r.kruger 04.01.06, 21:37 dzięki conejito bo się męcze z tym linkiem i mam sposób ! wyślę ci emalją hasło do konta moherowapupa skopiujesz sygnaturke i wkleisz do swojej, ok? no ja myslę że ok. a rano ma być capuccino i cisteczko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: 4444 był mój !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.06, 08:14 Gratulacje :) A ja też się na kapuczino załapię??? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 capuccino - no, to zapraszam:):) 05.01.06, 08:55 zapraszam wszystkich, nowych i starych a tych, co sie wstydza odezwac, to niech sie odezwa w koncu na kawke. ciasteczka tez, jesli stryjenki winszuja:):) ps. u mnie dzisiaj przybywaja Trzej Krolowie:):) ciekawe co mi przywioza... ide zobaczyc ich majestatyczny przyjazd, bedzie fajnie! zrobie zdjecia, to wam podesle, zawsze jest kupa ludzi, wszystko takie kolorowe i ogolnie super! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: capuccino - no, to zapraszam:):) 05.01.06, 09:06 I w pracy jesteś??? W takie Święto? Odpowiedz Link Zgłoś
vandemac Re: w jakie swieto???? 05.01.06, 11:48 Z religii to zapewne szóstkę miałaś :-))) Piątego stycznia Trzech Króli ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: w jakie swieto???? 05.01.06, 11:49 vandemac napisał: > Z religii to zapewne szóstkę miałaś :-))) Piątego stycznia Trzech Króli ? :- ))) ...........bo mnie się daty pomyliły.......... kurde no..... Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: w jakie swieto???? 05.01.06, 12:34 to jutro. dzisiaj w nocy przyjezdzaja w karocach. ide na parade. beda rozrzucac cukierki i inne 'prezenciki drobne'. a sklepy sa otwarte do 24!!:) co by krolowie trzej (i nie tylko:) prezenty mogli zakupic i wydac ostatnie zaskorniaki na glupoty nikomu niepotrzebne, hi hi hi.... wiec do poludnia (czyt. 14.00) pracujemy dzielnie. choc wokol nastroj festynu czuc. i sprzedaja na ulicy czekolady i churros:) jak sobie zafastryguje dawke kalorii to tydzien bede biegala wokol bloku zeby to spalic... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: w jakie swieto???? 05.01.06, 12:36 Taka parada to fajna rzezc :)) W Niemczech w okolicach Kolonii i Dusseldorfu organizują takie w ostatni weekend karnawału. Byłam raz i cieszyłam się jak dziecko z każdego złapanego cukierka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: w jakie swieto???? 05.01.06, 12:40 acha, i jeszcze rozkladaja takie bazarki z roznymi rzeczami 'wiejskimi' czyli jakby nasze odpusty, tylko tez maja np. jedzenie wiejskie, ktorego w sklepach nie mozna kupic czy inne takie recznie robione rzeczy. a ludzi na ulicy wiecej niz o 11 rano!!! i bedziemy sie dzisiaj bawic do rana:):) jedyny problem: parkowanie, bo cale centrum miasta zabarykadowane 'natenczas'. no, ale jakies straty musza byc. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: w jakie swieto???? 05.01.06, 13:12 JA CHCĘ NA TE PARADE i celowo to wywrzeszczałam Odpowiedz Link Zgłoś