kalinakalina 17.12.05, 00:09 przepraszam nie wiem jak sie nazywa... czyzby "milosc ci wszystko wybaczy"? spiewam w chwilach chwilowego szczescia o jak ja to lubie...a niech tam ze juz pozno! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: jedna taka piosenke 17.12.05, 00:13 mysmy to zawsze spiewali na studiach na roznych wyprawach terenowych Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: jedna taka piosenke 17.12.05, 00:18 a ja wlasnie skonczylam... wychodzi mi to raczej dobrze, lepiej od innych piesni w moim wykonaniu czlowieka o sluchu absolutnie nieistniejacym Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: jedna taka piosenke 17.12.05, 00:21 no niech ja bym sprobowala, zaraz pewnie by sie zjawila policja z mandatem za nekanie sasiadow obscenicznym halasem Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: jedna taka piosenke 17.12.05, 00:31 he, nie mam sasiadow a jedyny jest gluchy choc upierdliwy w swej gluchocie a ze maz juz sie przyzwyczail...pospiewam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: jedna taka piosenke 17.12.05, 12:37 a jak Ordonówna to śpiewała... Przed wojną chodziłem do ,,Adrii" jej słuchać na żywo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: jedna taka piosenke 17.12.05, 20:04 nie wierze... jestes wiekowym mezczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: jedna taka piosenke 17.12.05, 20:11 powaznie? nie wypada tak sie dopytywac....ale wiecej niz 70? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: jedna taka piosenke 17.12.05, 20:18 jak do ,,Adrii" na Ordonke chodziłem to miałem już 20 ;) też pzdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: jedna taka piosenke 18.12.05, 20:00 szacunku dla siwych włosów nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: jedna taka piosenke 18.12.05, 20:09 ja nie mam dla Kalinki?! przecież wszystko jej szczerze powiedziałem! To moja wina, że tuz przed uzyskaniem przez Polske niepodległości sie urodziłem? Odpowiedz Link Zgłoś