Dodaj do ulubionych

Kto w sobotę idzie na piwo???

25.10.05, 17:27
Pewne dwie starsze panie: zosia i gosiaes też tam będą... - miejsce do
uzgodnienia. Forumowicze łączcie się!!!
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 17:49
      no wiesz co, o mnie tak zapomnieć, phi :P
      • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:00
        Konrado, przysiądziemy się do dzewczyn - bedzie do pary :)
        • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:09
          zapomnuiały o mnie więc teraz nie wiem czy powinienem :))
          • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:15
            A moze we dwie chcą porozmawaić o Tobie. W takim razie zostaje nam "POM" w
            meskim gronie. :)
            • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:23
              wiesz, zawsze możńa się siakoś dogadać i porozmawiać o nich przy stoliku
              obok :))
              • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:27
                A jak miejsca nie bedzie to co? - usiedziemy dziewczynom na kolanach? :)
                • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:29
                  no przecie nie one nam :)))
                  • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:31
                    Mam pomysła:) Zaprosimy sobie inne :))) i po kłopocie :)))
                    • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:35
                      czuję się zaproszona:))
                      • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:36
                        wieciu kochana, Ty to nawet nie musisz się pytać tylko przybywaj ;))
                        • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:37
                          konrado80 napisał:

> wieciu kochana, Ty to nawet nie musisz się pytać tylko przybywaj ;))
                          Dzięki Konradzio, wiedziałam,ze na Ciebie mogę liczyć;))
                          • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:38
                            no wiesz, ja cały czas marzę o spotkaniu Ciebie ;))
                            • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:39
                              No widzisz Konrado Ty już masz swoja połówkę a ja? :(
                              • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:40
                                jest jeszcze trzpiot ;))
                                • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:41
                                  Wiem ale ona się wyobcowała i nie chce się do nas przyznać, zostaje mi tylko
                                  przysiąść sie do innego stolika i tez puszczac oczka :)
                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:42
                                    Ja przysiade sie do Twego stolika, moge?
                                    • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:43
                                      Jasne, a już myslałem, że nie ma na tym forum dobrej duszyczki :)
                                    • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:45
                                      zdradzasz mnie ;>
                                      • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:46
                                        NIe zdradzam, tylko Ty masz juz tyle chetnych, a Twojego kumpla jeszcze nie znam:))
                                        • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:48
                                          ale ja zachłanny jestem i z nikim się nie dzielę :DD
                                          • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:50
                                            Uwazaj, bo kto za wysoko siega, ten bardzo nisko upada...
                                            • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:53
                                              ale chodzi mi o przyjaźń (tak jak mówiłem) ;)
                                              a w przyjaźni nie muszę ograniczać się do jednej :PP
                                              • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:56
                                                To fakt, i wlasnie dlatego powinienes pozwolic nam isc na wspolny spacer, tzn.
                                                mnie z Rysky:)
                                                • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:59
                                                  ale rysky coś kręci :)))
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:05
                                                    Dlaczego mialby krecic, Konrado?
                                                  • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:08
                                                    oj żartuję sobie :P
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:21
                                                    a może męska intuicja? :)
                                        • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:48
                                          To może zostawimy towarzystwo i pójdziemy na spcer, zeby sie lepiej poznac,
                                          jesień jest w tym roku taka sliczna? :)
                                          • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:49
                                            Chetnie, moze do parku?
                                            • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:51
                                              Oki zabieram Ciebie w takim razie do parku. Zostaw kuetkę, nie będzie potrzebna
                                              - mam w sobie tyle ciepła :)
                                              • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:53
                                                Czuje, jak robi mi sie goraco juz od Twoich spojrzen...
                                                • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:55
                                                  To cipło bijace ode mnie, Zapamiętaj, najpiekniejsze są zawsze pierwsze chwile,
                                                  potem to już standard...:)
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:57
                                                    Ach te pierwsze niezapomniane momenty, ujecie dloni....
                                                  • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:00
                                                    Pierwsze spojrzenia, usmiechy, gesty... ach rozmarzyłem się :)
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:01
                                                    To takie ujmujace....te przytulanki, ufff ale goraco...:))
                                                  • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:04
                                                    Wiem - czuję, jak ciarki przechodza mi po plecach od ciepła Twoich policzków,
                                                    jeszcze chwila i nasze ... się spotkaja i musna delikatnie niczym skrzydełkami
                                                    motyla :) :)
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:11
                                                    Zamykam oczy i
                                                    swiat wiruje, wiruje bez konca:))))))
                                                  • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:21
                                                    Szleństwo mysli, wyobraźni, odczuć - poddajmy się pierwotnym instynktom -
                                                    jestesmy w tej tak bliscy Bogom, w swoim szczęściu - niech ta chwila trwa i trwa
                                                    do koća swiata i o jeden dzień dłużej... :)
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:26
                                                    Tak, nie trwa cale wieki, trzymaj mnie bardzo, bardzo mocno, nie oddaj mnie nikomu.
                                                    Pragne tylko Twego objecia, zeby zapomniec wszystko dokola.
                                                    Ono jest takie cieple delikatne i czule, i daje mi poczucie calkowitego
                                                    bezpiecznstwa:)
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:30
                                                    i spełnienia...;) amen...;)
                                                  • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:37
                                                    "A ona by chciała do trójkata..."
                                                    Maleńczuk :)
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:41
                                                    Ja nie lubie trojkatow:((
                                                    Wietka, przykro mi bardzo, albo Ty albo ja, Rysky musi decydowac..
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:43
                                                    hiehiehie
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:42
                                                    " tango libido, po garderobie mi się pląta...
                                                    tango libido, a ona by chciala jeszcze raz..." ;))
                                                  • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:35
                                                    Nawet nie myśl że cię puszczę - mam serce uparte - jak raz złapię nie puszczę -
                                                    trzymam Cię mocno i zarazem delikatnie, czuje ciepło Twojego oddechu, drżenie
                                                    mięśnie, w tej chwili słyszę nawet trzepot Twoich rzęs ... :)
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:39
                                                    Bedziemy tak trwac do skonczenia swiata...
                                                    Zanurzam sie w Tobie i stajemy sie jednoscia:))
                                                  • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:42
                                                    Tak szybko stalismy się jednością, liczyłem na dłuższa grę wstepną :) ale
                                                    dostosowałem się, w tej grze przeciwnie do tańca Ty prowadzisz :)
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:47
                                                    To jest narazie jednosc dusz, i ciagle gra wstepna:)))
                                                  • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:50
                                                    Przykro mi ale za późno mi o tym powiedziałaś, :) Musimy zatem przerwać na
                                                    moment ten spacer i wrócic do pubu. Mam nadzieje że dostne jeszcze drugą sanse
                                                    na poprawę? :)
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:54
                                                    Moze uda nam sie jeszcze raz, chociaz nie jestem tego tak calkiem pewna...
                                                    Jednak druga szanse masz jak w banku:)
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:48
                                                    bettina75 napisała:

