wietka 13.12.05, 18:49 Potrzebne mi teksty piosenek Anny Szałapak. Może ktoś wie gdzie mogę znależc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysky Re: "Zaklinanie, czarowanie" 14.12.05, 09:29 Najnowsze teskty znajdziesz na jej stronie autorskiej www.annaszalapak.com/ oraz na stronie "Piwnicy Pod Baranami" a wystarczyło tylko zapytać :). Tu na FT chyba nikt o niej nie słyszał :(. Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: "Zaklinanie, czarowanie" 14.12.05, 09:50 Witam miłośniczkę poezji śpiewanej - cóż mogę powiedzieć "Chwalmy Pana..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia500 Re: "Zaklinanie, czarowanie" 14.12.05, 09:53 chyba jednak nie podzieliła sie tym tekstem na swojej stronie :( Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: "Zaklinanie, czarowanie" 14.12.05, 10:13 www.annaszalapak.com/pl0219.html Odpowiedz Link Zgłoś
zosia500 Re: "Zaklinanie, czarowanie" 14.12.05, 10:13 chodziło mi o zaklinanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: "Zaklinanie, czarowanie" 14.12.05, 10:31 www.poema.art.pl/site/itm_56282.htm :) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: "Zaklinanie, czarowanie" 14.12.05, 10:32 W nicu coś u coś z niczego W pustkę życia człowieczego Mały zastrzyk, winszowanie Balsam miękki, sól na rany W nicu coś u coś z niczego Wciąż gorszego, nie lepszego Mały zastrzyk winszowany, Balsam miękki, sól na rany Zaklinanie, czarowanie, dotykanie, wytwarzanie Tego bytu, człowieczego Zaklinanie, czarowanie, dotykanie, wytwarzanie Tego bytu, człowieczego Ośmiodzienny, tydzień stwórczy Bosko ludzki z poprawkami Lepiej, gorzej z roku na rok Się stwarzamy, się stwarzamy Zaklinanie, czarowanie, dotykanie, wytwarzanie Tego bytu, człowieczego Zaklinanie, czarowanie, dotykanie, wytwarzanie Tego bytu, człowieczego Rzeczywiście, oczywiście. Niewyraźnie, nie przejrzyście Weźcie rzeczy, weźcie oczy A ja sobie sen proroczy Weźcie co usłyszeliście, Weźcie coście zbadaliście A ja coście rozgnietliście, Czego życia zbawiliście Czego życia, zbawiliście Zaklinanie, czarowanie, dotykanie, wytwarzanie Tego bytu, człowieczego Zaklinanie, czarowanie, dotykanie, wytwarzanie Tego bytu, człowieczego Odpowiedz Link Zgłoś
zosia500 Re: "Zaklinanie, czarowanie" 14.12.05, 10:10 W dalekim niebie spotkajmy siebie znów. Spotkajmy siebie w białej lawinie słów. Moja połowa. Twoja połowa, ech... Niech twoje usta, niech moje usta, niech... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: "Zaklinanie, czarowanie" 14.12.05, 19:34 Dziękuję Wam, dobrzy ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś