Dodaj do ulubionych

UWAGA ! BIZON WYJASNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 15:03
Chcialbym bardzo wyjasnic moim przesladowcom i tym, ktorzy rzucaja pod moim,
bizonowym adresem rozne, bezpodstawne i niczym nie poparte oskarzenia, ze choc,
byc moze jestem dalekim kuzynem Kazka, cioteczna babka jego wuja, jak rowniez
jego gula w puzderku, to nie mam NIC wspolnego z Klara laska-intelektualistka
ani z jej szan. Tata ! Wanadoo jest najpopularniejszym "operatorem" (brak mi
polskiego slowa) we Francji, a Polakow tez jest od cholery. Dodam od siebie, ze
jesli historia Klary to podpucha, to jej autor popelnil spore kurestwo wobec
osob, ktore maja uczciwe, "przewodnickie" intencje. TO NIE MA BYC NOWY WATEK !
NIE ODPOWIADAJCIE MI TU, JESLI JUZ MUSICIE TO SZUKAJCIE MNIE PO INNYCH WATKACH
BO WSZYSTKO NAM SIE POPIERDOLI JAK KROLIKI NA STRYCHU ! POZDRAWIAM WSZYSTKICH
PRZYJACIOL JAK ROWNIEZ ZAWIEDZIONA NOLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lisbon Re: UWAGA ! BIZON WYJASNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kap.citynet.pl 30.09.01, 15:08
      Kochanie, a niby dlaczego nie mozna Ci tu odpowiadac??
      • Gość: Bizon Re: UWAGA ! BIZON WYJASNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 15:20
        No bo sie, kurde, zrobi nowy watek i nasza Nola juz sie w tym bajzlu nie
        polapie.Zaraz,zaraz,Lisbon ! Czy jestes prezna laska zeby mowic do
        Bizona "kochanie" ?
        • Gość: Lisbon Re: UWAGA ! BIZON WYJASNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kap.citynet.pl 30.09.01, 15:29
          A to chyba nie takie wazne, zawsze mozna zrobic maly myk i wszystko zostanie w
          rodzinie , a te przeciez masz duza i z tradycjami.
          • Gość: Bizon Re: UWAGA ! BIZON WYJASNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 15:40
            Taaaaak, rodzina liczna, ale upierdliwa, bo wciaz obrywam za ich wyglupy. Ale
            Ty, Lisbon, nie odpowiedziales (as ?) na moje pytanie !
    • Gość: Bizon Re: UWAGA ! BIZON WYJASNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 20:30
      Czytajcie, dupki zoledne !
      • Gość: samanta1 Re: UWAGA ! BIZON WYJASNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:32
        Sam jestes dupek zoledny!!!:))) Witaj Bizonie Narwany!!!
        • Gość: Bizon Re: UWAGA ! BIZON WYJASNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 20:46
          Mila moja, ja nie tylko jestem d.z. ale pelnie dozywotnio funkcje Honorowego
          Prezesa Swiatowego Zwiazku Narodowych Federacji Lokalnych Komorek Dupkow
          Zolednych, amen
          • Gość: samanta1 Re: UWAGA ! BIZON WYJASNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 20:47
            A czymze to zasluzyles sobie na ten tytul??
            • Gość: Bizon Re: UWAGA ! BIZON WYJASNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 30.09.01, 20:57
              Moja bizonska wielkoscia i nizewykloscia
              • Gość: samanta1 Re: UWAGA ! BIZON WYJASNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.76.59.* 30.09.01, 21:07
                Szczegolnie chyba ta specyficzna niezwykloscia!;)
                • Gość: Bizon Re: UWAGA ! BIZON WYJASNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 01.10.01, 22:05
                  Po pierwsze tytul zostal mi przyznany na Ogolnoswiatowej Tajnej Konferencji
                  Dupkow Zolednych pod Auspicjami (Auspicje leza kolo Krakowa ), po drugie
                  zas....... GDZIE JESTES SAMANTO ???!!! Czy nie wystarcza Ci, ze szukam juz
                  Joanny Chec z Pabianic ???!!!
                  • Gość: samanta1 Re: UWAGA ! BIZON WYJASNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.76.59.* 01.10.01, 22:19
                    No przeca jezdem ni? Oj Ty slepoku jeden!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka