makbrajd 30.11.05, 00:05 ale dziś nie będzie wspamiętnika pisanego pod ciemną mapą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.11.05, 00:10 no nie zupełnie... poczekaj,pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.11.05, 01:30 Coś słabo pomagasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.11.05, 09:30 prawda jest taka żem zgasił swiatło jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 02.12.05, 01:12 No tak znowu te słone paluszki,rozsypane czipsy,rozlana kawa na podłodze i Morfi który to wszystko musi posprzątać. Młodsi już poszli,a Starszy jeszcze nie ale widać tak to już być musi. Trudno posprzątam i zgaszę światło ale na koniec walne małe piwerko,oczywista besankoholowe śpiewając do siebie - Panie Barman jeszcze nalej,nie zadużo, tak w sam raz,........./o już pianka na dwa palce! / PANCER??? Nein,Nein...spoko... Nam do nieba coraz dalej,widać los nie kocha mnie,nie kocha nas. Prosit!!! Mniam,mniam...no do roboty. Hej-ho,Hej-ho,do pracy by się szło. -- Do młodzieży Świat należy, Stary robi - Młody leży. Odpowiedz Link Zgłoś
vanhongen Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 02.12.05, 01:25 jeszcze świeczkę trzeba zdmuchnąć Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 02.12.05, 01:47 Vanhongen??? Czy ja dobrze widzę... Ty jeszcze nie śpisz. To dobrze bracie - kamracie,strzelimy jeszcze tylko po siedem browarków i idziemy grzecznie palulać. Oooooooooo...tam som jeszcze czypsy rozsypane podnieś jak możesz i wyrzuć do worka. No i już wznoszę toast dobranocny!!! Wypijmy za błędy,za błędy na górze. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 00:27 głupio tak gadać do samego siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 00:29 Pamiętaj, jak przedobrzysz z ankoholem, to postępój według tego artykułu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 00:28 zyg zyg gaszę lampion wynocha z baru zapraszam w poniedziałek od 9 ale alkohol sprzedajmey dopiero od 13 Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 00:52 makbrajd napisał: > zyg zyg > gaszę lampion > wynocha z baru > zapraszam w poniedziałek od 9 > ale alkohol sprzedajmey dopiero od 13 > > łaj et najn ... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 01:22 Idę nic tu po mnie,wszyscy śpią.Zasnąłem pod stolikiem i mnie nie zauważyli. Niestety znowu Morfi wychodzi ostatni - to jakieś siem dejavu robi mi. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 19:42 jakbyś nie spał pod stolikiem byłoby mi łatwiej... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.08.06, 11:33 > ale alkohol sprzedajmey dopiero od 13 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 20:03 Maku może Ty depresje masz, ostatni chodzisz spać, ostatni wstajesz:) To przez ten nastrój nieprzysiadalny:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 20:11 kamilar napisał: > Maku może Ty depresje masz, ostatni chodzisz spać, ostatni wstajesz:) To przez > ten nastrój nieprzysiadalny:) > ostatni chodzę...ale qurwa muszę wstać pierwszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 20:12 makbrajd napisał: > kamilar napisał: > > > Maku może Ty depresje masz, ostatni chodzisz spać, ostatni wstajesz:) To > przez > > ten nastrój nieprzysiadalny:) > > > > > ostatni chodzę...ale qurwa muszę wstać pierwszy;) > a depresja to fakt...choć ostatnimi czasy znlazł się skuteczny dość balsam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 23:08 chyba się domyślam kim jest ten balsam:> Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 23:10 nie powiem publicznie, ze to Twoja ukochana Nutopia :P Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 23:14 nekroskop88 napisał: > nie powiem publicznie, ze to Twoja ukochana Nutopia :P > > skąd masz takie dane? gadają na miescie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 23:14 nie powiem publicznie, że słyszałem w Rossmannie Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 23:17 ze niby w Rossmanie mówili o mnie, że Nutopia to moja ukochana? a co gadali o Nutopii? no i przede wszystkim kto gadał? he? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 23:19 Kasjerki, jakieś tam mapki rysowały i pisały "Plan likwidacji konkurencji" i na mapce był ludzik i podpisany N. i że niby ktoś go porywa, znaczy te kasjerki, a potem szczęśliwe stoją 3 ludziki, w tym jeden podpisany M. - nie dowiedziałeś się ode mnie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 23:21 nekroskop88 napisał: > Kasjerki, jakieś tam mapki rysowały i pisały "Plan likwidacji konkurencji" i na > > mapce był ludzik i podpisany N. i że niby ktoś go porywa, znaczy te kasjerki, a > > potem szczęśliwe stoją 3 ludziki, w tym jeden podpisany M. - nie dowiedziałeś > się ode mnie, ok? > > eee ja nic nie wiem... a juz najmniej o tych ludzikach... jakieś wuudu czy cóś? mozę jaśniej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 23:22 Nie zdążyłem zobaczyć wszystkiego dokładnie, bo te kasjerki tak dziwnie na mnie patrzyły, a jedna to tak jakby brała chusteczki higieniczne do ręki i tak jakby się zamachnęła, chyba chciała cos mi zrobić, ale ja już poszedłem. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 23:23 nekroskop88 napisał: > Nie zdążyłem zobaczyć wszystkiego dokładnie, bo te kasjerki tak dziwnie na mnie > > patrzyły, a jedna to tak jakby brała chusteczki higieniczne do ręki i tak jakby > > się zamachnęła, chyba chciała cos mi zrobić, ale ja już poszedłem. > > może liczyły bilans? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 23:24 Może, ale w końcu ile Nutopii jest w tym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 23:24 nekroskop88 napisał: > Może, ale w końcu ile Nutopii jest w tym mieście? > pewnie tylko jedna.. ale...pytanie jest bardziej zasadnicze...ilu makbrajdów jest w Białym? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 23:25 Nie ma żadnego, dlatego na tej mapce była droga wylotowa na Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 23:26 nekroskop88 napisał: > Nie ma żadnego, dlatego na tej mapce była droga wylotowa na Bydgoszcz znaczy sie jakaś trasa przelotowa? kto nia podąża? w jakim kierunku? z jaka częstotliwoscią? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 04.12.05, 23:36 Ala śmiaszna rzeczy sobie opowiadacie; ja też mam pierwszą literkę w imieniu ... ala nie startuję Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 05.12.05, 00:09 morfeusz_1 napisała: > Ala śmiaszna rzeczy sobie opowiadacie; > ja też mam pierwszą literkę w imieniu ... > ala nie startuję do Bydzi czy do Nutopii nie startujesz???:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 05.12.05, 00:08 nekroskop88 napisał: > Może, ale w końcu ile Nutopii jest w tym mieście? > > Nekro a czego ty szukałeś w Rossmani? kremu do depilacji bikini?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 05.12.05, 11:51 tak, może jeszcze głośniej? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 05.12.05, 00:06 nekroskop88 napisał: > nie powiem publicznie, ze to Twoja ukochana Nutopia :P > > Nekro ty już się nie wygłupiaj....bo tu jeszcze o upadek moralności ktoś nas znów posądzi Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 05.12.05, 00:18 nutopia napisała: > nekroskop88 napisał: > > > nie powiem publicznie, ze to Twoja ukochana Nutopia :P > > > > > Nekro ty już się nie wygłupiaj....bo tu jeszcze o upadek moralności ktoś nas > znów posądzi ale kto? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 05.12.05, 00:20 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > nekroskop88 napisał: > > > > > nie powiem publicznie, ze to Twoja ukochana Nutopia :P > > > > > > > > Nekro ty już się nie wygłupiaj....bo tu jeszcze o upadek moralności ktoś > nas > > znów posądzi > > > ale kto? > a mało to dulszczyzny na tym świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 05.12.05, 00:20 zapewne... ale w kopytkowie sami swoi Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.08.06, 11:49 teraz doszedł rumuński szpieg Putina - Bzz_bzz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: zyg zyg 06.12.05, 00:26 A nie bo dzisiaj ja ostatni gasze światło:P I kto jest górą. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: zyg zyg 06.12.05, 01:01 kamilar napisał: > A nie bo dzisiaj ja ostatni gasze światło:P > I kto jest górą. Tyś jest Kamilarze... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 06.12.05, 00:19 No jus koniec cepry sakramenckie tego picia idziemy i gasimy, Ty.....tam na końcu.......tak do Ciebie mówię......Ty też wychodzisz........ Tak gościu,Ty w nastroju nieprzysiadalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 06.12.05, 11:55 morfeusz_1 napisała: > > No jus koniec cepry sakramenckie tego picia idziemy i gasimy, > Ty.....tam na końcu.......tak do Ciebie mówię......Ty też wychodzisz........ > Tak gościu,Ty w nastroju nieprzysiadalnym. > ee..co jest?...eee...już południe...słonko przebija się przez futrynę... trza iśc do roboty...czemu tak tu brudno? co tak cuchnie?... nie mam siły posprzątać...zresztą nekro obiecał, że sprząta... a było się nie przysiadać...było...więc koniec końców żem się nie przysiadł w pełni...i zostałem sam... gdzie są moje qurwa klucze...o portfel się znalazł...dwa dni go szukałem... muszę wysłać smsa, że kpt i w drogę w podróż na wschód (eeee...jeszcze prysznic) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 07.12.05, 00:57 Szare miał dżinsy,Szarą koszulę,W dziurawych kamaszach szedł...la,la,la,la,la Jednak o Morfim piosnka zostanie czy chcecie wierzyć czy nie Piosnka o Morfim zamykającym bramy... Czy chcecie wierzyć czy nie tra,ta,ta,ta,tu no posprzątane można gasić i wychodzić...a jutro??? jutro wszyscy spotykamy się na basenie i zrobimy Nutopii niespodziewaną, niespodziewajkę - prawda Kubusie...? prawda Puchatki?... nieważne śpijcie bye,bye robaczki Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 07.12.05, 08:42 morfeusz_1 napisała: > > Szare miał dżinsy,Szarą koszulę,W dziurawych kamaszach szedł...la,la,la,la,la > Jednak o Morfim piosnka zostanie czy chcecie wierzyć czy nie > Piosnka o Morfim zamykającym bramy... > Czy chcecie wierzyć czy nie tra,ta,ta,ta,tu > > no posprzątane można gasić i wychodzić...a jutro??? > jutro wszyscy spotykamy się na basenie i zrobimy Nutopii niespodziewaną, > niespodziewajkę - prawda Kubusie...? > prawda Puchatki?... > nieważne śpijcie bye,bye robaczki > > > ja żem nie spał tej nocy zbyt dobrze... a czy wogóle spałem? odwiedził że ja, ze nawet przychodnię i pogotowie ale stwierdzili żem zdrowy zresztą nie wiem co stwierdzili bo nie mieli czasu dla mnie....ani ja cierpliwości by w bólu stać dwie godziny na łaskę pana doktora (gdyby chociaż ładna pani doktor...) ..a że chodzić nie mogę...to mój problem...więc zem się doczłapał w śniegu ku miejscu mego zarobku... by żyć...jeszcze nie umarłem;) i jeszcze ich nawiedzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd zyg zyg 08.12.05, 00:14 morfi zostaje w ciemnosciach.... a ja trzeźwy jak swinia idę spać...ale przed snem i we śnie i nad ranem będę z Jedyną... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: zyg zyg 08.12.05, 00:36 makbrajd napisał: > morfi zostaje w ciemnosciach.... > a ja trzeźwy jak swinia idę spać...ale przed snem i we śnie i nad ranem będę z > Jedyną... > Znałem bardzo dobrą burżujską knajpę w Rembertowie - nazywała się Jedyna. To pikna nazwa ceprze - zazdroszczę Tobie i Twoje zdrowie. No i.......... Znowu zamykam.... Morfi Go Home Morfi Go Home Morfi Go..... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 08.12.05, 01:31 A tera to jusz naprawdę zamykam,bo do tyry muszę rano na 7.00 wstać. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd a czemu tak po ciemku od rana siedzicie?? 08.12.05, 16:32 toć zapalę Wam światło, a nawet drzwi otworze, bo tak stoici z nosami na szybie... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 10.12.05, 00:34 Podbijam wątek cobyś Makbrajdzie nie wywalił się po ciemaku o krzesełeczka i bez problemacji trafił we kuntakt. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 10.12.05, 01:22 Dobranoc, i gaszę światło ja, nie nikt inny:) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 10.12.05, 01:26 Nie widzisz, on leży zarzygany pod tym stolikiem nieopodal ściany, więc raczej dziś nie zgasi tego ogarka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 10.12.05, 09:08 koczisss napisał: > Nie widzisz, on leży zarzygany pod tym stolikiem nieopodal ściany, więc raczej > dziś nie zgasi tego ogarka:))) > ale go qurwa zapalę z rana... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 11.12.05, 02:31 No to gaszę światełko i idem w kimkę,bo jutro trza do lasu z rańca biegać po choinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 11.12.05, 02:35 morfeusz_1 napisał: > > No to gaszę światełko i idem w kimkę,bo jutro trza do lasu z rańca biegać po > choinkę. > a ja zapalę na chwilę jeszcze...zostawiłem gdzieś portfel...pusty coprawda...ale...mam tam Jej zdjęcie...tzn jeszcze nie mam ale kiedys będę miał dlatego potrebuję ten portfel coby był gotowy na najscie... ok, mam więc gaszę Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 11.12.05, 03:37 makbrajd napisał: > morfeusz_1 napisał: > > > > > No to gaszę światełko i idem w kimkę,bo jutro trza do lasu z rańca biega > ć po > > choinkę. > > > > > a ja zapalę na chwilę jeszcze...zostawiłem gdzieś portfel...pusty > coprawda...ale...mam tam Jej zdjęcie...tzn jeszcze nie mam ale kiedys będę miał > > dlatego potrebuję ten portfel coby był gotowy na najscie... > > ok, mam > więc gaszę > ORZESZ KURNASZ jak tu ciemno......sorry ale od dwóch godzin szukam po całym mieście zegarka,nie zostawiłem go przypad.....,ooooooooooooo jeeeeeeeest!!! Znalazł się,był pod pustą butelką z calvadosem,na śmierć zapomniałem że go tam zostawiłem. Kiedyś lecz nie teraz,nie dziś; Oddam zegar naprawdę w dobre ręce Stary zegar który po ojcu mam Zegar co bije w moim sercu Kto zechce całkiem darmo dam. Już mnie tutaj nic nie trzyma... W każdej chwili mogę iść... Jeszcze tylko zegar oddam ten,... Bo za ciężki by go nieść. no to tylę idę sobie... nikt nie woła Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd światło zgaszone.ostatni kawałek leci.dopijam piwo 12.12.05, 01:03 padło na HEYa Jedyny mój to zaledwie kilka dni A ja nie mieszczę łez zagryzam wargi Dotykam się jak to zwykłeś robić ty Wyczuwam, wyczuwam cię W zapachu ubrań A niebo znów na głowę spada mi I nadziei coraz mniej na słońce Tak trudno jest zasypiać budzić się Gdy imię twoje echem odbija się od ścian A te dni ciszy które, które dzielą nas Podpowiadają mi złe obrazy Muszę to przespać przeczekać, przeczekać Trzeba mi A jutro znowu pójdziemy nad rzekę Jedyny mój pora kończyć już Pielęgnuj obraz mój w swym sercu Jestem wodą do której raz włożywszy dłoń Nigdy nie zdołasz jej zapomnieć A te dni ciszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: światło zgaszone.ostatni kawałek leci.dopijam 12.12.05, 01:08 albo coś optymistycznego jeszcze sobie zarzucę.... Edek Leszczyk miał narzeczoną w Bytomiu Już pociągiem jechał na ślub Myślę że nie chciał źle - buty i koszulę Zawinięte w gazetę wiózł Do Bytomia z Gdańska jest siedemset kilometrów Pociąg trochę jechał trochę stał Buty i koszula leżały na półce Edek Leszczyk trochę na siedzeniu spał W domu narzeczonej atmosfera napięta Wiadomo - przecież jutro ślub Matka się w kuchni krząta i sprząta Teść wódkę stawia na stół Edek któremu złodzieje w pociągu Koszulę i buty ukradli Chciał zrobić kawał i "ślubu nie będzie" Powiedział przy kolacji Chciał tylko żartem powiedzieć przyszłej żonie Że ślubu nie będzie bo buty ukradli Lecz ona milcząc zbierała talerze Więc zdanie powtórzył dosadniej: "Ślubu nie będzie!" - teść ściszył telewizor W kuchni szczęknęły talerze Edek chciał tylko powiedzieć Że bez butów ślubu nie bierze Kawał jak widać udaje się świetnie Pomyślał Leszczyk i wypił herbaty Żona pobladła ojciec poczerwieniał A przecież to tylko żarty Życie najlepsze układa piosenki Najlepsze sceny ustawia los To co się stało - stać się musiało Oto znowu Leszczyka głos: Ślubu nie będzie - teść zgasił telewizor Teściowa krzyknęła że skona Pies zaczął szczekać teść zaczął szczekać Szczekała też narzeczona Edek spokojnie podniósł się z wersalki Spokojnie założył trampki Poszedł na dworzec tam wsiadł w jakiś pociąg Jakiś tam - nie wiadomo jaki Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: światło zgaszone.ostatni kawałek leci.dopijam 12.12.05, 08:19 uwielbiam ten kawałek Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: światło zgaszone.ostatni kawałek leci.dopijam 12.12.05, 08:30 nutopia napisała: > uwielbiam ten kawałek czyżby się pływa zacieła i ten kawaeł cała noc na reapet leciał? całkiem możliwe ale już jestem i tak jak zgasiłem tak zapalam Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 13.12.05, 23:51 niezwyciężony... posłuchaj jeszcze raz ...to wieje wiatr mrok amen Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 14.12.05, 00:50 makbrajd napisał: > niezwyciężony... > > posłuchaj jeszcze raz > ...to wieje wiatr > > mrok > > amen > Amen... Odpowiedzieli wszyscy jeźćcy ciemności. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd dziś nie gaszę światła! 15.12.05, 00:12 nekro będzie płacił za rachunki... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: dziś nie gaszę światła! 15.12.05, 00:16 Elo Ziomy; Eh ta dzisiejsza młodzież nie umiom się bawić do rańca... No zabieram 10 piwków płacę i spadówę robię; A światełko,światełko mogie na bis wyłączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Jak zwykle jak ja nie zgaszę to nikt nie zgasi !!! 15.12.05, 01:08 Kurna orzesz w mordkę jeża cmok,cmok i................ Ładne usta daj mi daj Nikt nie całuje tak jak ja Ładne twoje usta daj mi daj Nikt nie całuje!!! CMOK,CMOK!!! Pstryk,Cmok i na drugą nogię...... Dawaj pieseczku do nóżki i na dworek wychodzimy ale jusz... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak zwykle jak ja nie zgaszę to nikt nie zgas 16.12.05, 01:38 No i co znowu ja. I tak w pi...................p do pi.........................p Nawet już cenzurują po 12.00 słowa uj i zemniebania. Eh jakich ja czasów dożył. A w Bydgoszczy jak zwykle pada deszcz.............pstryk Jeszcze karteczkę na drzwiach klubokawiarni przekręcę ZAMKNIĘTE Zamknąłem - strzałeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak zwykle jak ja nie zgaszę to nikt nie zgas 19.12.05, 00:37 Znowu na mnie kurna wypadło... Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Jak zwykle jak ja nie zgaszę to nikt nie zgas 19.12.05, 01:01 A ja, a ja??? Znów mam tu nocować??? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak zwykle jak ja nie zgaszę to nikt nie zgas 19.12.05, 01:13 koczisss napisał: > A ja, a ja??? > Znów mam tu nocować??? > Dobra,zabieraj rower i ten niedopity browar i wychódź już bo kocykiem Ciebie nie będę nakrywał... A ...i uważaj bo ślizgo na drodze więc łańcuchy załóż na kółka bicykla, No i oczywista jedź przez pola... We wsi Moskal i Drogówka stoi. Nie śmiej się jadąc na rowerku jak błyskawicę zobaczysz boś narąbany jak przysłowiowy śpadel. To fotoradar jest jak za wolno jedziesz to ci piardnie taką snimkę,że głowa boli i jeszcze dzieciom w przedszkolu będą pokazywać. Pzdr String pstryk.../iskierka zgasła / Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 20.12.05, 00:30 Raz Dwa Trzy dziś światełko gasisz...Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 21.12.05, 01:04 Raz Dwa Trzy i Dwa dziś światełko gaszę ja. Odpowiedz Link Zgłoś
morfi_pl Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 23.12.05, 01:45 Lecz mimo wszystko uśmiechnij się i przebacz im wszystko Przebacz im wszystko Niech każdy dzień niesie ze sobą to jedyne święto,jedyne święto A więc... Wesołych Świąt, Bez względu na to co to dziś znaczy Wesołych Świąt Żaden nasz dzień nie może być nijaki. jeszcze tylko dziś gaszę światło ...dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 11.04.06, 23:33 No to znowu jak kilka miesięcy patrząc wstecz siedzę przy tym samym stoliku, piję browar i słucham starego kawałka róż europy... i wiecie co ? jest mi tak dobrze jak kiedyś :) Wesołych Świąt róże europy Mamy wrogów jak każdy To nie dramat kilku ich mieć Oczyszczają skutecznie z wiary W błękitne niebo z tej wiary nas Ale gorzej jest gdy wśród przyjaciół Kilku maniaków znajdzie się Projektują życie chorą ambicją Okładając prohibicją Jak enklawą jak zarazą Wartą niewiele ... Robi się czasami przykro Za to wszystko ... Mamy kłopoty jak każdy Oficjalnie możemy rozwiązać je Gorzej kiedy zdradą rządzą Przyjaciele wybrani demokratycznie Lecz mimo wszystko uśmiechnij się I przebacz im wszystko ... Niech każdy dzień niesie z sobą To jedyne święto ... Wesołych świąt Bez względu na to co to dziś znaczy ... Codziennie życzenia nie może być inaczej ... Żaden nasz dzień niemoce być nijaki Mamy wrogów jak każdy To nie problem kontrolować ich Kiedy stają przeciwko nam zgodnie Indoktrynują mnie i Ciebie też Gorzej gdy wśród trzech przyjaciół Dwóch nigdy prawdy nie powie stanowczo Lawirują w podstępnej grze judasze W każdym dniu przyjaźni naszej Jak miejskie wysypisko Warte niewiele ... Robi się czasami przykro Za to wszystko ... Mamy kłopoty jak każdy Oficjalnie możemy rozwiązać je Gorzej kiedy zdradą rządzą Przyjaciele wybrani demokratycznie Lecz mimo wszystko uśmiechnij się ... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 11.04.06, 23:40 no morfi...żeś mnie od Becketta oderwał zaiste ciekawe grudniowe klimaty pstryk do jutra waszmosciowe i waszmościny Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: branocdo 13.04.06, 00:33 Paciorek siusiu,rozpracujmy przed snem flaseckę cepry sakramenckie,przecytajmy artykuł i gasić światło !!! heya! Ja stawiam; bi.gazeta.pl/im/4/2050/z2050394N.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 13.04.06, 00:37 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3278781.html No Koczisss nase dni som policone. Już nie będziemy się chować po lasach z aparaturą. Będziemy mogli tworzyć legalnie... Ale cy to jesce bedzie mniało smak jałowcówki cy śliwcówki nie wim... dobranoc - gaszę światło i zamykam,...klucze tam gdzie zwykle - pod wycieraczką Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.08.06, 11:23 podbijam ten wątek stary jak Makbrajd :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.08.06, 11:34 żenuła (coby powtórzyć za klasykiem....) wrrr (czemu mi to robisz, hę? mam zejść z kozetki przed koniec seansu?... o nie! nie zejdę, zapłaciłem za terapię z góry to zostanę! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.08.06, 11:36 zawsze byłeś skąpy na starość też się nie zmieniłeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.08.06, 11:37 i tak zaraz wyskoczysz przez okno... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.08.06, 11:40 to będzie jeden z tych nieszczęśliwych wypadków? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.08.06, 11:41 to będzie kolejny nieszczęśliwy wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.08.06, 11:42 ze mną w roli głównej? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.08.06, 11:48 to już się robi nudne w tym roku już <szuka w notesie> dziesięć(!) razy wyrzucałeś mnie przez okno Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.08.06, 11:49 jak to wyrzucałeś?? sam z ochotą skakałeś! z okrzykiem "nie dam rady!" miało to ponoć mieć jakiś efekt terapeutyczny dla mnie... moze zmień okrzyk? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.08.06, 11:50 będę krzyczał "jestem batmanem" Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.08.06, 11:53 gupi jestem spajdermenem Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: jak zwykle ostatni gaszę światło... 30.08.06, 12:02 no właśnie coś mi się nie zgadzało... Odpowiedz Link Zgłoś