki.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.02, 22:33 no i nie utopiłam się.:) To Ci na dole sie napierniczają? Zaraz poczytam. A może pójdziemy do nich z gałązką oliwną trzymając się za ręce?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oliwka, to ja bym Cie bardzo chetnie.............. 24.09.02, 08:33 nasmarowal, po wyjsciu z tej wanienki, dzien dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Sądziłam, że.... IP: 2.4.STABLE* 24.09.02, 09:35 jesteś bardziej romantyczny i powiedział wiersz na dobranoc.:) Dzień dobry.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wierszowane serenadki, to ci bede bezposrednio do. 24.09.02, 16:31 uszka mruczal:) Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: a co za roznica? 23.09.02, 20:24 Leziu, przez normalne rozumie takie, w ktorym uczestnicy wykazuja sie minimum inteligencji i taktu. Pozwalaja innym ustalic regoly zabawy takie jakie im odpowiadaja. Niszczenie wszystkiego nowego co nie pasuje do narzuconego tutaj przez dwie osoby sposobu gry, poza tym ze jest chamstwem pierwszej wody i krotkowidztwem, jest rowniez samobojstwem, nie mowiac juz o patologi swoistego kazirodztwa towarzyskiego. To tylko zdrowy rozsadek, nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a co za roznica? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 20:51 Wiec polkretynku to forum nie bedzie normalne, poniewaz ty nie wykazujesz ani dekagrama inteligencji, nie mowiac o czyms innym. Tak, tak, jestes jak wrzod na dupie tego forum. Jedyny temat na jaki sie wypowiadasz to ja. Czy nie straszy cie Mario po nocach zdebilala lalko? Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: a co za roznica? 23.09.02, 21:00 Gos´c´ portalu: mario2 napisa?(a): > Wiec polkretynku to forum nie bedzie normalne, poniewaz ty nie wykazujesz ani > dekagrama inteligencji, nie mowiac o czyms innym. Tak, tak, jestes jak wrzod na > > dupie tego forum. Jedyny temat na jaki sie wypowiadasz to ja. Czy nie straszy > cie Mario po nocach zdebilala lalko? Rozumie, ze ty jestes ta dupa. Jej rozmiary robia cie trywialnie latwym celem. Jezeli wiec juz z jakiegos powodu trace sen w nocy, to tylko dlatego ze nie mam bardziej wygorowanych ambicji kopania mniejszych dup. Zabawa dla mnie jest tym bardziej przednia, ze ty jak przystalo na szczerego do bolu trepa, pograzasz sie sam kazda nowa wypowiedzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a co za roznica? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 21:09 bo mi sie nie chce z toba, na twoim poziomie dyskutowac. Nie lubie sie schylac, a to musialbym robic, by chciac wymienic z toba jakiekolwiek zdanie! Jakos nie czuje w sobie powolania, by dyskutowac z kims, kto niedawno jeszcze na drzewach baraszkowal, a teraz przez kaprys ewolucji jest zaliczany do grona homo-sapiens! Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: a co za roznica? 23.09.02, 21:20 Gos´c´ portalu: mario2 napisa?(a): > bo mi sie nie chce z toba, na twoim poziomie dyskutowac. Nie lubie sie schylac, > > a to musialbym robic, by chciac wymienic z toba jakiekolwiek zdanie! Jakos nie > czuje w sobie powolania, by dyskutowac z kims, kto niedawno jeszcze na drzewach > > baraszkowal, a teraz przez kaprys ewolucji jest zaliczany do grona homo-sapiens > ! cha ha ha cha ha ha, Ales ty smieszny czlowieczku. Czego cie tam na w-f nauczyli? My wszyscy ( co do ciebie trzeba by jeszcze przeprowadzic badania) jestesmy homo sapiens dzieki kaprysowi ewolucji. Nie chce ci sie znizac do mnie? To moze dlatego, ze ja juz chodze po ziemi wyprostowana, a ty jeszcze skaczesz po drzewach! ha ha ha ha ha ha Napisz cos jeszcze. Przednia zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a co za roznica? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 21:32 Ty nalezysz do grona homo sapiens? Nie schlebiaj sobie. Ty jeszcze nie wyszlas z etapu pitekantropa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a cio to jezd IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 20:52 ten rozsadek a na dodatek zdrowy?????????????????????????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: a cio to jezd IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 20:57 to przekonanie o tym, ze sie jest ta najmadrzejsza, najinteligentniejsza osoba we wszechswiecie, pomimo wylazacej slomy z butow. tak jak Men-tliczek. Coz, nie chce mi sie nawet z ta debilka polemizowac! P.S. czy ktos przeczytal na tym forum 1 (slownie jeden) post Men-tliczka, ktory nie byl zwiazany z moja osoba? Kretynka szuka popularnosci poprzez czepianie sie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: a cio to jezd IP: *.arcor-ip.net 23.09.02, 21:04 Zaczęło się od miłości,kończy na awanturze.Gdybym nazywał się Kira,to przerażony tym co widzę,uciekłbym z wrzaskiem do lasu,zatykając sobie po drodze uszy,by nigdy tu już więcej nie wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Miłość po 50-tce IP: *.chello.pl / *.chello.pl 23.09.02, 21:40 przybiegł burek i nasikał do watku Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: Miłość po 50-tce To CUD!!! 24.09.02, 08:19 Jesli masz 54 i twierdzisz ze zakochalas sie slepo i wogole to cos nie tak z Toba albo facet wie jak cie podjesc. Wiem ze to brzmi jak kubel zimnej wody ale warto czasem w lustro spojrzec i pogadac ze soba szczerze albo z kims komu sie ufa. W tym wieku raczej nalezy patrzec na swiat trzezwo i moze sie okazac ze to gra, w ktorej jednak nie masz doswiadczenia. Ale jesli jest to MILOSC to gratuluje i czekamy na wiesci jak sie to rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Miłość po 50-tce To CUD!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 08:40 a to niby dlaczego w tym wieku nalezy patrzec na swiat trzezwo? A co ma piernik do wiatraka? A pamietasz osiolku;) wiersz Edzia? "i jezeli spontaniczna to rzecz i jezeli oczywista to rzecz i jezeli naturalna to rzecz wez to co sie tu daje w imie slonca i jego gonca" skowronka gwizdzacego ,amen. Uczucia nie kalkuluja i nie spekuluja,sa spontaniczne a jesli takie nie sa, to o kant zadka takie uczucia rozbic .A po co sie zastanawiac?trzeba cieszyc sie kazda chwila szczescia,nawet jesli bedzie krotka a pozniej moze pobolec-rzekla Samcia,ktora po bolesnych doswiadczenia doznala objawienia tej oczywistej w sumie przawdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 zebys sie jeszcze do mnie per IDIOTO.......... 24.09.02, 08:43 nie zwracala, to moze bym uwierzyl, ze taka objawiona jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: zebys sie jeszcze do mnie per IDIOTO......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 08:45 juz mnie wytropiles draniu?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Miłość po 50-tce To CUD!!! 24.09.02, 09:53 Gość portalu: samanta napisał(a): > a to niby dlaczego w tym wieku nalezy patrzec na swiat trzezwo? A co ma piernik > > do wiatraka? A pamietasz osiolku;) wiersz Edzia? > "i jezeli spontaniczna to rzecz > i jezeli oczywista to rzecz > i jezeli naturalna to rzecz > wez > to co sie tu daje > w imie slonca > i jego gonca" > skowronka gwizdzacego ,amen. > Uczucia nie kalkuluja i nie spekuluja,sa spontaniczne a jesli takie nie sa, to > o kant zadka takie uczucia rozbic .A po co sie zastanawiac?trzeba cieszyc sie > kazda chwila szczescia,nawet jesli bedzie krotka a pozniej moze pobolec- rzekla > Samcia,ktora po bolesnych doswiadczenia doznala objawienia tej oczywistej w > sumie przawdy:) Odpowiedz Link Zgłoś