emperor 26.09.02, 11:06 widzial ktos kwoke Saqqare? :))) slepa kura zwiala z kurnika zamiast jajka wysiadywac, i gdacze o samego rana:))) to bardzo mily drob, prosze jej lebka nie ukrecac, osobiscie ja wypatrosze!!! :))) __ EmperorHorde Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: ko ko ko ko ko!!!!! cip cip cip cip cip!!!! 26.09.02, 11:10 emperor napisał: > widzial ktos kwoke Saqqare? :))) > slepa kura zwiala z kurnika zamiast jajka wysiadywac, > i gdacze o samego rana:))) > > to bardzo mily drob, prosze jej lebka nie ukrecac, > osobiscie ja wypatrosze!!! :))) > > __ > > EmperorHorde Bidaku przynajmniej okryj te jaja bo Ci zmarzną ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ko ko ko ko ko!!!!! cip cip cip cip cip!!!! 26.09.02, 11:17 ciekawe jak zwiala, skoro slepa? aaaa, rozumiem, wolala zginac niz dalej wysiadywac te zbuki;)) jasne, jasne, wypatroszysz, jak dogonisz, tylko uwazaj zeby Ci ramiaczka nie pekly;PP Odpowiedz Link Zgłoś
emperor piejo kury, piejo, ni majo koguta!!!!!!!!!!!!!! 26.09.02, 11:27 wypchaj sie zbozem:)))))))) saqqara napisała: > ciekawe jak zwiala, skoro slepa? aaaa, rozumiem, wolala zginac niz dalej > wysiadywac te zbuki;)) > > jasne, jasne, wypatroszysz, jak dogonisz, tylko uwazaj zeby Ci ramiaczka nie > pekly;PP > Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara a fe! 26.09.02, 11:34 to ze slepa kura wolala zginac niz marnowac zycie nie oznacza ze masz prawo tworzyc nowe potrawy. slyszalam o kurach i kaczkach nadziewanych pomaranczami lub sliwkami, ale zbozem?!! nie znasz sie na kuchni, nic a nic! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: a fe! 26.09.02, 12:05 tak, pomarancze ci sie marza:)!! zaraz pewnie bedziesz chciala abym cie skonsumowal z truskawkami i przepil szampanem...a feeeeeeeeee!!!!! nawet o tym nie mysl bo cie z pawiem przedstawie:))))) zapomnij! bedzie ordynus, na grilla i piwem poleje!:))) albo mlekiem, tylko wczesniej dorwe ta krowe Martadele i ja wydoje:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: a fe! 26.09.02, 13:23 nie masz pojecia jak sie jada dania z gornej polki. nie lapami a'la Janosik i reszta, ale sztuccami. fakt, masz dwa lewe sztucce, ale to zadne wytlumaczenie. aha, uzywasz niewlasciwych przypraw, wiec sie nie dziw ze masz potem zgage;) no, kura powiedziala co wiedziala, a teraz forgiwme, ide szukac innego kurnika. no kurna... gdzie ta moja biala laseczka..... Odpowiedz Link Zgłoś