Dodaj do ulubionych

nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOBLA...

10.10.02, 15:19
number one,
to crimenik,
za upor i konsekwencje,
w uwodzeniu, i nie tylko:)
Obserwuj wątek
    • crimen Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 15:23
      Kituś, miałeś mi tego nie robić.Podzielę się z Tobą wpierdatkami:)))
      • pom Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 15:25
        Crimek, a cóż to takiego?

Od razu zastrzegam, ze nie chce!!!
        • kitek1 ligowy i inne wredne babole odpadaja............. 10.10.02, 15:27
          ale ty pompidelko,
          masz duze szanse:)
          • pom Na bycie wpierdatką??? 10.10.02, 15:28
            Kite, zmiłuj się nade mną!!!!!
            • kitek1 WPierdatka, to taki rodzaj pieszczoty............. 10.10.02, 15:39
              ktora kol.menik,
              proponuje najulubienszym forumkom,
              wlasnie sie zastanawiam,
              nad jego kandydatura:)
              • pom Re: WPierdatka, to taki rodzaj pieszczoty........ 10.10.02, 15:46
                Jak na pieszczotę to brzmi dość osobliwie. Ale co mi do tego, co kol. Menik
                lubi...
        • crimen Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 15:32
          Pom, to jest dokładnie to, czym grozisz Kitusiowi;)))
          • pom Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 15:34
            Nie wiem, czy dokładnie to, bo Jego najwyraźniej to rozczulać zaczyna.:)
            • crimen Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 15:53
              Pom, albo robisz to za delikatnie, albo zdemaskowałaś masochistyczną naturę
              Kiyusia;)))
              • pom Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 15:55
                Chyba to pierwsze ale nie mam sumienia inaczej.:) Raz już go dobrze wkurzyłam
                przed laty i wystarczy.:)
                • crimen Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 16:06
                  Za wkurzenie Kitusia zasługujesz na Nobla Pom, w dziedzinie Fizyka Jądrowa;)))
    • szarywilk Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 15:24
      nr 2 szarywilk ma wszystko w du...gdzieś:)
      • Gość: shrek Popieram IP: 195.115.130.* 10.10.02, 15:32
        kandydature Szarego.
        • crimen Re: Popieram 10.10.02, 15:34
          I dopisz jeszcze kilka innych swoich nicków.
          • Gość: shrek Re: Popieram IP: 195.115.130.* 10.10.02, 15:35
            podpowiedz, bardzo mnie to interesuje.
            • crimen Re: Popieram 10.10.02, 16:01
              To test dla ciebie sraczku.Czy masz cywilną odwagę ujawnić wszystkie nicki
              używane przez ciebie na tym forum?
          • szarywilk Re: Popieram 10.10.02, 15:36
            crimen znamy sie wogóle więc odpierdoltysie jeśli nie wiesz, spytaj Iwy,
            czarnej Pantery czy kogo chcesz łosiu zanim coś napiszesz:))) pzdrw
            • dr_mengele Re: Popieram 10.10.02, 15:47
              szary... przyszedłeś tutaj pogadać... czy ryja wydzierać... bo jak to drugie to
              wypierdalaj na eroticę jeśli klimatu nie łapiesz...

do crimena... co to kurwa jest stary wilk... ??? może hemoroid w dupiejakiegoś
              staruszka zwany popularnie wilkiem...
              • szarywilk Re: Popieram 10.10.02, 15:54
                mengele jestes jednak czopem z kapska kurwy z burkina-faso, nie twój interes
                więc wypad... crimen zagadał że ja i szrek to te same osoby więc odpowiedziałem
                żeby nie było wątpliwości...a ty sie wjebałeś; jak na razie to ten tój klimat
                wali więc idź sie wymyj...pzdrw. i prosze nie pisz do mnie bo szkoda mi czasu
                na kogoś kogo nie znam a sie czepia ,wystarczy ze lubisz z innymi sie kłócić i
                udawać przytępego intelektualistę....
                • dr_mengele Re: Popieram 10.10.02, 16:13
                  starywilku... jesteś tępym przygłupem... w ulicznym rynsztoku wychowanym... a
                  jeśli już do intelektualizmu trącasz... to ja nikogo udawać nie potrzebuję...
                  poza tym nie muszę cię znać... wystarczy mi... że do kogoś z moich znajomych
                  odzywasz się w sposób w jaki najpodlejsze uliczne kurwiska wyrażać się raczą...
                  poza tym ani to crimena... ani moja wina... że nie rozumiesz tego co do sraczka
                  powiedział...
                  i spytaj iwy... albo pantery... jak chcesz do mnie pisać... wilku z baranimi
                  rogami...
                  nie liczę na odpowiedź... żegnam...
                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 07:45
                    Po pierwsze nie staraj sie obrażać nikogo nawiązując do jego nika jeśli
                    zupełnie nie masz pojęcia dlaczego ten nik a nie inny, bo czytając twe wypociny
                    dotyczące mojej ksywki wzbudza jedynie u mnie śmiech...jesteś jednym z tych
                    matołów co właśnie popełniają ten błąd i myślą "ale jestem zabawny tak mu
                    dosrałem" a tak naprawdę gówno wiesz...a skąd ty wiesz poza tym jak uliczne
                    kurwiska się wyrażają czyżbyś w akcie rozpaczy musiał korzystac z ich usług?
                    pewnie tak,...moim zdaniem jesteś podstarzałym sfrustrowanym małym karakanem co
                    pyskując do każdego poprawia sobie samoocenę, jak tak atakując gromadnie z
                    innymi to pewnie masz poczucie wielkości jaka to zgraną paczką jesteście a tak
                    naprawde to leczysz swoje kompleksy.... dziwne że się jeszcze nie zastanowiłeś
                    nad tym że tak wiele osób ci to pisze...nie sądzisz że jednak cos w tym jest?
                    Skoro uważasz sie za takiego intelektualiste to nim bądź a nie zachowuj się
                    pacan... a twoje wyzwiska są tak samo śmieszne jak twoja mierna postać i
                    wzbudza tylko moją litość....
                    poza tym prosiłem żebyś do mnie nie pisał ale przekornośc cymbała jest u Ciebie
                    wrodzona więc pisz pisz doktorku niech frustracje zycia codziennego ujdą w
                    twych słowach....do następnego postu..
                    • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 09:17
                      chciałoby się rzec... mój ty mały psychologu... :)))
                      nie będę pisał wypracowań jak ty... powiem ci tylko... że się mylisz...
                      • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 09:20
                        doktorku powyzywali my sie i było gicio a może czas na pakt pokojowy , hę?:) To
                        troche głupie że dorośli bądź co bądx ludzie a drzemy "ryje" na siebie, hehehe
                        • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 09:33
                          graba szary...
                          ;))))
                          • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 09:35
                            grabka, hehehe nie jestem chyba taki zły co
                            ?,hehehehe choć czasem palma mi odbija ,:))))))))
                            • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 09:57
                              trza przyznać... było niezłe... :)))))
                              i warto było tak pyszczyć... ??? sądzę... że warto...
                              • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 09:59
                                dalim sobie po razie i już:-))
                                Zeby tak baby robiły, a nie kłoćiły sie całe miesiące:))) już widze nalot
                                wkurzonych kobiet na mnie jaki to ze mnie szowinista, hhehehe
                                • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 10:08
                                  cały problem w tym... że baby tak nie potrafią...
                                  a na dodatek... są święcie przekonane... że ich zachowanie jest jedyne i
                                  słuszne... :)))
                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 10:18
                                    a na logike takiej nie przetłumaczysz bo powie Ci że ona tak nie czuje albo ze
                                    tak bo tak i co wtedy?:))))))
                                    • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 10:31
                                      jaką logikę... ??? one nie mają logiki... i jej nie potrzebują... bo i po co
                                      im coś takiego... skoro one i tak wszystko wiedzą... logika to niepotrzebny
                                      męski wynalazek... służący właściwie niczemu... i całkowicie niezgodny
                                      kobiecym punktem widzenia...
                                      • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 10:33
                                        jak to mawia szary wilk one maja intuicję a my inteligencje:)))))
                                        • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 10:41
                                          rzekłbym raczej... my mamy inteligencję... a im się wydaje... że mają
                                          intuicję... ;))
                                          • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 10:44
                                            intuicja to substytut inteligencji a raczej imitacja....:))) ale nie można
                                            wymagać od nielogicznych kobiet logicznego wytłumaczenia swego
                                            postępowania...jak to mawiają niektórzy nie ufam komuś kto krwawi przez 7 dni
                                            na miesiąc i nie umiera...:)))
                                            • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 10:50
                                              w oryginela brzmiało to... nie ufam zwierzętom... które krwawią przez siedem
                                              dni w miesiący i nie zdychają...
                                              • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 10:59
                                                mocne...mamy przepierdolone, hehehehe
                                                • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 11:02
                                                  no coś ty... teraz pewnikiem intuicja im podpowie... że należy nas
                                                  oszczędzić... ;))
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 11:19
                                                    tak intuicyjnie biorąc wyczuwają po co my to robimy..:))
                                                  • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 11:22
                                                    no jasne... że z powodu naszej wrodzonej głupoty... naturalnej
                                                    gruboskórności... i skłonności do sprzeciwu...
                                                    nie mylić ze skłonnością do alkoholu...
                                                  • saqqara jak sie dzieci ladnie bawia.... 11.10.02, 11:24
                                                    o prosze, tu dla Ciebie lizaczek, a Ty nie placz, tez dostaniesz, tylko
                                                    najpierw zmienimy pieluszke:)))
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 11:26
                                                    taaak...my to we krwi mamy opór wobec wszelkich prób zniewolenia czy tez zdania
                                                    innej osoby (nie mylić ze zwierzetami)...
                                                  • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 11:41
                                                    o... pierwszy element zaczepny się pojawił... bez wścibienia nosa by się nie
                                                    obyło... pięć groszy trzeba dorzucić... bo tak intuicja podpowiada...
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 11:46
                                                    no oczywiście niby tutaj dowcipem nas uracza a tak naprawde musiała dać coś
                                                    żeby nie było że sie bronić nie umieją..:)
                                                  • saqqara i usmarkaly sie dzieciuszka 11.10.02, 11:59
                                                    zaraz wezme chusteczke na patyku i wytrzemy nosek:))
                                                  • szarywilk Re: i usmarkaly sie dzieciuszka 11.10.02, 12:02
                                                    ooo tu tu mi glut wystaje...dzięki....patrz doktorku nawet teraz instynkt
                                                    macierzyński wziął u niej górę...:)
                                                  • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 12:02
                                                    ach ta ich złośliwość... i chęć do ciągłego udowadniania sobie czegoś...
                                                  • saqqara Re: Popieram 11.10.02, 12:08
                                                    aha, macierzynskie instynkty mam jak najbardziej, dziecko wylewam razem z
                                                    kapiela:)))

glucik na brodzie wisi? zaraz patykiem zeskrobie;)
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 12:11
                                                    jak nie rozmieja to kpią:))) i słusznie nalezy ukryć swoja niewiedzę i brak
                                                    racjonalnych argumentów...
                                                  • dr_mengele Re: saqqara 11.10.02, 12:24
                                                    wisi glucik... wisi... ale nie na szyji... zeskrobiesz... ??? :))
                                                  • saqqara Re: saqqara 11.10.02, 12:25
                                                    niet problema, tylko przyniose mikroskop i papier scierny:))
                                                  • saqqara Re: Popieram 11.10.02, 12:24
                                                    hehehe, jak slysze takie "argumenty" to tylko kpina pozostaje:))
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 12:34
                                                    kpimy jak nie rozumiemy...ale nic to ważne że znów wiesz najlepiej...tak
                                                    trzymać ...
                                                  • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 12:41
                                                    tak... tak... sakciu... masz jak zwykle całkowitą rację... ;)))
                                                    ach ta twoja doskonała intuicja... jak ona doskonale pokazuje ci właściwe
                                                    kroki które masz podjąć... że też my... biedni i głupi przedstawiciele płci
                                                    odmiennej... nie zostaliśmy wyposażeni w tak doskonały twór jakim jest
                                                    intuicja... :(((
                                                  • saqqara Re: Popieram 11.10.02, 12:51
                                                    ech Panowie, wyluzujcie:))

• dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 12:55
                                                    a co... ??? ;)))
                                                    argumenty podpowiadane przez intuicję się skończyły... biedactwo... i co ja
                                                    teraz będę robiła...
                                                  • saqqara Re: Popieram 11.10.02, 12:56
                                                    a moge postac z boku i sie posmiac?;)
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 12:59
                                                    a moge sie śmiać z Tobą:))???
                                                  • saqqara Re: Popieram 11.10.02, 13:02
                                                    alez oczywiscie, tylko uprzedzam, ja moge dlugo i namietnie:)
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 13:03
                                                    to śmiac sie mozna namiętnie??:) ooo nie wiedziałem ale człowiek ciągle się
                                                    uczy:))))
                                                  • saqqara Re: Popieram 11.10.02, 13:07
                                                    widzisz, mozna sie jednak od kobiet conieco dowiedzeic:)))
                                                    ja sie smieje bardzooo namietnie:)
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 13:14
                                                    a jak to się robi ? jakaś technika czy dar wrodzony?:))))
                                                  • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 13:18
                                                    czy po długim... i namiętnym śmiechu także zapala się papierosa... ew. wstaje
                                                    ubiera i wraca do domu... ;)))
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 13:20
                                                    a wcześniej wynosi smieci wyprowadza psa, myje gary, drapie po jajach?:)))
                                                  • saqqara Re: Popieram 11.10.02, 13:56
                                                    ja sie przekrecam na drugi bok:)))
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 13:59
                                                    Oj uważaj..żeby Cię czasem niepokręciło :))))))
                                                  • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 14:08
                                                    odwracasz się na drugi bok... puszczasz bąka... i zasypiasz... ??? :o
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 14:12
                                                    a slina radośnie wycieka kącikiem ust i zaswinia poduszkę....:O
                                                  • saqqara Re: Popieram 11.10.02, 14:13
                                                    hehehe, ja sie potrafie zachowac, nie tylko w lozku, przekrecam, zasypiam i
                                                    mrucze przez sen;)))
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 14:19
                                                    smrodze przez sen??? powtórz bo nie dosłyszę...:)
                                                  • saqqara Re: Popieram 11.10.02, 14:21
                                                    smrodza to lokomotywy albo panowie po obejrzanym meczu;P
                                                    ja MRUCZE!!!!!!! jak kicia mrucze! o!;))))
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 14:26
                                                    ja bym dodał ekspresji tej wypowiedzi..np między kicie a mrucze
                                                    wsadziłbym "kurwa" :))))))
                                                  • saqqara Re: Popieram 11.10.02, 14:31
                                                    a po co? moze to glupie ale szczyce sie tym ze nie rzucam mieskiem, nawet dla
                                                    dodania expresji:))
                                                    ps. czy qzwa to miesko?
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 14:39
                                                    Tak tylko zagadałem hehehee...a jak już szczytujesz to jakich słów używasz?:)))
                                                    qzwa to whoj go wie....
                                                  • dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 14:41
                                                    no widzisz... a jednak rzuciłaś... zwa... koorwa...qrwa... i co tam jeszcze to
                                                    wszystko mięso tylko kamuflowane...
                                                  • saqqara Re: Popieram 11.10.02, 14:44
                                                    Szary
                                                    miesem nie rzucam w trakcie, jesli o to Ci chodzi:))

ale ja koorwa,qrwa itd tez nie pisze, a qzwa to w sumie podobne bardziej do
                                                    cholery niz do miesa...
                                                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 14:48
                                                    nawiązałem nieudolnie do słowa "szczyce" hehehehe ale mnie palma bije hyhyhy
                                                  • dr_mengele Re: szczycę... 11.10.02, 14:53
                                                    a tak na marginesie... nie mówi się szczycę... tylko szczytuję...
                                                  • szarywilk Re: szczycę... 11.10.02, 14:55
                                                    tak tez mówię...:))) A co z Twoją sygnaturką i zastrzykiem, hę?:)
                                                  • dr_mengele Re: szczycę... 11.10.02, 15:09
                                                    zmienił się zastrzyk w szprycę...
                                                    zastrzyk był taki... tendencyjny...
                                                  • szarywilk Re: szczycę... 11.10.02, 15:10
                                                    hehehehe ksywka też jest tendencyjna hehehehe:)
                                                  • saqqara bo faceci to ogolnie sa 11.10.02, 15:19
                                                    tendencyjni:))

o teraz mi palma bije;)))
                                                  • szarywilk no własnie.. 11.10.02, 15:23
                                                    masz racje kochanie...jak zwykle :)))) do zobaczyska w poniedziałek:)))
                                                  • dr_mengele Re: no własnie.. 11.10.02, 15:28
                                                    a ksywka nie jest tendencyjna... jest wynikiem pewnego zjazdu... jako libacji
                                                    alkoholowej w powiązaniu z ubiorem... oraz pewnymi ogólnymi czynnikami...
                                                    i bardzo ją lubię...
            • crimen Re: Popieram 10.10.02, 16:07
              A może Ty zapytaj sraczka, bo ja wiem co piszę.Pozdr:)))
              • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 07:56
                Crimen należą Ci się słowa wyjaśnienia... posądziłeś niewprost że ja i szrek to
                te same osoby, wiec gwoli wyjaśnienia od razu chciałem to uciąć bo nie chciałem
                sie wdawać w te wasze spory, zrobiłem to słowami mocnymi ale nie chcąc nikogo
                broń bosze obrazić; wydało mi sie naturalne że osoba która wyraża się w ten sam
                sposób nie będzie miała o to pretensji...no chyba że dany człowiek jest
                hipokrytą...ale nie posądzałem Cię o to.. i miałem wrażenie że
                zrozumiałeś...mario tez mnie o to posadzał ale chyba sie pomylił i doszlismy do
                zgody jak dojrzali ludzie..... w końcu jednak sie odezwał mengele chociaż to
                nie do niego było, nie lubie ludzi którzy pierdolą żeby pierdolić...niby ja
                niczego nie zrozumiałem...a zdaję się że nie jestem jedynym który tu nie
                rozumie a mengele zawsze tylko: niczego nie rozumiesz wiec nie bede ci
                tłumaczył.... on chyba sam nie wie o co chodzi skoro nikt go nie rozumie...
                • crimen Re: Popieram 11.10.02, 10:48
                  Szary Wilku, wygląda na to że obaj się nie zrozumieliśmy.Nie pomyliłem Cię ze
                  sraczkiem, bo nie wskazywałem żadnego nicka.Ja wiem że sraczek używa innych
                  nicków, chciałem tylko pokazać że nie ma cywilnej odwagi przyznać się do tego.
                  I właśnie to pokazałem.Pozdrawiam.
                  • szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 11:00
                    W takim razie cofam swe słowa:) grabka...:-)
    • kitek1 nie napierniczac sie, na tym watku.............. 10.10.02, 20:04
      tylko pretendentow zglaszac:)
      • Gość: crimen Re: nie napierniczac sie, na tym watku........... IP: *.smlw.pl 10.10.02, 20:16
        Ja nie opierniczałem, tylko pytałem.I odpowiedzi nie ma:)))
    • saqqara ja siebie zglaszam 11.10.02, 09:40
      jako ogolnie znany golabek niosacy milosc, pokoj i braterstwo!

podpisane
      saQQara-prezesowa Kluby baboli
      • mawyr Re: ja siebie zglaszam 11.10.02, 10:02
        saqqara napisała:

> jako ogolnie znany golabek niosacy milosc, pokoj i braterstwo!
        >
        > podpisane
        > saQQara-prezesowa Kluby baboli

Jeśli jesteś takim gołąbkiem to Cię popieram bo do tej pory jedyne co mi niósł
        gołąbek to gówno naparapecie ;))))))))
        • saqqara Re: ja siebie zglaszam 11.10.02, 10:11
          ja goowna nie nosze, brzydze sie. niose milosc i braterstwo, a najwiekszym
          przyjaciolom wsadzam kose pod zeberka:))))
          • mawyr Re: ja siebie zglaszam 11.10.02, 10:15
            saqqara napisała:

> ja goowna nie nosze, brzydze sie. niose milosc i braterstwo, a najwiekszym
            > przyjaciolom wsadzam kose pod zeberka:))))

A ja myślałem, że pióro pod te żeberka, jsno wynika, że wrogowie twoich
            przyjaciól są twoimi przyjacielami :)))))))))
            • saqqara Re: ja siebie zglaszam 11.10.02, 11:26
              e tam ,piorkiem to ja po stopkach gilgotam tych moich ukochanych przyjaciol:))
              kosa jest tylko dla wybranych:)
              • mawyr Re: ja siebie zglaszam 11.10.02, 14:31
                saqqara napisała:

> e tam ,piorkiem to ja po stopkach gilgotam tych moich ukochanych przyjaciol:))
                > kosa jest tylko dla wybranych:)

pióro, kosa, majcher to jedno i to samo, tak że sprzedać komuś pióro to jest
                jednoznaczne :))))
                Mawyr
                M.W.
                Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;)Makar Makarowicz W.
    • kitek1 jimi crimenek zostal laureatem.............. 11.10.02, 19:39
      za cape david,
      i nie tylko:)
      • crimen Re: jimi crimenek zostal laureatem.............. 11.10.02, 19:54
        A kasa gdzie??Uneczka będzie się upominać o dolę:)))
        • kitek1 wlasnie kombinuje nad jakims dynamitem............ 11.10.02, 19:57
          zaraz jak mi sie uda,
          to w wyplace za alfreda:)
          • crimen Re: wlasnie kombinuje nad jakims dynamitem....... 11.10.02, 20:01
            Myślę że wiesz co robisz.Ostatecznie to Ty masz Uneczkę na karku:)))
            • men_ Crimenik, bądź grzeczny .., 11.10.02, 20:09
              bo zaraz zadzwonię do Kogoś na komóreczkę - i jak znam zycie, zaraz Ty
              dostaniesz potężny oooopeee od tego Kogoś ...:))

crimen napisał:

> Myślę że wiesz co robisz.Ostatecznie to Ty masz Uneczkę na karku:)))
              • crimen Re: Crimenik, bądź grzeczny .., 11.10.02, 20:39
                Tej komóry to Ty chyba nie znasz;)))
                • men_ Re: Crimenik, bądź grzeczny .., 11.10.02, 20:49
                  No dobra, nie znam, i imienia też nie znam :)
                  • crimen Re: Crimenik, bądź grzeczny .., 11.10.02, 20:55
                    Wiedziałem, że z Twojej strony nic mi nie grozi;)))
                    • men_ No dobra Crimen, śpij spokojnie, 11.10.02, 21:06
                      żeby Ciebie uspokoić, to dodam, że fotki też nie mam :))

crimen napisał:

> Wiedziałem, że z Twojej strony nic mi nie grozi;)))
                      • crimen Re: No dobra Crimen, śpij spokojnie, 11.10.02, 21:10
                        Tu już nie jestem taki spokojny.Fotki istnieją w warszawskich archiwach;)))
                        • men_ Re: No dobra Crimen, śpij spokojnie, 11.10.02, 21:15
                          ja nie mam tych warszawskich, a nawet wczesniejszych, wysyłanych osobiście :))

p.s.: chcesz dalej drążyć ten temat, tutaj, hę ?
                          • crimen Re: No dobra Crimen, śpij spokojnie, 11.10.02, 21:22
                            Chyba nie.To zawsze ryzykowne, choć nikt do poniedziałku mnie nie sprawdzi;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka