monia515 05.01.06, 08:57 img41.imageshack.us/my.php?image=annamuchatoplessikubawojewodzk2.jpg Jednak push up czyni cuda... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feber Re: goła Mucha.. 05.01.06, 09:03 to zdjecie bylo robione juz jakis czas temu jak jeszcze byla szczuplejsza Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: goła Mucha.. 05.01.06, 09:46 mniaaaaaaaaaaamuś... ale ten tekst pod zdjęciem?????????????? bożżżżżżżżżżżżżżż, ale szmira...aż mi się flaki przekręcają..błłłłłłłeeee Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: goła Mucha.. 05.01.06, 09:58 no? niestrawność poranna..o ile mnie wzrok nie myli to superexxxxpressowa niestrawność, bo ja alergik jestem...może to na tę farbę, której używają w tejże gazecinie, no ja nie wiem, nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: goła Mucha.. 05.01.06, 10:09 a ja w pierwszej chwili myślałam, że to jest obraz któregoś z postimpresjonistów, Toulouse Lautrec, albo cuś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: goła Mucha.. 05.01.06, 10:17 wiecie co.... mnie oburza to, ze ona jest gola... znaczy nie to, ze jest gola i mi to przeszkadza, bo jestem pruderyjna... tylko o to, ze to tak bardzo muzulmanski kraj i wg mnie nalezy szanowac ich zwyczaje... ale mucha ma to w nosie jak widac.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: goła Mucha.. 05.01.06, 11:35 Trochę masz rację :) Ja tam jej nie lubię, wkurza mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: goła Mucha.. 05.01.06, 11:39 widzisz, na calym innym swiecie nie wkurzalaby mnie mucha gola (i to nie tylko topless), ale bylam w Egipcie i wiem, jak Egipcjanki sie kapia, jak chodza po ulicach i wiem, jak zachowuja sie Egipcjanie ... poza tym, jesli przyjezdza sie do nich w gosci to nalezy sie dostosowywac do ich zwyczajow... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: goła Mucha.. 05.01.06, 11:53 ja bym się nie zgodziła. Przecież Muszka nie obnosi sie z gołym biustem po ulicy tylko siedzi na plaży. W ogóle wydaje mi się, że opalanie bez stanika nie ma nic wspólnego z naruszaniem wartości religijnych. Śmiem nawet przypuszczać, że biblijna Ewa tez pomykała w toplesie po raju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: goła Mucha.. 05.01.06, 11:56 Around, tez tak uwazam jak Ty:"że opalanie bez stanika nie ma nic wspólnego z naruszaniem wartości religijnych. Śmiem nawet przypuszczać, że biblijna Ewa tez pomykała w toplesie po raju ;)" ALE Egipt to kraj muzulmanski, to inny swiat i tylko dlatego o tym pisze.... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: goła Mucha.. 05.01.06, 11:59 to prawda-do głowy mi nie przyszło sciągać stanika w Egipcie, a czesto opalam sie na gola:)-w Sopocie na ten przykład też wywołując oburzenie co poniektórych emerytek w pożółkłej bieliźnie:) bedąc u kogoś szanuje jego zasady Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: goła Mucha.. 05.01.06, 12:08 hmmm, ja nigdy w Egipice nie bylam :( serio na plazy, nie ma tlumow kobiet opalajacych sie topless? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: goła Mucha.. 05.01.06, 12:15 absolutnie Arabki kapia sie w ciuchach, w calosci przykryte... jesli w ogole.... widzialam zreszta taka scenke: na plaze w Hurghadzie (bardzo kosmopolityczne plaze, tlumy ludzi, wszelkie mozliwe jezyki, europejki w bikini lub jednoczesciowe kostiumy) przyszedl Arab z zona, on w spodenkach, recznik przewieszony przez ramie... za nim kobieta okutana od stop do glow w czarne... facet chcial sie wykapac, ale tak sie rozejrzal, zastanowil..... nie bardzo mial gdzie zostawic zone i to samotna... po chwili wahania wrocil do hotelu.... zbyt ryzykowne bylo dla niego zostawianie jej samej (i to ubranej) w otoczeniu obcych.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: goła Mucha.. 05.01.06, 12:16 zona Araba wrocila z nim, rzecz jasna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: goła Mucha.. 05.01.06, 12:36 ja rozumiem, ze Arabki bo takie sceny sie widzi na calym swiecie, nie tylko w Egipcie chodzi mi o turystki w kurortach wakacyjnych, nie opalaja sie topless? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: goła Mucha.. 05.01.06, 12:49 powiem tak: ja nie widzialam przez caly pobyt ani jednej topleski Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: goła Mucha.. 05.01.06, 12:55 Bo nie byłaś tam wtedy, jak była Muchia :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: goła Mucha.. 05.01.06, 17:21 aga_ata napisała: > Bo nie byłaś tam wtedy, jak była Muchia :) :-D)))) eeeeeee tam i tak wiadomo,że nie chodzi o siakies tam wartości religijne ino o to,że nie lubicie MUCHI jakby sie RIDŻ rozebrał, to siedziały byście cicho!!!! o! tako prawdo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: goła Mucha.. 05.01.06, 17:44 Muchę lubię i jej golizna absolutnie mi nie przeszkadza. Niemniej jednak gdyby obok niej siedział Rydż zamiast Powiatowego to na fotę popatrzyłabym z większym zainteresowaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: goła Mucha.. 05.01.06, 17:17 scoutek napisała: > widzisz, na calym innym swiecie nie wkurzalaby mnie mucha gola (i to nie tylko > topless), ale bylam w Egipcie i wiem, jak Egipcjanki sie kapia, jak chodza po > ulicach i wiem, jak zachowuja sie Egipcjanie ... poza tym, jesli przyjezdza sie > > do nich w gosci to nalezy sie dostosowywac do ich zwyczajow... sorry uprzejme że się ftroncem do tych inwektyw...ALEEEEEEEEE w Egipcie są hotele,z oddzielnymi plażami dla euroturystów,gdzie można se latać jaktamimsiepodoba.. a u nas kraj KATOLICKI..czyli co? Giertych miał racje przeganiając nudystów z gdańska???????????? Ta teoria z muzułmańskim krajem ździebko mi tu kuleje ... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: goła Mucha.. 05.01.06, 18:59 No nie wiem, nie wiem...nie chcę się wtrĄĄĄĄcać, ale Muchia tego Powiatowego to tak jakoś niezbyt trafnie wygrzebała spod ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: goła Mucha.. 06.01.06, 10:07 Ba! też ubolewam z tego powodu ale cóż robić...? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: goła Mucha.. 06.01.06, 10:52 drzejms-buond napisał: > sorry uprzejme że się ftroncem do tych inwektyw...ALEEEEEEEEE > w Egipcie są hotele,z oddzielnymi plażami dla euroturystów,gdzie można se latać > jaktamimsiepodoba.. > a u nas kraj KATOLICKI..czyli co? Giertych miał racje przeganiając nudystów z > gdańska???????????? > Ta teoria z muzułmańskim krajem ździebko mi tu kuleje ... po pierwsz 007, Ty myslisz, ze do jakiego ja lecialam, he? bylam tez w Tunezji, tam juz jest inaczej na plazach... i topleski (choc nie tak liczne jak w slonecznej Italii czy Grecji) byly... 007, byles w kraju muzulmanskim kiedys? jesli nie, to rozumiem, ze nie czujesz tego co tam sie dzieje... to jest naprawde INNY swiat..... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: goła Mucha.. 06.01.06, 10:59 BA! ale ja wiem że inny świat...ale jeśli są miejsca w tym INNYM ŚWIECIE do tego żeby z gołym tyłkiem latać..to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: goła Mucha.. 06.01.06, 11:00 caly bajer polega na tym, ze teoretycznie NIE MA takich miejsc w tym innym swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: goła Mucha.. 09.01.06, 09:19 w polszcze też nie ma ...a są... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: goła Mucha.. 09.01.06, 13:16 a tak w kwestii wczucia sie w kulture i obyczaje innego kraju, to jak sie tam juz zjawie, to mam strzelac do tych co zabijaja turystow, czy wysadzac w powietrze tych, ktorzy bronia turystow? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: goła Mucha.. 09.01.06, 13:24 najprościej bedzie-strzelić sobie w łeb :-/ albo i nie jechać..może? Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: goła Mucha.. 10.01.06, 11:53 sprawdzalem, strzelenie sobie w leb przekracza moje mozliwosci, tak samo jak odmowienie sobie takiej fajnej wycieczki :P Odpowiedz Link Zgłoś
control Re: goła Mucha.. 09.01.06, 23:43 dajcie spokoj, przecież Mucha pokazała cycuchy tylko na chwile, gdy pozowała do zdjecia. potem się zapewne ubrala Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: goła Mucha.. 10.01.06, 11:54 ale fajne sa te cycuchy muchy wiec jakem chlop, to im nie dam spokoju :P Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: goła Mucha.. 10.01.06, 12:07 RĘCE PRECZ OD CYCUCHI MUCHI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo Re: goła Mucha.. 10.01.06, 12:22 no rece jak rece, ale co do reszty zastrzezen nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś