griszah 02.12.05, 12:36 Jak się komuś rzucą w oko jakieś ciekawe filmiki dołączane do różnych pisemek, które ze względu na zupełną egzotykę lub niski nakład mogą umknąć uwadze to wpisujcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
griszah Dworzec Centralny 02.12.05, 12:37 Drugi wypad w okolice Dworca Centralnego był bardziej owocny niż pierwszy. Namierzyłem pawilon nr 113 (zejście do dworca od ul. Emilii Plater to bliżej Pałacu), w którym można zakupić w cenie 7 PLN – "Pret a Porter" a w cenie chyba 6 PLN „Nowego Adama”. Wybór filmów jest rzeczywiście znacznie szerszy niż to co można znaleźć na przeciętnym stoliku z filmikami. Osobiście zaopatrzyłem się w „Wożąc miss Daisy” A do pisemka bodajże Play-DVD (czy podobnie) dołączono „Dym” Wayna Wanga i Paula Austera – dziś zakupię. I czekam kiedy jakieś pisemko dołączy „Brooklyn Boogie” tegoż Wanga. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Na dworcu śródmiejskim 02.12.05, 13:14 są stoiska z przeterminowanymi czasopismami i filmami. Tam można było odłowić Blaszany bębenek, Leona Zawodowca, Spalonych słońcem i Pół żartem, pół serio. Ciekawostka. Film zafoliowany z prasą kosztuje w komplecie jakieś 3 zł., rozfoliowany na straganie ulicznym - 5. Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Gazetkowe bonusy filmowe 02.12.05, 12:54 Ja mam sporo podwójnych. Chętnie odam w dobre ręce. Czy mam spis jakis zamieścić? Odpowiedz Link Zgłoś
griszah Re: Jest taka strona 02.12.05, 13:04 Dzięki - wkrótce w Play DVD - Brooklyn Boogie - nie mogę się doczekać :). Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Gazetkowe bonusy filmowe 02.12.05, 14:23 :-) swojego czasu kupowałam wiele gazetek tylko dla filmów, więc ma ich sporą kolekcję - łącznie z tymi oryginalnymi (których jest jednak zdecydowanie mniej) będzie koło setki część odziedziczyłam po sprzątających u siebie koleżankach, więc wiele mam podwójnych listy zamieszczać nie będę bo nie mam wolnego popołudnia żeby aż tyle tytułów wklepać - jakby ktoś coś chciał to chętnie się podzielę, bo żadnego tak naprawdę mieć nie muszę co chciałam, widziałam zgłoszenia na forum lub @ wysyłka w mojej ulubionej szszszszczelającej kopercie z bąbelkami pod wskazany adres pozdrawiam Kwiecienka z Bogatą Wideoteką Gazetowo-Straganową (co nie znaczy, że mam wszystko czego bym chciała) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Gazetkowe bonusy filmowe 02.12.05, 14:27 Kwiecieńko luba - gdybys miała Szósty zmysł. Pret a porter i Porozmawiaj z nią to ja jestem pierwsza. Odwdzięczę sie, bo ja też mam dużo. pozdrawiam mamarcela filmów pożądająca Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Gazetkowe bonusy filmowe 02.12.05, 14:45 :-) Mam Pret a porter - chwilowo gdzieś wybył, tzn. pożyczyłam, ale jak dostanę z powrotem to Ci prześlę (to będzie jakoś w przyszłym tygodniu, na pewno po weekendzie) adres prześlij na @ pozdrowiam Kwiecienka (właśnie idzie robić Pierogi Ruskie) Odpowiedz Link Zgłoś
mamarcela Re: Gazetkowe bonusy filmowe 02.12.05, 15:00 Dzięks,. A czym ja mogłabym uszczęśliwić Ciebie? Pomyśl dobrze. mamarcela i jej 1300 filmów, ale bez ruskich pierogów niestety Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Gazetkowe bonusy filmowe 02.12.05, 16:51 1300 filmów?! osz kurdę!!! pomyślę i wybiorę coś dla siebie... pozdrawiam Kwiecienka przed Randką (bo i Kwiecienkom coś się od życia należy...) Ps a cóś z kina niemieckiego masz może? przepraszam za monotematyczność... Odpowiedz Link Zgłoś
blue.berry Re: Gazetkowe bonusy filmowe 02.12.05, 15:33 dvd-gazeta.stopklatka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś