08.10.02, 10:47
Co prawda gustuje w dlugowlosych blondynach ,tudziez lysych ,ale obiektywnie
przyznaje ,ze Twoja fotka bardzo sie rozni od tego co zamiesciles na
portalu"randkowym";) Ty jednak masz fisia:)
Obserwuj wątek
    • shrek_ Re: shrek 08.10.02, 10:51
      Pewnie ze jestem walniety, pewnie całkiem zdrowo:-))))

Na portalu"randkowym" moje zdjecie i inne wpisy zamiescił pewnie mario
      i chwała mu za to:-)))))

samanta1 napisała:

> Co prawda gustuje w dlugowlosych blondynach ,tudziez lysych ,ale obiektywnie
      > przyznaje ,ze Twoja fotka bardzo sie rozni od tego co zamiesciles na
      > portalu"randkowym";) Ty jednak masz fisia:)
      • samanta1 Re: shrek 08.10.02, 10:54
        wiec to nie Ty stworzyles ten profil?myslalam ,ze to faktycznie twoj a fotke
        dales dla jaj... No coz,pozostawie to bez komentarza chyba. W kazdym razie na
        zdjeciu jezdes przystojniaczek :)))
        • shrek_ Re: shrek 08.10.02, 10:57
          Dzieki Samanta :-)))).
          Może przeslesz mi swoje?:-))))
          • samanta1 Re: shrek 08.10.02, 11:03
            zycie ci niemile?Chcesz sobie dzien zepsuc od rana?:)))))
            • Gość: shrek Re: shrek IP: 195.115.130.* 08.10.02, 12:27
              Tak lubie ogladać różne straszydła:-)))))).
            • shrek_ Re: shrek 08.10.02, 12:46
              Własnie ogladałem :-))))). Duzo mi Twoje zdjecie powiedziało
              o Tobie: ładna, inteligentna, wiedzaca czego chce, zdecydowana.
              :-))))
              • Gość: samanta Re: shrek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 18:08
                O kuwa,czyzbym Ci wyslala nie swoja fotke?! ;)))
                • kitek1 jak chcesz sreczku, to ci jesze kilka samantkowych 08.10.02, 18:11
                  fotek wysle,
                  tzn. takich , ktore od niej dostalem:)
                  • Gość: samanta Re: jak chcesz sreczku, to ci jesze kilka samantk IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 18:12
                    Kitus nie pitol,moze z jedno masz nie wiecej!:))))
                    • kitek1 juz ty dobrze wiesz, o jakie mi chodzi............ 08.10.02, 18:14
                      a ja rozumiem,
                      ze sobie wstepnego imagu u szreczka nie chcesz psuc:)
                      • Gość: samanta Re: juz ty dobrze wiesz, o jakie mi chodzi....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 18:17
                        kitus toz ty juz chyba powinienes mnie znac z tej strony ze ja pierdolem swoj
                        image.Tyle czasu bylam tu dziwka portowa ,ze bardziej juz nic mojego wizerunku
                        nie zszarga:)))Dostales taka ladna fotkie ,ze mozesz ja nawet opublikowac,o!
                        zartowalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))
                        • Gość: mario2 Re: juz ty dobrze wiesz, o jakie mi chodzi....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 18:21
                          moge ja swojea, tzn, Twoja tez publikowac?
                          • samanta1 Re: juz ty dobrze wiesz, o jakie mi chodzi....... 08.10.02, 18:27
                            swoja opublikuj ,oki?:)))
                            • Gość: mario2 Re: juz ty dobrze wiesz, o jakie mi chodzi....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 18:50
                              nie ma sprawy- ta z Zegrza
                              • dr_mengele Re: juz ty dobrze wiesz, o jakie mi chodzi....... 08.10.02, 18:54
                                tylko którą... bo troszkę ich było...
                              • samanta1 Re: juz ty dobrze wiesz, o jakie mi chodzi....... 08.10.02, 18:54
                                swoje mozesz nawet te z piekla publikowac ale moich ni!:)
                                • Gość: mario2 Re: juz ty dobrze wiesz, o jakie mi chodzi....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 18:58
                                  wlasnie te twoje...
                                  • samanta1 Re: juz ty dobrze wiesz, o jakie mi chodzi....... 08.10.02, 19:09
                                    A Ty co?kcesz siem w streczyciela czy menagera mojego zamienic?;)pamietaj ,ze
                                    ja tyz mam twoich fotek duzo!;)))))
                                    • Gość: mario2 Re: juz ty dobrze wiesz, o jakie mi chodzi....... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 19:10
                                      błłłłłłłłłłeeeeeeeeeeeeeee :o)
                • shrek_ Re: shrek 09.10.02, 08:07
                  Nie wiem czy swoja. Na zdjeciu jestes całkiem naga
                  stoisz w wodzie po kolana. Bardzo ładne zdjecie:))))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> O kuwa,czyzbym Ci wyslala nie swoja fotke?! ;)))
                  • Gość: samanta Re: shrek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 12:38
                    jak nago i w wodzie to na pewno bylam ja;)
                    • Gość: shrek Re: shrek IP: 195.115.130.* 09.10.02, 13:46
                      Takie zdjecie mi przesłałas:). To nie Ty?:)
                      • Gość: samanta Re: shrek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 15:07
                        nie,to Venus co siem narodzila z piany ;)
                        • Gość: shrek Re: shrek IP: 195.115.130.* 09.10.02, 15:20
                          Dosc gadania o goliznie:-)). Przeciez my juz zajeci jestesmy:-))).
                          Widziałas co sie dzis dzieje na foumie?. Co najciekawsze wiekszosc
                          mysli ze ja jestem sprawca tego bałaganu:-))))
                          • Gość: samanta Re: shrek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 15:38
                            A co ciem obchodz kto tutaj cos mysli?mysli czy nie mysli ,przeca tu i tak same
                            pojeby som!
                            • Gość: shrek Re: shrek IP: 195.115.130.* 09.10.02, 15:47
                              Pewnie ze tak. Nawet mi to nie przeszkadza :-)))).
                              • kitek1 ciesz sie, ze ci takich jak mi............. 09.10.02, 15:48
                                nie przyslala:)
                                • Gość: shrek Re: ciesz sie, ze ci takich jak mi............. IP: 195.115.130.* 09.10.02, 15:50
                                  Jakie dostałeś?. Mi przysłała akty:-)))
                                  • kitek1 mi tez............. 09.10.02, 15:52
                                    tylko bardzo wybiorcze:(
                                    • Gość: shrek Re: mi tez............. IP: 195.115.130.* 09.10.02, 15:54
                                      wymienimy sie?:-)). moze założymy fanklub samanty:-)
                                      • kitek1 jak qtasa, nie widziales................. 09.10.02, 15:55
                                        to ci chetnie wysle,
                                        • Gość: shrek Re: jak qtasa, nie widziales................. IP: 195.115.130.* 09.10.02, 15:57
                                          :-)))) takich nie chce. Mi przysłała swoje, albo chyba swoje
                                          • kitek1 mi tez mowila................... 09.10.02, 15:58
                                            ze to jej:)
                                            • Gość: shrek Re: mi tez mowila................... IP: 195.115.130.* 09.10.02, 15:59
                                              Mi przysłała kobiece:-))))
                                              • kitek1 Re: mi tez mowila................... 09.10.02, 16:02
                                                naprawde jest facetem,
                                                tylko stara sie wkrecic do ligi,
                                                • Gość: samanta Boszsz.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 18:52
                                                  Kitek ,alez ciem fantazja ponosi .jezdescie dwie ,stare plotkary!!!!!!!!!!!
                                                  ;)
                                                  • kitek1 ale cieszysz sie, widze......... 09.10.02, 19:46
                                                    ze o tobie, gadamy:)
                                                  • Gość: xp Re: ale cieszysz sie, widze......... IP: 213.241.6.* 09.10.02, 21:42
                                                    ja mialem bizmante samizon
                                                    ale mogę odtworzyć, dwa ruchy
                                                  • Gość: samanta Re: ale cieszysz sie, widze......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 11:23
                                                    Gość portalu: xp napisał(a):

> ja mialem bizmante samizon
                                                    > ale mogę odtworzyć, dwa ruchy
                                                    ja nadal ja mam ,zostawilam na pamiatke bizoni zarost.
                                                    Kitek ...im bardziej bym protestowala przeciwko gadaniu na moj temat ,tym
                                                    bardziej napierdzielabys w klawisze:)
                                                  • Gość: shrek Re: Boszsz.... IP: 195.115.130.* 10.10.02, 08:11
                                                    Jezeli jestes facetem to bardzo dobrze przerobionym na kobiete.:-)))

> Kitek ,alez ciem fantazja ponosi .jezdescie dwie ,stare plotkary!!!!!!!!!!!
                                                    > ;)
                                                  • Gość: samanta Re: Boszsz.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 11:24
                                                    No dobra.Nie jestem kobieta,nie jestem facetem,jestem cyborgiem najnowszej
                                                    generacji.Moze byc?
                                                  • kitek1 kitow nie wciskaj........... 10.10.02, 12:15
                                                    my dobrze wiemy,
                                                    kim ty jestes:)
                                                  • Gość: shrek Kitek IP: 195.115.130.* 10.10.02, 12:55
                                                    Widziałes ja kiedyś?
                                                  • kitek1 na pewnie.................... 10.10.02, 12:58
                                                    jedz do szczecina,
                                                    siadz na ten prom, co sztajmesiarnia,
                                                    do strefy wolnoclowej nawalic sie plywa,
                                                    to tez zobaczysz:)
                                                  • Gość: shrek Re: na pewnie.................... IP: 195.115.130.* 10.10.02, 14:12
                                                    kitek1 napisał:

> jedz do szczecina,
                                                    > siadz na ten prom, co sztajmesiarnia,
                                                    > do strefy wolnoclowej nawalic sie plywa,
                                                    > to tez zobaczysz:)

Pływa tym promem, a moze tam pracuje?:-)
                                                  • Gość: shrek No dobra IP: 195.115.130.* 10.10.02, 12:53
                                                    Samanta. Tak naprawd z Tobą warto byłoby zgrzeszyc.:-)))

> No dobra.Nie jestem kobieta,nie jestem facetem,jestem cyborgiem najnowszej
                                                    > generacji.Moze byc?
                                                  • Gość: samanta Re: No dobra IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 13:38
                                                    Gość portalu: shrek napisał(a):

> Samanta. Tak naprawd z Tobą warto byłoby zgrzeszyc.:-)))
                                                    Jasne,mozesz mi pomoc zlamac 7 przykazanie ,to o zabijaniu.Mam zamiar
                                                    zamordowac Kitusia :)
                                                  • Gość: shrek Re: No dobra IP: 195.115.130.* 10.10.02, 14:10
                                                    Proponuje duszenie. Wyobraz sobie jak mu oczy wyłaza na wierzch:-)
                                                  • Gość: samanta Re: No dobra IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 14:28
                                                    Oj taaak,mocno za grdlo az mu jezor wyjdzie na wierzch i przestanie juz pitolic
                                                    od rzeczy,he,he,he.....;))))))))))))
                                                  • Gość: shrek Re: No dobra IP: 195.115.130.* 10.10.02, 14:36

> Oj taaak,mocno za grdlo az mu jezor wyjdzie na wierzch i przestanie juz pitolic
                                                    >
                                                    > od rzeczy,he,he,he.....;))))))))))))

Bede go dusił, a Ty obcegami bedziesz wyciagała mu jezyk:-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka