Dodaj do ulubionych

Kobiety Wamp

05.10.01, 14:59
serdecznie zapraszam - proszę o opis jak się to robi.
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: Kobiety Wamp 05.10.01, 15:07
      chodzi o kobiety Wamp - iry?:)))
      • motor Re: Kobiety Wamp 05.10.01, 15:09
        Nie raczej te demoniczne
    • Gość: Bizon Re: Kobiety Wamp IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 15:11
      TO, przede wszystkim, robi sie DOBRZE
      • anka1 Re: Kobiety Wamp 05.10.01, 15:14
        to kobiety Wampiry nie sa wystarczajaco demoniczne?
        • motor Re: Kobiety Wamp 05.10.01, 15:17
          One nie są prawdziwe!
          • anka1 Re: Kobiety Wamp Motor 05.10.01, 15:26
            a skad wiesz ze nie?
        • Gość: Dorota Re: Kobiety Wamp IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 15:19
          Daj spokój chodzi o Wamp-Tirówki
          • motor Re: Kobiety Wamp 05.10.01, 15:28
            Pani Pani Doroto - została w tej chwili zwolniona.
            Chodzi mi o kobiety na widok, których ciarki przechodzą po plecach - są w pewny
            sensie straszne, ale pociągające
            • anka1 Re: Kobiety Wamp 05.10.01, 15:38
              Motor chodzi o takie jak np. Angelika Houston? ( mam nadzieje ze dobrze napisalam Jej imie)
              Ta z Rodziny Addamsow?
              • motor Re: Kobiety Wamp 05.10.01, 15:50
                Bez przesady.
                O co chodzi - ostry makijaż (ale nie zrobiona na dziwkę)
                Ubrana w coś obcisłego musi być czarne, najlepiej fifka z papierosem, czarne
                rękawiczki, woalka, jakieś czerwone dodatki
                • anka1 Re: Kobiety Wamp 05.10.01, 15:53
                  no to wypisz wymaluj Angelika Houston z Honoru Prizzich! :)))
                  • Gość: Behemot Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 15:55
                    A ja, dekretem specjalnym, zatrudniam Pania na nowo,Pani Doroto. Bec
                    • motor Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.01, 15:59
                      Proszę się nie panoszyć
                      • Gość: anka1 Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 05.10.01, 16:23
                        Motor uwazaj! Behemot leje nawet damy! Tobie tez moze pazurem probowac przylozyc!:)))
                        • Gość: Behemot Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 16:26
                          Behemot grzmoci glownie zle wychowanych panow, panie zas lekko traca
                          koniuszkiem ogona lub poduszka lapy, ale to i tak moze zostawic slad
                          • anka1 Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.01, 16:34
                            Behemot z Toba nie gadam! :)))) bardzo mnie rozczarowales!:)))
                            • Gość: Kazek Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 16:36
                              Behemot prosil mnie o powtorzenie Ci, ze on tez z Toba nie gada
                              • Gość: anka1 Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 05.10.01, 16:54
                                a dziekuje Ci bardzo! pozycz Mu ode mnie weekendu z duza iloscia myszy! :)))
                              • Gość: samanta1 Re: kazek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 17:16
                                Gość portalu: Kazek napisał(a):

> Behemot prosil mnie o powtorzenie Ci, ze on tez z Toba nie gada
                                **Wujku Kazku!Nie wie wujek przypadkiem dlaczego Behemot jest na mnie zly? Bizon
                                Stepowy z reszta tez.:(((( Chyba pojde do Odry ryby karmic:(((
                                Samanta Nieutulonawzalu

• Gość: Dorota Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 17:02
                      Na jakim etacie?
                      Motor Ja dzisiaj jestem tak ubrana jak opisałeś( -łaś?) tylko w brązie.Może być?
                      Ale na E-7 nie pjdę.
                      • Gość: Dorota Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 17:06
                        Kończę pracę. Do jutra. Miłych snów o kobietach Wampach i Wamp-tirówkach
                      • motor Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.01, 10:30
                        > Motor Ja dzisiaj jestem tak ubrana jak opisałeś( -łaś?) tylko w brązie.

Dlaczego jesteś tak daleko?
                        Opisz się - sam seks?
                        • Gość: Dorota Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 10:54
                          Dzisiaj tylko stare jeansy i podkoszulek więc nie wiem czy porozmawiamy. Fifki
                          też nie mam
                          • motor Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.01, 08:19
                            Witam serdecznie - jak dziś Wamp ubrany?
                            • Gość: dOROTA Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 13:00
                              Jeżeli o mnie chodzi to raczej nie pretenduję do tego miana. Źle bym się czuła
                              z takim mianem. Na razie
                              • motor Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.01, 13:19
                                Czy Ty się obraziłaś?
                                Przecież to bez sensu - z jakiego powodu?
                                • Gość: Dorota Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 14:03
                                  Wcale się nie obraziłam. Nie mam nastroju. Do jutra. Może założę spódniczkę w
                                  szkocką kratę?
                                  • motor Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.01, 14:10
                                    Pozdrawiam i życzę powrotu dobrego humoru
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka