wesola_kicia 25.11.05, 20:07 tak siedze i zastanawiam sie nad jednym,mianowicie nad życiem,rodzimy sie dorastamy,uczymy,pracujemy ,zakładamy rodziny,a po ilus tam latach umieramy.wiec po co to wszystko.?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usmiech0 Re: po co?? 25.11.05, 20:12 czy wszystko musi być "po coś"? a może po to jesteś żeby komuś powiedziec miłe słowo, zeby dzięki tobie ktoś się uśmiechnął, zeby ktoś powiedział: dzięki, dobrze że jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: po co?? 25.11.05, 20:21 ja wiem dla kogo jestem ,dla kogo żyje a tak wogóle to ciesze sie z tego,że żyje a dobre słowo można powiedzieć kazdemu nawet komus kogo sie nie znam i choć Cie nie znam to moge powiedziec ,że jesteś miłą osoba Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: po co?? 25.11.05, 20:21 wesola_kicia napisała: > tak siedze i zastanawiam sie nad jednym,mianowicie nad życiem,rodzimy sie > dorastamy,uczymy,pracujemy ,zakładamy rodziny, To jeszcze nic a ile płynów musimy przez siebie przepuścić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: po co?? 25.11.05, 20:24 wesola_kicia napisała: > a jakie płyny masz na mysli?? przedłużenie gatunku - chociażby też jest w płynie Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: po co?? 25.11.05, 20:27 wesola_kicia napisała: > hahaha zabawne i prawdziwe Pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: po co?? 25.11.05, 20:29 nasze całe życie, jako gatunku związane jest ściśle , ze środowiskiem wodnym i z płynami(w szerokim rozumieniu) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: po co?? 25.11.05, 20:30 no tak w naszych ciałach przecież sa same płyny Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech0 Re: po co?? 25.11.05, 20:31 a czasem zamiast "szerokiego rozumienia" czy strumiena, wystarczy wąska ale wartka strużka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: po co?? 25.11.05, 20:36 jak narazie nie mam teściowej a jesli miałabym juz miec taka jak mama mojego faceta to byłoby super Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech0 Re: po co?? 25.11.05, 20:40 kicia, teściowe są dobre ale na odległość, chociaź...sa wyjątki! a tym wyjatkiem będę ja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: po co?? 25.11.05, 20:41 a co chcesz zostać moją teściową:P czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech0 Re: po co?? 25.11.05, 20:44 nie, gdzieżbym miała konkurować z Twoja kandydatka na teściową!!! jeśli jej syn jest dla ciebe wyjatkowy to i ona taka bedzie( wiesz- jabłko i jabłoń), a ja na miano teściowej jeszcze troche poczekam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: po co?? 25.11.05, 20:48 jesli chodzi o scisłosc to tesciowa nie była by zła a kandydant na na meza tez jest całkiem całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech0 Re: po co?? 25.11.05, 20:50 on nie ma być całkiem całkiem , on ma być wyjatkowy duszą i CIAŁKIEM :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: po co?? 25.11.05, 20:51 nie bede na głos opisywac swojego pana jedynie gdzie moge o nim powiedziec konkrety to gg albo real Odpowiedz Link Zgłoś
wesolutka72 Re: po co?? 25.11.05, 20:31 Kicia, ciesz sie zyciem i wymiana plynow tez :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: po co?? 25.11.05, 20:33 czesc Wesolutka jak najbardziej sie ciesze niczym sie nie przejmuje zwylke tego nie robie to dzisiaj chyba napije sie troszke winka chcesz troche?? Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech0 Re: po co?? 25.11.05, 20:38 wesoła kicia, wesolutka ...to może jszcze uśmiech0 się przyda do towarzystwa??? puchar na wino juz mam( ale się wpraszam !!) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: po co?? 25.11.05, 20:40 no pewnie przyłącz sie moge zadac pytanie "jak długo masz tego nicka" a na winko zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś