chloe30 28.10.05, 13:11 ze śmiechu :DD www.wielkarzeczpospolita.net/info.php?wiadomosc=644 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregor_1976 Re: Posikałam się :) 28.10.05, 13:17 Heheheheheheh patrz na to (z glosnikami!): muglets.com/1GTI Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Posikałam się :) 28.10.05, 13:21 czy nikt Cię nie nauczył że "teraz trzeba iść siknąć" do wc??? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Posikałam się :) 28.10.05, 13:58 r.kruger napisała: > czy nikt Cię nie nauczył że "teraz trzeba iść siknąć" do wc??? A tam, ja nie wiem gdzie on chodzi siknąć. On tylko mówi, że siknie, ale gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Posikałam się :) 28.10.05, 13:28 no no, tylko koledze nie mow o tym sikaniu bo sie rozochoci. ja jak nas w koncu przylacza do katalunii to tez sie chyba wyniose gdzies do senegalu. chyba latwiej tam przetrwac czystke rasowa niz tutaj:( tez mamy swojego ojca zalozyciela i moherowe berety. ps. nie wiem czy wiecie, ze hymn 'a mury runa' zostal napisany przez katalonczyka dla katalunii i jej wiecznych walk o niepodleglosc. Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Posikałam się :) 28.10.05, 13:30 Conejito, a w Katalunii zle? Tak pytam, bo zawsze slyszalem, ze oni tacy wspaniali, bogaci etc. We wrzesniu bylem w Barcelonie, piekne miasto, ale jakbym tam mieszkal to bym chyba oszalal, za glosno. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Posikałam się :) 28.10.05, 13:35 w katalunii dobrze, wlasnie dlatego chca wszystko dla siebie! wlasny budzet, wlasne prawo (to mamy rowniez w walencji), ale oni chca byc w hiszpanii ale nia nie byc! ale to to nie wszystko. chca przylaczyc jeszcze do siebie wyspy baleary y comunidad valenciana (w ktorym mieszkam ja). mowia, ze to sa kraje katalonskie (rzeczywiscie, jezyk jest podobny, ale inny:). to tak w skrocie, zeby nie mieszac. na ostatnim meczu barca-osasuna udziergali sobie nowa mapke ze swoim wlasnym krajem i........ byla tam rowniez valencja. niedoczekanie ich. wczoraj na meczu valencia-sevilla byly niezle protesty! no kupa czubow i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Posikałam się :) 28.10.05, 15:42 kurcze, a ja myślałam że tam cudownie, ciepło miło i puszyście... Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Posikałam się :) 28.10.05, 21:06 tak tak... cudownie to jest, ale dla nich. juz w '39 slyszelismy podobne obelgi wobec polski, czech i austrii i co z tego wyniklo.... sami wiemy:( jak tak sie wejdzie w to gowno glebiej to dopiero zaczyna smierdziec. a z zewnatrz wyglada calkiem jak...czekolada (normalnie poeta zostane:) ps. kawal: facet doil krowy nad stawem a w wodzie wygladalo to odwrotnie. wiec wlasnie podobnie jest tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś