kitek1 10.10.02, 15:19 number one, to crimenik, za upor i konsekwencje, w uwodzeniu, i nie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crimen Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 15:23 Kituś, miałeś mi tego nie robić.Podzielę się z Tobą wpierdatkami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 15:25 Crimek, a cóż to takiego? Od razu zastrzegam, ze nie chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ligowy i inne wredne babole odpadaja............. 10.10.02, 15:27 ale ty pompidelko, masz duze szanse:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 WPierdatka, to taki rodzaj pieszczoty............. 10.10.02, 15:39 ktora kol.menik, proponuje najulubienszym forumkom, wlasnie sie zastanawiam, nad jego kandydatura:) Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: WPierdatka, to taki rodzaj pieszczoty........ 10.10.02, 15:46 Jak na pieszczotę to brzmi dość osobliwie. Ale co mi do tego, co kol. Menik lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 15:32 Pom, to jest dokładnie to, czym grozisz Kitusiowi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 15:34 Nie wiem, czy dokładnie to, bo Jego najwyraźniej to rozczulać zaczyna.:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 15:53 Pom, albo robisz to za delikatnie, albo zdemaskowałaś masochistyczną naturę Kiyusia;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 15:55 Chyba to pierwsze ale nie mam sumienia inaczej.:) Raz już go dobrze wkurzyłam przed laty i wystarczy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 16:06 Za wkurzenie Kitusia zasługujesz na Nobla Pom, w dziedzinie Fizyka Jądrowa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: nominacje do forumowej, pokojowej nagrody NOB 10.10.02, 15:24 nr 2 szarywilk ma wszystko w du...gdzieś:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Popieram 10.10.02, 15:34 I dopisz jeszcze kilka innych swoich nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrek Re: Popieram IP: 195.115.130.* 10.10.02, 15:35 podpowiedz, bardzo mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Popieram 10.10.02, 16:01 To test dla ciebie sraczku.Czy masz cywilną odwagę ujawnić wszystkie nicki używane przez ciebie na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 10.10.02, 15:36 crimen znamy sie wogóle więc odpierdoltysie jeśli nie wiesz, spytaj Iwy, czarnej Pantery czy kogo chcesz łosiu zanim coś napiszesz:))) pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 10.10.02, 15:47 szary... przyszedłeś tutaj pogadać... czy ryja wydzierać... bo jak to drugie to wypierdalaj na eroticę jeśli klimatu nie łapiesz... do crimena... co to kurwa jest stary wilk... ??? może hemoroid w dupiejakiegoś staruszka zwany popularnie wilkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 10.10.02, 15:54 mengele jestes jednak czopem z kapska kurwy z burkina-faso, nie twój interes więc wypad... crimen zagadał że ja i szrek to te same osoby więc odpowiedziałem żeby nie było wątpliwości...a ty sie wjebałeś; jak na razie to ten tój klimat wali więc idź sie wymyj...pzdrw. i prosze nie pisz do mnie bo szkoda mi czasu na kogoś kogo nie znam a sie czepia ,wystarczy ze lubisz z innymi sie kłócić i udawać przytępego intelektualistę.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 10.10.02, 16:13 starywilku... jesteś tępym przygłupem... w ulicznym rynsztoku wychowanym... a jeśli już do intelektualizmu trącasz... to ja nikogo udawać nie potrzebuję... poza tym nie muszę cię znać... wystarczy mi... że do kogoś z moich znajomych odzywasz się w sposób w jaki najpodlejsze uliczne kurwiska wyrażać się raczą... poza tym ani to crimena... ani moja wina... że nie rozumiesz tego co do sraczka powiedział... i spytaj iwy... albo pantery... jak chcesz do mnie pisać... wilku z baranimi rogami... nie liczę na odpowiedź... żegnam... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 07:45 Po pierwsze nie staraj sie obrażać nikogo nawiązując do jego nika jeśli zupełnie nie masz pojęcia dlaczego ten nik a nie inny, bo czytając twe wypociny dotyczące mojej ksywki wzbudza jedynie u mnie śmiech...jesteś jednym z tych matołów co właśnie popełniają ten błąd i myślą "ale jestem zabawny tak mu dosrałem" a tak naprawdę gówno wiesz...a skąd ty wiesz poza tym jak uliczne kurwiska się wyrażają czyżbyś w akcie rozpaczy musiał korzystac z ich usług? pewnie tak,...moim zdaniem jesteś podstarzałym sfrustrowanym małym karakanem co pyskując do każdego poprawia sobie samoocenę, jak tak atakując gromadnie z innymi to pewnie masz poczucie wielkości jaka to zgraną paczką jesteście a tak naprawde to leczysz swoje kompleksy.... dziwne że się jeszcze nie zastanowiłeś nad tym że tak wiele osób ci to pisze...nie sądzisz że jednak cos w tym jest? Skoro uważasz sie za takiego intelektualiste to nim bądź a nie zachowuj się pacan... a twoje wyzwiska są tak samo śmieszne jak twoja mierna postać i wzbudza tylko moją litość.... poza tym prosiłem żebyś do mnie nie pisał ale przekornośc cymbała jest u Ciebie wrodzona więc pisz pisz doktorku niech frustracje zycia codziennego ujdą w twych słowach....do następnego postu.. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 09:17 chciałoby się rzec... mój ty mały psychologu... :))) nie będę pisał wypracowań jak ty... powiem ci tylko... że się mylisz... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 09:20 doktorku powyzywali my sie i było gicio a może czas na pakt pokojowy , hę?:) To troche głupie że dorośli bądź co bądx ludzie a drzemy "ryje" na siebie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 09:35 grabka, hehehe nie jestem chyba taki zły co ?,hehehehe choć czasem palma mi odbija ,:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 09:57 trza przyznać... było niezłe... :))))) i warto było tak pyszczyć... ??? sądzę... że warto... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 09:59 dalim sobie po razie i już:-)) Zeby tak baby robiły, a nie kłoćiły sie całe miesiące:))) już widze nalot wkurzonych kobiet na mnie jaki to ze mnie szowinista, hhehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 10:08 cały problem w tym... że baby tak nie potrafią... a na dodatek... są święcie przekonane... że ich zachowanie jest jedyne i słuszne... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 10:18 a na logike takiej nie przetłumaczysz bo powie Ci że ona tak nie czuje albo ze tak bo tak i co wtedy?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 10:31 jaką logikę... ??? one nie mają logiki... i jej nie potrzebują... bo i po co im coś takiego... skoro one i tak wszystko wiedzą... logika to niepotrzebny męski wynalazek... służący właściwie niczemu... i całkowicie niezgodny kobiecym punktem widzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 10:33 jak to mawia szary wilk one maja intuicję a my inteligencje:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 10:41 rzekłbym raczej... my mamy inteligencję... a im się wydaje... że mają intuicję... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 10:44 intuicja to substytut inteligencji a raczej imitacja....:))) ale nie można wymagać od nielogicznych kobiet logicznego wytłumaczenia swego postępowania...jak to mawiają niektórzy nie ufam komuś kto krwawi przez 7 dni na miesiąc i nie umiera...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 10:50 w oryginela brzmiało to... nie ufam zwierzętom... które krwawią przez siedem dni w miesiący i nie zdychają... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 11:02 no coś ty... teraz pewnikiem intuicja im podpowie... że należy nas oszczędzić... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 11:19 tak intuicyjnie biorąc wyczuwają po co my to robimy..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 11:22 no jasne... że z powodu naszej wrodzonej głupoty... naturalnej gruboskórności... i skłonności do sprzeciwu... nie mylić ze skłonnością do alkoholu... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara jak sie dzieci ladnie bawia.... 11.10.02, 11:24 o prosze, tu dla Ciebie lizaczek, a Ty nie placz, tez dostaniesz, tylko najpierw zmienimy pieluszke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 11:26 taaak...my to we krwi mamy opór wobec wszelkich prób zniewolenia czy tez zdania innej osoby (nie mylić ze zwierzetami)... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 11:41 o... pierwszy element zaczepny się pojawił... bez wścibienia nosa by się nie obyło... pięć groszy trzeba dorzucić... bo tak intuicja podpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 11:46 no oczywiście niby tutaj dowcipem nas uracza a tak naprawde musiała dać coś żeby nie było że sie bronić nie umieją..:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara i usmarkaly sie dzieciuszka 11.10.02, 11:59 zaraz wezme chusteczke na patyku i wytrzemy nosek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: i usmarkaly sie dzieciuszka 11.10.02, 12:02 ooo tu tu mi glut wystaje...dzięki....patrz doktorku nawet teraz instynkt macierzyński wziął u niej górę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 12:02 ach ta ich złośliwość... i chęć do ciągłego udowadniania sobie czegoś... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Popieram 11.10.02, 12:08 aha, macierzynskie instynkty mam jak najbardziej, dziecko wylewam razem z kapiela:))) glucik na brodzie wisi? zaraz patykiem zeskrobie;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 12:11 jak nie rozmieja to kpią:))) i słusznie nalezy ukryć swoja niewiedzę i brak racjonalnych argumentów... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: saqqara 11.10.02, 12:24 wisi glucik... wisi... ale nie na szyji... zeskrobiesz... ??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: saqqara 11.10.02, 12:25 niet problema, tylko przyniose mikroskop i papier scierny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Popieram 11.10.02, 12:24 hehehe, jak slysze takie "argumenty" to tylko kpina pozostaje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 12:34 kpimy jak nie rozumiemy...ale nic to ważne że znów wiesz najlepiej...tak trzymać ... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 12:41 tak... tak... sakciu... masz jak zwykle całkowitą rację... ;))) ach ta twoja doskonała intuicja... jak ona doskonale pokazuje ci właściwe kroki które masz podjąć... że też my... biedni i głupi przedstawiciele płci odmiennej... nie zostaliśmy wyposażeni w tak doskonały twór jakim jest intuicja... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 12:55 a co... ??? ;))) argumenty podpowiadane przez intuicję się skończyły... biedactwo... i co ja teraz będę robiła... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Popieram 11.10.02, 13:02 alez oczywiscie, tylko uprzedzam, ja moge dlugo i namietnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 13:03 to śmiac sie mozna namiętnie??:) ooo nie wiedziałem ale człowiek ciągle się uczy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Popieram 11.10.02, 13:07 widzisz, mozna sie jednak od kobiet conieco dowiedzeic:))) ja sie smieje bardzooo namietnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 13:14 a jak to się robi ? jakaś technika czy dar wrodzony?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 13:18 czy po długim... i namiętnym śmiechu także zapala się papierosa... ew. wstaje ubiera i wraca do domu... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 13:20 a wcześniej wynosi smieci wyprowadza psa, myje gary, drapie po jajach?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 13:59 Oj uważaj..żeby Cię czasem niepokręciło :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 14:08 odwracasz się na drugi bok... puszczasz bąka... i zasypiasz... ??? :o Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 14:12 a slina radośnie wycieka kącikiem ust i zaswinia poduszkę....:O Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Popieram 11.10.02, 14:13 hehehe, ja sie potrafie zachowac, nie tylko w lozku, przekrecam, zasypiam i mrucze przez sen;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 14:19 smrodze przez sen??? powtórz bo nie dosłyszę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Popieram 11.10.02, 14:21 smrodza to lokomotywy albo panowie po obejrzanym meczu;P ja MRUCZE!!!!!!! jak kicia mrucze! o!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 14:26 ja bym dodał ekspresji tej wypowiedzi..np między kicie a mrucze wsadziłbym "kurwa" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Popieram 11.10.02, 14:31 a po co? moze to glupie ale szczyce sie tym ze nie rzucam mieskiem, nawet dla dodania expresji:)) ps. czy qzwa to miesko? Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 14:39 Tak tylko zagadałem hehehee...a jak już szczytujesz to jakich słów używasz?:))) qzwa to whoj go wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Popieram 11.10.02, 14:41 no widzisz... a jednak rzuciłaś... zwa... koorwa...qrwa... i co tam jeszcze to wszystko mięso tylko kamuflowane... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Popieram 11.10.02, 14:44 Szary miesem nie rzucam w trakcie, jesli o to Ci chodzi:)) ale ja koorwa,qrwa itd tez nie pisze, a qzwa to w sumie podobne bardziej do cholery niz do miesa... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 14:48 nawiązałem nieudolnie do słowa "szczyce" hehehehe ale mnie palma bije hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: szczycę... 11.10.02, 14:53 a tak na marginesie... nie mówi się szczycę... tylko szczytuję... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: szczycę... 11.10.02, 14:55 tak tez mówię...:))) A co z Twoją sygnaturką i zastrzykiem, hę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: szczycę... 11.10.02, 15:09 zmienił się zastrzyk w szprycę... zastrzyk był taki... tendencyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: szczycę... 11.10.02, 15:10 hehehehe ksywka też jest tendencyjna hehehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara bo faceci to ogolnie sa 11.10.02, 15:19 tendencyjni:)) o teraz mi palma bije;))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk no własnie.. 11.10.02, 15:23 masz racje kochanie...jak zwykle :)))) do zobaczyska w poniedziałek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: no własnie.. 11.10.02, 15:28 a ksywka nie jest tendencyjna... jest wynikiem pewnego zjazdu... jako libacji alkoholowej w powiązaniu z ubiorem... oraz pewnymi ogólnymi czynnikami... i bardzo ją lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Popieram 10.10.02, 16:07 A może Ty zapytaj sraczka, bo ja wiem co piszę.Pozdr:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 07:56 Crimen należą Ci się słowa wyjaśnienia... posądziłeś niewprost że ja i szrek to te same osoby, wiec gwoli wyjaśnienia od razu chciałem to uciąć bo nie chciałem sie wdawać w te wasze spory, zrobiłem to słowami mocnymi ale nie chcąc nikogo broń bosze obrazić; wydało mi sie naturalne że osoba która wyraża się w ten sam sposób nie będzie miała o to pretensji...no chyba że dany człowiek jest hipokrytą...ale nie posądzałem Cię o to.. i miałem wrażenie że zrozumiałeś...mario tez mnie o to posadzał ale chyba sie pomylił i doszlismy do zgody jak dojrzali ludzie..... w końcu jednak sie odezwał mengele chociaż to nie do niego było, nie lubie ludzi którzy pierdolą żeby pierdolić...niby ja niczego nie zrozumiałem...a zdaję się że nie jestem jedynym który tu nie rozumie a mengele zawsze tylko: niczego nie rozumiesz wiec nie bede ci tłumaczył.... on chyba sam nie wie o co chodzi skoro nikt go nie rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Popieram 11.10.02, 10:48 Szary Wilku, wygląda na to że obaj się nie zrozumieliśmy.Nie pomyliłem Cię ze sraczkiem, bo nie wskazywałem żadnego nicka.Ja wiem że sraczek używa innych nicków, chciałem tylko pokazać że nie ma cywilnej odwagi przyznać się do tego. I właśnie to pokazałem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Popieram 11.10.02, 11:00 W takim razie cofam swe słowa:) grabka...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nie napierniczac sie, na tym watku.............. 10.10.02, 20:04 tylko pretendentow zglaszac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: nie napierniczac sie, na tym watku........... IP: *.smlw.pl 10.10.02, 20:16 Ja nie opierniczałem, tylko pytałem.I odpowiedzi nie ma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ja siebie zglaszam 11.10.02, 09:40 jako ogolnie znany golabek niosacy milosc, pokoj i braterstwo! podpisane saQQara-prezesowa Kluby baboli Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: ja siebie zglaszam 11.10.02, 10:02 saqqara napisała: > jako ogolnie znany golabek niosacy milosc, pokoj i braterstwo! > > podpisane > saQQara-prezesowa Kluby baboli Jeśli jesteś takim gołąbkiem to Cię popieram bo do tej pory jedyne co mi niósł gołąbek to gówno naparapecie ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja siebie zglaszam 11.10.02, 10:11 ja goowna nie nosze, brzydze sie. niose milosc i braterstwo, a najwiekszym przyjaciolom wsadzam kose pod zeberka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: ja siebie zglaszam 11.10.02, 10:15 saqqara napisała: > ja goowna nie nosze, brzydze sie. niose milosc i braterstwo, a najwiekszym > przyjaciolom wsadzam kose pod zeberka:)))) A ja myślałem, że pióro pod te żeberka, jsno wynika, że wrogowie twoich przyjaciól są twoimi przyjacielami :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja siebie zglaszam 11.10.02, 11:26 e tam ,piorkiem to ja po stopkach gilgotam tych moich ukochanych przyjaciol:)) kosa jest tylko dla wybranych:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: ja siebie zglaszam 11.10.02, 14:31 saqqara napisała: > e tam ,piorkiem to ja po stopkach gilgotam tych moich ukochanych przyjaciol:)) > kosa jest tylko dla wybranych:) pióro, kosa, majcher to jedno i to samo, tak że sprzedać komuś pióro to jest jednoznaczne :)))) Mawyr M.W. Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;)Makar Makarowicz W. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jimi crimenek zostal laureatem.............. 11.10.02, 19:39 za cape david, i nie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: jimi crimenek zostal laureatem.............. 11.10.02, 19:54 A kasa gdzie??Uneczka będzie się upominać o dolę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wlasnie kombinuje nad jakims dynamitem............ 11.10.02, 19:57 zaraz jak mi sie uda, to w wyplace za alfreda:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: wlasnie kombinuje nad jakims dynamitem....... 11.10.02, 20:01 Myślę że wiesz co robisz.Ostatecznie to Ty masz Uneczkę na karku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Crimenik, bądź grzeczny .., 11.10.02, 20:09 bo zaraz zadzwonię do Kogoś na komóreczkę - i jak znam zycie, zaraz Ty dostaniesz potężny oooopeee od tego Kogoś ...:)) crimen napisał: > Myślę że wiesz co robisz.Ostatecznie to Ty masz Uneczkę na karku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimenik, bądź grzeczny .., 11.10.02, 20:39 Tej komóry to Ty chyba nie znasz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Crimenik, bądź grzeczny .., 11.10.02, 20:49 No dobra, nie znam, i imienia też nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Crimenik, bądź grzeczny .., 11.10.02, 20:55 Wiedziałem, że z Twojej strony nic mi nie grozi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No dobra Crimen, śpij spokojnie, 11.10.02, 21:06 żeby Ciebie uspokoić, to dodam, że fotki też nie mam :)) crimen napisał: > Wiedziałem, że z Twojej strony nic mi nie grozi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: No dobra Crimen, śpij spokojnie, 11.10.02, 21:10 Tu już nie jestem taki spokojny.Fotki istnieją w warszawskich archiwach;))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra Crimen, śpij spokojnie, 11.10.02, 21:15 ja nie mam tych warszawskich, a nawet wczesniejszych, wysyłanych osobiście :)) p.s.: chcesz dalej drążyć ten temat, tutaj, hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: No dobra Crimen, śpij spokojnie, 11.10.02, 21:22 Chyba nie.To zawsze ryzykowne, choć nikt do poniedziałku mnie nie sprawdzi;))) Odpowiedz Link Zgłoś