makbrajd 21.12.05, 17:54 i przygotować się do kolejnej bitwy w obronie niewiast, dzieci i starców, ich domostw, czci i honoru, wiary i tradycji; a wszystko to z imieniem Jedynej na ustach i ku jej chwale! amen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 17:55 makbrajd napisał: > i przygotować się do kolejnej bitwy w obronie niewiast, dzieci i starców, ich > domostw, czci i honoru, wiary i tradycji; a wszystko to z imieniem Jedynej na > ustach i ku jej chwale! > amen > ok, przesadziłem...sorry nie ten scenariusz wziąłem do ręki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 17:55 makbrajd napisał: > i przygotować się do kolejnej bitwy w obronie niewiast, dzieci i starców, ich > domostw, czci i honoru, wiary i tradycji; a wszystko to z imieniem Jedynej na > ustach i ku jej chwale! > amen >oj,jak dobrze,zaparz jeszcze jedną dla bad habit please,najlepiej z rumem;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 17:57 dziś jest kawa z cytryną po ciechanowsku;) jeno taka maciupka...jakby tester to był, a nie napój własciwy... ale jakby co to mam Inkę, chcesz? (tylko załatw mi ten plakat brada czy makbrada od nutopii;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:00 okiej,to ja poprosze tą po ciechanowsku,a plakat,no cóż,mogę Ci oddać swoj,bo mam kalendarz z najgorętszymi facetami świata,a wśród nich m.in. Brad Pitt;)Chcesz? > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:09 oki, kawa stoi w samwarze na srodku klubokawiarni, kto chętny niech się napoi.... a kalendarz-plakat to wezmę..pod warunkiem, ze jest tam boski Antonio Banderas... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:11 makbrajd napisał: > oki, kawa stoi w samwarze na srodku klubokawiarni, kto chętny niech się > napoi.... > > a kalendarz-plakat to wezmę..pod warunkiem, ze jest tam boski Antonio > Banderas... a wiesz,że chyba jest!Jest Orlando,mniam!i Tom Cruise,Brad,Ashton... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:19 eeee to nie chcę... a tak poza tym to jest to trochę przykre, że dziewczyny z kopytkowa nie mają kalendarza z nekro pozującym na tle autostrady, koszisssem pedałującym w blasku słońca, kamilarem na plaży w południowej hiszpanii, morfeuszem wypatrującym poranka zza zamknietego okna, spoconego zewsi przy sianokosach no i z makbrajdem siedzącym w kącie przy swym jednosobowym stoliku... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:21 nie majo, nie majo, ale mogo mieć, tylko kurna gdzie ja znajdę autostradę? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:22 dorysuje się... podobnie jak slipki;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:30 nekroskop88 napisał: > nie majo, nie majo, ale mogo mieć, tylko kurna gdzie ja znajdę autostradę? > niekoniecznie autostrada,może być droga szybkiego ruchu;) > Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:29 makbrajd napisał: > eeee > to nie chcę... > > a tak poza tym to jest to trochę przykre, że dziewczyny z kopytkowa nie mają > kalendarza z nekro pozującym na tle autostrady, koszisssem pedałującym w blasku > > słońca, kamilarem na plaży w południowej hiszpanii, morfeuszem wypatrującym > poranka zza zamknietego okna, spoconego zewsi przy sianokosach no i z > makbrajdem siedzącym w kącie przy swym jednosobowym stoliku... > > nic straconego,możemy Wam zrobić sesję zdjęciową i takie kalendarze z logo Kopytka stworzyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:36 to ja chcę być wrzesień:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:39 nekroskop88 napisał: > dlaczego? :( > > ;) bo się urodził we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:44 ajjj... kurde, jestem zmuszony wziąć jakiś inny miesiąc, może lipiec, przynajmniej nie bedzie zimno na tej autostradzie domalowanej Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:45 nekroskop88 napisał: > ajjj... kurde, jestem zmuszony wziąć jakiś inny miesiąc, może lipiec, > przynajmniej nie bedzie zimno na tej autostradzie domalowanej > > nekro,ale ja we wrzesniu mam jeszcze wakacje,a poza tym już Cię wpisałam na rozkładówkę wrzesniowa... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:47 ale przecież Mak chce być wrześniem, nie odbierajmy mu tej odrobiny radości Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 20:19 ęwak ćyrzapaz eibos ędi iko... zajebiocha co??? Odpowiedz Link Zgłoś