> Bedziemy tak trwac do skonczenia swiata...
                                                    > Zanurzam sie w Tobie i stajemy sie jednoscia:))
                                                    >
                                                    Bettino tak z technicznego punktu widzenia, jak tego dokonalas?
                                                    tego...zanurzenia? :PPP
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:51
                                                    Technicznie tego nie moge opisac, to cos wyzszego, nie do pojecia normalnym
                                                    rozumowaniem, ale fantastycznie piekne!!!
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:01
                                                    jaka szkoda,ze ja mam tylko normalne rozumowanie:((
                                                    zapewne wiele tracę :((
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:02
                                                    Nic nie tracisz, kazdy z nas ma inne odczucia:)
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:07
                                                    tak, ale ja nie jestem taka wrazliwa i romantyczna:(
                                                    dlatego wiele przyjemności mnie omija:(
                                                    jak na przykład zjednoczenie się z Ryskim jesienną porą w parku...
                                                  • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:07
                                                    Hej Wietka, czy ty aby nie jesteś o mnie zazdrosna? Przecież wiesz, ze i tak
                                                    Ciebie kocham :)
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:11
                                                    Boze ja nic o tym nie wiedzialam!!!
                                                    Wietka oddaje Ci Twojego Ukochanego....
                                                    Przepraszam za ten incydens, bardzo mi przykro, ze nic nie wiedzialam o Waszej
                                                    milosci.
                                                  • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:13
                                                    Ja mam duże serduszko :) Ciebie też kocham Betinko :)
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:14
                                                    Ale co na to powie Wietka?
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:17
                                                    ja tam wyrozumiała jestem:)
                                                    a poza tym Konradka darzę wielkim afektem ;)
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:18
                                                    No to juz mi kamien z serca....
                                                  • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:18
                                                    Nie wiem, zapytaj się ją, to ona mnie kocha a ja Ciebie i co z tego bedzie?
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:21
                                                    Rysky, Ty przeciez powiedziales, ze kochasz Wietke, a ona Ciebie, wiec jak to ma
                                                    funkcjonowac?
                                                  • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:23
                                                    Przecież to proste jak budowa cepa, będę kochał was obie :) i przynajmniej jedna
                                                    już kocha mnie(Wietka) :) a czy Ty...?
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:25
                                                    jak to facet zawsze kota do góry ogonem potrafi, no! ;))
                                                  • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:28
                                                    A Tobie to wszystko zaraz z ogonem sie kojarzy i to z takim do góry... :)
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:29
                                                    to chyba dobrze? zdrowe skojarzenia mam...;))
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:21
                                                    nie ściemniaj Ryski, to Ty wyznałeś mi miłość przed chwila;))
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:22
                                                    a ja tam róznych kocham...Maksa na przykład;)
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 20:56
                                                    Ja tez Was kocham:)
                                                  • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:57
                                                    czyli tylko zimno, więc nie warto zawracać sobie głowę Tobą :PP
                                                    Beti choć do mnie ja mam ciepło na cały czas a nie tylko na początek :))
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:58
                                                    tylko się nie pobijcie :PPPP
                                                  • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:59
                                                    Konrado aleś ty zachłanny :)
                                                  • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:00
                                                    spoko, jedną mogę Ci pożyczyć ;))
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:00
                                                    ktorą!!?? :))
                                                  • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:01
                                                    no tą co przyjdzie ostatnia :))
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:02
                                                    na pewno na mnie wypadnie:(( bo mam daleko:((
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:04
                                                    Wietka nie smuc sie, to chodzi prawdopodobnie o mnie, bo poszlam na spacer z Rysky:)
                                                  • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:07
                                                    ja na nikogo nie postawiłem, więc przestańcie ;>
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:13
                                                    ale ja nie chcę być pożyczana...:(
                                                    ja chce wybierac!:)
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:14
                                                    tak po ciemku...nie boisz się? ;)
                                                  • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:26
                                                    Ciebie?? ;))
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:29
                                                    to do Bettiny bylo ;)
                                                    a Ty, Konrado boisz się mnie? :)
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:30
                                                    Wietka, z Rysky sie nie boje:))
                                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:32
                                                    oki, tylko,zeby Was nie przewialo...bo wiesz, jesienne mgły,
                                                    przymrozki, "wilka" można złapać ;))
                                                  • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:34
                                                    Wiesz jak to jest, przy pierwszym spotkaniu....
                                                    Rozsadek tez idzie sobie na spacer:)
                                                  • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:34
                                                    no gdzież bym smiał ;)
                                      • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:46
                                        Konrada a fe. Czy ja Cię zdradzę ? :)))
                                        • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:47
                                          Rysky to bylo do mnie:))
                                  • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:43
                                    to zapodaj temat na forum, może siakaś się skusi ;))
                                    może wesolutka ;))
                                    • rysky Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:45
                                      Chyba z nas interesujący męzczyzni skoro już mamy partnerki. Teraz wszystko w
                                      naszych rękach :)
                                      • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:46
                                        przed chwilą zaczynaliśmy od zera a popatrz jaki mamy teraz wybór :DDD
                            • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:48
                              O, Konradku , masz to u mnie jak w banku ;)
                              • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:49
                                trzymam Cię za słowo ;)
                              • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:50
                                ojej, zle się wkleiło!
                                • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:54
                                  co się źle wkleiło??
                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:56
                                    moja odpowiedz, ale już dobrze, tu tez pasuje:)
                                      ech, ale mieszasz :PP
                        • trzpiot_1 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:37
                          A ja właśnie na złość usiądę sobie przy innym stoliku i będę z dala szczerzyła
                          kły i puszczała oczka ;)
                          • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:38
                            a do kogo te oczka?? :))
                          • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:39
                            do mnie czy do Konrada?:)
                            • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:39
                              już wiem! do Ryskiego! ;)
                              • trzpiot_1 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:40
                                Publicznie będę to robiła! Do wszystkich! ;)
                                • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:42
                                  jeszcze Cię poderwe i co wtedy?? :))
                                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:43
                                    znaczy mnie już porzuciłeś?! ;)
                                    • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:45
                                      no co Ty, ja cały czas na Ciebie liczę ;))
                                      • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:51
                                        wiesz...co się odwlecze...:)
                                        • konrado80 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:54
                                          to kiedy i gdzie? ;))
                                          • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:58
                                            wpół drogi ;))
                                              ode mnie do centrum Warszawy ;)))
                                              • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:00
                                                wpół drogi ode mnie do Ciebie :))
                                    • trzpiot_1 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:46
                                      Przecież zaraz wróci :) Co Ty taka pazerna ostatnio? ;)
                                      • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:47
                                        i jeszcze zaborcza i zazdrosna! O!
                                        ;)
                                        • trzpiot_1 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 18:54
                                          Koniec świata! Dobrze, że siedzę daleko, inaczej jakaś krwiożercza iskra by mnie
                                          dosięgła ;)
                                          • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 19:01
                                            no nie, aż taka to nie jestem...dogadamy sie ;))
    • gosiaes Re: Już wiem, że na piwku będzie fajnie... 25.10.05, 18:56

• konrado80 Re: Już wiem, że na piwku będzie fajnie... 25.10.05, 18:58
        no ba, nie może być innaczej ;))
        to w końcu postanowione gdzie??
        • gosiaes Re: Już wiem, że na piwku będzie fajnie... 25.10.05, 18:59
          Konrado - w końcu to Ty jesteś z wawy, zaproponuj coś ciekawego...
          • konrado80 Re: Już wiem, że na piwku będzie fajnie... 25.10.05, 19:01
            a Ty niby nie??
            nie wiem ile będzie osób, bo można by wybrać się do Kampanii, tylko trzeba już
            dzwonić o stolik, bo potem już jest brak wolnych
            • zosia500 Re: Już wiem, że na piwku będzie fajnie... 25.10.05, 19:13
              Czy mągę tutaj coś powiedzieć???
              • bettina75 Re: Już wiem, że na piwku będzie fajnie... 25.10.05, 19:14
                Mow ile chcesz:))
                • bettina75 Re: Już wiem, że na piwku będzie fajnie... 25.10.05, 19:16
                  To przeciez Twoj watek...
    • zosia.samoosia Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:00
      no wiec gdzie Szanowni Panstwo sie wybieraja??
      • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:01
        a gdzie nas zapraszasz? :)
        • zosia.samoosia Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:02
          pytam z ciekawosci, moze bede obok ;))
          • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:02
            Dlaczego obok?
          • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:03
            nie przylączysz się??
            tak doborowe towarzystwo...;))
            • zosia.samoosia Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:04
              mam juz plany na sobote, pytam bo jesli bedziecie gdzies blisko to moze sie
              wyrwe do Was
              • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:05
                wyrwij, u nas będzie lepiej :)
                • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:06
                  U nas panuje pelnia miloscI:)
                  • trzpiot_1 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:44
                    Którą można poczuć nawet o 20 stolików dalej ;)
                    • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:45
                      No i fajnie tak, nieprawdaz?
                      Jak sie komus tu nie podoba, to moze isc do innej knajpy:)
                      • trzpiot_1 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 22:18
                        I tez będzie odczuwał :)
                        • bettina75 Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 22:26
                          No to jeszcze lepiej:))
              • st.anne Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:06
                ...ktos kiedys mowil, ze nie chodzi na piwko z forumowiczami, hmm, nie moge
                sobie przypomniec, kto to byl...
                • zosia.samoosia Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:07
                  poszedlem za rada konrado, czas na zmiany ;)))
                • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:07
                  tylko krowa nie zmienia swoich poglądów :)
                  • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:07
                    za przeproszeniem..
                • zosia.samoosia Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:07
                  aha piwo z forumowiczami juz pilem, tyle ze na innej stopie niz forumowa haha
                  • st.anne Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:09
                    ...forumowa nie pije piwa...:P
                    i nadal Cie nie lubi, tak sie jej jedna madra wypowiedz, kogos, tylko
                    przypomniala...
                    • zosia.samoosia Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:27
                      st.anne napisała:

> ...forumowa nie pije piwa...:P

szkoda, bo to napitek ktory lagodzi smutki i oczyszcza nerki ;)))

> i nadal Cie nie lubi, tak sie jej jedna madra wypowiedz, kogos, tylko
                      > przypomniala...

hmm mowisz zagadkami, a zosiek nic a nic sie na nich nie zna ;))
                      • wietka Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:29
                        st.anna lubi być tajemniczą :)
                        a dobre piwko nie jest złe:)
                        • st.anne wietka:)) 25.10.05, 21:30
                          oj, oj, a my sie juz znamy? :))
                          • wietka Re: wietka:)) 25.10.05, 21:44
                            przedstawione sobie nie zostalyśmy ;))
                            czytam więc wiem. co nieco :)
                            • st.anne Re: wietka:)) 25.10.05, 21:47
                              a to witam, witam:)) bardzo mi milo, mam nadzieje, ze bedziemy sie swietnie
                              bawic:))
                              • wietka Re: wietka:)) 25.10.05, 21:48
                                dzięki, ale dzisiaj to juz raczej nie :)
                                • st.anne Re: wietka:)) 25.10.05, 21:49
                                  ...nie ma sprawy, napewno sie jeszcze spotkamy:))
                      • st.anne Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:30
                        hmmm, okropna baba nie jest smutna i ma nawet bardzo "czyste" nerki, za to
                        sumienie ma czasami nieczyste...:D
                        a zosiek niech nie udaje, ze nie zna naszego medrca forumowego...:)
                        aha, moze szare dzis nadal nawalaja? :P
                        • zosia.samoosia Re: Kto w sobotę idzie na piwo??? 25.10.05, 21:42
                          medrca forumowego??? to tacy bywaja?? ;))
                          • st.anne zosiek 25.10.05, 21:49
                            ...tak mi sie zdawalo, na poczatku..., ale widze, ze i medrzec moze byc slepy...
                            wiesz, te synapsy nie najnowsze u takiego starowinki...:))
                            • zosia.samoosia Re: zosiek 25.10.05, 21:49
                              drogie babsko, slowa to tylko slowa ... tego trzeba sie trzymac ;))
                              • st.anne Re: zosiek 25.10.05, 21:52
                                coz za wariacja dzis: nie okropne babsko i nie droga kolezanko, tylko: drogie
                                babsko, widze, ze polaczenia sie zle skrzyzowaly:))
                                jak widzisz ja sie wlasnie bardzo lubie slow trzymac, zawsze mozna
                                poprzekrecac...:P
                                • zosia.samoosia Re: zosiek 25.10.05, 22:01
                                  zabawy slowami sa przyjemne, ale czasem prowadza do nieporozumien, trzeba
                                  uwazac i czasem ugryzc sie w jezor, okropna babeczko ;P
                                  • st.anne Re: zosiek 25.10.05, 22:05
                                    ...fakt: slowa pisane, to nie to co mowione, zwlaszcza, ze nie widac reakcji
                                    drugiej osoby...
                                    a wiem, wiem, cos mi to mowi...
                                    ale: jezeli medrzec idzie sie upic z forumowiczami, to strace wiare w tak
                                    wielka skale konsekwencji i madrosci :P
                                    • zosia.samoosia Re: zosiek 25.10.05, 22:08
                                      oj chyba Pani nie czytala uwaznie, nie mowilem ze upije sie z forumowiczami :))
                                      powiedziałem, że moze ich odwiedze, upic zamierzam sie z innymi ;PPP
                                      • st.anne Re: zosiek 25.10.05, 22:09
                                        ...taaaaak, i medrzec da z siebie tajemnice wyciagnac...
                                        to ja juz wole nic nie pisac, zeby nie bylo...:P
                                        • zosia.samoosia Re: zosiek 25.10.05, 22:12
                                          jakie tajemnice? :))
                                          nie mam zadnych ...
                                          • st.anne Re: zosiek 25.10.05, 22:17
                                            ...tajemnice madrosci, tajemnice admina, tajemnice o innych forumowiczach...:P
                                            masz szczescie: jestem za daleko aby sie do Twoich tajemnic dobrac, udalo Ci
                                            sie :PP
                                            • zosia.samoosia Re: zosiek 25.10.05, 22:19
                                              nie ma tajemnic o forumowiczach ... nie wiem skad pomysl, nie mam w zwyczaju
                                              sprawdzac IP, prowadzic badan statystycznych dla danego nicka ...

tajemnice admina ... admina to raz w zyciu widzialem ;))

tajemnice madrosci ... poszukaj ich w sobie ;PPP

robie co musze zrobic, bo takie mam zadanie i "zapominam" ;))
                                              • st.anne Re: zosiek 25.10.05, 22:24
                                                ...no ja w sobie nie musze szukac, bo ja to madrosc na dwoch nogach :PP
                                                a jak to? to Ty kto jak nie admin? no nie, tyle energi na droczenie sie z
                                                adminem juz poszlo, myslalam, a tu nic?!
                                                ale juz sie pytalam: jak znikniesz, tak jak pisales, to podeslij mi tu jakas
                                                inna "ofiare", tylko: naturalnie taka, ktora ma humor i na zartach sie zna?
                                          • wesolutka72 Dziewczyny..... 25.10.05, 22:24
                                            namowilyscie zoske na piwo????? :)))))
                                            • st.anne Re: Dziewczyny..... 25.10.05, 22:25
                                              ...niestety, to nie my, tylko jak zosiek mowi: konrado, buu
                                              zosiek woli sluchac sie konrado :))
                                            • zosia.samoosia Re: Dziewczyny..... 25.10.05, 22:26
                                              babsko my sie widzimy mam nadzieje ;)))
                                              • st.anne zosiek 25.10.05, 22:29
                                                ...to Ty lepiej tym razem zagladnij na ip, to jak ja mam to zrobic, ha? :D
                                                • zosia.samoosia Re: zosiek 25.10.05, 22:30
                                                  ale to do wesolutkiej bylo hehehe
                                                  • st.anne Re: zosiek 25.10.05, 22:32
                                                    ...sorry...ja zawsze mam problem z czytaniem drzewka, oj oj
                                                    juz nie przeszkadzam, oj oj
                                                  • zosia.samoosia Re: zosiek 25.10.05, 22:33
                                                    nie przeszkadzasz, co to za jakies fochy???
                                                  • st.anne Re: zosiek 25.10.05, 22:34
                                                    ...no bo to cholerne drzewko, eee...
                                                    i nie chce Wam tu platac...:(
                                                  • zosia.samoosia Re: zosiek 25.10.05, 22:37
                                                    wariatka :PPP

ja znam sie z wesolutka ... no troche sie znamy, ponad rok na pewno ;))
                                                    nie placzesz sie i nie gadaj bzdur bo zwatpie w kobieca madrosc hahaha
                                                  • st.anne Re: zosiek 25.10.05, 22:39
                                                    gamon: PPP
                                                    ale dzieki za kompement :P
                                                    wiesz, moja genialnosc nie umie sobie radzic z tak prostymi rzeczami jak
                                                    drzewka forumowe: granica miedzy genialnoscia a wariactwem jest mala, oj mala :D
                                                  • zosia.samoosia Re: zosiek 25.10.05, 22:42
                                                    to chyba brak uwagi ;))

to sa szczegoly, ktore nie maja znaczenia, bo nic nie wnosza do rozmowy
                                                  • st.anne Re: zosiek 25.10.05, 22:46
                                                    tak, nic, tylko zamet :(
                                                    to moze bys tak do wesolutkiej jakos ladniej mowil, nie babsko, to sie juz nie
                                                    bede gubila
                                                    slownik tez widze musze sobie jakis kupic
                                                  • zosia.samoosia Re: zosiek 25.10.05, 22:47
                                                    sprobuje ;)))

teraz zmykam juz, dobranoc babsko ;P
                                                  • st.anne Re: zosiek 25.10.05, 22:48
                                                    hmmm, dobranoc :PP
                                              • wesolutka72 Re: Dziewczyny..... 25.10.05, 22:34
                                                tak chlopie, widzimy sie :))))))
                                                moze nalot dziewczynom zrobimy? :)))))
                                                • zosia.samoosia Re: Dziewczyny..... 25.10.05, 22:38
                                                  jak dziewczyny powiedza nam gdzie beda, o ile cos ustala, jesli sie zdecyduja
                                                  wyjsc ... same niewiadome ;))
    • zosia.samoosia Sobota 25.10.05, 22:47
      Jeśli zdecydujecie sie wybrac na to piwo to zostawcie dla wesolutkiej i mojej
      skromnej osoby informacje ...

Dobrej nocy, pa
      • menk.a Re: Sobota - Tango&Cash.... 26.10.05, 09:08
        będę się znietrzeźwiać na urodzinach koleżanki;)))
      • konrado80 Re: Sobota 26.10.05, 09:34
        no proszę a podobno nie umawiasz się z forumowiczami :)
        już nie mówiąc o tym że Ty i wesolutka cos ten teges ;)
        • menk.a Re: Sobota 26.10.05, 09:36
          no proszę a Konrado znów szuka plotek
          nieładnie
        • zosia500 Re: Sobota 26.10.05, 09:37
          Witaj Konrado! Mamy już jakieś miejsce bo nie jestem w temacie?
          • konrado80 Re: Sobota 26.10.05, 09:41
            witaj Zosiu
            jeszcze nie myślałem o tym gdzie
            • zosia500 Re: Sobota 26.10.05, 09:43
              Nie gdzie - ale z kim???
              • gosiaes Re: Sobota 26.10.05, 09:44
                ja się chyba wycofuję...
                • zosia500 Re: Sobota 26.10.05, 09:45
                  Co??????????
              • konrado80 Re: Sobota 26.10.05, 09:45
                no to już bardziej od Was to zależy bo to Wy organizujecie
                ale jak widzę to ja, Gosia, Ty, Wesolutka, Zosiek, Rysky, Trzpiot
                co do innych to nie wiem
                • gosiaes Re: Sobota 26.10.05, 09:49
                  jak rysky będzie - to jeszcze przemyślę temat...
                  • konrado80 Re: Sobota 26.10.05, 09:50
                    a jak mnie nie będzie??
                    • zosia500 Re: Sobota 26.10.05, 09:52
                      Co się dzisiaj z Wami dzieje??? Przywołuję Was do porządku!!! Idziemy w sobotę
                      na piwko i już!!!
                      • bettina75 Re: Sobota 26.10.05, 09:53
                        Ale Wam zazdroszcze tej wspolnoty:))
                        • konrado80 Re: Sobota 26.10.05, 09:57
                          to może nas kiedyś odwiedzisz??
                          • bettina75 Re: Sobota 26.10.05, 10:02
                            Tylko TEN u gory zna nasz los.
                            Uwazam, ze powinniscie sie wszyscy spotkac na tym piwie, bo to fajna okazja dla
                            wszystkich, zeby sie osobiscie spotkac. Gdybym mieszkala w poblizu, bylabym tam
                            napewno pierwsza:)) Konrad, Ty masz do tego jak najbardziej zdrowe podejcie i
                            dlatego organizuj to spotkanie.
                            Powodzenia!!
                        • zosia500 Re: Sobota 26.10.05, 10:00
                          Beti nie masz czego - przecież Ty jesteś nasza!
                          • bettina75 Re: Sobota 26.10.05, 10:05
                            Dzieki Zosiu:))
                            • wesolutka72 Jak juz... 26.10.05, 10:22
                              ustalicie gdzie bedzie spotkanie to dajcie znac. :))))
                              • bettina75 Re: Jak juz... 26.10.05, 10:24
                                A Ty daj znac Rysky, bo on to prosil.
                              • wesolutka72 Re: Jak juz... 26.10.05, 10:32
                                betinko, ja?
                                • bettina75 Re: Jak juz... 26.10.05, 10:36
                                  Przepraszam, pomylilam Nicki, Zosia_Samosia chce znac ten termin Waszego
                                  spotkania, wybacz to zamieszanie:)
                                  • wesolutka72 Re: Jak juz... 26.10.05, 10:42
                                    nie ma sprawy :)))
                                    zoska "widuje" codziennie wiec przekaze :)))
                      • konrado80 Re: Sobota 26.10.05, 09:55
                        no ja idę
                        tylko mam nadzieję że Gosia też idzie?
                        • gosiaes Re: Sobota 26.10.05, 10:00
                          OK - idę i będę tam gdzie Ty, Konrado:-)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka