aise_ 04.11.02, 10:11 kurde czy ktos mi powie jak przezwyciezyc poniedz[cenzura] syndrom Niech To Wszystko Jasna Cholera Porwie? a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasia ja nie wiem :( 04.11.02, 10:21 Wiem natomiast, że cierpię na syndrom: "Mam wszystko gdzieś i przysypiam pod biurkiem" - czego i wam wszystkim życzę :) dobranoc, wasia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius a ja wiem... 04.11.02, 11:05 że zmęczenie i tym podobne, ale zasypiaj pod swoim, bo to dwuznacznie wygląda. :-P Dzień dobry wszystkim ludziom modrzew, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ dzien dobry yd, dzien dobry superE :-)) 04.11.02, 11:16 każdy zasypia tam gdzie zlegnie nie zawsze rano mozna trafic do wlasnego biurka :-)) te modrzewie to nic nie rozumieją... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia witamy hiperfreudystkę ;P (n/txt) 04.11.02, 11:29 aise_ napisała: > każdy zasypia tam gdzie zlegnie > nie zawsze rano mozna trafic do wlasnego biurka > :-)) > > te modrzewie to nic nie rozumieją... > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia nic nie wiesz ;P 04.11.02, 11:28 my sleeping habits are my own ;P biurko zresztą też ;P nb. wymyśliłam sposób dorobienia na forum: moja sygnaturka nie musi wcale zawierać cytatów z niezrozumiałej dla nikogo klasyki - może się tam znaleźć twoja reklama! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius niby ja nic nie wiem? :-)) 04.11.02, 11:47 "I know the habit like an unwanted friend" :-P Ostatnio mnie zagrandżyło całkowicie. Nie skorzystam z Twojej propozycji. Aise reklamuje mnie za darmoche :-))))) .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ za darmoche y.? 04.11.02, 11:57 za jaka darmoche??? ja biore normalne stawki za reklame! BTW idzie do Ciebie faktura... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino wasik 04.11.02, 12:39 (moze) pomoge ci po starej znajomosci i (MOZE) wykupie u ciebie reklame (ile piw za sygnaturke?). jakies propozycje hasel?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia amore (latino) mio - su, ja tylko żartuję ;) 04.11.02, 12:47 amor_latino napisał: > (moze) pomoge ci po starej znajomosci i (MOZE) wykupie u ciebie reklame (ile > piw za sygnaturke?). jakies propozycje hasel?:) Jestem otwarta na wszelkie hasła, cytaty, fragmenty pieśni, cytaty z filmów (nawet wojennych) i inne :) Oby się tylko idelogia zgadzała: "Idą ludzie Babilonu" jest ok, "Hit Me Baby One More Time" wymaga wyższej opłaty :) Piwo może być, chociaż mocniejszymi trunkami też nie pogardzę :) Dokładne warunki - do uzgodnienia - jestem b. spolegliwa, jak to raczyłeś zauważyć :) pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: amore (latino) mio - su, ja tylko żartuję ;) 04.11.02, 12:54 moze na poczatek "su ja nie zartuje, gucio rulez":) wasia napisała: > amor_latino napisał: > > > (moze) pomoge ci po starej znajomosci i (MOZE) wykupie u ciebie reklame (i > le > > piw za sygnaturke?). jakies propozycje hasel?:) > > > Jestem otwarta na wszelkie hasła, cytaty, fragmenty pieśni, cytaty z filmów > (nawet wojennych) i inne :) Oby się tylko idelogia zgadzała: "Idą ludzie > Babilonu" jest ok, "Hit Me Baby One More Time" wymaga wyższej opłaty :) Piwo > może być, chociaż mocniejszymi trunkami też nie pogardzę :) Dokładne warunki - > do uzgodnienia - jestem b. spolegliwa, jak to raczyłeś zauważyć :) > > pzdr, w. > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia płacisz ryczałtem czy za każdego posta? ;) 04.11.02, 13:05 amor_latino napisał: > moze na poczatek "su ja nie zartuje, gucio rulez":) Nb. za dodaną emoikonkę i udawany entuzjazm dodatkowa opłata :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: płacisz ryczałtem czy za każdego posta? ;) 05.11.02, 12:07 > amor_latino napisał: > > > moze na poczatek "su ja nie zartuje, gucio rulez":) taaak. a świstakowi to już sreberek zabrakło... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: specjalna sygnaturkowa wiadomość do y. ;) 04.11.02, 14:15 Waś... Zapraszam na piwo i orzeszki... :-))) modrzew, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: specjalna sygnaturkowa wiadomość do y. ;) 04.11.02, 14:29 Orzeszki jako zapłata za reklamę? Jeszcze to przemyślę, ale zawarłam wstępną umowę z Amorem :) Ale chyba moja sygnaturka może mieć dwóch sponsorów, nie? ;) pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: specjalna sygnaturkowa wiadomość do y. ;) 04.11.02, 14:35 Nie :-))) Chyba, że będzie się do obu odwoływała :-)) Na razie spróbuj coś wyciągnąć od Su... :-))) Ostatnio wymyśliłem, że można by sprzedawać nazwy ulic. Byłoby prtzynajmniej ciekawie: "Aleja ukochanego dziadka Waldka", "bulwar świątobliwego Rysia". Myślę, że to może się udać. Nawet wymyśliłem, że można by napuścić kibiców Widzewa, by wykupili obrażającą Legię ulicę w Warszawie i vice versa... Myślę, że z samych kibiców, co i rusz płacących za zmianę przymiotników z "pierdolony Żyd" na "idealny cud" będzie spora kasa... modrzew, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume ja nie wiem, ale 04.11.02, 12:07 zawsze możemy sobie poprowadzić męskie rozmowy, takie o życiu a rano będzie jajecznica :) Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 na cebulce? 04.11.02, 12:14 Mniam mniam... ale kogo oddelegowac do smazenia, he? Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Zglaszam swoja kandydature;-) 04.11.02, 16:12 jendza1 napisała: > Mniam mniam... > > ale kogo oddelegowac do smazenia, he? Nasmaze tej jajecznicy na trzy dni,zeby nie zabraklo.jaka sa prosto od krowy ze wsi.Swierze.jeszcze nie wysiadywane. Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 uwaga! 04.11.02, 16:17 jajka to powazna, meska sprawa :-))) wysiadywane, czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino sie nie zgadzam 04.11.02, 16:36 jest rownouprawnienie? jest! no to kobiety do jaj! jendza1 napisała: > jajka to powazna, meska sprawa :-))) > wysiadywane, czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: no i skończyło się rumakowanie 04.11.02, 16:59 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO matko, jak mi się nic nie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: no i skończyło się rumakowanie 04.11.02, 21:09 A sformarmatuj sobie twardy dysk i spróbuj to wszystko na nowo zainstalować! Masz murowane, że adrelina Ci pójdzie w górę. I jeszcze się sama zdziwisz, ile znasz przekleństw! A jeszcze koleżanka Ci wypomni, że jej kiedyś pół dysku wykasowałaś! Podnoszę wniosek, żeby po niedzieli była sobota! Kto za? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: no i skończyło się rumakowanie 05.11.02, 12:05 niedzwiedziczka napisała: > Podnoszę wniosek, żeby po niedzieli była sobota! > Kto za? jaaaaa! tylko bardzo proszę, żeby to nie był przemalowany poniedz(cenzura) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: no i skończyło się rumakowanie 05.11.02, 12:12 witaj najmilejsza, niesmialo przypominam, ze rok 2003 zwany rokiem pomidorowki zbliza sie zimnymi krokami. mam cie (w koncu) obiecalas...:))) suzume napisała: > niedzwiedziczka napisała: > > > Podnoszę wniosek, żeby po niedzieli była sobota! > > Kto za? > > jaaaaa! > tylko bardzo proszę, żeby to nie był przemalowany poniedz(cenzura) > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: no i skończyło się rumakowanie 05.11.02, 12:24 to miał być 2003? a nie 4? umawialiśmy się w tym roku na za 2 lata no chyba że mam demencję i omamy... ps: i co z tymi sygnaturkami u waśki, trutniu? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: no i skończyło się rumakowanie 05.11.02, 12:29 mylisz sie skarbie (i nie sciemniaj mi tu). umowilismy sie w 2001:))) pocieszam sie i cie, ze to nie demencja tylko proba manipulacji. nie masz szans poddaj sie. ps. co z sygnaturkami oso? suzume napisała: > to miał być 2003? a nie 4? umawialiśmy się w tym roku na za 2 lata > no chyba że mam demencję i omamy... > > ps: i co z tymi sygnaturkami u waśki, trutniu? > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: no i skończyło się rumakowanie 05.11.02, 14:32 amor_latino napisał: > mylisz sie skarbie (i nie sciemniaj mi tu). umowilismy sie w 2001:))) > pocieszam sie i cie, ze to nie demencja tylko proba manipulacji. nie masz > szans poddaj sie. akurat. im bardziej puchtek zaglądał do środka, tym bardziej prosiaczka tam nie było. > ps. co z sygnaturkami oso? szczęście, że zamieszczasz reklamówki u waśki - za takie herezje pewnie Cię słono kasuje :) a potem to przebalujemy (bez Ciebie, oczywista) ale te baby są... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: no i skończyło się rumakowanie 05.11.02, 15:59 taaaa - zamyslil sie puchatek. - wszystkie baby to prosiaki. im bardziej sie zaglada do srodka tym zagladanie traci jakikolwiek sens. suzume napisała: > amor_latino napisał: > > > mylisz sie skarbie (i nie sciemniaj mi tu). umowilismy sie w 2001:))) > > pocieszam sie i cie, ze to nie demencja tylko proba manipulacji. nie masz > > szans poddaj sie. > > akurat. im bardziej puchtek zaglądał do środka, tym bardziej prosiaczka tam nie > > było. > > > ps. co z sygnaturkami oso? > > szczęście, że zamieszczasz reklamówki u waśki - za takie herezje pewnie Cię > słono kasuje :) > a potem to przebalujemy (bez Ciebie, oczywista) > ale te baby są... > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: no i skończyło się rumakowanie 05.11.02, 16:47 amor_latino napisał: > taaaa - zamyslil sie puchatek. - wszystkie baby to prosiaki. ale za to miłe... > im bardziej sie > zaglada do srodka tym zagladanie traci jakikolwiek sens. guciu, bo tam się nie zagląda - to strata czasu... > > suzume napisała: > > > amor_latino napisał: > > > > > mylisz sie skarbie (i nie sciemniaj mi tu). umowilismy sie w 2001:))) > > > > pocieszam sie i cie, ze to nie demencja tylko proba manipulacji. nie > masz > > > szans poddaj sie. > > > > akurat. im bardziej puchtek zaglądał do środka, tym bardziej prosiaczka ta > m > nie > > > > było. > > > > > ps. co z sygnaturkami oso? > > > > szczęście, że zamieszczasz reklamówki u waśki - za takie herezje pewnie Ci > ę > > słono kasuje :) > > a potem to przebalujemy (bez Ciebie, oczywista) > > ale te baby są... > > Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: no i skończyło się rumakowanie 05.11.02, 16:53 > guciu, bo tam się nie zagląda - to strata czasu... naprawde? jednym stwierdzeniem 1) lamiesz mi serce i 2) pozbawiasz sensu zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: no i skończyło się rumakowanie 06.11.02, 13:49 amor_latino napisał: > > guciu, bo tam się nie zagląda - to strata czasu... > naprawde? jednym stwierdzeniem 1) lamiesz mi serce i 2) pozbawiasz sensu zycia. chyba nie zrozumiałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: no i skończyło się rumakowanie 06.11.02, 17:52 alez su, ja w ogole nie rozumiem kobiet:) jak sie nie zaglada to chcialyby aby sie zagladalo a jak sie zaglada to one chcialyby aby sie zagladalo ale nie tylko. suzume napisała: > amor_latino napisał: > > > > guciu, bo tam się nie zagląda - to strata czasu... > > naprawde? jednym stwierdzeniem 1) lamiesz mi serce i 2) pozbawiasz sensu > zycia. > > chyba nie zrozumiałeś :) > Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Z pamiętnika samobójcy 06.11.02, 17:14 Jest środa. Byłam zarejestrowana do lekarza na 10.00. Weszłam do gabinetu już o 11.15. (Koleżanka na świeżo sformatowany (w pon.) i ustawiony dysk sciągnęła trojana. Dysk padł. Zaczynam formatowanie od początku... I kto powiedział, że pon(cenzura) jest najgorszym dniem tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś