Dodaj do ulubionych

Business-plan, czyli

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 06:33
co się dziś wydarzy?
6.30-7.50 - NIC

No chyba, żeby...Ale nie, niemożliwe :)
Jednak na wszelki wypadek : dzień dobry!
Obserwuj wątek
    • mawyr Re: Business-plan, czyli 11.10.02, 06:50
      Dobre ranko :)))
      • Gość: samanta Re: Business-plan, czyli IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 07:45
        Witam i mam nadzieje,ze dzisiejszy dzien minie mi spokojnie:)
        • czort Re: Business-plan, czyli 11.10.02, 08:36
          no, ma przyjechac slunzak znaczy siem, podobno:)
      • Gość: maryjo2 Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 08:53
        Może tylko to, że rano jesteś zaraz po mnie :)
        No i że masz inicjały M.W.
        Ciekawe, kolejny Marek na forum??

mawyr napisał:
        > Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;)
        • mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 09:04
          No widzisz, sam nie wiedziałem, ze mam na imię Marek ;))))))
          • Gość: maryjo2 Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 09:08
            No to już wiem, ze podpuścić sie nie dasz, Maćku ;)
            • mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 09:12
              No cóż chrzcij dalej ;)))))
              • Gość: maryjo2 Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 09:20
                W dodatku nieochrzczony jesteś, Marcinie!
                :)
                • mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 09:25
                  Już jestem ochrzczony, a jak vicewersa ?
                  • dr_mengele Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 09:44
                    dwojga imion... mary... jolka...
                    dola znajomych mariolka...
                    • Gość: maryjo2 Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 10:50
                      Tylko nie Mariolka, tylko nie Mariolka!
                      Doktor, nie siej zamieszania, bo Ci za karę szprycę schowam ;)
                      • dr_mengele Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 11:00
                        oddawaj szprycę... oddawaj... buuuuuuuuuuuuuuu...
                        bo jek nie oddasz zacznę lewatywy robić... ;))
                        • Gość: maryjo2 Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 11:06
                          A nieprawda! Gruszki eeee ne ma!
                          • dr_mengele Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 11:26
                            bo ja metodę bezgruszkową będę stosował...
                            • Gość: maryjo2 Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 11:27
                              Fuuuu! Enema odustna???
                              • mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 11:30
                                Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Fuuuu! Enema odustna???

Prędzej dowcipna;)
                                • Gość: maryjo2 Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 11:35
                                  Z dowcipną to kawał dobrej roboty trzeba odwalić. A u doktora pacjentek
                                  mnogość. Asystent by mu się przydał, inaczej nadgodziny będą.
                                  • dr_mengele Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 14:55
                                    chyba raczej asystentka...
                                    bardzo sprawna oraz prędka...
                                    która będzie po ciemnicy...
                                    dbać o stan mej cennej szprycy...
              • dr_mengele Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 09:24
                pewnikiem marian... wyrkiewicz... ;))))
                • Gość: pom Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: 1ProxyWebServer:* 11.10.02, 09:30
                  Cześć Makary... i wszycy obecni.:)
                  • mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 09:35
                    Gość portalu: pom napisał(a):

> Cześć Makary... i wszycy obecni.:)

Ach. ach witaj Pomeczko, już Maryjo mię ochrzciła ;)))
                    • Gość: pom Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: 1ProxyWebServer:* 11.10.02, 09:38
                      Wiem Makary, bo czytałam co powyżej.:)
                      Dziś będe z doskoku jeno bo się sprawki piętrzą pod koniec tygodnia, nawet nie
                      powinnam dziś do robótki przychodzić dziś.. ale taka dola ma!
                      • mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 09:48
                        Miech będzie Makary co jest nie do pary, tak mi sie to kojarzy, a miałem
                        nadzieję na romantyczny obiadek i subtelny spacerek, dobra bier sie do
                        roboty !;)))))
                        • Gość: pom Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: 1ProxyWebServer:* 11.10.02, 10:05
                          Tia... romantyczna golonka z piwem, a potem subtelny marszobieg po moście w
                          Wąchocku z obściskiwaniem w pobliskich krzakach!! Ja już znam się na Makarych.
                          Idę do pracy!
                          • mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 10:10

> Tia... romantyczna golonka z piwem, a potem subtelny marszobieg po moście w
                            > Wąchocku z obściskiwaniem w pobliskich krzakach!! Ja już znam się na Makarych.
                            > Idę do pracy!

A ja tyle produktów nakupiłem, wątrobiana jak powiedział sprzedawca już dłużej
                            nie poleży, chleb był odświeżany już 2 razy, jedynie kapusta już więcej nie
                            może skawśnieć, tyle starania i na nic ;(((((((((((((((((((
                            • Gość: pom Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: 1ProxyWebServer:* 11.10.02, 11:45
                              Jestem Makary! Zerkam tylko, czy dobrze sie sprawujesz.:) Ale jak widzę,
                              zastój, robota lezy plackiem razem z Tobą!
                              • mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 13:02

> Jestem Makary! Zerkam tylko, czy dobrze sie sprawujesz.:) Ale jak widzę,
                                > zastój, robota lezy plackiem razem z Tobą!

No widzisz co za Robota, tylko by ze mną plackiem leżała ;))))))))
                              • mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 14:42
                                Pomciu ty tak sie nie zapracowuj, co masz zrobić dziś zrób pojutrze bedziesz
                                miała dwa dni wolnego, ty więcej dbaj o spacery na wolnym powietrzu, nawet jak
                                by się miały sokończyć w tych krzakach, musisz natlenić organizm, pamiętaj
                                praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia. Do zobaczenia w poniedziałek, acha
                                grzaniec w sobotę bo znowu będziesz nudzuć w poniedziałek.
                                CmmmmmOK !
                                • Gość: pom Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: 1ProxyWebServer:* 11.10.02, 14:50
                                  Makarku, do poniedziałku, trzymaj się dzielnie i nie puszczaj, zrób to dla
                                  mnie! Dotlenię się a w międzyczasie pomyślę, co mi radziłeś z tymi krzakami!
                                  Buźka!:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka