Dodaj do ulubionych

spac nie moge

28.09.02, 04:13
wiec se zalowylam sygnaturke, zawsze cos, kurwa mac
Obserwuj wątek
    • apf Re: spac nie moge 28.09.02, 04:35
      i natomiast dlaczego nie śpisz jeszcze kobieto?
      • Gość: mina Re: spac nie moge IP: *.202-136-217.adsl.skynet.be 28.09.02, 04:41
        gdyz nie odczuwam potrzeby snu, cholera jasna mac
        • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 04:59
          Ja sie obudziłam na siusiu.
          Cześć Mina!
          • Gość: mina Re: spac nie moge IP: *.202-136-217.adsl.skynet.be 28.09.02, 05:00
            czesc maryjko!
            mnie tez sie chce, ale nie moge sie od tow. bono oderwac:)))
            • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 05:02
              To go zabierz ze soba do toilet ;)
              • Gość: mina Re: spac nie moge IP: *.202-136-217.adsl.skynet.be 28.09.02, 05:03
                cos kurwa nie halo by to wyszlo, slucham z kompa zlozonego z 4 kompow:)
                • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 05:10
                  Rany, chyba załapałam wreszcie!
                  Rany, ale mam próżnię w głowie.
                • apf Re: spac nie moge 28.09.02, 05:22
                  Gość portalu: mina napisał(a):

> cos kurwa nie halo by to wyszlo, slucham z kompa zlozonego z 4 kompow:)

bajerujesz:)
                  • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 05:39
                    Chyba już nie bajeruje, tylko śpi.
                    A z Ciebie apfik, to co taki ranny ptaszek?
                    • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 05:42
                      a życie towarzyskie na FT kwitnie...
                      ja tez nie moge spać,kur...itd
                      dzień dobry:)
                      • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 05:47
                        Ja bym mogła, ale ile można??
                        • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 05:49
                          ile?ile wlezie!:)
                          • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 06:01
                            Wleżć to by wlazło, ale czy by wyleźć chciało?
                            • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 12:04
                              właśnie wylazło,
                              to i ja wyłażę z łóżka
                              • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 13:26
                                Skoro w nocy nie spało, to musiało w dzień;)))
                                • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 13:29
                                  Bez snu zrobiłoby się brzydkie i niedobre ;)
                                  • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 13:32
                                    a że sen to najlepszy kosmetyk
                                    wstało śliczniutkie i gładziutkie:))
                                    • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 13:34
                                      Ale w nocy rozrabiało i spać nie dawało;)))
                                      • onlyania Re: spac nie moge 28.09.02, 13:38
                                        moze ma owsiki....
                                        • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 13:43
                                          To już są tajemnice alkowy o których mogą wiedzieć tylko narzeczone;)
                                      • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 13:43
                                        Gość portalu: crimen napisał(a):

> Ale w nocy rozrabiało i spać nie dawało;)))

na forum pozostał ślad po nocnych Polaków rozmowach:))
                                        • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 13:49
                                          Na forum coś pozostało, ale gdy budziło, to rozrabiało już na czacie;)))
                                          • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 13:51
                                            Gość portalu: crimen napisał(a):

> Na forum coś pozostało, ale gdy budziło, to rozrabiało już na czacie;)))

chciało mnie wyciągnąć z łóżka i przywlec na czat,ale,
                                            sorry,byłam niezdatna do rozmowy z powodu rozespania:))
                                            • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 13:54
                                              Nie moja wina.To ono chciało konfrontacji;)))
                                              • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 13:57
                                                to miało być może zadośćuczynienie za niewysłanie zdjęcia:))
                                                • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 14:00
                                                  Ale przyznało publicznie że widziało zdjęcia z Zegrza i odmówiło wydania Cię
                                                  sekcie;)))
                                                  • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 16:02
                                                    a w jakim celu miałabym byc wydana sekcie??
                                                    jako zywa relikwia?:)
                                                  • crimen Re: spac nie moge 28.09.02, 16:15
                                                    Pojęcia nie mam.Statut sekty jest w posiadaniu Randyjki.Ja jestem tylko
                                                    wielbicielem-wyznawcą;)))
                                                  • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 16:50
                                                    założenie sekty odbyło się w sposób tak spontaniczny,
                                                    ze daję głowę(wyłączając oczywiście swoje bezcenne oczy),
                                                    iż taki statut nie istnieje:))
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 17:11
                                                    Tylko dlaczego Killer w to nie wierzy??? ;)))
                                                  • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 19:11
                                                    widocznie Archiwum X się naoglądał
                                                    i ma zasadę "nie UFOj nikomu":))
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 20:00
                                                    Zasłania się ścisłymi wytycznymi pracodawcy;)))
                                                  • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 20:04
                                                    ale tylko wtedy,kiedy jest mu to na rękę:))
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 20:21
                                                    Jednak po ostatniej nocy wiem że jest ktoś, kogo obaj się boją;)))
                                                  • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 20:35
                                                    zaraz tam boją...:))
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 20:40
                                                    Ja wiem co mówię, a Ty chyba wiesz o kogo im chodziło.Zresztą ktoś mnie
                                                    niedawno ostrzegał przed kobietą-baranem;)))
                                                  • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 21:10
                                                    przyznaję,że nie prześledziłam zbyt uważnie
                                                    pokłosia ostatniej nocy na forum:(
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 21:20
                                                    Nie było co czytać, poza tym że jeszcze w tym roku trzy niedziele mają się
                                                    zejść do kupy;)))
                                                  • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 21:21
                                                    obym znowu wtedy nie była gdzie indziej:))
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 21:31
                                                    Killera w tym głowa.Niech wreszcie czymś błyśnie;)))
                                                  • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 21:38
                                                    ależ z niego jest chodzący błysk-aż rwie oczy!:))
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 21:59
                                                    Bo Menik szczególnie starannie to tylko sarenki zatrudnia;)))
                                                  • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 22:51
                                                    -ł,chciałeś powiedzieć:))
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 29.09.02, 14:26
                                                    A mówiłaś że Oon się Ciebie nie boi;)))
                                    • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 13:35
                                      Przy okazji przespało straszna szarugę. Wie o tym??
                                      • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 13:41
                                        Nie przespało.Szaruga jest silniejsza;)
                                      • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 13:41
                                        ja wiem,ale tamto drugie wmawia mi,ze ulewa
                                        to był tylko zły sen:))
                                        • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 13:43
                                          Chyba tamto jeszcze mniej pamięta, niż Ty, hihi :)
                                          • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 13:48
                                            Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Chyba tamto jeszcze mniej pamięta, niż Ty, hihi :)

ja mu przypomnęęęę,hehe
                                            :)
                                            • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 13:51
                                              Gość portalu: oona napisał(a):
                                              > ja mu przypomnęęęę,hehe
                                              > :)
                                              Tylko nie koloryzuj zanadto, bo nie uwierzy :)
                                              • Gość: oona Re: spac nie moge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.02, 13:56
                                                dobrze,użyję barw pastelowych:)
                                        • onlyania Re: spac nie moge 28.09.02, 13:44
                                          no moze we snie tez mu sie cos ulewalo.....albo lal po nogach.....
                                          • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 13:46
                                            Za to Onlątko pamięta wszystko;)
                                        • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 13:44
                                          W takim razie ma wielkie plany na dzisiaj;)))
                                          • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 13:49
                                            Onlątko jest jedyne w swoim rodzaju. Tylko gdzie się ostatnio podziewa??
                                            • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 13:51
                                              Też się nad tym zastanawiam.Znowu narzeczoną tracę;)))
                                              • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 13:55
                                                Opowiadasz!
                                                Wszystkie zostaną Ci wierne do grobowej deski.
                                                • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 14:03
                                                  Może i zostaną wierne, ale najpierw uciekną;)))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 14:09
                                                    I tak liczy się efekt końcowy. Połażą w kółko, popatrzą, a potem wrócą.
                                                    A w ogóle to ile Ty masz tych narzeczonych??? Aby nie za bardzo zachłanny
                                                    jesteś ???
                                                    ;)
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 14:13
                                                    W danym momencie zawsze jedna.Nie jestem bigamistą;)))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 14:21
                                                    No to się chwali :)
                                                    A w jakim jest stanie, już uciekła, czy dopiero pakuje walizki, że tak jęczysz?
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 14:23
                                                    Kryzysowa narzeczona Onlątko uciekła;)))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 14:27
                                                    Hmmm, hę, tak...
                                                    A wiesz, Saqqara szuka narzeczonego.
                                                    (Mario mi to kazał powiedzieć :)))
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 15:34
                                                    A co, uciekł jej tak jak moja narzeczona? ;)))
                                                  • Gość: mario2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 15:52
                                                    Nie dowcipkuj, tylko biez sie za Szakire. Bracie - wczoraj kolo niej
                                                    siedzialem, bracie TO JEST dziewczyna! Juz ci zazdroszcze! :o)
                                                  • kitek1 marys i menik, to takie "alfonsiki"............ 28.09.02, 15:58
                                                    ilez oni mi juz laseczek,
                                                    tu nie reklamowali:)
                                                  • Gość: mario2 Re: marys i menik, to takie 'alfonsiki'.......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 16:08
                                                    a Tobie co w glowie?
                                                    Laseczki maja profesjonalny marketing,
                                                    tylko grupa dla ktorej reklama jest przeznaczona
                                                    jakos nie reaguje.
                                                    Na laski i na dzialania reklamowe.
                                                    Czyzbys czekal na promocje?
                                                  • crimen Re: spac nie moge 28.09.02, 16:07
                                                    Oczy Szaki warte są założenia konkurencyjnej sekty, ale Ona wie że już komuś w
                                                    głowie zawracam;)))
                                                  • Gość: mario2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 16:09
                                                    To sie popraw, glowe posyp popiolem, na kolana ruń,
                                                    kwiatka podaruj...
                                                    Zreszta co ja ci mam mowic. Najlepiej ja upij :o)
                                                  • crimen Re: spac nie moge 28.09.02, 16:16
                                                    Nie dam rady.Szaki mnie przepija:)))
                                                  • Gość: mario2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 16:33
                                                    Troche moge Ci pomoc w "oswajaniu" Szakirki. Reszta juz od Ciebie zalezec
                                                    bedzie :o)
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 17:13
                                                    Wiem jak się oswaja Szaki, tylko mogę za to dostać po głowie:)))
                                                  • Gość: mario2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 17:20
                                                    Od kogo, czyzbym nie byl w temacie? :o)
                                                  • crimen Re: spac nie moge 28.09.02, 17:42
                                                    Ktoś mógłby mi przywalić;)))
                                                  • onlyania Re: spac nie moge 28.09.02, 17:44
                                                    widze crimen ze ci marys juz zastepstwo znalaz, ze tak powiem.....
                                                  • crimen Re: spac nie moge 28.09.02, 17:49
                                                    Zlitował się nad porzuconym jak na qmpla przystało;)))
                                                  • onlyania Re: spac nie moge 28.09.02, 17:51
                                                    ciekawe jaki w tym wszystkim ma interes.....
                                                  • crimen Re: spac nie moge 28.09.02, 17:53
                                                    O jego interesie to rozmawiaj z Maryjką;)))
                                                  • Gość: mario2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 17:56
                                                    Crimek, nie migaj sie. Bierz sie za Szakire, bo w cnocie umrzesz :o)
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 19:54
                                                    Mam niejasne przeczucie że w poniedziałek obaj dostaniemy łomot od Szaki;)))
                                                  • Gość: mario2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 20:06
                                                    a skad wiesz, ze nie dzialam w porozumieniu z nia?
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 20:24
                                                    Bo za dobrze znam tą diablicę:)))
                                                  • Gość: mario2 Re: spac nie moge IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 20:56
                                                    e tam, przesadzasz. Ona .... no nie wiem, czy moge wszystko powiedziec :o)
                                                  • 0nly Re: spac nie moge 28.09.02, 21:01
                                                    Crimen, ja tu czuwam, jakby co!!!
                                                    A szaki ma lomot, no!!!

• Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 21:23
                                                    A Ty niewierna to w ogóle mnie porzuciłaś;)))
                                                  • 0nly Re: spac nie moge 28.09.02, 21:32
                                                    jak smiesz cos takiego myslec....ja tylko w poszukiwaniu kartonu....:)
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 21:35
                                                    Taaaak...a teść mi wiana odmawia i chce pić z NATO na krzywy ryj;)))
                                                  • 0nly Re: spac nie moge 28.09.02, 21:39
                                                    tesc jak sie napije to na pewno zlagodnieje...:)
                                                  • Gość: crimen Re: spac nie moge IP: *.smlw.pl 28.09.02, 22:00
                                                    I wiano przepije ;)))
                  • Gość: mina Re: spac nie moge IP: *.164-200-80.adsl.skynet.be 28.09.02, 11:51
                    nie bajeruje! to jest zestaw popozarowy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka