Dodaj do ulubionych

Myśli autodestrukcyjne

IP: *.arcor-ip.net 27.10.02, 22:44
Kiedy ciemno już o 17-ej,kiedy pada jebany deszcz,gdy szarpnięty sąsiad
tłucze się o ściany,a drzewa,ogołocone z liści zdają się wygrażać gałęziami
każdemu przypadkowemu przechodniowi,ogarnia nas niesmak i złość.
Na ulicy woda wpada za kołnierz,ściekając w kierunku odbytnicy,oraz innych
narządów,zęby zgrzytają,ścierając się jak u królika,autobusy jeżdżą z
częstotliwością pojawiania się na niebie komety Halleya,a my patrzymy na
innych ludzi spode łba,wymyślając sposoby ich ukatrupienia w najbardziej
wymyślny sposób,albo z tej całej złości dumamy o podjęciu radykalnej
decyzji,mającej nas wyrwać z tej przeklętej jesiennej krainy.
Ludzie!Jeszcze przyjdzie wiosna.A zajebać się zawsze zdążymy,trzeba jeszcze
kogoś wkurwić w końcu!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xp Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.piekna.pl 11.01.03, 19:59
      eppp! wiosna już zaraz! to Ci będą jaja!
      • ulalka Re: Myśli autodestrukcyjne 11.01.03, 20:06
        Xp :)) a czymze Ci sie to odbija, cio? ;))
        • Gość: xp Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.piekna.pl 11.01.03, 20:07
          to było stęknięcie zawzięcia
          a nie bekanie, nie!
      • 0nly Re: Myśli autodestrukcyjne 11.01.03, 20:06
        zara, zara, jeszcze mamy styczen, to tak dla tych co w kalendarz nie zagladaja,
        potem przyjemny miesiac luty, potem miesiac marzec, i nie raz jeszcze po
        wstaciu czlowiek nie raz jeszcze zakrzyknie:
        o cholera, a po kiego ja zyje!!!!
        • ulalka Re: Myśli autodestrukcyjne 11.01.03, 20:08
          w miesiacu marcu, 0nlontko, to siem stukniem, za Twoja starosc ;)) przez jaki
          miesiac bedziemy rownie stare ;))
          • Gość: xp Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.piekna.pl 11.01.03, 20:09
            eeppppaaa!
            • ulalka Re: Myśli autodestrukcyjne 11.01.03, 20:11
              Gość portalu: xp napisał(a):

> eeppppaaa!

yazzzzzoooo.. jakie toto zawziente, no!.. ;))
        • Gość: xp Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.piekna.pl 11.01.03, 20:08
          no a ja powiem
          epppp!
          • ulalka Re: Myśli autodestrukcyjne 11.01.03, 20:09
            Gość portalu: xp napisał(a):

> no a ja powiem
            > epppp!

no toz pytam, czym Ci siem tak odbija, no?? ;))
          • 0nly Re: Myśli autodestrukcyjne 11.01.03, 20:09
            a ja zrobie buuheeeee........:P
    • Gość: pom Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.kszalin.com.pl / *.klubwww.koszalin.com.pl 11.01.03, 20:08
      Ja też prosze o wiosnę... i to szybko:(
      • ulalka Re: Myśli autodestrukcyjne 11.01.03, 20:10
        no to biegnijmy, Pomciu :)) ostatecznie nie slyszalam, zeby wiosna spiewala cos
        na ksztalt, nas nie dogonjat ;)
        • Gość: pom Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.kszalin.com.pl / *.klubwww.koszalin.com.pl 11.01.03, 20:13
          Oj, już dzisiaj biegałam:(( No, ale pospałam też.:)
          Ale mogliby ten styczeń podgonić, i luty...
          • ulalka Re: Myśli autodestrukcyjne 11.01.03, 20:14
            dobrze, ze ten luty taki krotki, prawda? i nie przestepczy, tego...
            przestepny ;))
      • 0nly Re: Myśli autodestrukcyjne 11.01.03, 20:10
        toc przeca od poniedzialku ma byc wiosna.....tyle ze jeszcze kfiatkow ni
        byndzie......
        • ulalka Re: Myśli autodestrukcyjne 11.01.03, 20:12
          a bo na betonie kfiatki nie rosnom podobno ;))
          • Gość: samanta Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 21:33
            Idzie wiosna ,idzie...Przegladalam podrecznik moich dzieci i zaraz zaczna sie
            tematy o przylocie ptaszkow etc...znaczy sie ,ze juz niedlugo! Leziak!!!!!!Mam
            nowego Parszywka!!!! Jest cudowny,w bialo- czarne laty .Za-je-bis-
            ty!!!!!!:))))))))
            • pom Re: Myśli autodestrukcyjne 11.01.03, 21:37
              Sam, a kto to jest - Parszywek??
              • Gość: samanta Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 22:12
                Pomcia!Boj sie Boga!Harry Pottera nie czytalas??? Parszywek to szczurek!:)))))
                • ulalka Re: Myśli autodestrukcyjne 12.01.03, 11:23
                  Gość portalu: samanta napisał(a):

> Pomcia!Boj sie Boga!Harry Pottera nie czytalas??? Parszywek to
                  szczurek!:)))))

ło matko..!! nie czytalam Harry'ego... i na dodatek nie bylam w stanie
                  obejrzec!.. ;)) sorki, za przypuszczenia, Samciu, ze to krowka ;))
              • ulalka Re: Myśli autodestrukcyjne 11.01.03, 22:13
                sadzac po kolorach i latach to moze byc krowka ;))

a moze parszywka, to piesek?? :))
                • Gość: leziox Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.arcor-ip.net 11.01.03, 23:47
                  A wy kurwa nic nie macie innego do roboty,pojebana hołoto,tylko z zapomnienia i
                  czarnej dziury netowej moje wątki za ryja wyciągać?
                  No bo to prawda że wiosna zara a dyć ja o jesieni pisałem,to czego się czepiata?
                  Nadal myśli samodestrukcyjne mogom łazić mi po głowie,a co.
                  Samcia,gratuluję nowego szczura,wyciągniętego z szamba sąsiada.Jak szczurek w
                  ciągu roku kilka razy zdąży się rozmnożyć,to możesz go sąsiadowi oddać z
                  powrotem i to z procentami,wpuszczając mu do mieszkania z jakieś 20
                  wyrośniętych oraz wypasionych,szczurzych bydlaków,co by się chłop ucieszył.Oraz
                  jego żona i dzieci.Region zostanie zaraz potem objęty kwarantanną,sąsiada
                  wysiedlą a ty będziesz miała błogosławiony spokój i może uda ci się jeszcze
                  przejąć jego mieszkanie,no.I kto powie że się szczurki oraz inne
                  Szubrawce,Parszywcy,Brudaski,Wiruski,nie przydają...eee...no jak on się
                  nazywał,ten szczurek znaczy?Czyżbym znowu zapomniał?Paskudka?Opryszek?Burzowiec?
                  No dobra,idę po piwko.
                  • Gość: prozac Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 00:37
                    ja tez mam takie mysli....
                    dobry tekst...
                    respect...
                    • Gość: xp Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.piekna.pl 12.01.03, 22:22
                      myśli
    • doctor_dolitte Re: Myśli autodestrukcyjne 12.01.03, 22:25
      moze ja cos poradze na te mysli
      mozemy z doktorem Frankensteinem zrobic opercaje mozgu, ciach ciach i po myslach
      • Gość: samanta Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 22:39
        spozniles sie.Zrobiono to za ciebie w zeszlym roku! Mozg wycieto a nawet
        zwazono,o!
        • doctor_dolitte Re: Myśli autodestrukcyjne 12.01.03, 23:15
          o ile dobrze pamietam byl to narzad moczowo-grzmocacy
          nie mozg
          mozg byl odrebnym badaniem, niekoniecznie przeprowadzonym na tym pacjencie co
          uskarza sie na mysli autodestrukcyjne bo teskni za wiosna
          • Gość: samanta Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 23:26
            Mylisz siem aniele! Dokonalam trepanacju czaszki celem zwazenia leziowego mozgu
            i porownania z ciezarem mozgu kobiecego .Przy kazji usunelam to i owo .Od tej
            pamietnej operacji uwielbiam mojego pacjenta.To moje dziecko-Frankenstein:)))
            • doctor_dolitte Re: Myśli autodestrukcyjne 12.01.03, 23:37
              nie wiem, kolezanko, czy pani jest osoba adekwatna do wydawania takich opinni
              na temat pacjenta, skoro z bardzo dobrych zrodel wiem, ze nie jest pani w zaden
              sposob specjalistka w dziedzinach medycyny, i dokonanie przez pania
              jakiekolwiek zabiegu zostanie podanne doglebnej analizie i sprawa trafi pod sad.
              Jutro zbadam karte pacjenta i wypowiem sie szerzej w tym temacie.
              I prosze mi nie ublizac,twierdzac ze sie myle.
              No.
              • Gość: samanta Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 23:42
                Sluchaj no ty nedzna imitacjo doktora!!! Nie wiesz z kim masz do czynienia a
                jak juz sie zorientujesz to bedzie za pozno i wytne ci to i owo moim slynnym
                skalpelem ,co to odziedziczylam po dziadku,no! Od mojego pacjenta wara ci tym
                bardziej ze on nie ma zadnej karty jeno zolte papiery ! A jak jeszcze raz sie
                przyczepisz to cie poszczuje psem.Brutus,Brutusik...bierz go!!!!
                • doctor_dolitte Re: Myśli autodestrukcyjne 12.01.03, 23:45
                  temu zwierzaczkowi tez przydalaby sie operacja,
                  moze wrescie przypominalby psa.
                  Tym przypadkiem zajmniemy sie pozniej.
                  • Gość: samanta Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 23:51
                    Ojjjjj...jak zlapie zaraz skalpel to mozesz byc pewnien ze reka mi zadrzy!!!!!
                    Siostro!!!!! mamy pacjenta,szykuj sale operacyjna i pol litra ziubera ...do
                    dezynfekcji!!!!!!!
                    • doctor_dolitte Re: Myśli autodestrukcyjne 12.01.03, 23:54
                      to pani ma siostre?
                      A ja caly czas bylem przekonany ze pani to jedynaczka.
                      • Gość: samanta Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.03, 23:57
                        No...wiec sam widzisz doktorku,ze trzeba ci czache otworzyc co bys siem wiecej
                        mysleniem nie trudzil .Siostro!!!!No,gdzie ta cholera polazla? Pewnie znowu
                        nawalila sie i spi w dyzurce!
                        • doctor_dolitte Re: Myśli autodestrukcyjne 13.01.03, 00:00
                          bardziej prawdopodobne jest to ze wlasnie grzmoci sie z doktorem Wyciorem
                          • Gość: leziox Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.ipt.aol.com 13.01.03, 00:29
                            Dr.Dolittle,zajmij ty się lepiej,tak jak do tej pory grzmoceniem zwierząt i nie
                            zaprzątaj sobie skróconej czaszki jakimiś dywagacjami na temat ważenia mózgów
                            bo to cię tylko w kompleksy niepotrzebne może wpędzić i nawet na widok ponętnej
                            owieczki już ci nie stanie,więc oszczędź sobie problemów i nam twoich
                            późniejszych żali wypłakiwanych na FT.
                            • doctor_dolitte Re: Myśli autodestrukcyjne 13.01.03, 00:42
                              pacjent ma prawo nic nie mowic i spokojnie poddac sie operacji odciecia mysli
                              autodestrukcyjnych
                              jesli pacjent bedzie nadal wierzgal poddamy natychmiastowa hipnoze
                              • Gość: leziox Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.246.96.32.tisdip.tiscali.de 13.01.03, 00:48
                                Zebym ja cię kurwa nie poddał natychmiastowej hipnozie w postaci buta nr.46
                                lądującego prosto na twoim skrzywionym od patrzenia na krowie cipy
                                ryju,ignorancie medyczny,nie kwalifikujący siŁ nie tylko na kupę kompostową ale
                                nawet na pozostałe odpadki,karykaturo pediatry.
                                • doctor_dolitte Re: Myśli autodestrukcyjne 13.01.03, 00:50
                                  pacjent sie doprasza jak widze
                                  niezbedna jest wiec natychmiastowa narkoza
                                  but numer 46 prosze zdjac i odlozyc na bok
                                  skarpetki prosze zdjac i mi podac
                                  mysle ze ten srodek bedzie wystarczajacy
                                  • Gość: leziox Re: Myśli autodestrukcyjne IP: *.246.96.32.tisdip.tiscali.de 13.01.03, 01:00
                                    Skarpetki to sobie weź i na mordeczkę swoją załóż,może ci ten smrodek tą twoją
                                    twarzową płaskorzeźbę poprawi na amen i będziesz mógł godnie reprezentować
                                    zawód osłojeba np.w Turcji albo innym Maroku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka