ulinha 26.10.05, 00:24 Dokonalam odkrycia, z pewnoscia nie jestem Kolumbem ale zauwazylam ze jesli klika sie na nicka to otwiera sie stronka z wizytowka. Klikajac na swoj nick mozemy edytowac wlasna. Ja juz sie do Was usmiecham;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: Wizytowki na forum 26.10.05, 01:59 ja sobie też założyłam... nad fotą się zastanawiam...jeszcze nie wiem, czy dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
maya2006 chiara76 29.10.05, 18:04 chiara76 napisała: > ja sobie też założyłam... > nad fotą się zastanawiam...jeszcze nie wiem, czy dodam. chiara umarlam z radosci odkrywajac dzieki twojej wizytowce, ze jest forum "Agatha Christie" . uaarlam normalnie , umarlam!!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: chiara76 29.10.05, 18:06 aaa, Widzisz słoneczko;)) ha, a można się było spytać, przeca Wiesz, że jeśli chodzi o książki, to ja mogę gadać i gadać... ja za to ostatnio ze zdziwieniem (miłym) odkryłam, że moje forum jest w ulubionych osoby, której się nie spodziewałam. Dzięki wizytówkom można się wiele o ludziach dowiedzieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
andorinha Re: Wizytowki na forum 29.10.05, 15:56 faktycznie! tez tego w ogole nie zauwazylam a teraz ulinha nie jest juz anonimowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś