ulalka 04.11.02, 16:12 ale nie cieszcie siem... nie wiecznie jeszcze ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_mengele :(((( 04.11.02, 16:14 ...wobec tego tymczasowe dobranoc... (na razie) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: :(((( 04.11.02, 16:24 doktorku, czyzbys siem zmartwil, ze nie na wieki zasypiam?? ;)))) kolorowych snow mi zycz lepij ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: oki... :))))) 04.11.02, 19:14 nio i byli kolorowi, doktorku ;))))))) heh.. nastepnym razem jak bendem szla spac, to Ciem znow o to poproszem ;))))))))) pzdr :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: no problemo... 04.11.02, 19:30 :))))))))))) nio to siem cieszem... :)))))) pozdroovkujem i wracam do nauki :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: nio to ja idem odpoczywac.......... ;)))))))) 04.11.02, 16:15 A wpierdol kcesz ????? Czy wiesz ile ja tu bendem siedziec??? Paskudo jedna chodząca :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: nio to ja idem odpoczywac.......... ;)))))))) 04.11.02, 16:22 randia_ napisała: > A wpierdol kcesz ????? > Czy wiesz ile ja tu bendem siedziec??? > Paskudo jedna chodząca :))))) > a czemu zaraz wpierdol?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: nio to ja idem odpoczywac.......... ;)))))))) 04.11.02, 16:37 Jakto dlaczego???? Bo za dobrze chyba panience :))))) Ja tu będę siedzieć jak wariat w pracy a ty odpoczywać będzesz, zawsze wtedy agresja się we mnie wzmaga :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: nio to ja idem odpoczywac.......... ;)))))))) 04.11.02, 16:38 Siostra ja też siedze, więc luzuj i wytrzyj pianke, a Ty Ulalka kolorowych snów i moze w piątek coś wykombinujemy jednak? Może jeszcze ktoś sie skusi?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: nio to ja idem odpoczywac.......... ;)))))))) IP: *.chello.pl 04.11.02, 16:52 ja tez chce spac, ale nie moge - jeszcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: nio to ja idem odpoczywac.......... ;)))))))) 04.11.02, 17:13 No dobra, dobra :)))) Ulaluś kolorowych i namiętnych snów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: nio to ja idem odpoczywac.......... ;)))))))) 04.11.02, 19:10 Iwusia :))))))) jakos lepiej swiat widzem po tym snie :)))))))) nio.. dobra.. licz na mnie w piatek.. ale ostrzegam.. ;)) bedziesz mnie podziwiac w okłopnej czapce na glowie, bo mnie jakis katar zmogl i rozsadek zwycienza ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: nio to ja idem odpoczywac.......... ;)))))))) 04.11.02, 19:16 a nie za dobrze mi, Randyjko.. :(( po takim dennym weekendzie cóś siem biednemu zuczkowi nalezy ;)))))) a!.. dzieks, ze siem przemoglas i moze jednak poznasz Wariatkem i pohulamy w piatek, to Ci opowiem, co mi siem snilo... ;))))) (jak nie zapomnem ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś