chloe30 06.12.05, 11:30 Teraz wiem czemu tort, o kurcze NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregor_1976 Re: Kruger!!!!!!!!!! Sto lat!!!!!!!!!! 06.12.05, 11:58 A tam sto, dwiescie od razu!!!! Niech ma! Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Kruger!!!!!!!!!! Sto lat!!!!!!!!!! 06.12.05, 12:27 To ja Was przebiję :-)) Daję trzysta lat z nawiązką :-)))NAJ............!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Kruger!!!!!!!!!! Sto lat!!!!!!!!!! 06.12.05, 12:38 i wszyscy razem !!!!!!!! Stoooooo laaaat, stoooooo laaaaat, niech żyje , żyje naaaaaaaaaaammmmmm Stoooooo laaaat, stoooooo laaaaat, niech żyje , żyje naaaaaaaaaaammmmmm jeszcze raz...... Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Kruger!!!!!!!!!! Sto lat!!!!!!!!!! 06.12.05, 13:17 Dziękuję bardzo-prawie jak nieśmiertelny będe Odpowiedz Link Zgłoś
andorinha Re: Kruger!!!!!!!!!! Sto lat!!!!!!!!!! 06.12.05, 13:29 to jeszcze jedna setka ode mnie ;-) duza buzka :-**** Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Kruger!!!!!!!!!! Sto lat!!!!!!!!!! 06.12.05, 14:04 co prawda wpisalam sie w poprzednim watku, ale nie zaszkodzi zadublowac, co mi tam! calusow sto dwa i duuuzzzzooo kasy na wydatki wszelkie i fanaberie! sciskam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: Kruger!!!!!!!!!! Sto lat!!!!!!!!!! 06.12.05, 23:38 hihihihih zalapalam sie na jakies ostatnie okruszki tortowe??? Bo toast wznosze, nawet jesli wszyscy juz pospali (pod stolami;-)). Buziaki i wsio najlepsze dla Jubilatki!!!! nio i do nastepnych nastych urodzinek;-) Odpowiedz Link Zgłoś