Dodaj do ulubionych

TO SA FANTY DLA SAMANTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.abo.wanadoo.fr 06.10.01, 01:56
SAMANTO ! Kobietoniewatpliwieprawdziwaalejeslitaktoskaduniejteludzkieodruchy !
Wracam ci ja do domu po uroczej (i suto zakrapianej) kolacyjce z moimi
przyjaciolmi, ktorzy zawitali tu z Kraju na dzionki dwa, do legowiska mego
zmierzam zwawo, bo o 6-tej wstaje do pracy (jedna taka zoperowala sobie biust,
za duzy jej zdaniem, no i teraz lezy, biedula, w klinice i piszczy, ze szwy ja
pija-trzeba ja wiec zastapic) i co widze ??? Toz to nasza
SamantaktoradorzeczeOdryznajakwlasnakieszen usiluje przekonac mnie (MNIE !), ze
kobiete moze byc mila, czula, wierna i gotowa do czynow wielkich . Ze po prostu
jest zdolna do czegos, co milym cieplem rozlewa sie po sercu Bizona- potrafi
poswiecic MU (!) watek ! Czy ja kiedykolwiek jeszcze uwierze w szczerosc
intencji istot tak cudownie i kuszaco dla nas, Bizonow i innych Crimenow,
spowitych w tiule, koronki, nylon i poliamid z Lycra, to inna sprawa. Przyznac
trzeba jednak, iz masz dar przekonywania i, byc moze, potrafisz nieugietego
sceptyka przeksztalcic w wiernego wyznawce wiary, ktora jestes jedna z kaplanek
pilnujacych ognia, Ty Czarodziejko ! I wyznaj gdzie zawiesilas ten wielomilowy
sznur, na ktory nanizalas serca Twych ofar ??? W ktorym z podszczecinskich
lasow dusze tych nieszczesnikow wyja o uwolnienie od piekielnej meki ???....
A teraz, by zmienic temat, limeryczek-pstryczek od tego, ktory cierpi, bo
lodowka pelna piwa a tu trzeba spac:

Gdy na ciemnym niebie gwiazd moc
pewna(1) Samanta wslizgnela sie pod koc.
Ale, choc bardzo wzdychala,
ciepla jednak nie zaznala,
bo Bizon pogalopowal gdzies w glucha noc.
(1) moze byc "naga", jak wolisz ( "c'est selon" jak mowia na mojej prerii).
Buziaczki tradycyjne i cieple. B.
Obserwuj wątek
    • samanta1 Re: Slodka muzyka pod limeryka 06.10.01, 13:39
      Drogi Bizonku Zewszechmiarmily ! To nie umiejetnosc czarowania czy chec
      przypodobania przeze mnie przemawia ,jeno krew ukraiskiej prababki ,ktora
      nakazuje wrogow tepic jak pluskwy a przyjaciol milowac.Jako ze w sercu mym
      niewiwscim zapisany do grona przyjaciol jestes tak wiec nie dziw sie ze mysle o
      Tobie z wielka sympatia .Tiulow i koronek nie oczekuj ode mnie co najwyzej
      flanela i zgrzebnym plotnem moge Cie mamic.Tak czy siak skazani jestesmy na
      siebie chociazby juz poprzez madame Maciaszkowa.:)

Gdy Samanta spac sie kladla
      do lba mysl jej przednia wpadla
      o Bizonku pomyslala
      wierszyk maly naskrobala
      potem ze zmeczenia padla.

