Dodaj do ulubionych

Coś na poziomie

06.01.06, 23:02
Na poziomie fal płynie statek, w nim Krzysztof Kolumb, porusza się z wiatrem
do Indii, nie wie że spotka Indian.
Pytanie brzmi, czy w drodze powrotnej bedzie miał pościel w :
a) łódeczki
b) Indian
c) krówki (koniecznie święte) ?

"A cóż to jest bajka? Wszystko to być może!
Prawda, jednakże ja to między bajki włożę"
Obserwuj wątek
    • trzpiot_1 Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:05
      Przepraszam, ale to dla mnie zdecydowanie za trudne jest.
      • inna-bajka Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:07
        Mała, kurdę wierzę w Ciebie, daj z siebie wszystko,noooooooo, raaazeeeemmmmm
        • trzpiot_1 Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:12
          to ...tak swojsko może spróbuję...
          krówki?
          • inna-bajka Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:14
            Ojej, moja kochana dziecinka, brawwwoooooo.
            Oczywiscie, że krówki, bo to były jedyne krówki na statku których nie zjedli.
            • trzpiot_1 Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:18
              A gdyby miał na pościeli łódeczki, to by znaczyło, że je zjedli?
              • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:16
                Ale nie miał, miał krówki i Ty dobrze odpowiedziałaś, moje dziecko ;-)
    • mawyr Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:06
      raczej czy w drodze powrotnej będzie poruszał się z wiatrem ;)
      • inna-bajka Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:08
        A po co mu wiatr w łodzi podwodnej ?
        • mawyr Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:11
          bo miewał wiatry ;)
          • inna-bajka Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:13
            Chyba wstrzymywał, bo mu szły do głowy i stad miał takie posrane pomysły ;-)
            Jak to skomentowali jemu współcześni ;-)
            • mawyr Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:16
              bo kto w tym czasie stawiał jajka ;)
              • trzpiot_1 Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:23
                Te zgadywanki wykończyły mnie intelektualnie! Jesteście bez serca zupełnie :(
                • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:17
                  Nie wiesz jak się stawia jajka, no moja droga myślałam, żeś duża dziewczynka ;-)
    • onlyania Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:08
      indian to on na pewno nie spotkal,
      o ile plynal do indii...
      • inna-bajka Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:12
        Może Olmeków ?
        • onlyania Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:13
          raczej w innej-bajce
          • inna-bajka Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:15
            A może niedługo o tym poczytamy, jak Deniken przestanie pisac na jedno kopyto.
            • onlyania Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:17
              nie probuj mnie zainteresowac SF
              bo to nie przejdzie....
              • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:18
                Nie próbuję zainteresowaś SF, bo to jest LPN, a Deniken jest JWSR ;-)
                • onlyania Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:25
                  nie wazna jaka partia, dla mnie moze byc i LPR...
                  • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:27
                    Prawdziwe damy o polityce nie prawią, więc dajmy spokój ;-)
                    So się bedziemy zniżać, wszak watek ma być o pooooooziomach ;-)
                    • pazerny Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:32
                      hej Jasnogorska Bajeczko :)
                      • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:35
                        A Ty wszystkim musisz peplać, gdzie mieszkam !!!!!
                        • pazerny Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:37
                          No wieesz, bo to blisko jest. A poza tym mamtam forumowa przyjaciolke :)
                          • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:38
                            Blisko jest ? Blisko czego ? Chyba kłpotów ;-)
                            • pazerny Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:43
                              tak nisko sie cenisz? A moze wizyta z Bydgoszczy cos zmieni? :)
                              • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:46
                                Ja się cenię, bardziej zarozumiałego babska nie ma ;-)
                                I po jaką cholere mam być w Bydgoszczy, chyba Ci się chłopie coś porabało.
                                • pazerny Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:49
                                  Ostatnio czytalem, ze sie Btdgoszcz do Ciebie wybiera :)
                                  A ze sie cenissz, to i ja cenie :)
                                  • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:49
                                    Dużo sie wybiera, ale tu nikogo nie ma ;-)
                                    • pazerny Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:52
                                      o 21 beda na Apelu :)
                                      • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:54
                                        Pod latarnia najciemniej, więc i ja do dewotek nie należę.
                                        Wystarczy mi, że we wszystkich knajpach słychać ten apel :-(
                                        • pazerny Re: Coś na poziomie 07.01.06, 16:59
                                          W Olsztynie k. Cz. nie slychac, o tym wiem b. dobrze :)
                                          • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 17:02
                                            Matko kochana, teraz zajazyłam, sorki ;-)
                                            • pazerny Re: Coś na poziomie 07.01.06, 17:08
                                              A za co przepraszasz Bajeczko? Prtzeciez nie ma powodu ... :)
                                              • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 17:16
                                                Jest, gadalismy na zamknietym, a ja Cię tu tak ... ale nie gadaj nic co wiesz.
                                                • pazerny Re: Coś na poziomie 07.01.06, 17:22
                                                  Ok zamykam moja paszcze :) ale 8 stycznia jestes?
                                                  • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 17:26
                                                    A gdzie mam być ???!!!
                                                    Bo z tego co wiem to idę do kina
                                                  • pazerny Re: Coś na poziomie 07.01.06, 17:27
                                                    Myslalem o Bialym Borku

Idziesz do kina czy na film ? :)
                                                  • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 17:38
                                                    Zdecydowanie do kina, uwielbiam kino.
                                                  • pazerny Re: Coś na poziomie 07.01.06, 17:39
                                                    -fajny film wczoraj widzialem
                                                    -momenty byly?
                                                    -Masz- najlepiej jak ona....

Znasz?
                                                  • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 17:55
                                                    Oczywiście, że znam. Niezapomniani Kociniak i Zaorski ;-)
                                                  • pazerny Re: Coś na poziomie 07.01.06, 18:00
                                                    Przeciez Ty jeszce wtedy w pieluchy robilas :)
                                                  • inna-bajka Re: Coś na poziomie 07.01.06, 18:03
                                                    Ale zawsze nad wiek rozwinieta, jak byś mnie znał to bys wiedział, że ja nie
                                                    mam wspólnego zdania z rówieśnikami ;-)
                                                  • pazerny Re: Coś na poziomie 07.01.06, 18:08
                                                    Rozumiem- lubisz mlodszych :)
            • mawyr Re: Coś na poziomie 06.01.06, 23:18
              zacznie na cztery pisać ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka