danway1 24.11.05, 18:38 Nisko nadlatujący zlot się zbliża. Termin lądowania i miejsce owego lądowania nie jest jeszcze znane, jednak już rozpoczeliśmy współpracę z NASA, aby dowiedziec się gdzie nastąpi spotkanie III stopnia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka_hh Re: UWAGA!! Nadciąga!! 26.11.05, 14:56 yY ja PrOpoNujE rzeSzoW:]:x;D:D 14 gruDniA.. tyLko nIE zapoMniJciE prEzEntU dLa mnIE [zart][;)] Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: UWAGA!! Nadciąga!! 27.11.05, 14:00 oJ niE kus... niE kUS... a jakI tO prEzEnt ???:]:] Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: UWAGA!! Nadciąga!! 27.11.05, 22:47 Jasne do Rzeszowa pojedziemy :P phi;) Z tego co wiem... a mam dobre informacje to Ty tu bywasz w okolicy... wiec napewno na zlot dasz rade przybyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: UWAGA!! Nadciąga!! 28.11.05, 15:34 a czEmu nIE mozEciE przyjEchaC.. w kOncu tO rzEszoW stoLica poDkarpAciA.. przynAjmnIEj tErEn zwiEdziciE ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: UWAGA!! Nadciąga!! 29.11.05, 18:47 Za duż o razy w tym roku byłem już w Rzeszowie i nie mogę pojechac bo mi mama nie kaze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: UWAGA!! Nadciąga!! 29.11.05, 19:07 z wiedzac?? 5 lat tam mieszkałem i tam nic nie ma do zwiedzania :P chyba ze podzwiemiami sie przejsc ale one ciagle zamkniete :P Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: UWAGA!! Nadciąga!! 29.11.05, 19:29 no ja wam proponuję jakieś przyjemniejsze miejsce niż Rzeszów;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: UWAGA!! Nadciąga!! 29.11.05, 19:35 Jakies w Korsnie Stałem miejsce zlotów :) Moze byc w rynku gdzies w jakiejs piwnicy :) Moze tak gdzie jest kowboj ;) dawno go nie widziałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: UWAGA!! Nadciąga!! 29.11.05, 19:42 No Krosno jest napewno ładniejsze od Rzeszowa:) może nie ma za bardzo wyboru co do miejsc... no ale:) Jesteście fajni, wszędzie sobie dacie rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: UWAGA!! Nadciąga!! 29.11.05, 19:45 Damy sobie rade. Nie zapominaj ze TY tez tam bedziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: UWAGA!! Nadciąga!! 29.11.05, 19:48 hmm, będę??:) Na nic moje tłumaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka taka mała dygrasja ;) 29.11.05, 21:48 skoro mowa o kowbojach :D Ostatnio byłam w k15 - z nadzieją że w kręgle zagramy a tu trafiliśmy na koncert jakiegoś kowboja z usa i z kregli nici :(, ale koncert nie był zły zwłaszcza że za friko siedzieliśmy :D Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: dygresja miało byc :D n/t 29.11.05, 21:55 nO tO taK... Dan zLotkO.. zaLoze siE zE jEzEli mamUsi pOWiEsz zE bEdziEsz z mroFciA to z PewnoScia ciE pUsci bO bEdziE wiEdziaLa zE w doBrYch reKAch jEstEs... WojtUs.. zWiedzAc jEst cO... MOst oDnoWiLi choCiazbY i Pod moStem FAjna MiejscoWKa jEst:D:D:D a WypRaszAm sobIE... RzeszOw to bArdzO ciEkaWe mIEjscE... i JeszczE jEdnO... woJtUS niGDzIe iNDzieJ niE ma MrofcI... tYlKo w RzeszoWie ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: dygresja miało byc :D n/t 01.12.05, 18:15 A jeszcze co powie zona?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf zona i koń ( ten co uciekł ) 01.12.05, 22:04 to chesz zabrac zone?? :P ... ja tam ją lubie ale wiesz ... moze nas nie zrozumiec ... i jakis kon znów moze uciec :P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: zona i koń ( ten co uciekł ) 03.12.05, 20:31 Nie że chcą ją wziąść tylko nie wiem czy mnie do Rzeszowa mnie puści. A koń uciekł i pewnie szybko się następny nie znajdzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf miejsce Krosno 29.11.05, 22:43 Tylko Krosno :) wiem ze to dziwnie brzmi w ustach Jaślanina no ale tam wszyscy maja blizej przeciez :) Sprzeciwu nie widze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: miejsce Krosno 30.11.05, 11:01 jA zgLaszaM sprzEciw.. bLizeJ maM dO rzeszoWa :|:* Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: miejsce Krosno 03.12.05, 16:29 PrOtEstUjE.. wYczuWam dyskRyMinacjE mniEjszOsci :|:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: miejsce Krosno 03.12.05, 23:51 mOgLibySciE dac pRzykLad inNyM i PoJsc na ugOdE:P:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf 18. XII 04.12.05, 22:24 podobno, takie kraza plotki ze zlot ma byc 18 grudnia :) w razie potwierdzenia plotek bedzie cos wiecej wiadomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf error 06.12.05, 10:36 wystapił bład w systemie ;) oczywiscie mielismy na mysli sobote 17 grudnia ok 17 godziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: error 06.12.05, 11:15 Tak to już bywa że błędy się czasem wkradają ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: error 06.12.05, 18:55 Ja sie zgadzam. I nie chce widziec sprzeciwow bo inaczej :[ Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy bo inaczej?:) 06.12.05, 20:42 ja tam nic się nie będe wypowiadać na ten temat:) A czy na nieobecnych bądz na tych mniej zoreintowanych czy nieuważnych;P zostaną nałożone jakieś represje:) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: bo inaczej?:) 07.12.05, 10:16 Oczywiście. Łącznie z tymi najcięższymi, czyli wysyłka na Sybir, albo ciężkie roboty w kamieniołomach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: bo inaczej?:) 07.12.05, 14:08 jA taM zimE LubiE.. na syBir moGE jEchac :] a tAk nawiAsEm mOWiac tO jEszczE siE zasTanoWie.. bYC mozE zaSzczycE waS swoJA obEcnoScia.. aLe tAk naWiaseM moWiac.. ktO mnIE eskOrtuJe?:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: bo inaczej?:) 08.12.05, 18:35 eee no to to chyba troche za ostro:) tam odrazu na Sybir;)gdzieś bliżej sie nie da?:D Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: bo inaczej?:) 08.12.05, 21:22 miTzy cIiIIi... jA zaWszE na sybIr kciaLam pOjechAc zoBaczyc eSkiMosoW:| dAn a cO dO zLOta tO jEszczE siEM zaStAnowiEM i Dam znAc.. bO ja tAkiE wstyDLiwE dziEwczE jEstem i siE wstYDzE iSc nA zLoT:(:( ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: bo inaczej?:) 09.12.05, 22:09 a mi się zawsze wydawało że Eskimosi to chyba jednak gdzie indziej urzędją:)) no ale dobra jeśli naprawde chesz ich zobaczyć i tam będą to już się nic nie odzywam:) pozdrówka ps. ale aż takie wstydliwe dziewcze to ty chyba nie jesteś;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: bo inaczej?:) 10.12.05, 08:30 e tAm syBir cZy biEguN poLudniOWy tO prawiE tO samO... tU i tU moGa byC esKimOSi ;) a co dO moJEgo wstyDu O oJ.. jEstEm nawEt barDziEj niZ cI siEm zdAje ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: bo inaczej?:) 10.12.05, 17:51 Eskimosi mieszkają na biegunach, a nie na Sybirze. Brawo za znajomość geografii dla Madzii. Aga to ty wstydliwa jesteś?? :o Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: bo inaczej?:) 10.12.05, 20:24 Mam nadzieje, że to nie była ironia Danielku:> aa i mroofciu nie jesteś tu jedyna - wstydliwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: bo inaczej?:) 10.12.05, 17:49 Jak będziesz grzeczna to może się da ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: bo inaczej?:) 10.12.05, 17:55 dAn pO 1: to o esKimoSach byLo na zarTy i siE poPrawiLam... po 2: nIe wiEdziaLes zE wsTydlIwa jEstEm ??:o:o i tO bardZo :o:D:D a po 3: jA zaWsze gRzeCzna JEstEm:|:*:] Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: bo inaczej?:) 10.12.05, 20:21 hmm Jak będę grzeczna?...No wiesz:) powinieneś juz wiedzieć, że ja zawsze grzeczna jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: bo inaczej?:) 10.12.05, 20:42 Jak tak to znaczy się, że będziesz na zlocie ;) Ale ją wkręciłem :P Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: bo inaczej?:) 10.12.05, 20:51 taak?:) ciekawa interpretacja:) wkręciłeś? chyba nie mnie;> Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: bo inaczej?:) 10.12.05, 20:54 Właśnie o tobie złotko mówie. Bo skoro jesteś grzeczna to niegrzecznie by było odmówić zaproszenie od dwóch starszych kolegów, czyż nie?? W takim razie nie masz wyjścia, będziesz musiała przyjść na zlot :) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: bo inaczej?:) 10.12.05, 21:06 tam zaraz niegrzecznie:) Wiesz zawsze mogę zostać skazana na represje...choć na Sybir się nie nadaję bo tam za zimno jak dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: bo inaczej?:) 11.12.05, 11:01 no tak by ty lubisz bardziej ciepłe klimaty ;) albo przynajmniej piece ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: UWAGA!! niecały tydzien :) 11.12.05, 11:12 Uwaga zlot sie zbliza bardzo szybko to juz w sobote !! na krosnienskim rynku stanie sie to co ma sie stac ;)!!! pozniej damy sie gdzies gdzie bedzie ciepło [to dla tych co zimno im ;)] no tak i bede ja daniel i madzia ;)i pare osob wachajacyh sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: UWAGA!! niecały tydzien :) 11.12.05, 13:51 eJ przepraszaM dan czy tO zE swiStakIEm byLo dO mnIE??:| czY abY tY mI niE wIerzYsz zE ja wstYdLiwE dziEwczE jEstEm ??:>:> WojtUs :| pRzEpraSzaM.. aLe ja Jako eLiTA tEgO foRuM taK w OgOLe uJEta bYC nIE moGE wiEc: BEdziE tAk: pRezESka mROfKa, tY. Dan, mAdziA i ResztA osOb WahAjaCycH siE .. i ProSze tO sObIE zapAmietAc.. pFY .. pOzdrO :* Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: UWAGA!! niecały tydzien :) 11.12.05, 17:15 A kiedy przegapiłem moment mianowania Cię na prezeskę?? :o Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: UWAGA!! niecały tydzien :) 11.12.05, 22:10 hmm Wojtuś...a ja to czemu nie jestem w grupie wahających się??;> tylko gdzieś między "prezesami":) ładnie to tak?;) ...i z tym zimnem to znów aluzja do mnie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: UWAGA!! niecały tydzien :) 11.12.05, 22:29 a musisz byc prezeska??:> moze starczy ze jestem miedzy nami?? :P to cos jak nominacja do oskara :P Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: UWAGA!! niecały tydzien :) 11.12.05, 22:34 no już jedną macie:)i więcej wam nie potrzeba coś jak nominacja do oskara? jejeku ale nie wiem czy mam płakać czy się cieszyć że aż taka wyróżniona zostałam:P naprawde Wojtuś to chyba przesada:) ...choc ciekawe jak to jest być "między wami":P Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: UWAGA!! niecały tydzien :) 11.12.05, 22:40 hehe ;) miedzy wami ;) no bez przesady ja tam az tak to nie lubie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: UWAGA!! niecały tydzien :) 11.12.05, 22:44 a jak lubisz??:P skoro już sam zaczołeś...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: UWAGA!! niecały tydzien :) 11.12.05, 22:47 roznie ale caly swiat nie musi wiedziec :P zdradzam to na osobnosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: UWAGA!! niecały tydzien :) 11.12.05, 22:51 Wojtuś możesz śmiało mówić...tylko troszeczke ciszej a napewno nikt nie usłyszy:P Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: UWAGA!! niecały tydzien :) 12.12.05, 17:45 daN koTQ... mnIE taM mianOWac nIE trzEba.. jA jEsteM jEdyNA niEpowtArzaLna i WszysCy wiEdza zE ja najLepiEj na tO mIEscE pasuJ ;):*:] WojTuS.. a dObrzE cI tAk mIEdzy Nami??:x;D:D Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: UWAGA!! niecały tydzien :) 13.12.05, 18:31 Może i tak, ale nie do końca!! Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: UWAGA!! niecały tydzien :) 13.12.05, 20:17 jAk tO nIE dO kOncA...:| Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf sobota 17 16.12.05, 21:20 W SOBOTE NA KROSNIENSKI RYNKU SPOTKANIE TRZECIEGO STOPNIA FORUMOWICZOW KAZDY MILE WIDZIANY :) POZNIEJ SIE GDZIESKI POJDZIE ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: sobota 17 17.12.05, 13:17 jA wiEm zE niE jEstEm miLE wiDziaNa wiEc zReZygNuJE.. zoStajE dziS w doMciU:x:D: miLEj zabAwy [LoL][;)] Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: sobota 17 20.12.05, 18:01 Jak to nie byłaś mile widziana :o :[ Dzień wcześniej co innego mówiłaś :o Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: UWAGA!! Nadciąga!! 17.12.05, 14:14 no jasne ... ciekawe kto to ci powiedział :] Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy No i już po:) 18.12.05, 13:58 niech żałują ci co mogli przyjść a nie byli...:) a i miło było Was poznać oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 18.12.05, 19:39 wOjtUs jakO prEzEs maFii jA tO pOprOstU czuJE w mOCzu :| a i tAk ciEszE siE zE siE zLot uDaL..:|:]:* Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: No i już po:) 18.12.05, 21:24 A wiec zlot był i Ci co byli sa zadowoleni ;) mam taka nadzieje :P co tu napisac ... hmmm... podobno jestesmy z Danielem straszni szydercy ... hmmm nie wiem czemu ;) I Madzia zobaczyła nas na zywo i w kolorze i nie uciekła :P wszyscy szczesliwi i mam nadzieje nikt nie bedzie zalował albo mi cos wypominał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: No i już po:) 18.12.05, 21:36 no tak z wielce poważnych (jak to niby ja powiedziałam; - co oczywiście mija sie z prawdą) chłopaki stali sie nagle strasznymi szydercami - to już nie moje słowa:). Wojtuś z Danielkiem to poprostu "rozrywkowe" chłopaki:) no i też nie uciekli na mój widok za co im jeszcze nie zdążyłam podziękować;) Ale fakt że dawno się juz tak nie ośmialam jak z wami:)No i dałam sobie rade jak Monika pojechała:)prawda Wojtuś? A wypominać chyba nic nikomu nie będę;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 19.12.05, 17:48 nO nO tO ja niE wniKam cO siE tam DziaLo:x:D:D;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: No i już po:) 20.12.05, 18:06 Poprostu byliśmy grzeczni, jak mało kiedy ;) A reszta pozostanie tajemnicą. A na pewno nie powiem co robiliśmy z Madzią będąc sam na sam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: No i już po:) 19.12.05, 19:44 Wiesz teraz to az dumny sie czuje po tych słowach, zaraz pewnie w piorka zaczne obrastac ;) Nie rozumie tylko dlaczego mielibysmy na widok Ciebie uciekac ... hmmm Ale z podziekowaniami moge poczekac do nastepnego razu :) tak samo jak z pozegnaniami ;) (i nic tutaj nie wypominam:P) I dwałaś sobie radę znakomicie z nami :) coz ... nie wszystkim to sie udaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: No i już po:) 20.12.05, 18:05 My jesteśmy i rozrywkowi i poważni. To zależy od okoliczności. Na zlocie była okazja do tego pierwszego więc daliśmy upust fantyzji, bo jak to ktoś powiedział, trzeba mieć fantazje dziadku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: No i już po:) 20.12.05, 18:03 Osobiście zapewniłem Ci, że Cię obronie. Coś tu Agniesiu nie pasuje. A co w ogóle Ci biega?? Wytłumacz mi, bo nie kumam!! Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: No i już po:) 20.12.05, 18:00 Mi również było Cię poznać <zaszczycony> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 20.12.05, 18:47 nO jEjQ niE pLumkAj taQ jUZ nO.. przEciEz zarTujE.. a przypAkowaLes tAk jaK obIEcaLes???;):D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 20.12.05, 18:49 aAaa i CwiCzyLes anGieLskI ?? bO ja PanI SyLwiI obIEcaLam zE ciE przyPiLnUje :|:P:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: No i już po:) 27.12.05, 20:09 Tak ćwiczyłem angielski. A ty już z panią Sylwią na pani?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 28.12.05, 14:43 nO tO pewniE zE na Pani.. a cO siE bEdziEmy. ... :|:D:D a cO do przypAkowaniA to Wiesz.. mam NAdziEjE ze skUtecznIE ;):D Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: No i już po:) 28.12.05, 19:22 Inaczej nie pakuje ;) Tylko z efektem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 28.12.05, 23:20 eH tam eFekt eFektEm... waZnE zEby tEn eFekt byL tRWaLy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 28.12.05, 23:30 oKej.. wiErzE ci nA sLowo [Lol][;)] Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 29.12.05, 10:23 yYyyY nO wiEsz.. dO KrakoWa to kAwaLek mAM.. jUZ wyChodzE z DoMu.. za jAKis tYDziEn mOZe mysLe zE dojDe ;):D:D Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: No i już po:) 29.12.05, 10:55 Proponowałbym inny środek lokomocji, np. autobus lub pociąg :) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 29.12.05, 15:10 qrDe poMyLilam watkI.. miALam tu pISac zE jUZ ide...:D:D a poCiagAmi boJE siE jezDzic:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: No i już po:) 29.12.05, 15:37 Tzn. że nie masz pociągu do ludzi, bo się boisz jeździć :D Autobusem też się boisz jeździć?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 30.12.05, 13:12 yYyYy nO wiEsz.. No taK jakBy ja siE Ludzi boJE:X;D:D:D a auTobusamI to LubIE :]:D:D aLe do KrK trOChe dalEko :]:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: No i już po:) 30.12.05, 13:22 Coś mi się nie zgadza. Najpierw się spotykasz ze mną w Rzeszowie, zupełnie nie znaną osobą, a później mówisz że się ludzi boisz. Czegoś tu nie łapie. zaledwie 150 km, ja mam dalej do Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 30.12.05, 13:32 cII daN bo siE wydA nOo:D:D:D ja siE naprAwde bOjE.. z rEszta widziaLes zE wstYDLiwE dziEwCzE jEstEm..;):D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
secret_service Re: No i już po:) 30.12.05, 13:35 Widziałem, ześ jest wstydliwe dziewcze do tego całkiem ładne ;) A nie bałaś się ze mną spotkać, a jakbym był jakimś zboczeńcem albo coś w tym rodzaju to co byś zrobiła wtedy?? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 30.12.05, 13:47 nO wiEsz mOZe tAk nIEpoZornIE wygLadam.. aLE w szKoLE jakO jEden Z obOWiazkOWych PRzedmiOtoW mam SamOObroNE :P;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway2005 Re: No i już po:) 30.12.05, 13:51 a kazali wam tam nosi biało-czerwone krawaty na lekcjach Samooobrony?? <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 30.12.05, 13:58 tO nIE o TAka samOobRonE choDzi.. wyPraszAm sobIE :P [fOch] Odpowiedz Link Zgłoś
danway2005 Re: No i już po:) 30.12.05, 14:03 Po napisie troche trudno zrozumieć o jaką, więc?? Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 30.12.05, 17:10 yyy nO taKa saMooBronE co Wiesz... jAk siE brOnic jAK ciE nApadnA :o:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
danway2005 Re: No i już po:) 30.12.05, 18:06 W takim razie, jak sie bronić, krawatem w biało-czerwone paski?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: No i już po:) 30.12.05, 20:42 yYy odczEp ty Sie oD tych kRArwatOw to Z ta samOobrOna nIE ma nIC wsPOLnEgo :P Odpowiedz Link Zgłoś