forumowicz_pospolity 27.10.05, 20:46 Dorn i Romaszewski z PISuaru Rokita i Niesiołowski z PO pewnie pojadą po całości, skoro z koalicji nici Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paprotka-gd Re: Dziś u Lisa 27.10.05, 20:54 Dla mnie te ich przpychanki powoli stają się męczące a nawet drazniące Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 27.10.05, 21:14 paprotka-gd napisała: > Dla mnie te ich przpychanki powoli stają się męczące a nawet drazniące no, a wygląda że mamy dopiero przedsmak Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 27.10.05, 23:14 no, fajne pitu pitu a Lepper z Romkiem stoją u bram Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 27.10.05, 23:20 czyli będzie jeszcze gorzej niż się spodziewaliśmy tuż po wyborach? zajebiście... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 27.10.05, 23:27 mameluch napisał: > czyli będzie jeszcze gorzej niż się spodziewaliśmy tuż po wyborach? zajebiście. > .. była mowa o jakimś poddaszu u Xemki?:) trza się zbierać większą grupą;) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Dziś u Lisa 27.10.05, 23:46 Co Wy zwiewać chcecie ? a kto zarobi na tę obiecaną bezpłatną służbę zdrowia i edukację , na nowe ministerstwa i stanowiska , na prezenty dla łojca dyrechtora i te wszystkie inne łobiecanki macanki ? No kto ? Toż nie emeryci Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 27.10.05, 23:55 ja tam sztudent i to niepracujący raczej, więc i tak każą mi jeszcze płacić niedługo! więc uciekam! Xemka na pewno wygospodaruje jeszcze trochę miejsca, będziemy żyć jak w komunie (znaczy się takiej grupie:), hej!:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 27.10.05, 23:57 mam nadzieję, że mój kąt na strychu ten co se go zaklepałam jeszcze nie zajęty. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 27.10.05, 23:59 jako że przybył kolejny mieszkaniec przyszły, kąt zapewne proporcjonalnie się zmniejszy, ale i tak się zmieścim wszyscy! jak coś to może Xemka piwnicę też ma?:) jak coś ja jednak wolę strych:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:01 Piwnice sa passe w tutejszej okolicy, Mamelusiu. Nie mam. A jakbym miala, to bym tam ziemniaki trzymala na placki. Mam za to garaz jeszcze i kumurkie na narzedzia ogrodnicze. Komorka jednoosobowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:06 kurcze, ale ta komjurka to chyba jakaś exclusive, więc tylko adminostwu się należy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:09 bez kozery powiem - jak domek mysliwski;)) jedne zwi na zasuwke, jedno nieszczelne okno i ze cztery m2 pszeszczeni:) mozna zamieszkac srod grabi i sekatorow:) tylko dla wybrancow!! trza sie bardzo wpierw zasluzyc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:11 xemxija napisała: > bez kozery powiem - jak domek mysliwski;)) > jedne zwi na zasuwke, jedno nieszczelne okno i ze cztery m2 pszeszczeni:) > mozna zamieszkac srod grabi i sekatorow:) tylko dla wybrancow!! trza sie bardzo > > wpierw zasluzyc;)) to ja jeszcze przemysle ten wyjazd:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:16 forumowicz_pospolity napisał: > to ja jeszcze przemysle ten wyjazd:) > Ja wiedzialam, ze tak bedzie. Ja wiedzialam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:17 xemxija napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > to ja jeszcze przemysle ten wyjazd:) > > > Ja wiedzialam, ze tak bedzie. Ja wiedzialam!:) > > cha cha cha :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:18 around_the_sun napisała: > xemxija napisała: > > > forumowicz_pospolity napisał: > > > > > to ja jeszcze przemysle ten wyjazd:) > > > > > Ja wiedzialam, ze tak bedzie. Ja wiedzialam!:) > > > > > cha cha cha :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > i jeszcze ode mnie cha cha cha :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:11 z mamelusiem nie mam szans. A co zez tym kominem? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:13 Komin jest. Nie mam jeszcze rezerwacji na niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:12 łał! i nawet system ochrony w postaci narzędzi tortur mają! czego to w tym wielkim świecie nie mają...? jak ktoś będzie chciał się do komóry włamać, to ciach palucha, jeb grabiami w tyłek! to nie dla takich szaraczków jak mła:) ja się otulę wokół komina, który na pewno przełazi przez środek strychu;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:14 ale jak będziesz kaloryfer ćwiczył to dasz se w tym czasie łapy zagrzać na kominie? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:15 Na komin to JA WPADŁAM ! Mój ci on! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:18 around_the_sun napisała: > Na komin to JA WPADŁAM ! > Mój ci on! Nr rezerwacji: 05/KOMIN/27 Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:20 xemxija napisała: > around_the_sun napisała: > > > Na komin to JA WPADŁAM ! > > Mój ci on! > > > Nr rezerwacji: 05/KOMIN/27 > zapisałam, dziękuję, "dyg" Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:22 mamelusiu, ja juz mam komin na piśmie, teraz z łapkami do grzania tylko za przyzwoleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:23 to się zwinę w kłębek i będę się ogrzewał swoim własnym kalorkiem, którego nie mam:) ale może coś tam pod warstwą maskującą się tli i w końcu żarem potężnym wybuchnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:26 around_the_sun napisała: > mamelusiu, ja juz mam komin na piśmie, > teraz z łapkami do grzania tylko za przyzwoleniem. > no to trzeba liczyc na łagodną zimę tylko;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:26 forumowicz_pospolity napisał: > no to trzeba liczyc na łagodną zimę tylko;) > > zime zapowiadaja okrutna. Tutaj moze to oznaczac nawet do -5C! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:29 xemxija napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > no to trzeba liczyc na łagodną zimę tylko;) > > > > > zime zapowiadaja okrutna. Tutaj moze to oznaczac nawet do -5C! > Mameluch, słyszysz, trenuj kalorka, w tobie cała nadzieja! Erałndka stanie z mietłą przy kominie i nie puści to się wyziębimy i wrócimy w workach do ojczyzny:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:31 forumowicz_pospolity napisał: > Mameluch, słyszysz, trenuj kalorka, w tobie cała nadzieja! > Erałndka stanie z mietłą przy kominie i nie puści to się wyziębimy > i wrócimy w workach do ojczyzny:) > > Zyczy Pan sobie rezerwacje?;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:34 xemxija napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > Mameluch, słyszysz, trenuj kalorka, w tobie cała nadzieja! > > Erałndka stanie z mietłą przy kominie i nie puści to się wyziębimy > > i wrócimy w workach do ojczyzny:) > > > > > Zyczy Pan sobie rezerwacje?;) > ale na co? na worek, czarny, jednoosobowy?:) czy rodzaj subrezerwacji na komin? abo może farelkie wziąć, to by jakoś porządkowało klimat społeczny na poddaszu??:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:36 Worek moge dac dwuosobowy jak Pan sobie zyczysz, do pojedynczego wykorzystania:) La komfortu:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:32 forumowicz_pospolity napisał: > xemxija napisała: > > > forumowicz_pospolity napisał: > > > > > no to trzeba liczyc na łagodną zimę tylko;) > > > > > > > > zime zapowiadaja okrutna. Tutaj moze to oznaczac nawet do -5C! > > > > Mameluch, słyszysz, trenuj kalorka, w tobie cała nadzieja! > Erałndka stanie z mietłą przy kominie i nie puści to się wyziębimy > i wrócimy w workach do ojczyzny:) > > Z mietłą tylko la porzondku, coby sie wszystkie na raz nie pchały, nie pokrzywduje was, a jakby co to jeszcze i lekarstwo zrobiem, Takie ekhemmm ... z puszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:39 ja to jednak jestem za tym żeby każdemu przysługiwało równe prawo do komina! jeden dzień i zmiana! bo Erałndka zostanie niekwestionowaną Panią Strychu i jak uzbroi się w mietłę i jakąś tarczę z szufelki, dla kurażu wypije piwo z sokiem malinowym, jest gotowa stoczyć się ze schodów w celu przejęcia władzy nad hołmem całem! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:40 mameluch napisał: > ja to jednak jestem za tym żeby każdemu przysługiwało równe prawo do komina! > jeden dzień i zmiana! bo Erałndka zostanie niekwestionowaną Panią Strychu i jak > uzbroi się w mietłę i jakąś tarczę z szufelki, dla kurażu wypije piwo z sokiem > malinowym, jest gotowa stoczyć się ze schodów w celu przejęcia władzy nad hołme > m > całem! Łubudu, z krzesła :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:41 mameluch napisał: > ja to jednak jestem za tym żeby każdemu przysługiwało równe prawo do komina! > jeden dzień i zmiana! bo Erałndka zostanie niekwestionowaną Panią Strychu i jak > uzbroi się w mietłę i jakąś tarczę z szufelki, dla kurażu wypije piwo z sokiem > malinowym, jest gotowa stoczyć się ze schodów w celu przejęcia władzy nad hołme > m > całem! hehe ale zara, jaka Erałndka walnie pół piwa to już nie trafi do tego komina:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:43 forumowicz_pospolity napisał: > mameluch napisał: > > > ja to jednak jestem za tym żeby każdemu przysługiwało równe prawo do komi > na! > > jeden dzień i zmiana! bo Erałndka zostanie niekwestionowaną Panią Strychu > i > jak > > uzbroi się w mietłę i jakąś tarczę z szufelki, dla kurażu wypije piwo z s > okiem > > malinowym, jest gotowa stoczyć się ze schodów w celu przejęcia władzy nad > > hołme > > m > > całem! > > hehe > ale zara, jaka Erałndka walnie pół piwa to już nie trafi do tego komina:) > > druh cuś insynuuje? (powiedziała otarłszy oczy zapłakane ze smiechu):) Łubudu! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:44 to jak nie będzie chciała po dobroci oddalić się z posterunku, będziem podstępnie poić Ją małym piwem i wynosić w najdalszy kąt strychu, sami odtańczając potem tryumfalny taniec plemienny wokół Wielkiego Komina;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:47 mameluch napisał: > to jak nie będzie chciała po dobroci oddalić się z posterunku, będziem > podstępnie poić Ją małym piwem i wynosić w najdalszy kąt strychu, sami > odtańczając potem tryumfalny taniec plemienny wokół Wielkiego Komina;) muszę zacząć trening, muszę zacząć, ja wam jeszcze pokażę, całą puszkę wypiję a komina nie oddam jekżeście tacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:50 xemxija napisała: > Dostep tylko za okazaniem rezerwacji:) O! proszę, żadne tu podstępne takie, chociaz przekupstwo w postaci piwa ze sokiem malinowym bardzo wskazane :) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:51 phi! w końcu do ojczyzny pewnego zacnego zespołu wyjącego 'Anarchy in the UK' jedziem, nie możem jakimiś rezerwacjami się przejmować;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:54 mameluch napisał: > phi! w końcu do ojczyzny pewnego zacnego zespołu wyjącego 'Anarchy in the UK' > jedziem, nie możem jakimiś rezerwacjami się przejmować;) rezerwacje należy traktować, jak sama nazwa wskazuje, z rezerwą:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:56 :))) kurcze, tak se myślę, że uciekamy od władzy z Polszy, a w Jukeju będziem walczyć z nową:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:57 forumowicz_pospolity napisał: > mameluch napisał: > > > phi! w końcu do ojczyzny pewnego zacnego zespołu wyjącego 'Anarchy in the > UK' > > jedziem, nie możem jakimiś rezerwacjami się przejmować;) > > > rezerwacje należy traktować, jak sama nazwa wskazuje, z rezerwą:) > Koledzy szanowni jak widzę chcą mnie wyryskać w kwestii komina? Bo wezme mietłe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 01:00 around_the_sun napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > mameluch napisał: > > > > > phi! w końcu do ojczyzny pewnego zacnego zespołu wyjącego 'Anarchy > in the > > UK' > > > jedziem, nie możem jakimiś rezerwacjami się przejmować;) > > > > > > rezerwacje należy traktować, jak sama nazwa wskazuje, z rezerwą:) > > > > Koledzy szanowni jak widzę chcą mnie wyryskać w kwestii komina? > Bo wezme mietłe!!! > > ja żech wiedział ze tak będzie, trzeba nam tu zawrzeć jakies porozumienie ponad kominami Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 01:02 właśnie! bo jak nie to się zorganizujem i zablokujem piec! a wtedy od komina będzie wiało przeraźliwym chłodem:P Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 01:03 forumowicz_pospolity napisał: > around_the_sun napisała: > > > forumowicz_pospolity napisał: > > > > > mameluch napisał: > > > > > > > phi! w końcu do ojczyzny pewnego zacnego zespołu wyjącego 'An > archy > > in the > > > UK' > > > > jedziem, nie możem jakimiś rezerwacjami się przejmować;) > > > > > > > > > rezerwacje należy traktować, jak sama nazwa wskazuje, z rezerwą:) > > > > > > > Koledzy szanowni jak widzę chcą mnie wyryskać w kwestii komina? > > Bo wezme mietłe!!! > > > > > ja żech wiedział ze tak będzie, trzeba nam tu zawrzeć jakies porozumienie > ponad kominami > ponad kominami to już będzie tylko- SIWY DYM! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 01:04 around_the_sun napisała: > ponad kominami to już będzie tylko- SIWY DYM! > > hahahahahha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 01:06 No dobra, powiem tak: przecież muszę kiedyś smażyć te placki. Wtedy komin wasz! może być? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 01:07 mam tylko nadzieje, ze moja ulubiona koldra zostanie przy mnie jak juz sie podzielicie:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 01:11 xemxija napisała: > mam tylko nadzieje, ze moja ulubiona koldra zostanie przy mnie jak juz sie > podzielicie:))))))))))))))))))))) no, i jeszcze ci te sekatory z grabkamy zostawimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 01:07 'niech się mury pną do góry, niech kominy mają pion, zbudujemy poraz trzeci nowy dom' :P Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 01:07 around_the_sun napisała: > > > > > ja żech wiedział ze tak będzie, trzeba nam tu zawrzeć jakies porozumienie > > ponad kominami > > > > ponad kominami to już będzie tylko- SIWY DYM! > > i jeszcze Erałndka ulatująca na mietle:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 01:11 forumowicz_pospolity napisał: > around_the_sun napisała: > > > > > > > > > ja żech wiedział ze tak będzie, trzeba nam tu zawrzeć jakies porozu > mienie > > > ponad kominami > > > > > > > ponad kominami to już będzie tylko- SIWY DYM! > > > > > > > i jeszcze Erałndka ulatująca na mietle:) cha cha cha !!! :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:27 forumowicz_pospolity napisał: > around_the_sun napisała: > > > mamelusiu, ja juz mam komin na piśmie, > > teraz z łapkami do grzania tylko za przyzwoleniem. > > > > no to trzeba liczyc na łagodną zimę tylko;) > > ale czy ja mówie, że nie przyzwole??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:30 around_the_sun napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > around_the_sun napisała: > > > > > mamelusiu, ja juz mam komin na piśmie, > > > teraz z łapkami do grzania tylko za przyzwoleniem. > > > > > > > no to trzeba liczyc na łagodną zimę tylko;) > > > > > ale czy ja mówie, że nie przyzwole??? :) > nie jest to do końca oczywiste musimy jakąś umowę o podnajem podpisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:19 wyznaczę każdemu po pięć minut na każde 12h, reszta czasu moja;) prawie jak walka o ogień;) ale jak rozpalimy ognicho na górze to chyba Xemka za bardzo się nie obrazi, co nie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:21 mameluch napisał: > wyznaczę każdemu po pięć minut na każde 12h, reszta czasu moja;) prawie jak > walka o ogień;) > ale jak rozpalimy ognicho na górze to chyba Xemka za bardzo się nie obrazi, co > nie?;) trudno powiedzieć, zależy jak bardzo kontrolowane będzie to ognicho:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:22 na ile starczy nam sił na wyrywanie dech z podłogi;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:23 mameluch napisał: > na ile starczy nam sił na wyrywanie dech z podłogi;) Ja sie NAPRAWDE NIE MOGE DOCZEKAC waszego, tfu na psa urok, przyjazdu:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:23 xemxija napisała: > mameluch napisał: > > > na ile starczy nam sił na wyrywanie dech z podłogi;) > > Ja sie NAPRAWDE NIE MOGE DOCZEKAC waszego, tfu na psa urok, > przyjazdu:)))))))))))))))))))))) podłoge z metalu walnij na strychu:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:25 forumowicz_pospolity napisał: > podłoge z metalu walnij na strychu:) > > moze ja w ogole walne w ogrodku schron przeciwatomowy? albo najme, niech cudzy sie w proch obraca:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:25 niech tylko spróbuje! wtedy weźmiem coś ostrego i będziem skrobać po tym metalu, tak jak paznokciami po tablicy;) brrrrr;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:25 forumowicz_pospolity napisał: > xemxija napisała: > > > mameluch napisał: > > > > > na ile starczy nam sił na wyrywanie dech z podłogi;) > > > > Ja sie NAPRAWDE NIE MOGE DOCZEKAC waszego, tfu na psa urok, > > przyjazdu:)))))))))))))))))))))) > > podłoge z metalu walnij na strychu:) > > Bój się boga druhu, żeby mi tyłek odmazł? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:27 around_the_sun napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > xemxija napisała: > > > > > mameluch napisał: > > > > > > > na ile starczy nam sił na wyrywanie dech z podłogi;) > > > > > > Ja sie NAPRAWDE NIE MOGE DOCZEKAC waszego, tfu na psa urok, > > > przyjazdu:)))))))))))))))))))))) > > > > podłoge z metalu walnij na strychu:) > > > > > Bój się boga druhu, żeby mi tyłek odmazł? > > a komin to pies?, sie owinie wokól a może i wejdzie do środka i będzie dopsz:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:28 forumowicz_pospolity napisał: > around_the_sun napisała: > > > forumowicz_pospolity napisał: > > > > > xemxija napisała: > > > > > > > mameluch napisał: > > > > No to bylo boskie, druhu!;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:32 xemxija napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > around_the_sun napisała: > > > > > forumowicz_pospolity napisał: > > > > > > > xemxija napisała: > > > > > > > > > mameluch napisał: > > > > > > No to bylo boskie, druhu!;) > > > > > > ale co?, bo się wątek rozjechał i cytaty jakieś uszczuplone są:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:01 mamelusiu, kąty są (mam nadzieję) cztery, ja wybieram ten przy kominie. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:07 a jak komin po środku (tak jak u mnie na strychu)?:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 00:09 wiedziałam, że będziesz kombinował :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dziś u Lisa 27.10.05, 23:53 no czem chata bogata:) zostanie wydelegowany miszcz bicyklowy jak mniemam?;) Odpowiedz Link Zgłoś
tecumseh13 Lepper ante portas !!! 27.10.05, 23:46 Rikita i inne diabły chlipią i mażą się jak dzieci którym lizaka zabrano... kraj w chaosie się pogrąża i zewsząd słychać "Lepper ante portas!!!"... cio to będzie cio to będzie, ciemność wszędzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Lepper ante portas !!! 28.10.05, 00:16 Oj może nie chlipią tylko oczekują dotrzynania umowy gentelmeńskiej tej przedwyborczej , jeśli tak się nie stanie a nic na to nie wskazuje to PO odpuści i przyjmie pozycję silnej opazycji . Póki co to faktycznie mamy chaos niepokojący i strach się bać Odpowiedz Link Zgłoś
tecumseh13 Re: Lepper ante portas !!! 28.10.05, 00:34 oj, paprotko droga, cio Ty mówisz? jej toż to wstyd wypowiadać tak ładne słowa jak gentelmen tam gdzie mowa o politykach (łączenie słów polityk i gentelmen to grzech śmiertelny!) co zaś się tyczy umów przedwyborczych to przecież każde dziecko wie iż czek bez pokrycia jest wart więcej niż słowa wypowiadane w kampani wyborczej - skoro ludziki z PO tego nie wiedzieli to kim oni są? - piaskownica z zabawkami czeka hehehe pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: Lepper ante portas !!! 28.10.05, 10:09 cóż, PO liczyło na solidną koalicję, okazało się jednak, że mają w niej pełnić wyłącznie rolę "ubogiego krewniaka", potrzebnego tylko do przegłosowywania pewnych spraw... Kaczyński podczas kampanii obiecuwał góry złota służbie zdrowia - po wyborach okazało się, że Ministerstwo Zdrowia PiS chciałby "wepchnąć" Platformie... i śmieszno, i straszno... co do samego programu, to podobał mi się Niesiołowski - głośno powiedział to, czego rzekomo w myśl politycznego savoir -vivre'u mówić się nie powinno: PiS ocenia polityków niedoszłego współkoalicjanta po tym, jaki jest stosunek tych panów do Bliźniaków Co Księżyc Ukradli... cieszę się, że uciekam z tego karju na półtora roku, bo ja też tych panów baaaardzo nie lubię i chyba nie ma tu dla mnie miejsca... co do PO - zachowali się honorowo-tylko to im zostało... nie będą się płaszczyć przed Kaczuchami i Lepperem... Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Lepper ante portas !!! 28.10.05, 10:28 Tylko że to PIS wygrało wybory, a PO nie może się z tym pogodzić... Rokita to aż się gotuje, bo robił zakusy od dawna na posadke premiera. To, czego oni wymagają jest bezczelne i nie ma nic wspolnego z negocjacją. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Lepper ante portas !!! 28.10.05, 10:46 Ale daj spokój... Jak się teraz ludzie mogą czuć? Ja się czuję oszukana. Miała być koalicja, ideał toto by nie był, ale przynajmniej im buractwo z oczu i butów nie wyziera, a teraz Lepiej coraz głośniej krzyczeć zaczyna... Nie mów, ze wolisz tego buca... Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Lepper ante portas !!! 28.10.05, 11:07 Tylko ze przez ten ich honor i ambicje rozwalają koalicje i cały rząd! Niech nie mowią, ze zalezy im na dobru Polski, bo cały czas kłócą się o stołki! Im to dopiero zachłanność i buta wyłazi. PIS chciało im dac połowę ministerstw - to im za mało! Kto wygrał te wybory? Jakby to PO wygrało i zagarnęło wiekszość stołków dla siebie - to wszystko byłoby w porządku tak? Rokita jest bezczelny i dzięki tej całej platformie powstanie pewnie rząd mniejszościowy... Rozumiem, że są wściekli, bo mieli już prawie władze w kieszeni, ale teraz właśnie wychodzi na jaw, że bardziej im zalezy na posadach, niż żeby zrobic cos porzadnego w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Lepper ante portas !!! 28.10.05, 11:10 W takim razie lepszy rząd mniejszościowy... myślę jednak, ze na stołkach bardziej zależałoby Samejobronie... Ale wiecie co? Nie rozmawiajmy o polityce :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Lepper ante portas !!! 28.10.05, 11:12 Co ty z tą Samoobroną? Czy to jedyny argument przeciwników Kaczora? Póki co to Rokita i spółka blokują koalicję, a nie Lepper. Kaczor i Marcinkiewic zwyraźnie mówią, że o żadnej zmowie z Leppim ani Romkiem nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lepper ante portas !!! 28.10.05, 11:15 niestety, nie zgadzam sie z doktorem.... i moze rzeczywiscie nie rozmawiajmy o polityce bo mi sie cisnienie podnioslo.... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Lepper ante portas !!! 28.10.05, 11:15 A bo się ich boję jak ognia :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lepper ante portas !!! 28.10.05, 11:16 doktor_kidler napisał: > Kaczor i Marcinkiewic zwyraźnie > > mówią, że o żadnej zmowie z Leppim ani Romkiem nie ma mowy. mowia.... mowic to oni duzo mowia.... tak jak mowili, ze Lepyrt to kryminalista i nie beda go tolerowac... wlasnie tak wyglada odnowa moralna kaczek... sorki, nie wytrzymalam... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lepper ante portas !!! 28.10.05, 10:55 Gregpatter, zgadzam sie z Toba... tym bardziej ze pis chcialby zrzucic na peo odpowiedzialnosc za gospodarke i zdrowie a samemu zajac sie "rzadzeniem"... potem gladko zwalaliby wszystko zle na peo.... jak wygrali wybory to niech biora odpowiedzialnosc w calosci, stworza rzad mniejszosciowy i niech pokaza co potrafia.... Odpowiedz Link Zgłoś
gregpatter4 Re: Lepper ante portas !!! 28.10.05, 11:24 dokładnie... Doktorze K.-na tym polegałby podział ministerstw, te "prze*ebane" dostałoby PO... ale koniec polityki... ogólnie wszyscy na forum się chyba lubimy i niechaj tak zostanie po wieki wieków ament Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Lepper ante portas !!! 28.10.05, 11:30 bo: nie zgadzam sie z twoimi pogladami ale zrobie wszystko abys je mogl glosic... zostanmy przy protokole roznic;)) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 11:37 Dlatego właśnie nie lubie polityki. A jak już zaczne o niej mowic, to sie zawsze z kimś pokłóce. Dobra, nie gadajmy wiecej o tym. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Dziś u Lisa 28.10.05, 11:47 No i od razu przyjemniej :) Łikend nadchodzi, przyszły tydzień prawie wolny, zyć nie umierać :) Ciekawe kogo na Powązkach spotkam - może Chochoły w ramach ogólnowarszawskiego lansu będą tym razem datki zbierać? Odpowiedz Link Zgłoś