Milego dnia Biziu i odrabiania obowiazkow za fanaberyjna koleznke .:)
      • Gość: Bizon Re: Slodka muzyka pod limeryka IP: *.abo.wanadoo.fr 06.10.01, 16:44
        Samanto mila, co tez sie tam u Was dzieje ! Wracam z parcy, slysze w RMF FM, ze
        moj kochany Oli strzelil bramke, z radosci wprost sie nie posiadam i nagle
        widze ,ze moj szurniety watek spowodowal jakies niesnaski ! Nie denerwuj sie
        tak, Kochanie, jestem pewien, iz Jazon nie chcial Cie obrazic i juz zaluje
        tego, co sie stalo. Jesli zas celem jego bylo dokopanie Ci umyslnie, to bardzo
        to nieladnie z jego strony. Usmiech jednak wplynal na moje wargi, kiedy
        zobaczylem jak latwo przyswoilas sobie jeden z moich ulubionych epitetow. Jesli
        znalas je wczesniej, to wycofuje ostatnie zdanie, jesli nie, to moge jeszcze
        dodac,ze "dupek zoledny" jest w oryginale zwrotem karcianym i oznacza waleta
        trefl. Na otarcie Twych samantowych lez posylam limeryk popoludniowy:
        Raz Samanta obrazona
        zostala przez Jazona.
        "Co za zoledny dupek,
        cham, gbur i glupek !"
        pomyslala sobie ona.
        Zanim walne sobie tradycyjna sjestke (jestem zupelnie wypluty) poczekam
        chwile,moze jestes, moze slowko jakies od Ciebie doplynie w strugach paryskiego
        deszczu....
        • Gość: samanta1 Re: Slodka muzyka pod limeryka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 16:51
          czesc Biziu! Z tym osiolkiem sobie poradze,nie martw sie!:)) Oczywiscie ze chcial
          obrazic ale paranoicy juz tak maja.:)Niech sie cieszy ze juz mu nie odpisalam .
          Dupka zolednego juz znalam ale jakos zapomnialam tego powiedzonka.:)Karciane
          okreslenie tez znam:) Masz Ty kondycje Bizonku! W nocy szalejesz a pozniej wio do
          pracy!:) Limeryk jak zwykle zgrabny a ten wyjatkowo satysfakcjonujacy:)Wyspij sie
          zwierzaku;) a wieczorem zajdz pod most na kielicha;))) Buziaczek ! :))

• Gość: samanta1 GLEDZENIE NA PRZEBUDZENIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 17:05
            Zajrzal Bizio do kacika
            a tam bijatyka
            Samanta Jazona kijem oklada
            bo zezloscila sie na dziada
            taka z niej baba dzika
            • Gość: Bizon Re: GLEDZENIE NA PRZEBUDZENIE IP: *.abo.wanadoo.fr 07.10.01, 00:53
              Jestes tam, Samanto ? Jesli nie, to tym lepiej dla Ciebie, bo masz przed soba
              Bardzo Ponurego Bizona. Bylem wlasnie swiadkiem kretynstwa, ktorego dowod dali
              pseudo-kibice Algierii podczas meczu przeciwko Francji. Nie bede rozwodzil sie
              nad szczegolami gdyz media w Kraju na pewno o tym doniosa, ale zastanawiam sie
              skad u tych zwyrodnialych gowniarzy tyle nienawisci wobec kraju, ktory ich
              przyjal, dal mieszkanie, szkole, darmowa, w wielu przypadkach, opieke lekarska
              etc. Ludzka glupota smuci mnie niezwykle choc wiem, ze to tylko football ale z
              drugiej strony ci,ktorzy wtargneli na boisko w Saint-Denis maja mentalnosc
              podobna do tych z 11 wrzesnia i niewiele potrzeba ..... Ech, nawet pisac mi sie
              nie chce, wybacz,nawet limeryk dla Ciebie nie przy... No nie, cos mi sie tam
              kolacze, nie chce zostawic Cie tylko z moimi czarnymi myslami. Nie moge. Choc
              przyznam Ci, ze nawet pragnienie stracilem...
              Pewna Samanta nad jeziorem Dabie,
              spotyka drwala, co drwa rabie.
              Widzac go staje jak wryta
              i, zdziwiona bardzo, pyta:
              I co tak rabiesz, ty glabie ?
              Buziaczki szybkie, bo za pare godzin do pracy znow trzeba. Twoj B.
              • Gość: samanta1 Re: GLEDZENIE NA PRZEBUDZENIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 01:10
                Bizonku Niepoprawny! ja myslalam ze Ty slodko spisz a Ty mecz ogladales?
                Padniesz z wycienczenia! Nie ogladalam telewizji wiec moge sie domyslac co
                widziales .Nie denerwuj sie Biziu i tak nic nie zmienisz. Oblatany jestes w
                Szczecinie jakbys conajmniej przewodnikiem byl! Dabskie widze z okna.Kawalek bo
                kawalek ale zawsze!:)) Spij dobrze kudlaty zwierzu!:)) Buziaczki !
                • Gość: samanta1 Re: GLEDZENIE NA PRZEBUDZENIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 01:56
                  Chyba nigdy Ci nie dorownam w pisaniu limerykow ! Moze tez zaczne pic piwo???:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka