Dodaj do ulubionych

co sylwestrem? macie już program TV?

27.12.05, 10:55
bo nie wiem jak go spędzić...czy z TVN czy z Polsatem...a moze TvTrwam mnie
czymś zaskoczy?
(słone paluszki i colę już mam)
Obserwuj wątek
    • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:03
      Szeregowiec Ryan, Jeździec bez głowy, Kontakt, Ekskalibur - to moje wstępne
      pozycje na sylwestra. Oprócz tego wino Sophia i szampan z Barteksu za 3,99. Już
      nie mogę się doczekać.
      • makbrajd_wylogowany Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:08
        sophie widziałem ostatnio u mnie na osiedlu za 5.99

• zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:12
          Tanio. U nas można kupić sophię za 6,99.
          Weź pod uwagę, że są nędzne podróbki. Bo jest Sophia i jest Soffia. A ta Sophia
          też nie jest przez jednego producenta robiona.
          • makbrajd_wylogowany Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:21
            ot uroki promocji w Stokrotce
            ale to była i jest Sophia

natomiast Sophia w Spolem kosztuje 11 zygli!
            • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:24
              To nasze Społem tańsze niż Wasze.
              • makbrajd_wylogowany Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:30
                generalnie się dziwię że Spolem jeszcze działa....ceny są tam hardcorowe....
                jedeyny plus tego, ze mają takie stare zajebiste metalowe koszyki
                • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:35
                  To ich główny atut. Tłumy przychodzą do tych sklepów, właśnie po to, by
                  pochodzić z tymi zajefajnymi koszykami.
                  • makbrajd_wylogowany Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:36
                    też tak sobie to tłumaczę...
              • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:37
                a na którym kanale będzie Jeździec bez głowy???
                "Jeśli ktoś zada Ci cierpienie, wiedz, że najlepszą zemstą jest przebaczenie."
                • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:44
                  Na moim :-). Zewsi TV. Jak chcesz, to możesz przyjechać do mnie na wieś, to
                  razem obejrzymy we trójkę.
                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:44
                    zewsi napisał:

> Na moim :-). Zewsi TV. Jak chcesz, to możesz przyjechać do mnie na wieś, to
                    > razem obejrzymy we trójkę.
                    na prawdę????dzięki,kochany jesteś!:)
                  • makbrajd_wylogowany Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:47
                    zewsi napisał:

> Na moim :-). Zewsi TV. Jak chcesz, to możesz przyjechać do mnie na wieś, to
                    > razem obejrzymy we trójkę.

czyżbym słyszał coś o trójkacie?
                    ;)
                    • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:48

> czyżbym słyszał coś o trójkacie?
                      > ;)
                      ekhem,chyba dobrze słyszałęś;)
                      • makbrajd_wylogowany Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:49
                        bad_habit napisała:

>
                        > > czyżbym słyszał coś o trójkacie?
                        > > ;)
                        > ekhem,chyba dobrze słyszałęś;)
                        >

jakie jeszcze atrakcje przewiduje organizator?
                        • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:50

> >
                          >
                          > jakie jeszcze atrakcje przewiduje organizator?

zapytaj zewsi!:P
                          • makbrajd_wylogowany Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:52
                            bad_habit napisała:

>
                            >
                            > > >
                            > >
                            > > jakie jeszcze atrakcje przewiduje organizator?
                            >
                            > zapytaj zewsi!:P

więc niech zewsi przedstawi scenariusz...
                            (chyba się nie pospieszyłem wpraszajac sie na trzeciego?...moze ów trzeci
                            (trzecia) to kto inny?)
                            niech zewsi da głos
                            • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:53

> więc niech zewsi przedstawi scenariusz...
                              > (chyba się nie pospieszyłem wpraszajac sie na trzeciego?...moze ów trzeci
                              > (trzecia) to kto inny?)
                              > niech zewsi da głos
                              a nie może być kwadratowy sylwester zamiast trójkątnego???
                              • makbrajd_wylogowany Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:53
                                bad_habit napisała:

>
                                > > więc niech zewsi przedstawi scenariusz...
                                > > (chyba się nie pospieszyłem wpraszajac sie na trzeciego?...moze ów trzeci
                                >
                                > > (trzecia) to kto inny?)
                                > > niech zewsi da głos
                                > a nie może być kwadratowy sylwester zamiast trójkątnego???
                                >

czworokąt? uff...to moze być trudne...(skąd tyle Sophii?)
                                • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:54
                                  >
                                  >
                                  > czworokąt? uff...to moze być trudne...(skąd tyle Sophii?)

oj,nie marudź,mało w sklepach wina???jest jeszcze kilka dni,zeby uzupełnić zapasy:)
                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:55
                                    <nieśmiało>
                                    ja mam zgrzewkę Sophii
                                    • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:55
                                      nekroskop88 napisał:

> <nieśmiało>
                                      > ja mam zgrzewkę Sophii
                                      >
                                      > i swietnie!
                            • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:05
                              W sumie to myślałem o mojej dziewczynie :-). Ale oczywiście, że możesz
                              wpadać. :-). A z innych atrakcji to przewiduję liczne gry i zabawy, jak również
                              śledzia w tzatziki.
                              • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:06
                                hehe,wiem,ale mak myślał,ze on jest tym trzecim;0
                                • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:08
                                  Myślisz?
                                  A skąd tak dobrze znasz makbrajda ;-)?
                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:09
                                    poznali się na tej szalonej zabawie w remizie ;)
                                    • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:10
                                      nekroskop88 napisał:

> poznali się na tej szalonej zabawie w remizie ;)
                                      > a Ty skąd o tym wiesz???przecież wtedy wolałeś zaostać w domu...
                                      >
                                      • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:10
                                        znajomi mi powiedzieli, co wyrabialiście ;)
                                        • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:10
                                          nekroskop88 napisał:

> znajomi mi powiedzieli, co wyrabialiście ;)
                                          >
                                          >no i co z tego???
                                          • makbrajd_wylogowany Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:15
                                            bad_habit napisała:

> nekroskop88 napisał:
                                            >
                                            > > znajomi mi powiedzieli, co wyrabialiście ;)
                                            > >
                                            > >no i co z tego???
                                            >
                                            >

ja nic nie wiem
                                            i nie chcę wiedzieć...
                                            (nutopia!! co o oni mi tu wmawiają!!)
                                            • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:17

>
                                              > ja nic nie wiem
                                              > i nie chcę wiedzieć...
                                              > (nutopia!! co o oni mi tu wmawiają!!)
                                              to moze teraz wypierzemy brudne myśli nekro i zewsi???może być zabawnie
                                              • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:18
                                                pamiętaj kto jest właścicielem forum oraz kto zaprosił Cię na sylwestra ;)
                                                • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:19
                                                  nekroskop88 napisał:

> pamiętaj kto jest właścicielem forum oraz kto zaprosił Cię na sylwestra ;)
                                                  > i co z tego???
                                                  >
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:19
                                                    jak to się mówi: forum zawsze można zamknąć, a zaproszenie odwołać ;)
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:21
                                                    Masz rację, tak mówi właśnie staropolskie przysłowie: "Forum zawsze można
                                                    zamknąć, a zaproszenie odwołać."
                                              • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:19
                                                Odrobina Cicioliny, tfu Coccolino i może być fajnie.
                                                • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:20
                                                  zewsi napisał:

> Odrobina Cicioliny, tfu Coccolino i może być fajnie.

hihi!
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:22
                                                    Już sypię, kurde. Aż boję się pomyśleć co będzie, jak do wanny wpuszczą
                                                    kaczuszkę.
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:23
                                                    zewsi,jak mozesz,tak przeciwko mnie!

"Jeśli ktoś zada Ci cierpienie, wiedz, że najlepszą zemstą jest przebaczenie."
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:25
                                                    Nie, no coś Ty. Nie wiedziałem, że nie lubisz kaczuszek, przyrzekam!
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:26
                                                    zewsi napisał:

> Nie, no coś Ty. Nie wiedziałem, że nie lubisz kaczuszek, przyrzekam!
                                                    lubię,lubię!ale już myślałam że spiskujesz z tym no nekroskopem przeciwko mnie!A ja Cię tak broniłam!
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:29
                                                    No coś Ty?! Ja spiskuję wyłącznie z gumowymi kaczuszkami!
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:30
                                                    zewsi napisał:

> No coś Ty?! Ja spiskuję wyłącznie z gumowymi kaczuszkami!
                                                    a masz tam dla mnie takiego żółciutkiego kaczorka???
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:31
                                                    Akurat na brak kaczorków nie możeby obecnie narzekać.
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:32
                                                    zewsi napisał:

> Akurat na brak kaczorków nie możeby obecnie narzekać.
                                                    to świetnie,to ja poproszę 3
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:34
                                                    Trzy? Okej. Na miejscu czy zapakować?
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:41
                                                    zewsi napisał:

> Trzy? Okej. Na miejscu czy zapakować?
                                                    na miejscu
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:30
                                                    Ja też, z gumową Helą tylko.
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:31
                                                    nekroskop88 napisał:

> Ja też, z gumową Helą tylko.
                                                    > z tą Twoją "koleżanką" od bimbałów?
                                                    >
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:31
                                                    nie od tylko z ;)
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:33
                                                    nekroskop88 napisał:

> nie od tylko z ;)
                                                    >
                                                    > nie ważne czy od czy z!może wkrótce będzie bezzzzz!!!!!
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:34
                                                    nie zrobisz jej tego!
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:36
                                                    nekroskop88 napisał:

> nie zrobisz jej tego!
                                                    > tak myślisz?
                                                    >
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:34
                                                    A ja myślę, że wkrótce będzie bzzzzz.
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:36
                                                    :-)
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:37
                                                    zewsi napisał:

> A ja myślę, że wkrótce będzie bzzzzz.
                                                    tzn.???
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:39
                                                    tzn. nadlecą pszczółki
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:40
                                                    Trzecia Samodzielna Eskadra Pszczółek Pasiaczek.
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:40
                                                    nekroskop88 napisał:

> tzn. nadlecą pszczółki
                                                    >a nie,bo trzmiele
                                                    >
                                        • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:11
                                          Słyszałem, że Bad chciała pobawić się wężem strażackim? I podobno strazacy ja
                                          dopuścili do niego. ;-)
                                          • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:12
                                            zewsi napisał:

> Słyszałem, że Bad chciała pobawić się wężem strażackim? I podobno strazacy ja
                                            > dopuścili do niego. ;-)
                                            i co jeszcze słyszałęS?
                                          • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:16
                                            Też to słyszałem, jednak w trakcie zabawy, w najmniej odpowiednim dla niej
                                            momencie, ktoś włączył tego węża ;)
                                            • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:16
                                              nekroskop88 napisał:

> Też to słyszałem, jednak w trakcie zabawy, w najmniej odpowiednim dla niej
                                              > momencie, ktoś włączył tego węża ;)
                                              >
                                              > i co jeszcze?
                                              • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:17
                                                resztę wstydzę się powiedzieć...
                                                • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:18
                                                  nekroskop88 napisał:

> resztę wstydzę się powiedzieć...
                                                  > bo sam jesteś w to zamieszany...i wstydzisz się dalej mówić???
                                                  >
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:19
                                                    nie, ale sama myśl o tym, nie pozwala mi powiedzieć :-)
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:20
                                                    nekroskop88 napisał:

