Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 06:33 co się dziś wydarzy? 6.30-7.50 - NIC No chyba, żeby...Ale nie, niemożliwe :) Jednak na wszelki wypadek : dzień dobry! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Business-plan, czyli IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 07:45 Witam i mam nadzieje,ze dzisiejszy dzien minie mi spokojnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Business-plan, czyli 11.10.02, 08:36 no, ma przyjechac slunzak znaczy siem, podobno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 08:53 Może tylko to, że rano jesteś zaraz po mnie :) No i że masz inicjały M.W. Ciekawe, kolejny Marek na forum?? mawyr napisał: > Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 09:04 No widzisz, sam nie wiedziałem, ze mam na imię Marek ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 09:08 No to już wiem, ze podpuścić sie nie dasz, Maćku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 09:12 No cóż chrzcij dalej ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 09:20 W dodatku nieochrzczony jesteś, Marcinie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 09:25 Już jestem ochrzczony, a jak vicewersa ? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 09:44 dwojga imion... mary... jolka... dola znajomych mariolka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 10:50 Tylko nie Mariolka, tylko nie Mariolka! Doktor, nie siej zamieszania, bo Ci za karę szprycę schowam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 11:00 oddawaj szprycę... oddawaj... buuuuuuuuuuuuuuu... bo jek nie oddasz zacznę lewatywy robić... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 11:06 A nieprawda! Gruszki eeee ne ma! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 11:26 bo ja metodę bezgruszkową będę stosował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 11:27 Fuuuu! Enema odustna??? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 11:30 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Fuuuu! Enema odustna??? Prędzej dowcipna;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 11:35 Z dowcipną to kawał dobrej roboty trzeba odwalić. A u doktora pacjentek mnogość. Asystent by mu się przydał, inaczej nadgodziny będą. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 14:55 chyba raczej asystentka... bardzo sprawna oraz prędka... która będzie po ciemnicy... dbać o stan mej cennej szprycy... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 09:24 pewnikiem marian... wyrkiewicz... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: 1ProxyWebServer:* 11.10.02, 09:30 Cześć Makary... i wszycy obecni.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 09:35 Gość portalu: pom napisał(a): > Cześć Makary... i wszycy obecni.:) Ach. ach witaj Pomeczko, już Maryjo mię ochrzciła ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: 1ProxyWebServer:* 11.10.02, 09:38 Wiem Makary, bo czytałam co powyżej.:) Dziś będe z doskoku jeno bo się sprawki piętrzą pod koniec tygodnia, nawet nie powinnam dziś do robótki przychodzić dziś.. ale taka dola ma! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 09:48 Miech będzie Makary co jest nie do pary, tak mi sie to kojarzy, a miałem nadzieję na romantyczny obiadek i subtelny spacerek, dobra bier sie do roboty !;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: 1ProxyWebServer:* 11.10.02, 10:05 Tia... romantyczna golonka z piwem, a potem subtelny marszobieg po moście w Wąchocku z obściskiwaniem w pobliskich krzakach!! Ja już znam się na Makarych. Idę do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 10:10 Gość portalu: pom napisał(a): > Tia... romantyczna golonka z piwem, a potem subtelny marszobieg po moście w > Wąchocku z obściskiwaniem w pobliskich krzakach!! Ja już znam się na Makarych. > Idę do pracy! A ja tyle produktów nakupiłem, wątrobiana jak powiedział sprzedawca już dłużej nie poleży, chleb był odświeżany już 2 razy, jedynie kapusta już więcej nie może skawśnieć, tyle starania i na nic ;((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: 1ProxyWebServer:* 11.10.02, 11:45 Jestem Makary! Zerkam tylko, czy dobrze sie sprawujesz.:) Ale jak widzę, zastój, robota lezy plackiem razem z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 13:02 Gość portalu: pom napisał(a): > Jestem Makary! Zerkam tylko, czy dobrze sie sprawujesz.:) Ale jak widzę, > zastój, robota lezy plackiem razem z Tobą! No widzisz co za Robota, tylko by ze mną plackiem leżała ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! 11.10.02, 14:42 Pomciu ty tak sie nie zapracowuj, co masz zrobić dziś zrób pojutrze bedziesz miała dwa dni wolnego, ty więcej dbaj o spacery na wolnym powietrzu, nawet jak by się miały sokończyć w tych krzakach, musisz natlenić organizm, pamiętaj praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia. Do zobaczenia w poniedziałek, acha grzaniec w sobotę bo znowu będziesz nudzuć w poniedziałek. CmmmmmOK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: A ja o Tobie nic prawie nie wiem! IP: 1ProxyWebServer:* 11.10.02, 14:50 Makarku, do poniedziałku, trzymaj się dzielnie i nie puszczaj, zrób to dla mnie! Dotlenię się a w międzyczasie pomyślę, co mi radziłeś z tymi krzakami! Buźka!:) Odpowiedz Link Zgłoś