falka32 08.11.05, 22:27 Co to się stało? Zmienił się reżyser, scenarzysta, kto? Ten odcinek był zajebisty! W koncu dało się to oglądać. A scena z tańcem oraz scena z bluzkami w kropki nie ustępowała moim zdaniem Przystankowi Alaska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 08.11.05, 22:30 serio? trudno uwierzyc. straszny plastik to byl. i brodzik ma brwi jak borsuk, nie wydlubane. to kiedy powtorka? Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 08.11.05, 22:31 no i ta fota w koncowej scenie na Madzi biurku: z kotkiem. reżyser od 2 odcinków jet inny, chyba Dejczer Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 08.11.05, 22:34 hmm może ja coś źle zrozumiałam bo ja sądziłam, że to był zamierzony efekt... I chyba wolę tak sądzić nadal, przyjemniej będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 08.11.05, 22:38 ale ja tylko dwa widzialam, dzis nie. i wytrzymac nie moglam, normalnie z musu sie gapilam. chce zobaczyc, moze cos ruszylo. chyba, ze piszac o zamierzonym efekcie masz na mysli brwi? o, to na pewno. ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 08.11.05, 22:44 no nie, miałam na myśli zamierzony efekt pastiszu czytelnego tylko dla bardziej zaawansowanych. Ja na przykład sądziłam, ze czarno-białe kropki MAgdy to taka zupełnie poważna wizja stylisty, jak powinna się ubierać pani prawnik. Dziś się okazało, że sam rezyser robi sobie jaja z tych kropek. Scena z tańcem była -no brak mi słów - nie, nie uwierzę, że ona była na serio, to musiały być jaja z konwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 08.11.05, 22:51 dzis moze, nie wiem. ja nie kropek sie czepiam, tylko ulomnego aktorstwa malaszynskiego, drewnianej brodzik, dialogow. o postmodernizm ich nie podejrzewalam. na razie. zonaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 08.11.05, 23:04 jakbys zobaczyła dziś Magdę, która szykuje się z mamą na imprezę, stojąc w pokoju obwieszonym ubraniami w biało czarne kropki (chyba ze 20 sztuk wisiało, wszędzie) i stojącą w jakiejś maksymalnie wieśniackej bluzce w czarno białe kropki różnej wielkości (od 2 mm do 20 cm), bluzka wprost jebała po oczach, no i zadowolona z siebie pyta matki"no i jak?" a matka mówi zgodnie z prawdą "O Boże!" Więc jakbyś to zobaczyła, to byś się posuneła do podejrzenia nie tylko o postmodernizm, ale wręcz o czystą złośliwość Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 08.11.05, 23:18 hahaha! no w takim morzu bluzek w kropki, to brodzik jest maly basenik! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder nooo, 13.11.05, 18:36 ...jak sie oglada w lozku w malignie, to nawet postmodernizm miejscami przenika. Ergo, to jest film dla chorych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 08.11.05, 22:35 W scenie z tańcem brakowało mi tylko Urbańskiego i Skrzyneckiej, coby się stało gwoli ścisłości :) Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 09.11.05, 09:04 Scena z tańcem to była żenada wg. opisu miało być tango a wyszedł walc przy muzyce cyrkowej, matka Magdy zalana łzami, bo jej madzia pozwoliła sie Piotrkowi objąć, reszta wpatrzona w nich, jak w zjawisko Normalnie Trędowata Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 09.11.05, 09:37 ja raz kiedys widzialam fragment tego chlamu i powiem wam ze w zyciu nie widzialam takiej kaszanki i tak drewnianej pseudo aktorki jak brodzik kooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooszmar. on a w ogole nie ma umiejetnosci aktorskich, kto jej dal dyplom? a moze na różyckiego kupila? Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 09.11.05, 09:53 będę bronić sceny z tańcem jak lew! Moze napiszemy do producenta z pytaniem, czy to był zamierzony pastisz, czy (nie daj boże) serio? I dopóki nie odpiszą, że to było serio, będę bronic! Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 09.11.05, 09:56 a orientalan bluzka MAdzi to specjlanie na ten czarny trykot nałożona czy tylko tak im wyszło ? Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 09.11.05, 09:59 bluzka nie była orientalna tylko dżezi. A na trykot nałożona, bo Madzia z Olsztyna i nie będzie epatować gołymi plecami. To był taki kompromis pomiędzy olsztyńską mentalnością (w koncu bluzka nie byla w kropki) a wyuzdanymi oczekiwaniami matki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamciama Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 09.11.05, 16:13 wg. mnie ten odcinek byl najgorszy, najnudniejszy, te rozmowy Magdy i Piotra- tragedia.... ilez mozna zabiegac o kobiete, ktora robi oczy ze zdziwienia na kazdym kroku i mowi wyraznie jak nie wiem kto....brrrrrr a taniec -tragedia -trafne stwierdzenie -tredowata! Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 16.11.05, 11:11 Nie urażając mnietki - Malaszński coraz mniej mi sie podoba czegoś. POza szelmowskim uśmiechem, ale ileż można grać samym uśmiechem.... I dykcję ma fatalną, sepleni. I na motorze chyba nie jeździ, nie umie może. Zwróćcie uwage, że za kazdym razerm kiedy nasz hero zsiada z motoru albo zdejma kask, to jest cięcie i ujęcie z innej kamery. W kasku dojeżdża kaskader. A poza tym sikam ze śmiechu na widok faceta popylajacego w garniturku na ścigaczu. Zresztą na chopperze w takim przyodziewku też wyglądałby jak ząb trzonowy w d..... Aha, i potwierdza się chyba że p. Brodzik jest takim sobie kierowcą, ona chyba też niekoniecznie prowadzi sama to pasiaste cóś. Wczoraj niby jechała bo autem trzęsło, ale w tle była jakaś ściana z białej cegły. I ta ściana stała w miejscu..... Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 16.11.05, 12:25 Odszczekuję. Oglądałam wczorajszy odcinek i było to to samo gówno co zawsze. Może ten poprzedni to był jakiś wybryk rezysera na kacu, kiedy miewa się ułańską fantazję, a potem biedak szybko został przywołany do porządku. Nie wiem. Ale szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Magda M - nie wierzę!!!!! 16.11.05, 15:37 falka32 napisała: > Odszczekuję.[...] www.grapheine.com/bombaytv/playuk.php?id=217111 Odpowiedz Link Zgłoś