> nie, ale sama myśl o tym, nie pozwala mi powiedzieć :-)
                                                    > nie prawda,widzę jak się czerwienisz!!!!!!!!!!!!
                                                    >
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:20
                                                    czerwienię się na myśl o tym co wyrabialiście, może Zewsi się odważy...
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:21
                                                    nekroskop88 napisał:

> czerwienię się na myśl o tym co wyrabialiście, może Zewsi się odważy...
                                                    >
                                                    > już nie wspomne o tym,co Ty wyrabiałeś w tym czasie;P
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:22
                                                    no, lepiej nie wspominaj ;P
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:22
                                                    nekroskop88 napisał:

> no, lepiej nie wspominaj ;P
                                                    > nekruś,a może jednak????
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:24
                                                    nie, nie, nieeeee....
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:24
                                                    nekroskop88 napisał:

> nie, nie, nieeeee....
                                                    >
                                                    > tak,tak,tak,przecież wiesz,że tak!!!!!
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:24
                                                    Bo ta barmanka się zakrztusiła wisienką i Nekro musiał jej pomóc przybrać
                                                    pozycję boczną ustaloną i sztuczne oddychanie zrobić i ...
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:25
                                                    zewsi napisał:

> Bo ta barmanka się zakrztusiła wisienką i Nekro musiał jej pomóc przybrać
                                                    > pozycję boczną ustaloną i sztuczne oddychanie zrobić i ...
                                                    i co???no ładnie,może się czegoś więcej dowiem....
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:25
                                                    Tak, taka wersja zdarzeń mi odpowiada:-)
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:27
                                                    nekroskop88 napisał:

> Tak, taka wersja zdarzeń mi odpowiada:-)
                                                    > tak?to niech Ci odpowiada,proszę bardzo!
                                                    >
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:30
                                                    Ale on tylko niósł pomoc!
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:31
                                                    Dzięki Zewsi, na Ciebie zawsze można liczyć.
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:31
                                                    zewsi napisał:

> Ale on tylko niósł pomoc!
                                                    dobra,dobra!już ja wiem swoje...
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:33
                                                    Naprawdę. Spytaj tę barmankę.
                                                    <szuka>
                                                    Gdzieś miałem jej adres. Gdzie on jest? Hmmm. A tak Nekroskopowi dałem.
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:34
                                                    Bo chciałem ją odwiedzić w szpitalu, ale ją wypisali.
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:34
                                                    zewsi napisał:

> Naprawdę. Spytaj tę barmankę.
                                                    > <szuka>
                                                    > Gdzieś miałem jej adres. Gdzie on jest? Hmmm. A tak Nekroskopowi dałem.
                                                    to poszukaj mi adres tego przystojnego barmana,
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:35
                                                    Tego który bawił się z tobą gasnicą pianową?
                                                  • makbrajd_wylogowany Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:36
                                                    zewsi napisał:

> Tego który bawił się z tobą gasnicą pianową?

to by gaśnica z kisielem...w basenie...
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:39
                                                    Fakt. Najpierw Bad pomanipulowała trochę przy wężu, a potem poszła w konkury z
                                                    przystojnym barmanem w basenie z kisielem i górą bitej smietany i wisienką na
                                                    czubku tej góry.
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:41
                                                    zewsi napisał:

> Fakt. Najpierw Bad pomanipulowała trochę przy wężu, a potem poszła w konkury z
                                                    > przystojnym barmanem w basenie z kisielem i górą bitej smietany i wisienką na
                                                    > czubku tej góry.
                                                    ale ja mówię o tym barmanie,któy mnie do domu odprowadził po tej imprezie!
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:42
                                                    Aaa o tym. Byłaś tak pijana, że Ci się połowiło w oczach? Przecież to dwóch
                                                    przystojnych barmanów odprowadzało Cię do domu.
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:43
                                                    zewsi napisał:

> Aaa o tym. Byłaś tak pijana, że Ci się połowiło w oczach? Przecież to dwóch
                                                    > przystojnych barmanów odprowadzało Cię do domu.
                                                    ale ja mam na mysli tego bruneta...;D
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:44
                                                    pan Zdzisław, sprząta w remizie od 40 lat ;)
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:46
                                                    nie,on miał na imię Maciek;)i był po prostu boski!
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:47
                                                    Maciek? Hm... ten emerytowany strażak?
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:48
                                                    nekroskop88 napisał:

> Maciek? Hm... ten emerytowany strażak?
                                                    >
                                                    > nie,Maciek,lat 20;)
                                                  • makbrajd_wylogowany Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:48
                                                    nekroskop88 napisał:

> Maciek? Hm... ten emerytowany strażak?
                                                    >
                                                    >

12letni syn tego emeryta...
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:49
                                                    aaa 12-letni, proszę bardzo Bad, bierz go ;)
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:49
                                                    przecież mówię,ze Maciek ma 20 lat!!!
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:53
                                                    jest trochę wyrośnięty, to fakt ;)
                                                  • makbrajd_wylogowany Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:55
                                                    bad_habit napisała:

> przecież mówię,ze Maciek ma 20 lat!!!

w zawieszeniu?
                                                    czy wyjdzie po 40?
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:57
                                                    nie,on jest czysty jak łza;)
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:53
                                                    bad_habit napisała:

> nie,on miał na imię Maciek;)i był po prostu boski!

Znam jednego Maćka. Jest listonoszem.
                                                  • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:52
                                                    Jak mówi stare przysłowie pszczół:
                                                    W nocy wszystkie brunety są czarne.
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:54
                                                    o ile mi wiadomo,to nekro się zadaje z 9letnimi dziewczynkami...
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:56
                                                    wcale bo nie, ona miała już 11 lat i chciała wziąć ze mną ślub
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:57
                                                    nekroskop88 napisał:

> wcale bo nie, ona miała już 11 lat i chciała wziąć ze mną ślub
                                                    >
                                                    > i kiedy miałeś zamiar mi o tym powiedzieć???
                                                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:58
                                                    nie wiem... ale ona mnie kochała! naprawdę!
                                                  • makbrajd_wylogowany Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:58
                                                    bad_habit napisała:

> nekroskop88 napisał:
                                                    >
                                                    > > wcale bo nie, ona miała już 11 lat i chciała wziąć ze mną ślub
                                                    > >
                                                    > > i kiedy miałeś zamiar mi o tym powiedzieć???
                                                    >
                                                    >

próbuje Ci o tym powiedzieć od 10 lat...a Ty ciagle tylko jedenym...
                                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 13:00

> próbuje Ci o tym powiedzieć od 10 lat...a Ty ciagle tylko jedenym...
                                                    i na próbowaniu się kończy,bo nic nie powiedział
                                  • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:09
                                    zewsi napisał:

> Myślisz?
                                    > A skąd tak dobrze znasz makbrajda ;-)?
                                    sam napisał wyżej...miał nadzieję,ale cóż...
                  • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:47
                    Zewsi TV? To ten nowy, drugi kanał O. Rydzyka?
                    • makbrajd_wylogowany Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:48
                      trzeci
                      • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:06
                        Czwarty!
                        A za czym ta kolejka?
                        • nekroskop88 Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:07
                          nie wiem, ale stoję, może coś rzucą ;)
                        • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:08
                          jak to,przecież wino za kartki dziś rozdają w Opałku;)
                          • zewsi Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 12:10
                            Dzięki Bogu, że przechodziłem obok sklepu.
                            Informacja za informację:
                            Podobno śledzie rzucili na Mokotowie.
    • bad_habit Re: co sylwestrem? macie już program TV? 27.12.05, 11:33
      makbrajd_wylogowany napisał:

> bo nie wiem jak go spędzić...czy z TVN czy z Polsatem...a moze TvTrwam mnie
      > czymś zaskoczy?
      > (słone paluszki i colę już mam)
      ja proponuję spędzić na Kopytku albo w pierzynowie,jak kto woli;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka