proces7 23.01.06, 01:36 Kto zna tę cholerną spamerkę? I dlaczego nikt jej nie kocha, skoro tak się reklamuje? Gdyby była warta miłości, to ktoś by ją pokochał chyba. Z pewnością to kolejna ciufcia- pasztet w parowozowni nr 40-ści. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
curtisek Re: Mulier Amanda 23.01.06, 01:52 Do kochania nie trzeba reklamy.A ciufcie mają więcej uroku niż nowoczesne "elektrowozy"..... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Mulier Amanda 23.01.06, 01:56 curtisek napisał: > A ciufcie mają więcej uroku niż nowoczesne > "elektrowozy"..... Widzę, że zupełnie nie znasz się na kolejnictwie. Przy tej Mulier to semafory opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
curtisek Re: Mulier Amanda 23.01.06, 02:03 Jestem kolejarzem z dziada pradziada.Cufcie znam od śrubki.A Amanda jest niczym TGV przy naszych InterCity. Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Mulier Amanda 23.01.06, 02:22 Brawo, Curt ;). Tu nie jest kwestią brak chętnych - kochających Muriel, tylko jej wysokie wymagania, byle kto się nie łapie, nawet jak się bardzo stara. Jest tylko jeden bilet, żeby się tą "ciufcią" przejechać, a kolejka stoi... Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: Mulier Amanda 23.01.06, 15:35 nie czytałam Jej jeszcze...a już Ją kocham;) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Mulier Amanda 24.01.06, 03:32 singa_68 napisała: > ja czytałam....i też pokochałam))) Jak ciufcia ciufcię pokochałaś, lizusko. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Mulier Amanda 25.01.06, 13:54 "Love me tender*, love me sweet, never let me go..." *tender- wagon do przewozu wody i węgla dla parowozu. Odpowiedz Link Zgłoś
singa_68 Re: Mulier Amanda 25.01.06, 14:19 *tender - MIĘKKI; CZUŁY; WRAŻLIWY; DRAŻLIWY; DELIKATNY; PIESZCZOTLIWY; RZEWNY; KRUCHY... Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Mulier Amanda 25.01.06, 14:25 singa_68 napisała: > MIĘKKI; CZUŁY; WRAŻLIWY; DRAŻLIWY; DELIKATNY; PIESZCZOTLIWY; > RZEWNY; KRUCHY... Opisałaś dokładnie mojego penisa, singa... Skąd wiedziałaś? tender7...? Odpowiedz Link Zgłoś
singa_68 Re: Mulier Amanda 25.01.06, 14:38 zawsze taki?????? miękki i kruchy?<rozczarowana> Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Mulier Amanda 12.02.06, 20:50 curtisek napisał: > Jestem kolejarzem z dziada pradziada.Cufcie znam od śrubki.A Amanda jest niczym > TGV przy naszych InterCity. No ale jej jakoś nie ma... Wykoleiła się, bździągwa? Odpowiedz Link Zgłoś
curtisek Re: Mulier Amanda 23.01.06, 15:47 Hmmmmmmm..........jak na ciufcię której nie widziałem,lubiłem ją za to co robi.Kiedy zobaczyłem jak wygłada to nadał ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Mulier Amanda 29.01.06, 18:54 curtisek napisał: > lubiłem ją za to co robi Co robiła? > Kiedy zobaczyłem jak wygłada to nadał ją lubię. Co Ty nie powiesz? Poprzez litość? Odpowiedz Link Zgłoś