pomme 03.01.06, 17:05 to przecież Wojewódzki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiek Re: MjM - wiem kto podsyła Madzi prezenty 03.01.06, 19:25 Cholewcia, Pomme, miałaś nikomu nie mówić!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 o ja pierdykam!!! 03.01.06, 20:02 pomme napisała: > to przecież Wojewódzki! wojewódzki jest ojcem kamila? aż taki jest stary? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: MjM - wiem kto podsyła Madzi prezenty 03.01.06, 21:04 a tak w ogole to czy ten Owad musi tak krzyczec??? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: MjM - wiem kto podsyła Madzi prezenty 03.01.06, 21:24 Ma straszny tembr głosu Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: MjM - wiem kto podsyła Madzi prezenty 03.01.06, 23:53 feber napisała: > a tak w ogole to czy ten Owad musi tak krzyczec??? A jak ma inaczej z Powiatowym się porozumieć? Nawzajem do się prują kopary, to i juz jej we krew wlazło. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: MjM - wiem kto podsyła Madzi prezenty 04.01.06, 23:52 feber napisała: > a tak w ogole to czy ten Owad musi tak krzyczec??? nabieram podejrzeń że nic więcej nie potrafi ;) lansuje więc co ma najlepszego :D Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Pomme 03.01.06, 22:05 ja pewnie po fakcie i nie na temat, ale Twój Gerard jest słodki, pozdrów go od przyszywanej cioci z forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Pomme 04.01.06, 23:24 mój młody zawsze śpi w godzinach nadawania mjm i budzi się zawsze, kiedy: - Owad coś tłumaczy komuś - Gosza coś tłumaczy komuś Obie mają takei głosy, jak się uniosą, że aż ciarki przechodzą Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Pomme 05.01.06, 09:53 a moze to dlatego ,że na planie jest ciągły hałas ..una tak krzyczy??? ta, stanowczo wolę jak mówi luckiem głosem... swoją drogą, jak na koleżankę studiującą psycho, to rzeczywiście ma niezły zasób ŚRODKÓW WYRAZU... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Pomme 05.01.06, 09:56 problem w tym, ze ona rzadko mowi ludzkim glosem bo albo sie drze albo ryczy Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Pomme 05.01.06, 11:38 Monopol na ryczenie miała do tej pory Gosza, teraz ją widzę goni Papużyca Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: Pomme 05.01.06, 12:18 łe, Papuga wcale tak dużo nie płacze. Owad i Mysza wyprzedzają ja o kilka długości. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Pomme 05.01.06, 17:22 poza tym papuga ma w końcu ludzką fryzure i ładnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Pomme 05.01.06, 19:04 Och....Tu się niestety nie zgodzę ze świeżo upieczoną Mamusią :) Ona wyglądała kobieco w pierwszym odcinku, potem z każdym następnym coraz gorzej... spadek trwa do dzisiaj :) BTW Śliczny Gerardzik:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Pomme 06.01.06, 10:12 a tak, fakt , to trzeba przyznać FRYZ PAPUGI wreszcie ODSTAJE od reszty a co do płaczliwości serialowej moze to tak jest,ze trzeba wykonać plan miesięczny, zmiękczania widza? ryknąć raz na tydzień trzeba-teraz ta, jak jej tam reniowa córuś ( czy ona ma już ksywkę jaką?) Może weprzyszłosci dane nam będzie zobaczyć ...np.....RYCZĄCEGO RIIIIDŻA? a to dopiero byłby przewrót, hę? Odpowiedz Link Zgłoś