Dodaj do ulubionych

Grobowa CISZA na forum...

01.11.05, 08:32
pasuje do dzisiejszego dnia....
Obserwuj wątek
    • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:18
      i na dodatek,
      .....niebo placze:(((
      • mopsik12 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:19
        Gdzie?:-)
        • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:20
          Na zachod od Polski....daleko...
    • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:29
      a u mnie świeci słoneczko ;))
      dzień dobry
      • mopsik12 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:35
        Właśnie,swieci słoneczko,ale ten dzień zawsze strasznie mnie przygnębiał...
        Nawet słoneczko nie pomaga...:-(
        • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:37
          Bo:
          Contra vim mortis non est medicamen in hortis,:((
          • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:38
            tak mnie zastanawia, odwiedzasz groby??
            jeżeli tak to czy te rodzinne też?
            • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:40
              Rodzinnych, tutaj w poblizu nie mam....
              • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:42
                więc jest okazja żeby odwiedzić przynajmniej Wrocław i oczywiście groby rodzinne
                • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:45
                  No coz, nie zawsze jest tak, jak by sie chcialo miec:(
                  Czasem los krzyzuje nam drogi, zeby wskazac inne mozliwosci rozwiazania problemow...
                  • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:53
                    ale może da się jakieś plany pozmieniać i jednak wybrać się na groby?
                    w końcu do Wrocławia masz tylko ok 4-5 godz jazdy samochodem
                    • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:55
                      Moze, gdyby nie te wieczne roboty drogowe na autostradzie....
                      • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:59
                        w tym momencie to są wymówki żeby tylko nie jechać
                        a to jest chyba bardzo dobra okazja żeby odwiedzić rodzine w końcu
                        • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:03
                          Zaczynasz naciskac mi na sumienie...
                          Ale kto wie, jak oni mnie przyjma???
                          • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:08
                            ile czasu nie kontaktowałaś się z nimi??
                            jakie były wasze stosunki, jakieś kłutnie, czy raczej było spokojnie??
                            a naciskać będe, bo zauważyłem że chcesz, ale coś Cie powstrzymuje
                            • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:12
                              Bylo zawsze prima!
                              Ale czasu juz sporo uplynelo.....
                              i kazdy zalatany, zagoniony....
                              Przy nastepnych odwiedzinach w Polsce, postaram sie najpierw do nich przedzwonic
                              i wtedy bede wiedziala, jak sprawy stoja. Nie lubie zwalac sie komus na glowe,
                              bo i sama tego nie lubie:)
                              Dziekuje za nacisk:)
                              • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:18
                                jest godzina 10, wykręcasz nr, mówisz że ok godz 16 będziesz u nich
                                wsiadasz w samochód i ok tej 16 jesteś na grobach
                                nie czekaj na następny raz, bo zapomnisz i znowu minie sporo czasu
                                teraz jest bardzo dobra okazja
                                • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:20
                                  Konrad, Ty jestes perfekt!
                                  Takie proste, ale niestety Tylko dla Ciebie, bo to nie Twoja Rodzinka...
                                  • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:23
                                    rozumiem Cie i wiem że łatwo mówić, ale powiedz szczerze
                                    kiedy się zdecydujesz na odwiedzenie rodziny??
                                    aż znowu minie sporo czasu i części ludzi już nie będzie
                                    aż zapomną o Tobie
                                    • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:26
                                      A tu sie mylisz.
                                      Ostatnio jak bylam, zostalam rozpoznana przez bylego sasiada, po kilkunastu
                                      latach nie widzenia!!!
                                      Ja jego nie rozpoznalam, i musialam pytac, kim jest, a on zaraz zawolal mnie po
                                      imieniu...To byl dla mnie szok!
                                      • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:31
                                        a widzisz, ale Ty nie pamiętałas, więc na jedno wychodzi :P
                                        • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:34
                                          :P :P
                                          • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:41
                                            no ja będe znikał, bo głodny jestem a miałem problem ze zjedzeniem czegoś na
                                            kolację, jakiś brak apetytu? mimo że byłem głodny, ale może śniadanie zjem juz
                                            normalnie
                                            miłego dnia życzę i pomyśl o tym żeby się w miarę szybko zdecydować na te
                                            odwiedziny, jak nie dzisiaj, to może w ten weekend
                                            • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:44
                                              Ohhh, taka szybka znowu nie jestem...
                                              Zycze Ci dobrego apetytu!!!!
                                              • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:46
                                                dzięki i wzajemnie ;)

PS. cały czas czekam ;)
        • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:37
          ale jeszcze jest ranek więc nie myśl o tym
          wiadomo że nie ma się z czego cieszyć, to byli nasi bliscy
      • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:36
        Dzien dobry:)
        To sloneczko odeszlo ode mnie, i pszyszlo do Was, tak dla rownowagi, bo w
        naturze nic nie ginie:)
        • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:38
          no widzisz ;)
          równowaga musi być ;)
          • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:39
            I taki dzien musi byc, abysmy wiedzieli, ze i na nas kiedys przyjdzie czas....
            • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:40
              nie mów ta, bo to nie o to chodzi w tym dniu
              ale o to że Ci co odeszli tak naprawdę są z nami, w sercu
              • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:41
                To uczucie mam przez caly rok....
                • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:43
                  ale nie możesz mówić tak jak poprzednio napisałaś
                  • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:47
                    moze, masz racje...
                    ...ale ta mysl nasuwa mi sie mimo woli...
                    • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:48
                      ja jakoś tak na to nie patrze
                      no ale każdy widzi innaczej
                      • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:52
                        Ale przeciez to rzecz ludzka.
                        Z jednej strony potrafimy tak duzo zniesc, wytrzymac, a z drugiej znowu, zycie
                        moze nas opuscic w ciagu jednej sekundy....
                        Niedawno zginela mloda para w wypadku samochodowym, powracajac z uroczych wakacji.
                        • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:54
                          ano masz racje, zwłaszcza dzisiejszy dzień taki jest
                          wspomnienia przyczyniają się do tego
                          • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 09:56
                            I sa bardzo bolesne, dla tych, ktorzy pozostali...
                            • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:00
                              zwłaszcza jak to była bardzo bliska osoba, np mąż, żona, czy dziecko
                              • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:02
                                Ale musimy z tym zyc i pomimo tego patrzec z optymizmem w przyszlosc.
                                Nie zawsze latwe zadanie...
                                • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:08
                                  wiadomo że nie możemy się poddać, bo ta osoba by tego nie chciała
                                  • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:14
                                    No wlasnie, ale skoro jestem chrzecijanka, mam prawo wierzyc, ze kiedys znowu
                                    wszyscy sie spotkamy:))
                                    • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:19
                                      jakiś czas temu zamieściłem linka do artykułu o ludziach co przeżyli śmierć
                                      kliniczną i tam było opisane że widzieli tych co już nie ma
                                      • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:23
                                        Czytalam tez te ksiazke, "Leben nach dem Tod" von Raymond A. Moody, bylam pod
                                        wrazeniem....
                                        W polskim tez napewno...."Zycie po smierci", albo "Zycie po zyciu" czy cos w tym
                                        rodzaju...
                                        • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:31
                                          nie czytałem, ale może jak skończe czytać to co teraz czytam ;)
                                          • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:33
                                            A co teraz czytasz???
                                            • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:39
                                              "Milczenie owiec" i głupio się przyznać, ale jeszcze nie oglądałem filmu :))
                                              jak przeczytam to sobie oglądne i zobacze jaka jest różnica ;)
                                              • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:43
                                                Widzialam film, ale ksiazka jest napewno o wiele bardziej interesujaca.
                                                Po przeczytaniu ksiazki, i zobaczeniu filmu, stwierdzisz napewno, ze film byl
                                                denny. Ja mialam zawsze takie odczucie...
                                                • konrado80 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:45
                                                  jak już to zrobie to dam znać co było lepsze
                                                  teraz mam jeszcze jeden film do oglądnięcia, po przeczytaniu książki
                                                  "Tożasmość Bourna"
                                                  • bettina75 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 10:48
                                                    Milego czytania:)
    • fiona_76 Re: Grobowa CISZA na forum... 01.11.05, 11:03
      Dzien dobry, dawno mnie tu nie bylo:-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka