motor 05.10.01, 14:59 serdecznie zapraszam - proszę o opis jak się to robi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bizon Re: Kobiety Wamp IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 15:11 TO, przede wszystkim, robi sie DOBRZE Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kobiety Wamp 05.10.01, 15:14 to kobiety Wampiry nie sa wystarczajaco demoniczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Kobiety Wamp IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 15:19 Daj spokój chodzi o Wamp-Tirówki Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Kobiety Wamp 05.10.01, 15:28 Pani Pani Doroto - została w tej chwili zwolniona. Chodzi mi o kobiety na widok, których ciarki przechodzą po plecach - są w pewny sensie straszne, ale pociągające Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kobiety Wamp 05.10.01, 15:38 Motor chodzi o takie jak np. Angelika Houston? ( mam nadzieje ze dobrze napisalam Jej imie) Ta z Rodziny Addamsow? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Kobiety Wamp 05.10.01, 15:50 Bez przesady. O co chodzi - ostry makijaż (ale nie zrobiona na dziwkę) Ubrana w coś obcisłego musi być czarne, najlepiej fifka z papierosem, czarne rękawiczki, woalka, jakieś czerwone dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kobiety Wamp 05.10.01, 15:53 no to wypisz wymaluj Angelika Houston z Honoru Prizzich! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 15:55 A ja, dekretem specjalnym, zatrudniam Pania na nowo,Pani Doroto. Bec Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.01, 15:59 Proszę się nie panoszyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 05.10.01, 16:23 Motor uwazaj! Behemot leje nawet damy! Tobie tez moze pazurem probowac przylozyc!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 16:26 Behemot grzmoci glownie zle wychowanych panow, panie zas lekko traca koniuszkiem ogona lub poduszka lapy, ale to i tak moze zostawic slad Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.01, 16:34 Behemot z Toba nie gadam! :)))) bardzo mnie rozczarowales!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.10.01, 16:36 Behemot prosil mnie o powtorzenie Ci, ze on tez z Toba nie gada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 05.10.01, 16:54 a dziekuje Ci bardzo! pozycz Mu ode mnie weekendu z duza iloscia myszy! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: kazek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 17:16 Gość portalu: Kazek napisał(a): > Behemot prosil mnie o powtorzenie Ci, ze on tez z Toba nie gada **Wujku Kazku!Nie wie wujek przypadkiem dlaczego Behemot jest na mnie zly? Bizon Stepowy z reszta tez.:(((( Chyba pojde do Odry ryby karmic:((( Samanta Nieutulonawzalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 17:02 Na jakim etacie? Motor Ja dzisiaj jestem tak ubrana jak opisałeś( -łaś?) tylko w brązie.Może być? Ale na E-7 nie pjdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 17:06 Kończę pracę. Do jutra. Miłych snów o kobietach Wampach i Wamp-tirówkach Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.10.01, 10:30 > Motor Ja dzisiaj jestem tak ubrana jak opisałeś( -łaś?) tylko w brązie. Dlaczego jesteś tak daleko? Opisz się - sam seks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.10.01, 10:54 Dzisiaj tylko stare jeansy i podkoszulek więc nie wiem czy porozmawiamy. Fifki też nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.01, 08:19 Witam serdecznie - jak dziś Wamp ubrany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dOROTA Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 13:00 Jeżeli o mnie chodzi to raczej nie pretenduję do tego miana. Źle bym się czuła z takim mianem. Na razie Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.01, 13:19 Czy Ty się obraziłaś? Przecież to bez sensu - z jakiego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.10.01, 14:03 Wcale się nie obraziłam. Nie mam nastroju. Do jutra. Może założę spódniczkę w szkocką kratę? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Kobiety Wamp DO DOROTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.10.01, 14:10 Pozdrawiam i życzę powrotu dobrego humoru Odpowiedz Link Zgłoś