gregorz 28.11.05, 13:23 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3037392.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:26 zaraz tam "pobiła: phi też mi "afera" Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:44 no wez, na marszu równosci usłyszeć -Ty pedale? ale fajnie, parasolką! a przyjechali na camerimage. fajna czapa poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:42 idiotke zrobiła z siebie i tyle. najpierw pitoli o wolności a potem bije reportera co zdjęcia jej robi. phi! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:45 nie, nie. reporter sie brzydko wyrazil. i byl z faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:49 ta, bo mucha sie nigdy nie 'wyraża' ani wojewodzki. a nawet jezeli to pewnie po tym jak mu 'zabronili' zdjecia robic. ha! nie wazne ze z faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:50 spytaj sie jej mamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:51 mniecia, ani jedno, ani drugie NIE WYKONYWALO OBOWIAZKOW ZAWODOWYCH, mogli odmowic. ci kretyni z faktu juz nie czuja obciachu. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:53 sorry, ale szołbiznes to nie 'obowiazek zawodowy'... a niby czego mucha i kuba sie tak wstydzili co? to sa osoby publiczne i powinni wiedziec ze papparazzi i tak zrobia swoje. a jak nie to sru na bialoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:54 > a jak nie to sru na bialoruś. ale mNIETKA SIE ZROBIŁAŚ żyleta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:56 mnietka wyjasnij... > a jak nie to sru na bialoruś. ...co autor mial na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 14:01 mysle ze od dawna znam problem gwiazd i ich wybiorczego podejscia do tego jak sa prezentowane w mediach. zgadzam sie ze fakt moze najambitniejsza gazeta nie jest. ale muchy reakcja to kolejny dowod na to ze ludzie w szolbiznesie maja podejscie ze sa 'nade' wszystkimi. sadze ze mucha jedynie dostala wkurwu bo pewnie tapety jej zabraklo alboco i nie chciala miec foty. no ale jak juz zdazenie mialby miejsce podczas camerimage, po mejkapie i przy jakims operatorze kaminskim czy lynczu to inaczej by zareagwoala. smieszy mnie to ze taka laska wypowiada sie o wolnosci i feminizmie, a potem atakuje reportera bo akurat robi jej fote jak ta nie ma szolbiznesowege dyzuru. jak chce tak dyrygowac, to mowie, na bialorus. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 14:04 przyjrzyj sie fotkom. wyglada ekstra. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 14:07 dopiero teraz zauważyłam foty to ile mrozu było w stolycy? 40 poniżej zera sądząc po okryciu z dziczych zewłok na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 14:09 w stolycy? w lodzi. camerimage nigdy nie bylo w stolicy. zaczal sie w toruniu bodajze Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 14:11 mniejsza o to-róznica góra 300km-to chyba strefa klimatyczna ta sama? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:47 parasolem-żenada-babcie kalwaryjskie machają parasolami powinna wymachiwać wibratorem chociaż:))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:49 no nie zartuj, wlasnie sliczne! i taka od czapy [oops!], czerwona, przy bezdeszczowej pogodzie! toz to performance! posiadanie wibatora na ulicy trudno uzasadnic. nawet andrzej s. mial problemy, a posiadal w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:50 zaloze sie ze gdzies tam ten caly monczyk sie krecil:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond KOCHAM TE KOBITKIE... DOZGONNIE 28.11.05, 13:53 zwłaszcza za ten ATAK NA FUCKt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:53 posiadanie wibatora na ulicy trudno uzasadnic. sprawa dyskusyjna:) i komu i w jakim celu uzadasdniać? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Ostra nasza Muszka :) 28.11.05, 13:57 > sprawa dyskusyjna:) i komu i w jakim celu uzadasdniać? mnie na przyklad, czytelniczce. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 13:59 ..no,no...KOPIESZ SOBIE GRÓB za takie gadane... niech leje w pysk za wszystkie "fakty" świata...W MOIM IMIENIU też!!! mnie na grzywnę nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:05 weź daj spokój dzejms, jaki grob? ze niby co, lukaszenka czyta to forum? ze skoncze jak gongadze? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:08 mniecia, kazdy ma prawo do wlasnego wizerunku. dlatego linda wygral slynny proces. koniec. jaki szol biznes? gdzie? w polsce? tok-szol i telenowela??? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:09 nie koniec, bo dlatego kate moss przegrala z daily mirror jak jej foty pokazali gdy koke wciagala. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:11 nie znam autorskich praw na wyspach. znam polskie prawo autorskie. ponosi cie. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:12 nie ponosi mnie. POPROSTU mam inne zdanie od ciebie. nie chodzi o prawo, chodzi o to jak wybiorcze sa gwiazdy i kiedy i co im pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:14 chodzi o prawo. mucha i wojewodzki mieli prawo nie chciec utrwalania ich wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:17 a pan miał prawo zrobić zdjęcie jeżeli chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:20 mial prawo zrobic zdjecie drzewa, nieba, lasu, manifestacji, jesli jest w kadrze wiecej osob. ale nie z bliska. nie szarpiac i wyzywajac. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:24 mnietka.kokietka napisała: > oczywiście. trzeba dokładnie prawnie ustalić jaką ma mieć formę kadr. bo może akurat np. ja będę coś fotografować, i okaze się że sfotografowałam tzw 'popularna' osobe ktora mi w kadr weszla. tragedia. jak dla mnie, osoba popularna, musi sie liczyc z tym ze papparazi zrobi jej zdjęcia nie na zamowienie, nawet jak będzie robić nadwyraz ludzką rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:08 i sorry ale jezeli chodzi o gwiazdy - to uwazam ze powinny byc fotografowane, nawet bez mejkapow i bez stylizacji typu viva. gorniak udowodnila ze nie warto walczyc z tabloidami. to sa TEZ zwyczajni ludzie. cale te kompleksy i anoreksje, biora sie z tego co promuja laski typu mucha, kolorowe pisemka i sesje zdjeciowe w ktorych uczestnicza. a potem udaja wielkie feministki. phi! kiedys gdzies byl taki link gwiazdy w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:13 noooo, mucha i anoreksja, jaaaasne! co udowodnila gorniak to nie zauwazylam. dla mnie sie ośmieszyla. roznica miedzy nami jest taka, ze ty masz te osoby za "Gwiazdy", a ja za "Normalnych ludzi", ktorzy tak jak wszyscy śpią, jedzą i robia kupę. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:15 niech sobie robia, ale skoro z nich takie gwiazdy, niech nie licza na to ze kazdy bedzie ich czerwonym dywanikiem witał. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:17 a mnie kiedyś HOŁDYS wywalił z knajpy za zrobienie zdjęcia... i po latach przyznałem mu rację...wtedy-nie! a "fakty" nalezy prać nawet wtedy gdy zdjęć nie robią- taką mam koncepcję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:17 tylko bez faktow, nie miał bys o czym na forum pisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:25 mnietka.kokietka napisała: > tylko bez faktow, nie miał bys o czym na forum pisać:) a tu żeś teraz pojechała koleżanko...uważasz,że moja pożalsięboże yntelygęcja uzależniona jest od tego co piszą w FAKTACH I SUPEREKSPRESIE??? ja nie zaczynam dnia od grzebania w ichnich "wiadomościach" bo wiem,ze to SZMATY! pfpfpfpf :-P są tacy co TEGO POTRZEBUJĄ,"żeby wiedzieć co mają myśleć"..podobnie jak moherowcy z radia maryja... moja myśl- NIEZALEŻNĄ POZOSTAJE!!!! na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 14:18 ale jakie gwiazdy?! gwiazda to byla merlin monroł. a to jest aktorka z serialu i gospodarz tok-szol. z calym szacunkiem, wystepowanie w telewizji nie robi z nikogo gwiazdy. to sa po prostu popularne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 16:06 A gdzie byl jezyk Muchy jak obrazali Wojewodzkiego? Osoba inteligenta powinna pokonac cholote cieta riposta. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: no,no MNIETKA %$#$#@$#@ 28.11.05, 16:16 na chama tylko parasolka. cham nie zrozumi! kurde, beretu jej brakowalo, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś