Dodaj do ulubionych

oki idę sobie zaparzyć kawę....

21.12.05, 17:54
i przygotować się do kolejnej bitwy w obronie niewiast, dzieci i starców, ich
domostw, czci i honoru, wiary i tradycji; a wszystko to z imieniem Jedynej na
ustach i ku jej chwale!
amen
Obserwuj wątek
    • makbrajd Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 17:55
      makbrajd napisał:

> i przygotować się do kolejnej bitwy w obronie niewiast, dzieci i starców, ich
      > domostw, czci i honoru, wiary i tradycji; a wszystko to z imieniem Jedynej na
      > ustach i ku jej chwale!
      > amen
      >

ok, przesadziłem...sorry
      nie ten scenariusz wziąłem do ręki...
      ;)
    • bad_habit Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 17:55
      makbrajd napisał:

> i przygotować się do kolejnej bitwy w obronie niewiast, dzieci i starców, ich
      > domostw, czci i honoru, wiary i tradycji; a wszystko to z imieniem Jedynej na
      > ustach i ku jej chwale!
      > amen
      >oj,jak dobrze,zaparz jeszcze jedną dla bad habit please,najlepiej z rumem;)
      • makbrajd Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 17:57
        dziś jest kawa z cytryną po ciechanowsku;)
        jeno taka maciupka...jakby tester to był, a nie napój własciwy...
        ale jakby co to mam Inkę, chcesz?

(tylko załatw mi ten plakat brada czy makbrada od nutopii;)
        • bad_habit Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:00
          okiej,to ja poprosze tą po ciechanowsku,a plakat,no cóż,mogę Ci oddać swoj,bo mam kalendarz z najgorętszymi facetami świata,a wśród nich m.in. Brad Pitt;)Chcesz?
          >
          • makbrajd Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:09
            oki, kawa stoi w samwarze na srodku klubokawiarni, kto chętny niech się
            napoi....

a kalendarz-plakat to wezmę..pod warunkiem, ze jest tam boski Antonio
            Banderas...
            • bad_habit Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:11
              makbrajd napisał:

> oki, kawa stoi w samwarze na srodku klubokawiarni, kto chętny niech się
              > napoi....
              >
              > a kalendarz-plakat to wezmę..pod warunkiem, ze jest tam boski Antonio
              > Banderas...
              a wiesz,że chyba jest!Jest Orlando,mniam!i Tom Cruise,Brad,Ashton...
              • makbrajd Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:19
                eeee
                to nie chcę...

a tak poza tym to jest to trochę przykre, że dziewczyny z kopytkowa nie mają
                kalendarza z nekro pozującym na tle autostrady, koszisssem pedałującym w blasku
                słońca, kamilarem na plaży w południowej hiszpanii, morfeuszem wypatrującym
                poranka zza zamknietego okna, spoconego zewsi przy sianokosach no i z
                makbrajdem siedzącym w kącie przy swym jednosobowym stoliku...
                • nekroskop88 Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:21
                  nie majo, nie majo, ale mogo mieć, tylko kurna gdzie ja znajdę autostradę?
                  • makbrajd Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:22
                    dorysuje się...
                    podobnie jak slipki;)
                  • bad_habit Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:30
                    nekroskop88 napisał:

> nie majo, nie majo, ale mogo mieć, tylko kurna gdzie ja znajdę autostradę?
                    > niekoniecznie autostrada,może być droga szybkiego ruchu;)
                    >
                • bad_habit Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:29
                  makbrajd napisał:

> eeee
                  > to nie chcę...
                  >
                  > a tak poza tym to jest to trochę przykre, że dziewczyny z kopytkowa nie mają
                  > kalendarza z nekro pozującym na tle autostrady, koszisssem pedałującym w blasku
                  >
                  > słońca, kamilarem na plaży w południowej hiszpanii, morfeuszem wypatrującym
                  > poranka zza zamknietego okna, spoconego zewsi przy sianokosach no i z
                  > makbrajdem siedzącym w kącie przy swym jednosobowym stoliku...
                  >
                  >
                  nic straconego,możemy Wam zrobić sesję zdjęciową i takie kalendarze z logo Kopytka stworzyć;)
                  • makbrajd Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:36
                    to ja chcę być wrzesień:)
                    • nekroskop88 Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:37
                      dlaczego? :(
                      • bad_habit Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:39
                        nekroskop88 napisał:

> dlaczego? :(
                        >
                        > ;)
                        bo się urodził we wrześniu
                        • nekroskop88 Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:44
                          ajjj... kurde, jestem zmuszony wziąć jakiś inny miesiąc, może lipiec,
                          przynajmniej nie bedzie zimno na tej autostradzie domalowanej
                          • bad_habit Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:45
                            nekroskop88 napisał:

> ajjj... kurde, jestem zmuszony wziąć jakiś inny miesiąc, może lipiec,
                            > przynajmniej nie bedzie zimno na tej autostradzie domalowanej
                            >
                            > nekro,ale ja we wrzesniu mam jeszcze wakacje,a poza tym już Cię wpisałam na rozkładówkę wrzesniowa...
                            • nekroskop88 Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 18:47
                              ale przecież Mak chce być wrześniem, nie odbierajmy mu tej odrobiny radości
    • morfeusz_1 Re: oki idę sobie zaparzyć kawę.... 21.12.05, 20:19

ęwak ćyrzapaz eibos ędi iko...

zajebiocha co???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka