Dodaj do ulubionych

I will see You again on the other side... I hope..

24.10.05, 12:42
Obserwuj wątek
    • zlodziej_czasu Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 13:00
      I to by bylo na tyle
      • wesolutka72 Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 13:07
        moze tego kogos teraz nie ma, trzeba sie uzbroic w cierpliwosc :)))
    • iwona334 what kind of other side...? 24.10.05, 13:08
      other side of the moon?
      • zlodziej_czasu Re: what kind of other side...? 24.10.05, 13:20
        To nie dotyczy nikogo konkretnego. Stwierdzenie rzucone zeby zylo swoim zyciem
        • wesolutka72 Re: what kind of other side...? 24.10.05, 13:26
          zlodzieju, oj cos humorek nie taki.
          Usmiechnij sie, nie zawsze jest kolorowo.
          Po burzy zawsze wychodzi slonce :))))
        • iwona334 Re: what kind of other side...? 24.10.05, 13:27
          zlodziej_czasu napisał:

> To nie dotyczy nikogo konkretnego. Stwierdzenie rzucone zeby zylo swoim zyciem

ale trzeba je czyms podkarmic!
          moze muzyka?

pamietasz to?
          www.pf-roio.de/roio/roio-covers-small/other_side_4.jpg
    • st.anne Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:05
      ...juz sie TAM wybierasz?!
      • bettina75 Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:27
        St.anne, skad wiesz dokad on sie wybiera?
        • st.anne Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:28
          :)) taki pomysl mam :)) ale nie daje na to reki...:))
          • bettina75 Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:29
            Ja mam inny pomysl, ale tez nie dam za to reki:)))
            • st.anne Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:30
              ooo, to on bedzie mial duzy wybor, dokad sie na "wycieczke" wybrac...:))
              • bettina75 Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:31
                On ma napewno jeszcze cos zupelnie innego na mysli:)
                • st.anne Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:32
                  o matko :)) tyle opcji, no nie moge...:D
              • girl32 Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:32
                Nie widzicie ,ze on wybrał się juz...do krainy snów.
                • st.anne Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:33
                  spiuch jeden, a byl dzis w domu? :D
                  • girl32 Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:38
                    Nie wiem Anno.Dziś mnie nie było w domu.
                    • st.anne Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:40
                      aha:D
                      dzis byla pora na Ciebie? no wiesz, a mamusia nie bedzie sie martwic? wczoraj
                      on, a dzis TY? :)))
                      • girl32 Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:41
                        Mam nadzieje,ze mamusia spi.
                      • zlodziej_czasu Mam na Was oko =) 24.10.05, 22:41

• girl32 Re: Mam na Was oko =) 24.10.05, 22:42
                          Wywołałyśmy Cię?
                          • bettina75 Re: Mam na Was oko =) 24.10.05, 22:43
                            Teraz Wam sie dostanie!!!!
                            • st.anne bettina:)) 24.10.05, 22:44
                              no my to wlasnie lubimy..., mozesz sie dolaczyc...:D
                              • zlodziej_czasu Re: bettina:)) 24.10.05, 22:46
                                Primo: Czytam, czytam i smieje sie z tych dywagacji
                                Secondo: Dobry dzien dzis mam dlatego PEACE:)
                                • zlodziej_czasu Re: bettina:)) 24.10.05, 22:47
                                  Pozdrawiam Północ, Zachód i Południe;)
                                  • bettina75 Re: bettina:)) 24.10.05, 22:48
                                    odwzajemniam:)
                                    • zlodziej_czasu Re: bettina:)) 24.10.05, 22:50
                                      Jak sie czuja szczyty, doliny i morska bryza?
                                      • girl32 Re: bettina:)) 24.10.05, 22:51
                                        a CZUJĄ SIE ,CZUJĄ...
                                      • bettina75 Re: bettina:)) 24.10.05, 22:51
                                        Dzisiaj niestety leje i dlatego siedze przed kompem...
                                        a jak u Ciebie??
                                        • zlodziej_czasu Re: bettina:)) 24.10.05, 22:54
                                          Słońce ale przenikliwe zimno z północy;( Teraz w glowe zimno, ale mam na to
                                          sposoby niekoniecznie tekstylne
                                          • girl32 Złodzieju 24.10.05, 22:56
                                            A co ma północ do zimna.Przenikliwego zresztą.Najbardziej mrozno to raczej ze
                                            wschodu...
                          • st.anne Re: Mam na Was oko =) 24.10.05, 22:43
                            ooooooo, steskniles sie za nami? :D
                            • bettina75 Re: Mam na Was oko =) 24.10.05, 22:45
                              On patrzy tylko z ukosa....i nic nie chce miec z nami do czynienia:(
                              • st.anne Re: Mam na Was oko =) 24.10.05, 22:46
                                widze, ze masz racje, jakis markotny dzis...:D
                                • bettina75 Re: Mam na Was oko =) 24.10.05, 22:48
                                  Mowi, ze ma dobry humorek, a z nami nie chce go podzielic:(
                      • girl32 Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:41
                        Zawsze mogę powiedzieć,ze sie w pracy zasiedzialam.
                • bettina75 Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:33
                  i na dodatek z kims....
                  • st.anne Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:36
                    no nie moge?! widzisz, ganial po nocy tu i tam, i sobie kogos znalazl, a
                    mamusia sie zgadza? :D
                    • bettina75 Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:37
                      To on musi jeszcze szanowna mamusie pytac?
                      • st.anne Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:38
                        a tak:)) i swoja siostrzyczke tez :D jemu jeszcze nie wolno samemu decydowac :D
                        • bettina75 Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:39
                          No to napewno dostal blogoslawienstwo z domu, bo go tutaj ani widu ani slychu...
                      • girl32 Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:40
                        Oczywiscie.
                        Zapamiętaj"mamuśka najwazniejsza jest na swiecie".
    • zlodziej_czasu Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:56
      Lepiej Wam szlo jak mnie nie bylo. Czyzby trema? Moze ustapic pola?
      • st.anne zlodzieju 24.10.05, 22:58
        ...zle porachowales, tu sa gory, ale nie ma morza...:)
      • girl32 Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:58
        Możesz zostać.Ja juz ide do podusi sie przytulic.
      • bettina75 Re: I will see You again on the other side... I h 24.10.05, 22:58
        Alez skad!!!!!!!!!!!!
      • st.anne dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n/t 24.10.05, 23:00
        • bettina75 Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:01
          Dobrej nocy i wesolych snow:)
          • st.anne Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:02
            no ja jeszcze nie ide, ale inni...:D
            • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:04
              Bedziemy sie dzis przypierac czy zapanuje pokoj i sielanka? szczerze mowiac
              lubie i to i to. Dlatego macie palme pierwszenstwa jesli chodzi o decyzje:)
              • st.anne bedzie walka na slowa :D 24.10.05, 23:05
                ...tyle ze mnie dzis szyja boli...
              • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:06
                Anno, wiem ze nie jestes Anna ale tak przyjmuje dla ulatwienia sobie
                komunikacji. Nie mam pojecia o czym myslisz piszac ze przypominam Ci kogos;) No
                rozkladam rece
                • st.anne Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:07
                  ...a dziwne, bo znalazlam tu juz kogos stylem podobnego do Ciebie...
                  przypuscmy, ze to nie TY...:)
                  • st.anne Bettina, a Ty gdzie sie podzialas?:D 24.10.05, 23:07
                    • bettina75 Re: Bettina, a Ty gdzie sie podzialas?:D 24.10.05, 23:08
                      Nie chcialam Wam przeszkadzac w rozmowie....
                      • st.anne Re: Bettina, a Ty gdzie sie podzialas?:D 24.10.05, 23:09
                        no co Ty? ja nie mam monopolu na zlodzieja :))
                  • girl32 Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:09
                    Robi sie ciekawie.Zaczekam na identyfikacje jednak.Mimo ze nie znam tu wielu
                    osob bo ja od niedawna ,ale na takie zdemaskowanie mze warto czekac?
                • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:10
                  Droga Betti, droga z bunkra do domu zupelnie prozaiczna. Oto ona w pigulce:
                  Parking, samochod, kluczyk, zimno, cieplo na maxa, ruszam, muza atakuje uszy,
                  same slimaki na drodze, pedal do podlogi, po drodze stacja beznynowa, paliwo w
                  dziurke pod korek, potem cola, chleb, paczka Marlboro, kasa, mila pani z
                  usmiechem na ustach, garaz, dom, po schodach na 3 pietro, nagle staje sie
                  swiatlosc, kolacja, dzis flaki sobie zjadlem, telefon do mamy, troche TVN24,
                  znowu Kaczynski w tv:/ i teraz stukanie w klawisze:)
                  • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:12
                    Anna drże na sama mysl!!!! Zostaw mi chociaz maske. Taki zlodziej bez maski??
                    • st.anne Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:14
                      dzis masz szczescie, bo:
                      primo: nadwyrezylam miesnie w szyji, i cos ze mna nie tego
                      secondo: jeszcze nie mam 100% pewnosci...
                      a tam w ogole i poza tym: prosze-nie anno
                      • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:15
                        To jak? Mokra wloszka czy jak?
                        • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:16
                          A do czego Ci szyja potrzebna przy pisaniu. Oprzyj glowe na brodzie i do dziela!
                          • bettina75 Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:17
                            Ja tak prawie ciagle siedze, brrrr
                          • st.anne Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:19
                            no wiesz, szyja jest potrzebna, aby podtrzymywala moj pojemnik na moje genialne
                            szare :D
                            • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:20
                              To co Szwajcaria? Austria? Czechy idac w gore?
                              Bol szyji chyba nie od ciezaru szarych?;)
                              • st.anne Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:22
                                czechy juz nie :D ale jedno z tych innych dwoch.
                                naturalnie, ze z tego powodu!! wiesz, sa napakowane wiedza, okropniscie.
                                a wlasnie: co Cie nurtuje? :P
                                • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:23
                                  Stawiam na ojczyzna walca
                      • st.anne zlodzieju 24.10.05, 23:17
                        hmmm, w ogole nie sluchasz co dzis do Ciebie mowie: tu nie ma morza!!!
                        to jaka wloszka, he?!
                  • bettina75 Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:16
                    i znowu dziekuje za sprawozdanie:)
                    Jeszcze jedno pytanko:)
                    Jak dlugo trwa ta droga?
                    • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:18
                      Srednio 40 minut. Mam do przejechania 26 km:) Ale lubie to bo mozna wreszcie w
                      spokoju pomyslec i nikt nie truje nad glowa
                      • bettina75 Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:20
                        To sporo czasu na przemyslenie wszystkiego, co Cie nurtuje...
                        • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:22
                          Oj sporo tego. Od wyprawy na narty zima po tak prozaiczne i przyziemne rzeczy
                          jak cholerna zmiana opon na zimowe, to znowu musze splacic karte kredytowa, to
                          ze zapomnialem perfum kupic i znowu jade na probkach i inne rownie niezmiernie
                          wazne
                          • st.anne Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:24
                            a ja juz zmienilam, opony znaczy sie. hmmmm, nie masz perfum? efekt jest, ze
                            ludzie nie chca z Toba przebywac? :P
                            • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:25
                              Tak! Wali ode mnie jak z obory Andrzeja Leppera
                          • bettina75 Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:25
                            Opony na zime tez mam juz zmienione, przed wyjazdem do Tyrolu.
                            A gdzie Ty wyjezdzasz na narty zima?
                            • st.anne Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:26
                              ojczyzna walca, to co?!
                              • bettina75 Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:27
                                naturalnie Austria:))
                              • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:27
                                Wieden, Dunaj, panstwo policyjne:)
                            • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:27
                              Myslalem zeby wybrac sie z Sebastianem i Viola (sasiedzi troszke ode mnie
                              mlodsi) w Dolomity albo Alpy. Ale to poki co patykiem na wodzie pisane
                              • bettina75 Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:28
                                Polecam Alpy, sa przeurocze!
                                • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:29
                                  Zobaczymy. Ostatni raz bylem na nartach 3 lata temu:( Ale w tym roku chce!!!!
                                  • zlodziej_czasu Znowu szyja? Ach ta szyja... 24.10.05, 23:30

• st.anne Re: Znowu szyja? Ach ta szyja... 24.10.05, 23:33
                                      a zgadles nawet, ta szyja...mam takie cos na szyji, nie wiem jak to sie po
                                      polsku zwie hmmmmmm
                                      • zlodziej_czasu Re: Znowu szyja? Ach ta szyja... 24.10.05, 23:35
                                        Jak by Ci tu zgermanizowac polska nazwe? hmm
                                        Kiedy szyja kaput nosisz kolnierz ortopedyczny
                                        • st.anne Re: Znowu szyja? Ach ta szyja... 24.10.05, 23:36
                                          dzieki, a to chyba jest to :D
                                          musze sobie slownik jednak kupic :P
                                        • zlodziej_czasu Dziewczeta 24.10.05, 23:37
                                          chcac byc juto wypoczetym (to raczej malo prawdopodobne) powinienem juz oddalic
                                          sie w mrok i zanurzyc sie w odchlani koldry, przescieradla i dwoch poduch
                                          • st.anne spiuch :PP 24.10.05, 23:37
                                            • zlodziej_czasu Re: spiuch :PP 24.10.05, 23:40
                                              Bede pisal Haike:) Tak mi sie kojarzysz skoro nie chcesz Anna.
                                              Jestes teraz w Austrii to moze zapomnialas ze w ojczyznie Pilsudskiego i Leppera
                                              mowi sie spiOch!:) Musze rano sie zerwac na roboty do niemca. Ty pewnie sie
                                              wylegujesz w lozku jak ja w galopie biore prysznic zjadam w locie kanapki i
                                              wybiegam do auta
                                              • st.anne Michal!!!!! 24.10.05, 23:42
                                                ja pracuje ciezko, ciezko umyslowo:))
                                                • st.anne Bettina 24.10.05, 23:43
                                                  a bo cos o tym niemieckim pisalas, tylko dlatego :))
                                                • zlodziej_czasu Re: Michal!!!!! 24.10.05, 23:43
                                                  Przelknelas Heike, to dobrze! Bedziesz zatem robotnica z Austrii:)
                                                  • st.anne Re: Michal!!!!! 24.10.05, 23:45
                                                    nie heike i nie robotnica, o i tyle, bo ja tu gdzie jestem szkole skonczylam, i
                                                    studia, oooooooo :PPPPP
                                          • bettina75 Re: Dziewczeta 24.10.05, 23:39
                                            Dobranoc i spij spokojnie:))
                                            • st.anne Re: Dziewczeta 24.10.05, 23:41
                                              Dobranoc Bettina :))
                                              Dobranoc Michale, spij nie za bardzo spokojnie :PP
                                        • st.anne Re: Znowu szyja? Ach ta szyja... 24.10.05, 23:37
                                          a co? w austri jest tylko jedno miasto? hmmm, nie wiedzialam...
                                        • bettina75 Re: Znowu szyja? Ach ta szyja... 24.10.05, 23:38
                                          Michal, cos mi sie wydaje, ze ten niemiecki "szwargot" Cie nie chce opuscic:))
                                          • st.anne Michal 24.10.05, 23:39
                                            a Ty po niemiecku z kad?
                                            • zlodziej_czasu Re: Michal 24.10.05, 23:41
                                              rodzine mam na zachod od Odry a poza tym u Niemca robie
                                              • bettina75 Re: Michal 24.10.05, 23:42
                                                No to ucz sie tego szwargotu:))
                                                • st.anne Re: Michal 24.10.05, 23:43
                                                  nie heike!! i kto mowi ze w austrii, buahaha :PP
                                                  • zlodziej_czasu Re: Michal 24.10.05, 23:44
                                                    Sa jeszcze Niemcy i Szwajcaria
                                                  • bettina75 Re: Michal 24.10.05, 23:45
                                                    i wszedzie szwargot!!!
                                                  • st.anne Bettina 24.10.05, 23:46
                                                    co Ty kochana, ja jeszcze umie po polsku :)))
                                                  • bettina75 Re: Bettina 24.10.05, 23:47
                                                    Zdolna jestes!!
                                                  • st.anne Re: Bettina 24.10.05, 23:48
                                                    taaaaa, geniusz ze mnie, buhahaaaaaa
                                                  • st.anne Re: Bettina 24.10.05, 23:48
                                                    dzieki :)))
                                                  • bettina75 Re: Bettina 24.10.05, 23:49
                                                    To Michal musi sie napracowac, zeby zrozumiec sens naszych wypocin...
                                                  • st.anne Re: Bettina 24.10.05, 23:50
                                                    genialne Bettina, fakt: on sie chyba troszke meczy przy nas, :D
                                                  • bettina75 Re: Bettina 24.10.05, 23:50
                                                    A teraz to poszedl sobie i nawet nie powiedzial nam dobranoc:(
                                                  • zlodziej_czasu Re: Bettina 24.10.05, 23:51
                                                    No no tylko bez takich insynuacji prowokacji. Bo sie zamkne w sobie
                                                  • st.anne Re: Bettina 24.10.05, 23:52
                                                    kochana, ja brykam, milutkiej nocy i kolorowych snow :))
                                                    bylo milo z Toba :))
                                                  • bettina75 Re: Bettina 24.10.05, 23:53
                                                    Wzajemnie:))
                                                    Dobranoc Wam obojgu:)))
                                                    i snijcie mile...
                                                  • st.anne Re: Bettina 24.10.05, 23:51
                                                    a bo on teraz ma nowe zadanie: wkurzac mnie...:))
                                                  • zlodziej_czasu St 24.10.05, 23:52
                                                    ;))
                                                  • zlodziej_czasu Re: St 24.10.05, 23:53
                                                    Dobranoc Heike! Udanego dnia w pracy;)))
                                                  • st.anne Re: St 24.10.05, 23:54
                                                    juz Cie nie lubie, mimo to: dobranoc.
                                                  • zlodziej_czasu Re: St 24.10.05, 23:54
                                                    Tobie Betti tez juz mowie gutten nacht! Ide do loza:)
                                                  • bettina75 Re: St 24.10.05, 23:55
                                                    Gute Nacht Michal:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: St 24.10.05, 23:56
                                                    Wszystko sobie notuje:) Good night! And sweet dreams! This is what I like:)
                                                  • st.anne Michal 24.10.05, 23:57
                                                    buahaaaaaaaa, a jednak, juz wiem :D
                                                  • zlodziej_czasu Re: Michal 24.10.05, 23:58
                                                    Szare nie od parady!;)
                                                  • st.anne Re: Michal 24.10.05, 23:58
                                                    ...a niech Cie skreci...:D
                                                  • st.anne have a nice dream, u 2 :D 24.10.05, 23:59
                                                  • zlodziej_czasu Re: Michal 24.10.05, 23:59
                                                    Czesc plci przeciwna!:)
                                                  • bettina75 Re: St 24.10.05, 23:58
                                                    It was very nice:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: St 24.10.05, 23:55
                                                    Znowu skazalem sie na banicje! Kolejna niewiasta pokazala paluchem drzwi:((
                                                  • bettina75 Re: Michal 24.10.05, 23:45
                                                    Tez myslalam ze z Austrii:)
                                                  • st.anne a to dlaczego myslicie ze z austrii? :D 24.10.05, 23:45
                                                  • zlodziej_czasu Re: Michal 24.10.05, 23:46
                                                    A tak naprawde to malo istotne skad piszesz. Wazne ze dajesz sobie rade po
                                                    polsku! Tajemniczosc 10! Boze jakie to fasynujace odkrywac wspolrzedne miejsca
                                                    Twojego zamieszkania;)
                                                  • st.anne Re: Michal 24.10.05, 23:47
                                                    tylko jak bede robic bledy, to sie nie smiejcie, prosze :)))
                                                  • bettina75 Re: Michal 24.10.05, 23:48
                                                    Nie jestem w tym lepsza od Ciebie...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Michal 24.10.05, 23:49
                                                    Przyjalem zalozenie: Heike jest dobrze wyedukowana mloda niewiasta ktora
                                                    pojechala na zachod po sliczniutkiego forda Ka i tak jej sie spodobalo na
                                                    obczyznie ze przysposobila sie do tamtejszego porzadku ze postanowila osiasc:)
                                                  • st.anne zlodzieju 24.10.05, 23:51
                                                    zaczynasz mnie ciut ciut wnerwiac...
                                                    to w polsce jest ford modny...?
                                          • st.anne Bettina 24.10.05, 23:39
                                            oho, to Wy sie znacie az tak dobrze?
                                            • bettina75 Re: Bettina 24.10.05, 23:41
                                              dlaczego tak uwazasz, st.anne?
                                  • bettina75 Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:30
                                    Jezeli naprawde chcesz, to pojedziesz, a dotego moje zyczenie dla Ciebie, aby
                                    udalo Ci sie ten plan zrealizowac:))
                                    • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:33
                                      Oby Betti:) Dziekuje, obym sie tylko nie polamal. Ale jazdy sie nie zapomina.
                                      Kazdej:)
                                      • bettina75 Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:36
                                        Nie polamiesz sie jak bedziesz o nas pamietal, mam nadzieje, ze jeszcze z nami
                                        rozmawiac...
                                        Daj znac, kiedy bedziesz wyjezdzal, to bede za Ciebie trzymala kciuki:)
        • zlodziej_czasu Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:02
          Mozliwe ze moja wychlodzona glowa pracuje nieco wolniej i mniej precyzyjnie! To
          o czym dzis chcecie pogadac?
          • st.anne zlodzieju 24.10.05, 23:03
            ...uwazaj przy tym mysleniu na Twoje synapsy...:D
            niech mnie skreci, kogos mi jednak przypominasz...
          • bettina75 Re: dobranoc, wszyskim,ktoryrzy ida spac juz :D n 24.10.05, 23:04
            Ja np. jestem ciekawa, jaka byla Twoja droga z pracy do domu?
    • zlodziej_czasu Co to za dziury w pisaniu? Do roboty!! 24.10.05, 23:15

• st.anne no co? szyja mnie boli :P 24.10.05, 23:15

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka