aise_ 16.10.02, 16:07 wyslałam do Ciebie maila akcesyjnego ja to jezdem mundra możesz mnie teraz zdemaskować:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: eela 16.10.02, 16:31 ja też już tam jestem. dostałem wstęp. potem się okazało, ze co prawda zostałem pomylony z kimś innym, o podobnym nicku (ja to zawsze jestem pomylony), ale wstęp mam. chociaż nie za bardzo korzystam. .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no właśnie 16.10.02, 16:39 a ja chciałam skorzystać bo zobaczyłam, że tam jest masa postów to chciałam sprawdzić czy cóś... poza tym fajnie tak mieć dostęp do sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius albo sąsiadek :-)) (n/txt) 16.10.02, 16:41 ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius oszywiśśie... 16.10.02, 16:52 dlatego piszesz do niejakiej "eeli" tak? :-))) ale rozumiem, że jeżeli fakty przeczą teorii to tym gorzej dla faktów tak? .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ech y. 16.10.02, 16:59 Ty i ta Twoja logika... nie ma czegoś takiego jak logika jest lądek... :-))) a. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius echa 16.10.02, 17:09 Lądek. Jest. A skąd to niby wiadomo, a? A może to tylko propaganda, a? A była kiedy w Lądku, a? A mnawet jak była, to może go już nie ma? Hm? To może lepiej: "być może kiedyś w sensie ontologicznym był Lądek, niewykluczone, że podobna kwantyfikacja logiczna dotyczyła także miejscowości Lądek Zdrój". Ludzie! Wyrażajcie się w sposób zrozumiały dla innych :-))))) .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no i dobrze! 16.10.02, 17:21 (zbuntowała się aise) niech sobie nie będzie lądka! ale logiki też nie ma! poza tym w filmie powiedzieli, że jest a ja wierzę filmom mogę Ci nawet pokazać ten film i co niedowiarku? a. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius zbuntowany aisenioł 16.10.02, 17:25 :-) nie, no skoro na filmie powiedzieli, to inna para kaloszy. Ale tam zdaje sie Londynu nie było. No i dobrze tak głupim angolom (wiecie, dlaczego ich nie lubię? bo angole są tacy kurwa pompatyczni), nawet stolicy nie mają. A jakby podskakiwali, to zawsze można im misia pokazać: i co? Czy wobec tak postawionej sprawy ktokolwiek może protestować? Hę? .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: zbuntowany aisenioł 16.10.02, 17:33 chyba nikt nie może chyba że dla proformy:-)) i tak wiadomo kto by wqygral w tym sporze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a kto????? 21.10.02, 10:47 bo skoro eela nigdy... jakis demaskator musi byc wsrod nas a. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: sloggi 22.10.02, 09:25 Przecież wiesz, że ten temat już dawno skończyłem, teraz tylko wypuszczam dym uszami i wnioski ustami. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: sloggi 22.10.02, 10:35 to może nie dym, bo nam się torfowiska wokół bagna zapalą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: sloggi 22.10.02, 12:55 I co po niektórym się mienie zabużańskie przypomni. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: sloggi 22.10.02, 13:40 otóż to - pan tu, panie pogorzelskimienie zabużańskie przypominasz, a torfowisko gore ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: eela 04.12.02, 16:23 dostałam chyba kopa z dziupli, bo spróbowałam tam wejśc (strasznie dawno nie byłam, that's true), ale nie mogę... nikt mnie nie poinformował, że dostałam kopa? hmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: eela 05.12.02, 08:49 aise_ napisała: > dostałam chyba kopa z dziupli, bo spróbowałam tam wejśc (strasznie dawno nie > byłam, that's true), ale nie mogę... > > nikt mnie nie poinformował, że dostałam kopa? > > hmmmm.... > Nie Ty jedna - wielu z nas nie mogło tam wejść - proponuję kopa wzajemnego - również bez zapowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: eela 05.12.02, 09:37 no tak, ale trzeba sprawdzic kto jeszcze dostal i dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: eela 05.12.02, 10:11 Podobno tam trzeba wyrobić normę ileś tam postów tygodniowo. Podobno skrupulatnie jest to przestrzegane. Widocznie zbyt mało się tam udzielałaś lub napisałaś coś o seksie. Tylko nie zacznij się teraz ubierać na czarno tylko dlatego, że Cię pożegnano w Jedynym Prawomyślnym Najstarszym Forum Prywatnym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: eela 05.12.02, 10:41 znaczy, że nie wyrobiłem normy??? o żesz w mordeczkę... :-)))) już lecę sobie kupić czarny szal na znak żałoby... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: eela 05.12.02, 10:52 owo wydarzenie zasluguje na miano "skandal 2003" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: eela 05.12.02, 11:01 to mało! Uważam, że należy opisac w jakimś pisemku dla gospodyń domowych! "Najpierw przyjęli, a potem bez ostrzeżenia wyrzucili" W artykule będzie o tym jak wesołą, miłą A. (lat 29) zwabiono, wykorzystano jej potencjał intelektualny, a następnie, bez ostrzeżenia wyrzucono na bruk... "Wciąż nie mogę się pozbierać" - mowi na sza bohaterka przełykając łzy goryczy... "Nigdy się nie spodziewałam takiego potraktowania" c.d.n. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: eela 05.12.02, 11:38 aise_ napisała: > to mało! > > Uważam, że należy opisac w jakimś pisemku dla gospodyń domowych! > "Najpierw przyjęli, a potem bez ostrzeżenia wyrzucili" > > W artykule będzie o tym jak wesołą, miłą A. (lat 29) zwabiono, wykorzystano jej > > potencjał intelektualny, a następnie, bez ostrzeżenia wyrzucono na bruk... > "Wciąż nie mogę się pozbierać" - mowi na sza bohaterka przełykając łzy > goryczy... "Nigdy się nie spodziewałam takiego potraktowania" > > c.d.n. > > :-))) > "czuję się jakby mnie zmolestowano wirtualnie w pniu starego drzewa, obecnie cały zespół psychterapeutów stara się zwalczyć próchnofobię, która to choroba zawładnęła moją psychiką" Powodów jest kilka: poza wyżej wspomnianym nie pisaniem, lub pisaniem o seksie może być również: - brak kota - zbyt młody wiek na wspominanie wiecznie żywych lat poprzedniego systemu - brak zrozumienia dla twórczości Haliny Kunickiej - podejrzana "szufelka" na końcu nicka. inne przypuszczenia dopisz sama. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: eela 05.12.02, 11:51 jezeli to ukaze sie w druku to ten numer "pani domu" nie bedzie mial zwrotow :)) ps. wszystko przez cholerna szufelke... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: eela 05.12.02, 12:04 Nie zrozumie ludzi z pnia ten, komu kot nie narobił w pościel. No i ta szufelka trąci parweniuszowstwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: eela 05.12.02, 12:25 czyli egzamin z empatii oblany (chroniczny brak zwierzat masci wszelakiej). ps. pien - toz to istny hardcore :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Forum o pniu dla każdego - link 05.12.02, 12:13 www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10166 Odpowiedz Link Zgłoś