Gość: Iza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 16:49 strasznie tu nudno z tymi starymi wyjadaczami forum, niech wejdzie ktos NOWY nie z nowym pseudonimem. troche swiezej krwi nada rumiencow tej grze. TYLKO NOWI NIECH PISZA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nola Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.181.243.45.intergate.ca 29.09.01, 18:46 Powodzenia Iza. Nowi nie maja tutaj zadnych szans. Sama sie szybko przekonasz. Ja juz od pewnwgo czasu chcialam sie wlaczyc ale lektora tego co tutaj 'stali' wypisuja przyprawia mnie o niestrawnosci. Ja tez jestem jedna z tych ktore szukaja. Mozna powiedziec, ze jedna z tych naiwnych. Forum wydawalo mi sie doskonalym miejscem do tego rodzju zabawy. Myslalam ze spektum towarzystwa jakie ma dostep do Internet daloby sznse spotkania kogos nietuzinkowego. Jak widzisz tutejsz rzeczywistosc jest pozbawiona podstawowych elementow dobrego wychowania. Szkoda bo nawet ci ze stalych wypisywaczy, ktorzy potencjalnie nadawaliby sie, dali sie wciagnac w to bezsensowne bledne kolo, z ktorego teraz sami nie moga znalezc wyjscia. Zycze powodzenia. Jeszcze chwile sie poprzygladam, jezeli pozwolisz, i potem pozegnam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.nowy-targ.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 18:56 Skoro tylko nowi, to wchodze.Jestem trzy-czterodniowa,czyli raczej nowa nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: NOWI WCHODZCIE 29.09.01, 20:04 Witam nowych- nie martwcie sie- za 2 tygodnie bedziecie jak my! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: NOWI WCHODZCIE IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 29.09.01, 20:09 Wahalem sie. Mimo pewnej obawy o uprawnienie - ze nowy i czy ja taki nowy ? Jednak DOBRY WIECZOR. Nie jest to niegrzeczne, a jesli uznacie ze nie kwalifikuje sie tutaj, bez slowa wyskocze. Pozdrawiam- krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edit Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 20:46 eeee... ja taka strasznie nowa to tez nie, ale ciekawa nowych ludzi jak najbardziej ;) , pozdrawiam wiec wszystkich serdecznie, w zaleczeniu wirtualny chleb i sol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 20:55 dzien dobry!Dorzuce do tego moja jajcoweczke,ale tylko pol bo reszte spozylam!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 21:00 Widze na razie tylko dwie nowe osoby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomko26 Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 21:13 tak, ja tez nowy - na dodatek z Ełku na Mazurach, hehehe tomko26@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.abo.wanadoo.fr 29.09.01, 23:47 Czesc, Iza ! Jestem tu calkiem nowy, nie znam nikogo i nie bardzo nawet wiem jak sie TO robi. Bardzo prosze o jakies slowko male i mile.Kot Behemot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 23:52 Kici,kici Bizonku...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nola Re: DO IZY IP: *.181.243.171.intergate.ca 30.09.01, 06:56 Widzisz. Nie ma zbyt wielu chetnych – Nowych na wlaczenie sie do konwersacji. Wydaje mi sie, ze coraz mniej ludzi tutaj zaglada. To co mialo ludzi zblizayc, pomoc nawiazac sensowny kontakt, przerodzilo sie w absurdalna biegunke slowna. Pod plaszczykiem dowcipu zasypuje sie kazdy post sterta smieci. Stali nazywaja to oznaka poczucia humoru. Widzisz, jak nie masz poczucia humoru, takiego jaki tutaj jest dopuszczany przez Stalych, to nie masz szans. Popatrz kto odwiedzil Twoj post, ktory wyraznie skierowany byl do Nowych: - megalonam i oszust, ktory wtraca swoje trzy grosze czy go ktos o to prosi czy nie (jego argument: publiczne forum), ktory pisywal do tego Forum dlugo zanim jeszcze ono powstalo, ktory dosc adekwatnie wybral sobie pseoudonim po bohaterze gry Nintendo. - egzaltowana nimfomanka ze Szczecina, ktora niczemu i nikomu nie odpusci, liczac ze im czesciej sie bedzie narzucac tym bardziej ja beda chlopcy lubiec. - dyzurny z Francji, ktory w amoku alkoholowym zalal forum fura bezsensownych postow, ktory prawdopodobniej swietnie sie bawi ( i chwala mu za to). On jest jednak Nowy. Sorry Bizon itd. Nie obraz sie. Jak ci sie to towarzystwo podoba? Myslisz, ze jeszcze jacys Nowi sie pojawia? Na Sarych mozesz liczyc. Popatrz, juz sa! Ja juz musze isc. Wczoraj spalam trzy godziny.Tez mam dyzur. Milej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DO IZY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 09:43 Zapomnialas Nola o sobie napisac :zakompleksiona,sfrustrowana i ewidentnie niedopieszczona baba. Swoje oceny wsadz w swoje grube pupsko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: DO .............. IP: *.legnica.dialog.net.pl 30.09.01, 09:59 wchodze sobie z brudnymi butami przez okno.........ehh Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: DO Noli 30.09.01, 12:20 Wiesz co, gdyby glupota potrafila latac, ojciec musialby Cie z procy karmic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: DO Noli i Wszystkich IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 15:16 Tu dyzurny z Francji ! Nolu droga, tak, rzeczywiscie, zabawa to dla mnie przednia, choc pewnie ktoregos dnia znudzi mi sie jak kazdemu z nas. Ale poki co bawmy sie, piszmy bzdury a jesli chcesz czegos w powazniejszym tonie, napisz cos nie przejmijac sie tym, ze jakis chlystek odpisze Ci bez sensu, ktos rozsadny przeczyta w koncu Twoj tekst. Nie zniechecajcie sie, Izo i Nolu i zostancie z nami. P.S. Prawidlowo powinnas byla wspomniec o "zamroczeniu" alkoholowym, zapewniam Cie jednak, ez nie jest ze mna tak zle ! Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.gammanet.pl 30.09.01, 18:30 A jak juz wejde to co? Poleje sie swieza krew? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna NOWI WCHODZCIE IP: *.acn.waw.pl 30.09.01, 19:32 No coz, reakcja na post Noli dobitnie(!) udowadnia, ze to ona (niestety) miala racje. Pisze - niestety - bo naprawde szkoda, ze nie potrafiliscie przez tak dlugi czas nawiazac przynajmniej poprawnych kontaktow. Ze zdziwieniem obserwuje tez coraz wiecej chamstwa w waszych wypowiedziach. Moze lepiej nadal bawcie sie w opowiesci ze szklanej gory, bo rzeczywistosc jest dla was chyba za trudna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE-Inna IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:06 Moja droga nie czepiaj sie tych ktorych nie powinnas .jesli ktos pluje mi na glowe nie bede udawala ze to deszcz pada.:)Jesli uwazasz ze zachowanie Noli bylo kulturalnym wejsciem na forum to..chyba nie mam wiecej nic do dodania.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 20:54 Droga Inna, Nola przywalila z grubej rury, to fakt, ale mam nadzieje, ze wroci i ze Ty nie dasz sie zgluszyc. Reakcje Samanty i Mario byly reakcjami ludzi, ktorych sie zaczepia prawie bezpodstawnie. Cos glupio to zdanie mi wyszlo, ale chce powiedziec, ze zawsze mozna znalezc jakis punkt wspolny i kontynuowac. Nie, zdecydowanie cos mi tu nie wychodzi z semantyka, syntaksa i logika. Spadam i do widziska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizona Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.181.243.184.intergate.ca 01.10.01, 06:12 Widzisz, ja dosc rzadko tutaj zagladam. Za kazdym jednak razem, obojetnie jaki post bym nie otworzyla, napotykam na te same osoby. Nigdy nie pisza na temat; ciagna zawsze ten samswoj bezsensowny watek. Jak mozna miec respect dla tych, ktorzy nie maja go dla innych. Z grubej rury?!? Sama sie tego wstydze. Mozesz mi wierzyc. Myslisz, ze tak jak tutaj teraz jest, tak powinno byc? Przypomina mi to troche mieszkanie w polskim bloku, gdzie banda pijakow terroryzuje reszte lokatorow. Wszyscy grzecznie zamykaja sie w swoich mieszkaniach i kazdy sie boi narazic. Podbnych analogii moglabym przytoczyc wiecej. Mysle, ze wiesz co mam na mysli. Szkoda, ze ci, ktorzy sieja spustoszenie na forum, nie zdaja sobie sprawy z tego jak skutecznie ich zachowanie zaweza grono potecjalnych uczestnikow tego publicznego spotkania. Czy nie byloby ciekawiej miec okazje posluchac co inni maja do powiedzenia czy zaoferowania? Mysle, ze Twoje podejscie jest jedynym sensownym w tym balaganie: pobawic sie i po pewnym czasie, jak juz sie to znudzi, wrocic do normalnego zycia. Ty, w przeciwienstwie do Stalych uczestnikow tych intelektualno-satyrycznych libacji, wykazujesz odrobine zrozumienia i szacunku dla innych i samego zalozenia tego forum. Takie mam wrazenie. Baw sie dobrze. Ja juz sie znudzilam. Platonicznosc tego forum, tak samo jak brak manier, zupelnie mi nie odpowiada. A jednak troche szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: NOWI WCHODZCIE dotychczasowym respondentom 01.10.01, 09:22 Nie wierze, ze jedynie narzekanie i czarnowidztwo, ze niedobry, zly, cieniutki. Ze zdominowany i portal i kazdy watek, przez jakas tajemna sile i NOWI nic nie moga. A czego chca? I jacy nowi? Przeciez nikt nie pyta nikogo czy on od wczoraj, dzis czy wpadl tylko na slowo. Czemu wiec jak jeden prawie wszyscy narzekacie, a podjac wymiane zdan rzucajac pozywke - nie ma komu? W wielu punktach zgadzam sie, ze czasem poziom nietegi, ze miejscami opinie mizerne, ze niektorzy zbyt wulgarni, ze poziom pozostawia niekiedy wiele do zyczenia... Ale narzekac to jedno , a nalezaloby jeszcze zaproponowac cos sensownego. Nowi i nienowi , jestescie? Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
raf4 Re: NOWI WCHODZCIE 01.10.01, 09:34 cze! iza i nola....i kto jeszcze nowy tu pozostal ;o))) ja jestem bardziej z odzysku/lub doskoku/, ale chyba mozna sie odezwac...co? starzy wyjadacze was zaszczekali, ale nie martwcie sie i piszcie co chcecie bo forum nalezy do wszystkich...jezeli nie, to tutaj nic sie nie zmieni bubu! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mgalka Re: NOWI WCHODZCIE 01.10.01, 09:49 Jestem w miarę nowa, od kilku dni właściwie więcej czytam niż uczestniczę. Ale jeśli już taki apel więc zgłaszam się. Pozdrowienia dla wszyskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon do wszystkich z 1 pazdziernika IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 10:34 A szczegolnie do Bizony(?), ktorej egzystencji nawet nie podejrzewalem w najsmielszych marzeniach i do Mqalki. Krotko, bo czas poniedzialkowy goni, nie zniechecajcie sie ! Jestem pewien, ze kazdy, w miare inteligentny uczestnik tego popierdolonego forum, moze wniesc cos nowego. Recepta jest prosta: piszesz cos, ignorujesz bezsensowne Twoim zdaniem komentarze i... czekasz. TEN lub TA zajawi sie na pewno ! Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
mgalka Re: do wszystkich z 1 pazdziernika 01.10.01, 10:40 Dzięki za to powitanie (mam nadzieję). Miło, że nowi nie są mimo wszystko ignorowani przez starych. A poza tym czy to taka wielka różnica "nowy" / "stary", czy o to naprawdę chodzi? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: do wszystkich z 1 pazdziernika IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 10:54 Droga Mgalko (wybacz "q" z poprzedniego listu) jaki ja tam stary ! Komputer mam od 2 miesiecy, na forum jestem od paru dni, a jako ze zabawa (czasami) jest przednia to biegam po watkach stukajac kopytami i bodac kogo sie da. Teraz uciekam do tzw. obowiazkow ale wroce tzw. niebawem Caluski. P.S. Szukaj Izy i Noli Odpowiedz Link Zgłoś
mgalka Re: do wszystkich z 1 pazdziernika 01.10.01, 11:46 Przepraszam za "starego" (chociaż to chyba nie jest takie obraźliwe), życzę miłej pracy i do miłego. P.S. Ale dlaczego mam kogoś poszukiwać? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: NOWI WCHODZCIE 01.10.01, 10:49 ja w kwestii formalnej. Czy starzy mogą czytać <tak tylko jednym okiem i przez palce>, proszę ??? Woland Odpowiedz Link Zgłoś
mgalka Re: NOWI WCHODZCIE 01.10.01, 11:04 Ależ proszę. Tylko jak na razie nie ma czego czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikola Re: NOWI WCHODZCIE IP: 212.244.77.* 01.10.01, 11:13 Witam wszystkich ...Że tak wtrące swój mały grosz. Niestety rzadko mam dostep do netu, ale nie żałuję. Niedawno próbowałam tu zacząć nowy watek, jednak dla przecietnych ludzi rozmowa (w "poznam, polubię..") to tylko szkoda czasu. Dlaczego? Proponuje choć RAZ(!) pomyśleć i spojrzeć na siebie bardziej krytycznie(to sie tyczy tych "starych") Pozdrawiam, zwłaszcza nowych . Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: NOWI WCHODZCIE MIKOLA 01.10.01, 11:16 No dobrze. Na Twoich warunkach, ale wejdz w wymiane zdan... Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.swipnet.se 01.10.01, 11:24 Nie jestem ani nowy, ani stary (raczej taki z doskoku, ktory jak ma czas w pracy to zerknie), ani tez nie uwazam, ze warto utrwalac taki podzial. Co to komu da? Zgadzam sie, ze niektore watki sa zalane wymiana zdan miedzy znajacymi sie juz dobrze osobami, ale prawdopodobnie nie zawsze da sie tego uniknac, a za jakis czas pewnie czesc obecnie wchodzacych podobnie zachowywac sie bedzie. Proponuje wiec - radujmy sie, ze mozna sie do kogos odezwac i swoje smutki oraz radosci z siebie wyrzucic. Cieszmy sie i lubmy sie i szanujmy i niech swiat bedzie piekny. Pozdrawiam mocno wszystkich niezaleznie od stazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianek Re: NOWI WCHODZCIE do a IP: *.swipnet.se 01.10.01, 11:28 Dzieki a! Oby wszyscy wzieli to sobie do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: NOWI WCHODZCIE 01.10.01, 11:29 Witaj a, pozdrawiam i zgoda absolutna na bezpodzialowosc wg. stazu. To nie ma najmniejszego sensu. Ale nie wydaje mi sie tez, aby takie podzialy tu funkcjonowaly. Raczej, co sie zdarza, gwaltowna reakcja osob z jakiegos kregu, jesli sie kukuluje na jednym autorze np. o odrebnym zdaniu, moze doprowadzic go do odejscia. To praktyka dziwna, ale nie przypuszczam aby byla trwala. Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.swipnet.se 01.10.01, 11:45 Uklony przesylam, i dziekuje za mile slowa. Nie mam az tak wielkiej wiedzy na temat ewentualnego istnienia podzialow. Zauwazylem je w tym watku i stad moj tchnacy manifestem glos, ale wierze, ze nie jest to charakterystyczna cecha forum. Sam przegladajac wymiany zdan na roznych watkach dostrzegam wiecej wzajemnej sympatii niz animozji. To mile i jako urodzony optymista ufam, ze ta tendencja bedzie sie umacniac. Pozdrawiam rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikola Re: NOWI WCHODZCIE IP: 212.244.77.* 01.10.01, 11:59 krzysztof.r.m napisał(a): > Raczej, co sie zdarza, gwaltowna reakcja osob z jakiegos kregu, jesli sie > kukuluje na jednym autorze np. o odrebnym zdaniu, moze doprowadzic go do > odejscia. To praktyka dziwna, ale nie przypuszczam aby byla trwala. > Pozdrawiam > krm Mysle, że nie tyle odrębne zdanie, nawet w olbrzymiej wiekszości, wypłasza stąd "nowych", co brak kultury, czasem zwykłe chamstwo, brak szacunku, tolerancji i przepychanki rodem z przedszkola(nie obrazając dzieci ). No w każdym badz razie mogę mówić za siebie, ale i inni (jak przeczytałam)nie zostali potraktowani lepiej.Wole rozmawiać (jak mam chwile wolną)z rozmówcami zza granicy. Róznica piorunujaca. Krzyś? Chciałes poroamawiac w tym watku?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: NOWI WCHODZCIE Mikola IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 01.10.01, 12:04 Nie w tym watku, bo to zupelnie nie wtakim temacie rzecz. Napomnknelas gdzies wczesniej o Swoich gorskich pasjach... to mnie interesuje. Jesli mozesz napisz mi na adres jakis kontakt na Ciebie jakis adres mail, mam kilka pytan, a nie przypuszczam, by moglo to byc przedmiotem ogolnego zainteresowania. Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikola Re: NOWI WCHODZCIE Mikola IP: 212.244.77.* 01.10.01, 12:24 Gość portalu: krm napisał(a): > Nie w tym watku, bo to zupelnie nie wtakim temacie rzecz. > Napomnknelas gdzies wczesniej o Swoich gorskich pasjach... > to mnie interesuje. Jesli mozesz napisz mi na adres jakis kontakt na Ciebie > jakis adres mail, mam kilka pytan, a nie przypuszczam, by moglo to byc > przedmiotem ogolnego zainteresowania. > Pozdrawiam Przepraszam,ale nie ten komputer nie ma załozonej skrzynki pocztowej. Poza tym jest nie tylko mój, wiec nie chce w nim w ten sposób "grzebać". bardzo mi przykro. Pozdrawiam. Mikola M. Sacchi. > krm Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: NOWI WCHODZCIE Mikola 01.10.01, 12:32 Szkoda. Pozdrawiam i zycze naprawde wszystkiego przynajmniej dobrego. Wiem, ze rozumiesz i pozwalasz innym sadzic, ze zabawa to jest cos naprawde powaznego i serio. krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikola Re: NOWI WCHODZCIE Mikola IP: 212.244.77.* 01.10.01, 12:48 krzysztof.r.m napisał(a): > Szkoda. Pozdrawiam i zycze naprawde wszystkiego przynajmniej dobrego. > Wiem, ze rozumiesz i pozwalasz innym sadzic, ze zabawa to jest cos naprawde > powaznego i serio. > krm Hihihi..wprost przeciwnie. Uwielbiam sie bawić. W zyciu jest czas na wszystko. Jednak wykluczam zabawe czyims kosztem, kosztem czyjegoś skrzywdzenia, obrazenia itp. "Kochaj i czyn co chcesz..." jak powiedział...no nieważne, nie będe moralizować. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mgalka Re: NOWI WCHODZCIE 01.10.01, 11:55 W pełni popieram i zgadzam się z powyższym. Pozdrowienia dla autora Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: NOWI WCHODZCIE 01.10.01, 11:29 buuuuu, chlip, chlip... stary jestem, nowi mnie tu nie chcą..., buuuu, buuu, chlip, chlip... znikam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enancjo Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.10.01, 11:30 ... o oooo ... same nowe nicky !!!!! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 12:33 No i co ?! Gdzie ci nowi ( a przede wszystkim ) nowE ? Gdzie podziewacie sie WSZYSCY ? Gdzie jest J.C. z Pabianic ? O rany! Zostalem zupelnie SAM ! No dobra, to ja sobie chyba pojde............... Odpowiedz Link Zgłoś
rshasvj-007 Re: NOWI WCHODZCIE 01.10.01, 12:30 jestem nowy-llea iza niech podac swoje E-M,to dla mnie jest nie w porzadku, i dyskusja uważam za bezsowną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 12:53 Przyjacielu o pseudonimie bedacym raczej choroba gardla, nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Nie przejmuj sie jednak, teraz znikam na pare godzin, masz wiec czas wszystko sobie przemyslec. Siema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: NOWI WCHODZCIE ....czy aby na pewno? nas tu chca? IP: 134.65.105.* 01.10.01, 12:59 ja tez jestem w miare nowy dopiero po czterdziestce czuje sie jeszcze malo uzywany wszystko dziala ale ... mam dwa male zobowiazania mieszkajace ze mna (12 i 14 plci meskiej) sam daje rade jestes zainteresowana? czy juz nie? d. doizy@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: NOWI WCHODZCIE ....czy aby na pewno? nas tu chca? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 17:32 Gość portalu: d napisał(a): > ja tez jestem w miare nowy > dopiero po czterdziestce > czuje sie jeszcze malo uzywany > wszystko dziala > ale ... mam dwa male zobowiazania mieszkajace ze mna (12 i 14 plci meskie > j) > sam daje rade > jestes zainteresowana? czy juz nie? > d. > doizy@hotmail.com nie jestem pewna czy nie pomyliles watkow, bo faceta po 40-ce szukam gdzie indziej, a czy jestem zainteresowana ? czemu nie podasz swojego adresu? wtedy sie dowiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re:Do NOLI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 17:37 Nolu kochana, bardzo mi sie podobala twoja trafna uwaga odnosnie starych wyjadaczy i spojrz ile osob tutaj nowych zagoscilo?moze 1 lub 2 a ile odpowiedzi! Nolu dlaczego ten dyzur tak dlugo trwa?Wroc juz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf4 Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.bbnplanet.com 01.10.01, 17:39 pzdr dla mgalka tak zeby milo bylo ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alik Re: NOWI WCHODZCIE IP: 212.244.82.* 01.10.01, 20:09 No dobra, przyznaję się bez bicia ,że znalazłam to forum dopiero wczoraj. Pewnie jesteście wszyscy wspaniali więc witam i proszę o ciepłe przyjęcie. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 01.10.01, 20:36 Izo, Nolu i inni "nowi"! Podzielam waszą irytację i na niektóre osoby reaguję podobnie alergicznie, jak Wy. Nie okazuję jednak tej irytacji na forum. Po co? Nie zmienię tych osób, ani nie powstrzymam ich przed wypowiadaniem się. Można tylko uzbroić się w cierpliwość i wyrozumiałość dla ludzkich słabostek. Można też po prostu ignorować arogantów i starać się wyłowić coś wartościowego. Nawet w wątkach krańcowo zdominowanych przez "starych" można znaleźć interesujące wypowiedzi, będące poza głównym nurtem bezsensu i bełkotu. Oczywiście "nowym" trudno jest na początku rozpoznać "starych", ale pomóc tu może zwracanie uwagi na godzinę nadania posta. Większość postów, które Was i mnie irytują, jest nadawana w godzinach pracy. Możliwe, że ich autorzy są ludźmi o podobnej konstrukcji psychicznej objawiającej się nie tylko w sposobie zabawiania się na forum, ale również w specyficznym podejściu do ich obowiązków pracowniczych... Poza tym warto szukać wątków, do których "starzy" nie docierają (są takie!). Wszystko to oczywiście wymaga pewnego samozaparcia i cierpliwości, a więc - w konsekwencji - czasu. Jeżeli jednak tylko znajdziecie ten czas, to... warto czytać także wypowiedzi "starych". Oni nie zawsze są tacy sami! I nie zniechęcajcie się! Pozdrawiam wszystkich - bez względu na staż. wrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 20:44 Dobry wieczor wszystkim! Teraz wszyscy"nowi" (co za okreslenie!) skupia sie we wlasnym gronie ,za kilka dni stana sie starzy( jak ten czas leci) i ......i bedzie dokladnie to samo .:) Nie musicie kisic sie we wlasnym sosie .Nikt ,nikogo nie wygryza ,co raz pojawiaja sie nowe osoby ..Z czego robicie problem? Po co tak zamaszyscie z okrzykiem na ustach? A moze lepiej tak jak Bizonek z usmiechem :)Zycze dobrej zabawy ,mimo ze miedzy innymi na mnie psy wieszacie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 01.10.01, 20:59 Gość portalu: samanta1 napisała: > (...)Teraz wszyscy"nowi" (co za okreslenie!) Zgadzam się - określenie jest bardzo nieprecyzyjne, podobnie, jak "starzy". Używam ich jednak, odwołując się do czytelnej intuicji osób, które je wprowadziły lub stosują w tym wątku. A ty nie czujesz o co tu idzie? I czy naprawdę myślisz, że za kilka dni np. ja upodobnię się do Ciebie? Pozdrawiam wrew Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE 01.10.01, 21:23 jesli jestes mezczyzna to raczej glupio wygladalbys ,gdybys ktoregos dnia obudzil sie z dlugimi wlosami i biustem.:))A tak powaznie to wyjasnij mi co ja komu zlego zrobilam ? Owszem ,zdarzalo sie ze wskakiwalam na jakies watki i robily sie z tego "dialogi na cztery nogi",ale czy to jest od razu powod zeby wyzywac mnie od zarzyganych swin ,nimfomanek i Bog wie czego jecszcze ? Powazne oferty matrymonialne powinno sie skladac w innym miejscu niz forum towarzyskie. W moje watki tez wskakiwali ludzie ,czesto przerywali rozmowe i nie plulam jadem z tego powodu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 21:54 Witaj, Samantobaltycka ! Witajcie Wszyscy Nowi, ktorzy chca byc starzy albo na odwrot ! Wydaje mi sie, kiedy przeczytalem co dzialo sie w tym watku podczas mojej szanownej nieobecnosci, ze dla niektorych zagadnieniem numer 1 jest nie "o czym dyskutowac" tylko "czy mozna". Jasne, ze mozna ! Nikt nie monopolizuje watkow (poza, oczywiscie, ta cholerna Joanna Chec z Pabianic) ani nimfomancka Samanta, ani szurniety Bizon ani frustrat Mario, ktorego pomorska Samanta wynosi pod niebiosa jakby to bylo, nie przymierzajac, gowno Ojca Swietego w proszku ( vide "Baza ludzi umarlych" ). No prosze, ale mi sie napisalo z rozpedu. A teraz Wasz ruch, moje koniki morskie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE IP: 213.76.59.* 01.10.01, 22:16 Wiesz co Bizonku ?Chyba przerobie Cie na kotlety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 01.10.01, 22:50 Gość portalu: Bizon napisał(a): > (...) Wydaje mi sie, kiedy przeczytalem co dzialo sie w tym watku podczas > mojej szanownej nieobecnosci, ze dla niektorych zagadnieniem numer 1 jest > nie "o czym dyskutowac" tylko "czy mozna". Jasne, ze mozna ! Nikt nie > monopolizuje watkow (...) "Można, czy nie można dyskutować" nie jest kwestią dopuszczalności lub niedopuszczalności dyskusji. W odczuciu "nowych" dyskusje są niemożliwe z powodu bardzo szybkiego sprowadzania ich przez "starych" na manowce. Nie będę powtarzał jakie są to manowce, bo zostało to zrobione parokrotnie w tym wątku. Weź pod uwagę, że te odczucia są faktem i to dopiero jest zagadnienie numer 1. Twój konik morski - wrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 02.10.01, 03:07 Gość portalu: Bizon napisał(a): > (...) Wydaje mi sie, kiedy przeczytalem co dzialo sie w tym watku podczas > mojej szanownej nieobecnosci, ze dla niektorych zagadnieniem numer 1 jest > nie "o czym dyskutowac" tylko "czy mozna". Jasne, ze mozna ! Nikt nie > monopolizuje watkow (...) "Można, czy nie można dyskutować" nie jest kwestią dopuszczalności lub niedopuszczalności. W odczuciu "nowych" dyskusje są niemożliwe z powodu bardzo szybkiego sprowadzania ich - tzn. dyskusji :) - przez "starych" na manowce. Nie będę powtarzał jakie są te manowce, bo zostało to zrobione parokrotnie w tym wątku. Weź pod uwagę, że te odczucia są faktem i to dopiero jest zagadnienie numer 1. Twój konik morski? wrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 01.10.01, 22:21 samanta1 napisał(a): > jesli jestes mezczyzna to raczej glupio wygladalbys ,gdybys ktoregos dnia > obudzil sie z dlugimi wlosami i biustem.:))A tak powaznie to wyjasnij mi co ja > komu zlego zrobilam ? Owszem ,zdarzalo sie ze wskakiwalam na jakies watki i > robily sie z tego "dialogi na cztery nogi",ale czy to jest od razu powod zeby > wyzywac mnie od zarzyganych swin ,nimfomanek i Bog wie czego jecszcze ? Powazne > > oferty matrymonialne powinno sie skladac w innym miejscu niz forum towarzyskie. > > W moje watki tez wskakiwali ludzie ,czesto przerywali rozmowe i nie plulam > jadem z tego powodu . Nie jestem w stanie udzielić Ci wyjaśnień, których na swój temat oczekujesz ode mnie. Po prostu nie śledzę wystarczająco uważnie Twoich wypowiedzi na forum. Jestem przekonany zresztą, że najlepiej wyjaśnić możesz to sobie sama. To tyle w kwestii zaspokojenia Twoich wobec mnie oczekiwań. Wybacz, ale dla mnie nie jest to kwestia pierwszoplanowa. Bardziej interesuje mnie uzyskanie odpowiedzi na pytanie, które Ci zadałem: czy rzeczywiście myślisz, że po paru dniach np. ja upodobnię się do Ciebie. I więcej: jeżeli rzeczywiście tak myślisz, to na jakiej podstawie. A wracając do pierwszej kwestii, to powiem Ci, że uciekanie od pytania w żarty ("glupio wygladalbys ,gdybys ktoregos dnia obudzil sie z dlugimi wlosami i biustem") dla mnie jest irytujące. Potraktuj to jako przykład tego, co robisz ludziom chcącym tu porozmawiać, a na co niektórzy reagują w niewątpliwie przykry dla Ciebie sposób. Pozdrawiam, wrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.01, 22:39 Dobrze ,odpowiem Ci .Nie wiem czy bedziesz taki jak ja .pewnie nie bo widze ze jestes smiertelnie powaznym czlowiekiem i bedziesz prowadzil smiertelnie powazne dyskusje .Ja mam na codzien dosyc powaznych rozmow ,problemow ,decyzji etc. Tu nie zamierzam byc powazna .Forum nie rozwiaze moich klopotow ,dylematow ale pozwala mi o nich zapomniec w gronie milych ludzi.Spojrz ile juz miejsca zajelismy na tym watku! jutro zajrzy gospodarz i moze powie ze jestes tak ,siaki i owaki .jestem osoba nad wyraz spokojna ,do ludzi podchodze z sympatia ale nie pozwole sie obrazac . A wracajac do pytania .jesli zdarzy sie tak ze poznasz tu ludzi z ktorymi w jakis sposob zwiazesz sie emocjonalnie to kto wie czy za jakis czas nie przydarzy Ci sie byc "zakala" forum bo zagadasz sie w jednym czy drugim watku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 02.10.01, 02:51 A jednak i Ty potrafisz być poważna... Zrozum tylko, że są ludzie, którzy na forum szukają niekoniecznie żartów i zabawy w Twoim stylu. Oni to wprost Ci komunikują, chociaż nie zawsze w przyjemny czy kulturalny sposób (a Ty zawsze taka jesteś?). Nie chcesz zaakceptować inności? Naprawdę nie wiem, czym miałbym Cię obrazić, ale jeśli czujesz się obrażona przeze mnie, to proszę, wybacz mi nieświadomą i niezamierzoną gruboskórność. Zgadzam się z Tobą, że nasza poważna rozmowa nie musi być interesująca dla gospodyni wątku, tzn. Izy. Możemy ją więc zakończyć. Ja przynajmniej niczego od Ciebie nie oczekuję. Pozdrawiam i życzę dobrej zabawy przy innych okazjach i w gronie bliskich Ci osób. wrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nola Re: DO WSZSTKICH IP: *.181.243.82.intergate.ca 02.10.01, 04:25 Nie wiem wiem czy jeszcze cos mozna dodac do tego co juz zostalo tutaj powiedziane. Jezeli ktos chce zrozumiec o jaki problem tutaj chodzi, to zrozumie. Paru sie udalo (Bizon, wrew, ...). Przepraszam jezeli kogos pominelam. Nie chodzi tutaj o wiek ani czas spedzony na tym forum. Starzy sa rozni tak samo jak Nowi. Chodzi o styl i maniery. Przecierz to takie proste. Co wyjatkowo irytuje, to to, ze Starzy, ktorzy potrafia ciekawie pisac, wpadli w jakies bledne kolo towarzyskie i wtracaja sie w watki, ktore wcale nie maja na celu nikogo bawic. To nie znaczy, ze sa smutne. Moze po prostu niedziela glupawosci, ktora niektorzy Starzy narzucaja innym sila. Jezeli dziewczyna z Katowic pisze, ze chcialaby kogos poznac na tym forum, dlaczego trywializowac jej zamiar. To, ze jedni probowali i nic im z tego nie wyszlo, nie upowaznia ich do niszczenia szczerych zamiarow tych, ktorzy maja jeszcze nadzieje. Smiejcie sie, grajacie swoje malutkie gry i podchody ale baraszkujcie gdzies indziej. Wpasc komus w watek, tylko poto, zeby bez zwiazku z tematem postu ciagnac swoja zabawe, jest po prostu niegrzeczne. Tutaj wiek czy starz nie ma zadnego znaczenia. Stwierdzenie, ze Nowi niedlugo beda tacy jak Starzy, zupelnie nie ma sensu. To nie starz internetowy, to maniery. Nie mam zamiaru nikogo obrazic. Juz to widze wczesniej zrobilam. Przepraszam. Ja nie jestem smutna ani pzbawiona humoru. Smieje sie poprostu z innych rzeczy. Mozecie mi wierzyc, ze do glowy by mi nie przyszlo wejsc Starym w watek i ciagnac tam moje moraly. To nie moj business. Bawcie sie, macie do tego prawo, ale uszanujcie tych, ktorzy tutaj przychodza w troche innym celu aby inaczej sie bawic. PS. Bizon, ta Bizona to bylam ja. Mialo byc: Do Bizona. Wpisalam to poprostu nie tam gdzie trzeba. Tak jakos wyszlo. Wszystko przez ciagly pspiech. Samanta, potrafisz ciekawie pisac (jak chcesz). Przepraszam za tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DO WSZSTKICH Nola IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 09:30 Nola umowmy sie ze masz racje z zajmowaniem przez nas cudzych watkow ale nie wymagaj ode mnie zebym prowadzila na forum towarzyskim madre dyskusje .Milo ze przeprosilas .Chyba nie bedziemy sie juz zrec na forum.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 09:27 O ile pamietam to nie obraziles mnie .jestem przyjacielsko nastawiona do swiata i mam nadzieje ze nie bedziemy prychac na siebie gdy spotkamy sie kiedys na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 02.10.01, 19:08 Gość portalu: samanta1 napisała: > O ile pamietam to nie obraziles mnie . Cieszę się, że to przyznałaś. Tylko... czy pamięć masz dobrą? Nie odpowiadaj - to nie jest śmiertelnie poważne pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 19:20 Okropna!Na pograniczu sklerozy !:)) Za szybko pisze ,czytam,mysle i dlatedgo czesto zapominam .Ale to chyba dobrze ze nie pamietam zlych rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 02.10.01, 19:29 Ale czujna jesteś! Tylko o jakich złych rzeczach piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 19:41 Czujna jak Szarik ,wierna jak Lassie ,zlosliwa jak pekinczyk!:))) Jak to o jakich? To w koncu obrazilees mnie czy nie? Bo teraz nie wiem czy mamy sie klocic czy rozmawiac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 02.10.01, 19:58 Ja już nie pamiętam, jak było z tą obrazą. A Ty co byś wolała: kłócić się, czy rozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 02.10.01, 20:14 Przecież od wczoraj nic innego nie robimy! - na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 20:18 Wczoraj sie jeszcze podgryzalismy a dzisiaj sie obwachujemy . Jak zaczniesz merdac ogonem to znaczy ze zawarlismy znajomosc!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 02.10.01, 20:27 I co jeszcze? Może chcesz, żebym jadł z ręki?! A później powiesz, że już się upodobniłem i jestem stary;) O niedoczekanie! Idę na basen!!! Jak wrócę, to zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 20:37 Idz "mlody" ,tylko sie nie utop!:)) Ja nie prosze sie o rozmowe z Toba ,chec rozmowy powinna byc obopolna. Ps.jedzenie z reki czasami jest mile.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 02.10.01, 20:54 Spokojnie - dobrze pływam. Jak nie wrócę do do 22.30, to mnie ewentualnie ratuj:) Naprawdę idę tylko popływać Gdybym nie chciał rozmawiać, to nie robiłbym tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 21:04 Oki! Jakby co to glosno krzycz ,rzuce line i podholuje do brzegu!:) Jezuuuuu,ale to by musiala byc dluga lina!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 22:22 Zaczynam powoli rozwijac line!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 02.10.01, 22:44 Przeoczyłem tę wiadomość - przepraszam! Moja wdzięczność wzrosła bezgranicznie... ale... dlaczego tak późno zaczęłaś rozwijać - taką długą linę? A jakbyś nie zdążyła??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 02.10.01, 22:37 Bul-bul! Dzięki za ratowniczą gotowość! Zawsze to raźniej "nowemu" na forum. Aha! Przed odpłynięciem w pośpiechu zapomniałem sprostować: nie jestem "młody" tylko stary "nowy":) Przypomnieli mi o tym chłopcy na sąsiednich pasach basenu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: 213.76.59.* 02.10.01, 22:40 Gość portalu: wrew napisał(a): > Bul-bul! Dzięki za ratowniczą gotowość! Zawsze to raźniej "nowemu" na forum. > Aha! Przed odpłynięciem w pośpiechu zapomniałem sprostować: nie jestem "młody" > tylko stary "nowy":) Przypomnieli mi o tym chłopcy na sąsiednich pasach > basenu... **A ja widzicie dziadku zaplatalam sie w ta line .Taki to ze mnie ratownik .:) Bardzoscie dziadku wiekowi?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 02.10.01, 22:58 Relatywnie bardzo wiekowi. A nie odpowiadaliśmy tak długo, bośmy liczyli wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 23:08 Az telo???? To dobrze sie trzymacie dziadku skoro na basen was nie nosza i z dna podbierakiem nie sciagaja!:)) Niejaka Laura nazwala Cie "starym"!Hi,hi!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 02.10.01, 23:28 Gość portalu: samanta1 napisała: > Niejaka Laura nazwala Cie "starym"!Hi,hi!!:) Wiem. Przed chwilą wysłałem do niej wiadomość. Żałuję, że nie mogę już pokonwersować z nią tak, jak z Tobą na przykład. Powinienem iść spać. W moim wieku... A tak poważnie - mam jutro trudny dzień i muszę być sprawny umysłowo. Ponieważ wątek jest praktycznie bez gospodarza, bo Iza chyba została skutecznie wypłoszona przez "starych" (a i ja może dołożyłem się do tego), to może Ty pełniłabyś obowiązki gospodyni wobec Laury? Oczywiście jeśli także nie zamierzasz iść spać:) No i jeśli "dobranoc" Laury to tylko grzeszna fikcja literacka:) Dobranoc! Miło mi się z Tobą rozmawiało - i to w obu konwencjach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE wrew IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 23:42 Niestety ale musze rano wstac wiec tez chyba zaczne zwijac zagle .Proponuje zebys zalozyl jutro swoj watek bo w przeciwnym razie zjedza nas za te dziesiejsza rozmowe.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: NOWI WCHODZCIE 02.10.01, 08:24 Witajcie, wiecie, az przykro sluchac niektorych waszych wypowiedzi. jak zapewne zauwazyliscie jest to forum towarzyskie, wiec poznaje sie tutaj towarzystwo. Jest to takze, powtarzam po raz 100 forum publiczne. Na forum publicznym- zawze i wszedzie maja prawo wypowiadac sie wszyscy. Zasada dobrego wychowania powinno jednak byc atakowanie (jesli juz taka potrzeba) tematu a nie osoby. Smutno mi, ze wiekoszosc "nowych" potrafi zwrocic na siebie uwage tylko przez to, ze atakuje bywalcow, nie wnoszyc nic nowego w dyskusje. Malkontenctwo i dyletanctwo niestety determinuje ich wypowiedzi. Poprzez deprecjonowanie innych staraja sie zwrocic na siebie uwage. Dla wszystkich smiertelnie powaznych, ktorzy na forum " towarzyskie" szukaja uczonych, natchnionych, nadetych, powaznych, rozmow, proponuje fora tematyczne! Tylko uwazajcie- tam tez dominuja bywalcy- jednak nikt ich tam nie krytykuje. W przypadku tego forum stalo sie to choroba narodowa. Dlaczego raz nie skrytykuje sie w sposob merytoryczny jakiejkolwiek mojej wypowiedzi, a czepia sie wylacznie Samanty, Magnolii, Krzyska, Ani, Crimmena, Wolanda, 2001, Rafa, mnie, tylko za to, ze siebie lubimy i czesto przekomarzamy sie z soba?. Rada jest prosta- nie czytajcie naszych postow, piszcie swoje smiertelnie powazne pamflety, ale zyjcie i dajcie zyc innym! Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: NOWI WCHODZCIE 02.10.01, 08:48 Wszyscy chcą być ważni, dlatego jest takie oburzenie. Nikt za bardzo nie zwraca na Nich uwagi, a może nie potrafią przyciągnąć uwagi innych. Są źli na cały świat, na żartach się nie znają, w dodatku winy za ten stan rzeczy szukają u innych. Niewiniątka, bidulki wszyscy się sprzysięgli, cały świat jest fe. Ha, ha, ha. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: NOWI WCHODZCIE 02.10.01, 08:59 Cześć Raf! Co słychać u ulubionych górników? Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: NOWI WCHODZCIE 02.10.01, 09:14 Cześć Przykro mi, ale z tej odległości nic nie słychać. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 09:17 Rafal nie zaczynaj od poczatku!:)W zasadzie oni maja racje ze czesto przeginalismy w zajmowaniu watkow (mowie o sobie ,Crimenie,Mario) ale to nie upowaznia ich do obrzucania nas niewybrednymi epitetami .jezeli stanowimy postrach forum jako jakas zamknieta grupa ,boja sie ze zostanoa odrzuceni to wkraczanie z piana na ustach na pewno nie pomoze .Skonczmy juz te klotnie i moze wrocmy do tego po co tu przyszlismy,do zabawy!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hazir Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 02.10.01, 09:31 Aniołku chyba masz rację, ale tylko chyba bo jak ktoś się wstydzi własnej klawiatury, to co ja mogę? Już wiem. Zabiorę zabawki i pójdę do innej piaskownicy, albo popracuję trochę bo po stronie: sprawy załatwione nic, a po stronie do załatwienia to jest??? ho, ho a może więcej. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hazir Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty IP: 172.30.19.* / 62.87.254.* 02.10.01, 09:45 Aniołku chyba masz rację, ale tylko chyba bo jak ktoś się wstydzi własnej klawiatury, to co ja mogę? Już wiem. Zabiorę zabawki i pójdę do innej piaskownicy, albo popracuję trochę bo po stronie: sprawy załatwione nic, a po stronie do załatwienia to jest??? ho, ho a może więcej. Raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 11:09 jasne,tym bardziej ze zaraz ktos ostudzi cie zarzutem ze marnotrawisz na net szmal panstwowy!:)) Praca nie zajac ,nie ucieknie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli, Izy i Wszystkich IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.01, 11:24 Witajcie Kochani ! U mnie, o dziwo, swieci sloneczko a jaka pogoda w Waszych stronach ? 1)Samanto, przepraszam za nagle znikniecie wczoraj wieczorem ale po mojej sieci zaczely biegac jakies myszy, kret podgryzl kabel i Wanadoo zrobil wielki BUG. Dzis rano jest o tyle lepiej, ze moglem polaczyc sie z Wami ale musialem czekac ponad 30 minut na dostep do strony. Do dupy z taka technika ! Wysle wiec co mam do wyslania (mam nadzieje, ze dojdzie) i zobacze wieczorem jak to dziadostwo dziala ("wroce o osmej i sprawdze"- z jakiej to ksiazki, Koteczku ? Masz (macie) czas do wieczora na odpowiedz). To by bylo na tyle. Buziaczki 2)Witaj Nolu w naszym przedszkolu! Chcialem zabrac glos w dyskusji o dyskusji w sprawie dyskusji ale z powodu klopotow na leczach (vide wyzej)nie wiem, co kto powiedzial, a nie chce wywazac otwartych drzwi. Ciesze sie niezwykle, ze doszlo do porozumienia na szczycie Nola-Samanta i mam nadzieje czytac czesciej Twoje Szanowne Wypociny na naszym popierdolonym forum. Buziaczki tez 3)Wszyscy ! No to sie ma P.S. Czy szukacie razem ze mna Joanny Chec z Pabianic ? Blagam, pomozcie ! Jesli macie rodzine badz Krewnych i Znajomych Krolika w Lodzi i okolicach- pytajcie o nia ! Z gory pieknie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli, Izy i Wszystkich IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 19:18 Witaj rozbestwiony Bizonie ! ten cytacik moze byc z kazdej ksiazeczki .Wybierz te ktora chcesz!:)) O Joannie nic nie slyszalam niestety!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli, Izy i Wszystkich IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 23:03 Z tego co rozumiem, to temat miał słuzyć wprowadzeniu nowych. A z tego co czytam szleją tu sami starzy. Nie zrażona tym jednak, wchodze w ten temat jako nowa. A nóz, widelec tu dam upust swojej grzesznej twórczosci. :)))) DobrejNocy życzy LauraWieczorna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re Laura IP: 213.76.59.* 02.10.01, 23:05 czesc laura! Miala byc grzeszna tworczosc a mowiz dobranoc?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Re Laura IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 23:09 Czesc samantha! Pogrzeszyc to kazdy chce tylko nie zawsze jest z kim. Ale już nad tym pracuję... A zapowiedź grzesznej twórczosći, na razie serwuję tylko przystawki, poczekajmy na danie główne żeby się zasmakować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Re Laura IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 23:13 Gość portalu: Laura napisał(a): > Czesc samantha! Pogrzeszyc to kazdy chce tylko nie zawsze jest z kim. Ale już > nad tym pracuję... A zapowiedź grzesznej twórczosći, na razie serwuję tylko > przystawki, poczekajmy na danie główne żeby się zasmakować. *** To patrz zeby nie zaczely sie ustawiac kolejki ciekawskich na te smakolyki!;) Ps.Ja jestem taka polska Samanta bez"h".:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Re Laura IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 23:20 A ja jestem taka polsak LAuRA. A nie taka co utraciła "u" i jest Larą. Wiec grzesznosc oferuję ale na innym poziomie niż przeskoki w powietrzu z ganem w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Re Laura IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 23:40 Szkoda,podalabym Ci pare znienawidzonych ksywek!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli, Izy i Wszystkich IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 02.10.01, 23:16 Gość portalu: Laura napisał(a): > Z tego co rozumiem, to temat miał słuzyć wprowadzeniu nowych. A z tego co > czytam szleją tu sami starzy. Nie zrażona tym jednak, wchodze w ten temat jako > nowa. A nóz, widelec tu dam upust swojej grzesznej twórczosci. :)))) > DobrejNocy życzy LauraWieczorna Witam Cię Lauro! Ja też jestem nowy tutaj, ale chyba trochę już poszalałem. Szalej z nami. Bardzo zaintrygowała mnie Twoja grzeszna twórczość... Mam nadzieję jutro dowiedzieć się czegoś więcej. Dziś niestety powinienem iść spać - od samego świtu muszę być sprawny umysłowo. Dobranoc! wrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli, Izy i Wszystkich IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.01, 23:31 Czesc dziewczyny, czesc chlopaki ! Pozwolcie, ze najpierw powitam moja droga Samante wieloprzymiotnikowa, Laure (hmmm), Wrew'a i szanownych Wszystkich. Milo mi widziec Was w moim ulubionym watku. Aha ! Bylbym zapomnial ! Joanna Chec zadzwonila dzis 2 (slownie "dwa") na moja komorke ! Victoria ! Jej glos jest dla mnie niczym kielbasa jalowcowa a Wasza obecnosc tu jak piwo "Zywiec ! Witajcie wiec ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: BIZON IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 23:39 Gratulacje! Nareszcie przestaniesz sie miotac! czy to oznacza ze skoro Joanna sie znalazla to podwiniesz ogonek ,zabierzesz raciczki i nas opuscisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: BIZON IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.01, 23:44 Nigdy w zyciu, SamantozszarychfalujsciaOdry ! Owszem, chcialbym, zeby J.C. z P. dolaczyla do naszego wspanialego grona a jesli nie to trudno ! Ja na razie zostaje, choc wiem, ze piszesz do mnie a tesknisz do Mario. Juz dawno przejrzalam Wasza paskudna babska nature, kobiety przewrotne. Czy znalazlas ksiazke, z ktorej pochodzi poranny cytat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: BIZON IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 23:46 A to byl na prawde cytat??? Wcale nie tesknie za Mario! Glupio Ci teraz Bizonie Zlosliwy???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: BIZON IP: *.abo.wanadoo.fr 02.10.01, 23:55 Bizonom nigdy nie jest glupio ! One podnosza dumnie leb i rycza, zeby pokryc niejakie zmieszanie.Jasne, ze to byl cytat ! I to z ksiazki mojego, bizonowego dziecinstwa, ktore, mam nadzieje dla Ciebie Samanto, rozminelo sie z lekka z Twoim. Jezu, jakie extra hity daja w RMF FM ! A to Polska wlasnie ! P.S. strasznie sie ciesze , SamantozrozjazdukolejowegopodSzczecinem, ze JESTES ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: BIZON IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 00:04 Ja tez strasznie sie ciesze ze jestem!:) To bylo najdluzsze " nazwisko"!!!!! Dlaczego masz nadzieje ze moje dziecinstwo...itd.? To co to za ksiazka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli, Izy i Wszystkich IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 23:48 Czesć Bizon (hmmmmm...) Witani witają. Ciesze się że znalazłam wreszcie jakieś rokujace forum. A grzeszyc lubię poprzez przewrotność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli, Izy i Wszystkich IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 23:49 Grzesz,grzesz ja dam Ci rozgrzeszenie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli, Izy i Wszystkich IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 00:05 Jaaaaaaaaaaaaaaa ? Grzeszyc ? A jak to sie robi ? Czy z tego moze byc bujniejsza trawa dla Bizona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli, Izy i Wszystkich IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 00:03 Noooooooo, Zlotko, jesli NAPRAWDE jestes kobieta to nie mam najmniejszych watpliwosci co do ciezaru gatunkowego slowa "przewrotnosc". Witam niemniej serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli, Izy i Wszystkich IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 00:07 Cholera!Cos sie tak czepil mojej kobiecosci he? Popytaj ludzi to powiedza Ci ze jestem baba!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli, Izy i Wszystkich IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 00:13 Jakbym czepil sie twojej kobiecosci naprawde to byloby nam przyjemnie obojgu, mila moja i zniknelibysmy z tego forum na czas jakis. A co do Twej autentycznosci to pytalem ludzi ale tu, u mnie, nie znaja SamantypodlaczonejdonetuwSzczecinie, dupki zoledne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli, Izy i Wszystkich IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 00:18 A skad Ty mozesz wiedziec Bizonie Okrutnienieskromny( a mecz sie!)czy byloby obojgu tak przyjemnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli, Izy i Wszystkich IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 00:26 Ja to czuje, Mila, CZUJE ! Czuje to tak silnie, ze moja kolejna wyprawa do Kraju odbedzie sie nie samolotem a samochodem zahaczajac o Pomorze Zachodnie. Czy mam pozdrowic od ciebie Aniele Maciaszkowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli, Izy i Wszystkich IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 00:31 Koniecznie! Najlepiej zebys jeszcze ja sfotografowal !!!!! :))Toz ona bardziej egzotyczna od dzungli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 03.10.01, 17:50 Nie wiem, czy po 34 godzinach jeszcze zainteresujesz się odpowiedzią na swój post. Wcześniej byłem jednak zbyt zajęty, aby Ci odpowiedzieć. Dlaczego nie uwzględniasz tego, że są różne towarzystwa i że na forum TOWARZYSKIE nie wszyscy preferują Twój styl wypowiadania się? Ja np. znam towarzystwa, w których rozmowy towarzyskie wyglądają inaczej, niż większość tych, które Ty tutaj prowadzisz (zauważ proszę tę "większość"). Poza tym jeżeli ktoś wyda Ci się śmiertelnie poważny, to nie znaczy, że zawsze jest taki. Zależy to od sytuacji, a sytuacje na forum są kreowane, a nie arbitralnie narzucane. Wybacz, ale Ty wydajesz mi się być zwolennikiem tego drugiego i to mi się u Ciebie nie podoba. Żądasz respektowania Twoich praw, ale sam odmawiasz ich innym. wrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew DO MARIO2 !!!!! IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 03.10.01, 19:51 Mój poprzedni post był skierowany do Ciebie, ale jak wiesz jestem "nowy":) i chyba dlatego nie przewidziałem w jakim miejscu wątku on wyląduje. No i jest tak, że nikt nie domyśli się, kto jest adresatem. Naprawiam to, pisząc tym razem w temacie, że to do Ciebie. Aby łatwiej było zrozumieć ten poprzedni post, cytuję także fragment Twojego, do którego nawiązywałem: "Dlaczego raz nie skrytykuje sie w sposob merytoryczny jakiejkolwiek mojej wypowiedzi, a czepia sie wylacznie Samanty, Magnolii, Krzyska, Ani, Crimmena, Wolanda, 2001, Rafa, mnie, tylko za to, ze siebie lubimy i czesto przekomarzamy sie z soba?. Rada jest prosta- nie czytajcie naszych postow, piszcie swoje smiertelnie powazne pamflety, ale zyjcie i dajcie zyc innym!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIEWREW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 19:57 To mnie tez bedziesz dalej tepil???Ty niewdzieczniku ,aj gotowa bylam ci zycie ratowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIEWREW IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 03.10.01, 20:07 Nie!!! Zepsułaś mi zasadzkę na Mario! Teraz będę musiał główkować, jak go dopaść! A w ogóle, to witam i wyjaśniam: "nie" na początku znaczy, że nie będę Cię tępił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIEWREW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 20:33 Gość portalu: wrew napisał(a): > Nie!!! Zepsułaś mi zasadzkę na Mario! Teraz będę musiał główkować, jak go > dopaść! A w ogóle, to witam i wyjaśniam: "nie" na początku znaczy, że nie będę > Cię tępił... ***fajnie bo nie lubie byc tepiona! nie sadze zeby mario tu zagladal!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIEWREW IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 03.10.01, 21:12 A może wziął sobie do serca żale wylane w tym wątku i w ogóle ograniczył aktywność na forum? W wątku "tak, tak :))" też go nie ma... Nie, bez sensu! Tamtejsze wypowiedzi są jakby autorstwa "starych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIEWREW IP: 213.76.59.* 03.10.01, 21:28 Nie ludz sie !Nie wzial sobie tego do serca!:)) Wiekszosc jest tam starych.Nie znam Niunka i Grzesznego .Baby,Enancjo..to stara gwardia.Nie boj sie ,pobiegaj po innych watkach ,wtrac swoje trzy grosze .W wiekszosci sa to sympatyczni ,mili ludzie i wcale nie malolaty!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIEWREW IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 03.10.01, 21:55 Gość portalu: samanta1 napisała: > Nie ludz sie !Nie wzial sobie tego do serca!:)) Wiekszosc jest tam starych.Nie > znam Niunka i Grzesznego .Baby,Enancjo..to stara gwardia.Nie boj sie ,pobiegaj > po innych watkach ,wtrac swoje trzy grosze .W wiekszosci sa to > sympatyczni ,mili ludzie i wcale nie malolaty!:) Może to lepiej, że go nie ma... A, że nie wziął sobie do serca, to wiem. Tak tylko żartowałem. Co do mnie... to czy wyglądam na bojaźliwego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIEWREW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 22:02 :)) na troche niesmialego. Myle sie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIEWREW IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 03.10.01, 22:23 Samanto! Jesteś nieomylna! A z czego tak wnioskujesz? Jestem ciekaw! Ja myślę, że to nie da się powiedzieć jednym słowem. Bywam nieśmiały, bywam brawurowy. Albo inaczej: byłem nieśmiały, ale życie zmusiło mnie do wykonywania przez 10 lat zawodu, w którym nieśmiali nie zarobią. Ja byłem w warszawskiej czołówce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIEWREW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 08:09 Gość portalu: wrew napisał(a): > Samanto! Jesteś nieomylna! A z czego tak wnioskujesz? Jestem ciekaw! > > Ja myślę, że to nie da się powiedzieć jednym słowem. Bywam nieśmiały, bywam > brawurowy. Albo inaczej: byłem nieśmiały, ale życie zmusiło mnie do wykonywania > > przez 10 lat zawodu, w którym nieśmiali nie zarobią. Ja byłem w warszawskiej > czołówce... *** Chyba domyslilam sie z tonu postow .Sa raczej powsciagliwe ,ostrozne tak jakbys najpierw chcial zbadac grunt .Nawet wsciekasz sie powsciagliwie.:)) 45 urodziny tez masz juz za soba ,prawda?:)Tego "smialego" zawodu nie domyslam sie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIEWREW IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 04.10.01, 18:49 Nie, ten ton nie wynika z nieśmiałości. Raczej z kierowania się bardziej rozumem, niż emocjami. Poza tym - z szacunku dla odmienności, bez rezygnowania ze swojego zdania. O poprzedniej pracy i wieku nie chcę tu pisać - to zbyt identyfikuje. W ogóle to ten wątek chyba wygasł i chyba szkoda naszego czasu na otwieranie go. Jeśli chcesz poznać mnie lepiej, to na pewno dam Ci okazję, pisząc coś w innych wątkach (typowe obawy "nowych" są mi obce). Możesz mi też przysłać swój adres mailowy, to napiszę Ci więcej (mój to: wrew@atj.pl) Pozdrawiam Cię. Do najbliższego spotkania w sieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIEWREW IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 21:49 Nie naleze do ciekawskich.Mysle ze pozostanie anonimowymi znajomymi bedzie ciekawsze. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 00:21 Nie ma watku "o pierdolach", Samantoodsemafora ! Jeszcze raz dalem sie zwiesc kobiecie... Ala nic to ! Oto limeryk, ktory zakolatal w mojej biednej glowie kiedy szedlem do lodowki po nowa piwo: Dawno temu Samanta i Laura ogladaly film "Niewolnica Isaura. I kiedy ogladaly, tak sie przy tym splakaly, ze od ich lez popsula sie aura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 00:26 Splakaly ale chyba ze smiechu! jest "watek o pierdolach dla wszystkich".czyzby ojedno piwo zaszkodzilo Ci na oczka Bizonie Kielbasianopiwny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 00:41 JEDNO oczko, Kochanie i to to ,ktore chcialas mi wydlubac za to, ze szukalem J.C. z P. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE 03.10.01, 00:43 Oko to chcialam Ci za cos innego wydlubac a nie za to ze Joanny szukasz!:)) Zebym tylko pamietala za co......???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 00:56 Skoro nie pamietasz,to moze przypominasz sobie ten stary limeryk: Raz jeden Samanta Pomorska, jechala pociagiem do Przeworska. I, jako ze zglodniala kapke, jadla z ryba kanapke, mruczac: "to jest ryba MORSKA". Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE 03.10.01, 00:58 swietne!Chyba zaczne spisywac! Dorobie sie tomu limerykow ze mna w roli glownej,wydam i zarobie na Tobie kuuupe szmalu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 01:10 Pewna Samanta zwario- wana wciaz tesknila za Mario. Ale on tego nie docenial i wciaz listy wymienial z madryckim dziennikiem "Diario" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nola Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.181.243.162.intergate.ca 03.10.01, 04:48 Widze, ze dobrze sie bawicie. Ciesze sie. Nie ma w tym ani cienia ironi. Samanto, nie musisz sie mnie obawiac. Wiem, ze w gruncie zeczy podzielasz moja opinie. Zycze naprawde wspanialej zabawy. Ja niesety, nawet gdybym chciala, nie moglabym sie do niej wlaczyc. Nie nadarzam. Mieszkacie na tym samym kontynecie i latwiej jest wam prowadzic wymiane szybkich slowek i prostych zdan. Ja moge troche zanudzac (szczegolnie Bizona) swoimi dlugimi wypocinami. Gdybym pisala jedno zdanie dziennie, na sformulowanie prostej mysli potrzebowalabym miesiaca. Chyba tego nie przwidzialam. Jeszcze raz milej zabawy. Nola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 07:29 Ale milo ze nas nie porzucilas,tym bardziej ze Bizonek biegal po stepie ,stukajac kopytkami i wykrzykiwal Twoje imie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: NOWI WCHODZCIE IP: 10.0.4.* / 10.0.0.* / 10.0.5.* / *.atj.pl 03.10.01, 18:10 Nolu! Nie zrażaj się! "Szybkie słówka i proste zdania" to forma niemożliwa przy różnicy czasu minimum 7 godzin. Gdy Ty śpisz w najlepsze, Bizon już od dawna hasa po piekarniach;) gdy Samanta rzuca swoje szybkie słówka, Ty zmagasz się z problemami w pracy itd. Poszukaj innej formy! Spójrz tylko - Bizon gotów jest rozmawiać WOLNIEJ! Przepatrz też inne wątki, a przekonasz się jaką furorę robi niejaka Anna26 z Waszyngtonu... Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIEBizon IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 07:32 Biziu! czep sie tramwaju! Nie zauwazyles ze juz nie odzywam sie na temat Mario? Znajdz moze inna pozywke!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli.......................... IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 11:06 Witajcie ! Dzis u mnie chmurzasto ale wiem i tak, ze macie to gdzies! Samantoporannowieczornoporanna ! Oto limeryk, ktory splynal na mnie z prysznica przed chwila: Pewna Samanta z internetu, szukala w domu beretu. I gdy szafy rozne otwierala, wciaz pod nosem mruczala: nie tu moj beret, oj nie tu. Teraz tylko slowko do Noli i potem pedze co sil w kopytach do mojej piekarni bo umieram z glodu a w domu ani okruszka chleba. Wracam po sniadaniu. Pa! Nolu mila, dziwny jakis smutek przebija przez Twoja wypowiedz, choc nie moglem powstrzymac usmiechu kiedy zwrocilas sie do Samanty, jakbys chciala powiedziec: "nie obawiaj sie, nie bede juz plula ani gryzla" :))))))))))))))))). Jesli przeraza Cie tempo naszej wymiany zdan, to mozemy sobie porozmawiac WOLNIEJ na inny temat. I co z tego, jesli mialoby to byc jedno zdanie na miesiac ? Nie opowiadaj mi tylko michalkow o tym, ze przeszkoda dla Ciebie jest fakt, iz tym co drapie w tym momencie do drzwi Twojej "cabane" jest moj daleki kuzyn Grizzly. Przeciez dla netu nie stanowi to problemu ! Na dowod posylam Ci limeryk i popatrz tylko jak szybko doleci: Pewna Nola z dalekiej Kanady, miala kota, ktory byl blady. I tak sie tym martwila, ze bez przerwy mu robila z papki weglowej oklady. Do widziska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: NOWI WCHODZCIE .................@@................. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 11:26 o lalalala !?! ale sie zrobilo milo ! pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE .................@@................. IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 12:07 Drogi(a?) Megi, latwo jest wpasc jak po ogien, ploszac przy tym bizony, powiedziec "olalala etc" i uciec na Planty pogryzajac precelka. Dolacz sie, napisz cos milego do naszych Pan, sciagnij zasmucona Nole. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli.......................... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 13:05 Rozbestwiles sie Bizonie,trzeba Cie bedzie zastrzelic ! Innym limeryki piszesz i kabze nabijasz? Podciagna moj pomysl i ze szmalu nici!:( Raz Bizon z Francji rodem do Polski jechal samochodem by najesc sie wiejskiej kielbasy gdyz francuzi inne jedza frykasy O Maciaszkowa zahaczyl mimochodem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE do Samanty, Noli.......................... IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 14:04 Samantonowopoetycka, jestes ! Twoj limeryk jest absolutnie super ! Serdeczne dzieki ! Nie bylo mnie czas jakis, bo pogalopowalem na poczte wyslac list ( tak,tak, ja jeszcze pisuje listy "po staremu", na papierze) do mojej szalonej siostrzenicy, machnalem pare maili do przyjaciol i wielbicielek, wracam, patrze i oczom nie wierze ! Piekna poezja DLA MNIE prosto z szarych fal Odry... Brawo, moja mila ! Al nie strzelaj do mnie, oszczedz starego, poczciwego Bizona, ktory dedykuje Ci ten oto wierszyczek-limeryczek: Pewna Samanta z Tolkmicka (?) chciala byc raz poetycka. Bardzo dlugo myslala, cos tam w koncu naskrobala no i stworzyla nowego nick'a. P.S. Co to jest "nick" ( a moze "nicek") ? Widzialem to slowo na Forum ale za cholere nie wiem z czym to sie je ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 14:14 Witaj Bizonie Stepowy! :) Cosik placzesz sie w zeznaniach .Raz piszesz ze pochleb codzienny cwalujesz a za chwile ze poczte okupujesz! To cos o co pytales to sa ksywki jakie sobie wymyslamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.abo.wanadoo.fr 03.10.01, 14:45 Mila moja, to proste. W dni kiedy nie pracuje jestem niezwykle aktywny, latam jak glupi na prawo i lewo a i tak robie zaledwie polowe zaplanowanych rzeczy. Niemniej jednak zawsze znajde czas na limeryk dla Ciebie, o Samantofjdjvnfjsjeiskjvnxqlfkgjeksoizikckskskqoxlkkvebrska ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 14:51 A ja musze za chwile zniknac na jakies trzy godzinki.nazwisko brzydkie !:( zawital na forum Bizon Stepowy Chetnie prowadzil wesole rozmowy O piwie lubil podyskutowac i limeryki zgrabne rymowac chociaz byl tu jeszcze "nowy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.chello.pl 03.10.01, 17:22 Izo jestes bardzo interesujaca kobietka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Do Arnolda IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 18:47 skad taki pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Do Izy :) IP: *.chello.pl 03.10.01, 21:28 Z Twoich wypowiedzi, tu i owdzie :) Pozdrawiam cieplo, Arnold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Do Izy :) IP: *.abo.wanadoo.fr 04.10.01, 03:25 Arnold, Twoja elokwencja wpedza mnie w kompleksy. Czlowieku, jak Ty to robisz ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 18:32 To tez bylo niezle. Tu ktos pokazal po raz pierwszy swoja prawdziwa "twarz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: NOWI WCHODZCIE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 18:46 wtedy to ja byłem jeszcce bardziej niż nowy:) byłem na innym forum i muszę się odnaleźć :) Odpowiedz Link Zgłoś